Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.082.322
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 3
TomoR kaže...
Indestructible kaže...

pa pobogu meni je fps opao, nakon ovog updatea, i nema sanse da nesto drugo bude osim origina. imao sam vise nego dobar fps, znao je i preci preko 100, nakon ovog updatea max mi je 30, i znam o cemu pricam.

Daj, za svaki slučaj provjeri da ti se nije uključio VSYNC, bilo u igri, bilo u driverima. Ako je, baci ga na OFF

sve je iskljuceno i vsync, i aa, i motion blur, i svakakvi efekti, sve sam spustio na med/low, al nece pa nece, stvarno ne mogu da vjerujem. 

15 godina
neaktivan

pa pobogu meni je fps opao, nakon ovog updatea, i nema sanse da nesto drugo bude osim origina. imao sam vise nego dobar fps, znao je i preci preko 100, nakon ovog updatea max mi je 30, i znam o cemu pricam.

Meni se zna desit da se fps spusti na 20,i jedino pomaze restart kompa.

=XII=SandMan....
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

zasto u battleblogu pise u opisu one AKS-74u pise da ne mozes stavit foregrip a ja ga uredno stavio? i da nema burst fire? isto to ali za M4A1 koji kad ga otkljucas za ruse stvarno nema burst mode ali ruska puska otkljucaana za amere ima burst mode?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Naletio sam na zanimljiv link na battlelogu.

Čini se da su dečki ove vrijednosti dobili testiranjem. Ispadaju istinite sumnje da su oružja jako slična (gotovo identična). Čini se da imaju samo 3-4 klase, a da su ostalo sve reskinovi. :-( Još me samo zanimaju podaci o recoilu, kicku, spreadu itd... Valjda će i to izaći na vidjelo. Ovo je prvo pravo razočaranje za mene.

KILL! Have no fear!
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 17:56 (animosity_frenzy).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

E, kako da vidim na koliko mi FPS-a radi? Želim da mi piše negdje u kutu ..

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Instaliraj fraps ili playclaw.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Danny_HR kaže...
Kill Frenzy kaže...

:D.zato me to i uz*ebalo piše pc....pal.Znam da nikada nisam naišao na takvo nešto.Moguće greška samo prodavača

Neznam dali možete na link.konkretno ovdje nema tog pal ali sam našao kad jeednog drugog

http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110771469055&ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123

Uzmi, nemaš frke.

Evo uzeo ključ kad ono "in use"{#}

Sad kreću natezanja

17 godina
Battlefield 3

aj molim vas nek mi netko kaže kako podesiti video settingse? SP sam prešao na seljdećima 1600x1050,sve do kraja uljučeno osim Antialiasing Deferred koji je na Of i igra super radila...no s istim postavkama u MP pogotovo na velikim mapama kada ima 64 igrača ne radi tako bajno.

pa aj mi na brzinu recite što uključiti/isključiti da ne isprobavam sad sve pojedinačno,netko sa konfom sličnom kao moja,a da igra mp {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mabencic kaže...

Otvoriš konzolu (s tipkom lijevo od 1, s istom ju i zatvaraš).

Tamo ukucaj:

render.DrawFPS True

Nakon toga dobiješ FPS counter u gornjem desnom kutu.

Meni ne prihvaća prvu komandu što god ukucam, pa možda moraš dvaput ukucat.

Inače, najlakše bi vjerojatno bilo staviti FRAPS, ili MSI Afterburner.

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
17 godina
neaktivan
iggy kaže...

Sinoć sam uspio nažicati preko EA live chata key za PWP budući da sam uzeo BF3 LE koji je imao samo Back to Karkand. Večeras slijedi spamanje s lmg Type 88 {#}

Meh, SAW i Pecheneg su bolji. Zapravo jedno što iz tog packa vrijedi je DAO-12, a njega ionako otključaš blizu 40 levela.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
13 godina
Battlefield 3

Lagani pop....zditis sam dobio!

Standardno:Imam DC nakon 30 min!

Pratio sam temu i rjesio sve one zavrzlame u internet postavkama(one servise zaustavio)

Skinuo onaj PFConfig i pratio onaj turotijal-ma nista se ne desava na bolje!

-U PFConfigu nema moga routera Thomson TG782i(tako da sam odabrao TG782)

-Ovaj program se placa-ili to samo meni?

-skippanjem" sam "kao popravio stvar"

-Pitao support od igre i tip mi veli:

" Justin: I dont see any problem with your OS. But then it does sound like a internet problem.
Justin: You will need to contact the manufacturer of your router or your ISP to verify that those ports are open.
Justin: TCP: 80, 443, 9988, 20000-20100, 22990, 17502, 42127
Justin: UDP: 3659, 14000-14016, 22990-23006, 25200-25300

.....Ma sta da radim ljudovi,pomagajte!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
xyan kaže...

ljudi moji, nemojte me popljuvat, al jel se itko sjetio da danas izlazi MW3? toliko oko toga da DICE nije napravio pravi posao....i mene strasno zanimaju podaci o prodaju BF-a, u svim oblicima....bilo bi sjajno kada bi imao vec oko 8 milijuna prodanih primjeraka na svim platformama...mislim ako je smece od igre kakav je MW2 bio, popljuvali ga svi sta ista znace u tom svijetu, moze imati 25 milijuna prodanih kopija, i BF bi se trebao pribliziti toj brojci. Nevjerojatno je zarazna igra, ali i samam po sebi je nevjerojatna! BF3 FTW!!!

kako znaš da se niko nije sitia? jer je ovo tema o BF3 pa se MW3 nebi triba ni spominjat... nerazumin zašto neki ljudi imaju toliku potribu doć u temu o BF3 i samo pljucat po CoD-u, gadljivo i nepotrebno...

necu ti reci sto si, mozda znas i sam...naglasak na boldanu recenicu, vise ne trebam nista objasnjavat. bolje da ja sutim u ovoj temi, pa kad govorim, da govorim razborito, nego da pitam kako se namjesta ovo, kako se namjesta ovo, di da kupim BF3 etc. mene direktno zanima broj prodanih kopija svih verzija, i digital download i box verzija, a usporedba s CoDom je manje ni vise ista kao i od svih recenzenata, a i igraca jedne i druge strane uspjesnice.

14 godina
neaktivan
mabencic kaže...

render.drawfps 1 u konzolu i to ti je to

17 godina
neaktivan
nick54312 kaže...

Stigla mi dva box-a sa Zavvi-a {#}

Jedan poslan u utorak (25.10.), drugi u četvrtak (27.10.)... Stigli su isto vrijeme.

Pa jbt kolko si ti kupio tih BF3?{#}

Y U FAIL?! ლ(ಠ益ಠლ)
15 godina
AA-d00d kaže...
nick54312 kaže...

Stigla mi dva box-a sa Zavvi-a {#}

Jedan poslan u utorak (25.10.), drugi u četvrtak (27.10.)... Stigli su isto vrijeme.

Pa jbt kolko si ti kupio tih BF3?{#}

neka se ima za crne dane {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
Battlefield 3

Uf.skida se igra(1.5mb??).

Dao mi je lik novi ključ i sad sve radi. Prvi put da je nešto zapelo oko naručivanja ključeva

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

koji kreteni napadaju sa rpg-ovima sa 2 metra ?!   trojica na sredini mosta sa mortarima !!!  pa hebote ovo je postalo nepodnosljivo,1 iz neprijateljske ekipe dode doslovno do nase baze kempa i kako mi naravno iz baze idemo na druge tocke on nas ubija samo tako i NITKO ama bas NITKO iz nase ekipe nista ne govori ma ni da ga pocne trazit nista....oni i dalje cine isto a ovaj samo nastavlja ubijati....   a da ne govorim o liku koji je bio blizu nase baze i ciljao avione rpg-om,bio sam na toliko servera i admini jednostavno nista ne cine

14 godina
protjeran
Battlefield 3

Na serveru je katostrofalno stanje, ima vise tim killova nego neprijateljski, nezna se ko pije a ko placa. Daj gasite taj tim kill.

Moj PC  
2 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

Na serveru je katostrofalno stanje, ima vise tim killova nego neprijateljski, nezna se ko pije a ko placa. Daj gasite taj tim kill.

{#}

Neka ekipa nauci razmisljati pa nece biti problema.

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
17 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

Pls, a prije se kao znalo. S uključenim TKom će s vremenom neki možda nešto i naučiti.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
14 godina
neaktivan
iwan7777777 kaže...
iwan7777777 kaže...
Red_Guy kaže...
iwan7777777 kaže...

Imam problema sa originom mislio sam da je do battlefielda 3.

Naime problem je u tome što nemogu upisati cd key ni kada krene instalacija sa cd-a ni u redeem product code.Pojavi se sve bijelo samo mogu kliknuti na X ili minimiraze.

Molim pomoć hitnao!

Reinstaliraj Origin, imao sam isti problem, meni je reinstalacija pomogla.

Reinstalirao sam već 4 puta ibrisao sve datoteke gdje je bio origin instaliran ali i dalje mi se javlja problem.

HELP!

Jel neko zna u čemu je problem?

Čak sam i Windowse reinstaliro!

HELP PLEASE!

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

imam jedno kratko pitanje. jucer sam pronasao cod4 ''pro'' igracku organizaciju u bf3. skupina najboljih cod4 lan igraca koji su osvojili sve sto se dalo osvojiti na profesionalnoj razini (paradox-, mazarini... ) i odigrao sam nekoliko mapa conquesta sa njima. sve mape sto smo igrali dobili smo sa lakocom ali ono sto me zanima je na koji nacin oni redovito iznudjuju 4000+ bodova dok sam ja redovito negdje oko 2000. cak sam bio sa njima u istome timu i pratio ih u stopu te hvatao zastave koliko sam mogao. istina je da su oni imali nesto vise killova (redovito iznad 20) ali duplo vise bodova? sto sve zapravo donosi pointove u bf-u? zapravo rjetko smo i gubili zastave pa me zanima sto se najvise boduje ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma ovaj origin je u teško ku****i kad je došao prvi update  sam bi mi se ugasio nakon 5-10 sekundi i ja mislio popravili update-om kad sad se idem ponovo ulogirati i origin se gasi sam od sebe za 10-ak sekundi i moram se ponovo ulogiravati i tako viječno dok na kraju nisam par reinstaliro origin i resetiro komp. 

Bože sveti taj origin treba maknuti pod hitno i ostaviti samo battlelog.

Prodajem djelove marki: Evga, AsusROG, Mushkin, te djelove za vodeno hlađenje sa stranice Aquatuning.de i Geizhals.at
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

@generic9974

isto je i sa svim smanjenim postavkama, doduse sada izbaci samo "Game got disconnected ()", pokusavao sam ovo sa PB prije ali nije uspjelo. nema nego cek

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 18:49 (MaxonUniversal).
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Jedini način je da se kicka za 2 TK-a pa nek' pazi kome se ne da učitavati iznova.

Moj PC  
3 2 hvala 0
14 godina

Nabavio i ja svoj LE key(Engleski)

Za samo 200kn.

Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 18:56 (robimarko).
16 godina
odjavljen
sushii kaže...

imam jedno kratko pitanje. jucer sam pronasao cod4 ''pro'' igracku organizaciju u bf3. skupina najboljih cod4 lan igraca koji su osvojili sve sto se dalo osvojiti na profesionalnoj razini (paradox-, mazarini... ) i odigrao sam nekoliko mapa conquesta sa njima. sve mape sto smo igrali dobili smo sa lakocom ali ono sto me zanima je na koji nacin oni redovito iznudjuju 4000+ bodova dok sam ja redovito negdje oko 2000. cak sam bio sa njima u istome timu i pratio ih u stopu te hvatao zastave koliko sam mogao. istina je da su oni imali nesto vise killova (redovito iznad 20) ali duplo vise bodova? sto sve zapravo donosi pointove u bf-u? zapravo rjetko smo i gubili zastave pa me zanima sto se najvise boduje ? 

Najviše bodova donosi zauzimanje točaka (250), oslobađanje (200) i uništavanje MCOM-a (500). Liječenje, podrška/pokrivanje vatrom (suppression fire) nose u konačnici više bodova od ubojstva (100). To i jest smisao BF-a. KDR je nebitan.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo ako kome treba meni dosta dobro služi skripta za auto-join na server kad se oslobodi mjesto 

Dosta korisna stvar 

http://n00bfest.com/phpBB3/viewtopic.php?f=129&t=42770

Ovo je za chrome a ako imate neki drugi browser piše van u kutu slike šta treba napraviti 

Prodajem djelove marki: Evga, AsusROG, Mushkin, te djelove za vodeno hlađenje sa stranice Aquatuning.de i Geizhals.at
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 18:59 (irumora).
Moj PC  
0 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
iggy kaže...

Sinoć sam uspio nažicati preko EA live chata key za PWP budući da sam uzeo BF3 LE koji je imao samo Back to Karkand. Večeras slijedi spamanje s lmg Type 88 {#}

Same here. Sad sam na poslu i ne vidim otključana oružja, samo uniforme i dog tags. Vjerojatno moram pokrenuti igru prvo. (imam običnu DVD verziju ).

A žalil sam se jer imam konstantne diskonekcije , bil naručil pre-order limited koji je jako kasnil pa kupil i DVD verziju, poništil pre order...ma brige. Bar neka zadovoljština.

Dobil PWP, Dog tagove, SPec,....a i Back To Karkand bi mi trebal doći u decembru .. nadam se.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 19:12 (Nick_Diamond).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Za one koji tvrde da LE daje BTK ;)
Link je http://www.g2play.net/store/Battlefield-Series/

Battlefield 3 RU Limited Edition includes:
Battlefield 3 Physical Warfare Pack + SpecAct Kit DLC + DogTag DLC Pack
Battlefield 3 RU Limited Edition does NOT include BACK TO KARKAND DLC

Nikako mi nije jasno koji dio nije jasan likovima koji tupe jedno te isto..ima ima ima...a nema. Bio je u preorderu i naravno,i sad ga ima ali kosta desetak eura vise i naravno,zove se LE..jel sad jasnije ili treba na turskom? Ionako ce biti kako i zasto kad ekipa koja je htjela ustedjet koju kunu shvati da je ustedjela kitu labudovu jer nije citala kaj kupuje..no otom potom..

Ko se odlucuje za kupnju nek pripazi ;)
Moj PC  
0 5 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice