U BF3 90% populacije (čak stare BF populacije) igra bezglavo, samo run'n'gun, igra nije vidjela "taktike".
Konstantni problemi s igrom, nekima veći, nekima manji, a dobar dio većinu dana nemože igru ni pokrenuti iz nekih divljih origin/battlelog razloga.
MW3 je čista zabava, ne pokušava biti nešto što nije, on je čista zabava gjde ako si dobar, netreba ti cijeli tim da napraviš objective, jer si hebeni one man army.
Nema problema, nema rušenja, nema trzanja, a izgleda donekle pristojno.
Nisam ni kupio MW3, jer sam nabrušen na tenkovei slično, ali da ga kupim, mislim da bi BF3 igrao manje nego MW3, čisto jer igrači ubiju svu zabavu, umjesto da se zabavim, ja se isfrustriram.
Sve više i više frustracija proživljavam igrajući BF...
Igra je napravljena tak, da ovisiš o suigračima, kad ono, NEMA AMMO (nikad ga nema a svi support igraju), NEMA SPOTANJA a hrpa snajpera, NEMA REVIVEA, a oko mene čuče assault kreteni...ja jedin is engiem gađam avione i helije, suigrači koji su engineeri (veći level nego ja, znači imaju iglu/javelin), gledaju iza ugla i snajpaju s malim kalašem.
Toliko o SUPERIORNO TAKTIČKOJ IGRICI...
slažem se sa mišljenjem da velika većina igra bf3 "krivo" i da zna biti frustrirajuće ali nekad uživam i u tome da se sam izborim za objective kad već u timu imam ljude koji ne znaju kakvu ulogu imaju u igri. nekad se stvarno igra timski i još je veći gušt. što se problema tiče , igram na ps3 i sve radi glatko. samo pisijaši imaju 99 problema:)