svasta, danas ulazim u origin, kad ono update, hah, ja sav sretan, al pazi sad ovo, prije nisam imao problema s fps.om, min mi je bilo 50-60, a sad jedva dodje do 30, ne znam, ali vjerovatno zbog to updatea, na svakom serveru nizak fps, krvio mi je, taman kad sam nakon tolike patnje uspio napraviti bf3, dodje taj update, i sad problem s fpsom, damn dice
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
svasta, danas ulazim u origin, kad ono update, hah, ja sav sretan, al pazi sad ovo, prije nisam imao problema s fps.om, min mi je bilo 50-60, a sad jedva dodje do 30, ne znam, ali vjerovatno zbog to updatea, na svakom serveru nizak fps, krvio mi je, taman kad sam nakon tolike patnje uspio napraviti bf3, dodje taj update, i sad problem s fpsom, damn dice
meni kaze bf3 is up to date,tj da nema novih updejta xd
Ekipa sa 4gb rama...
Dajte probajte ovaj program -Ram booster pa javite dal je sta bolje..
ja imam 8 gb..
http://www.softpedia.com/get/Tweak/Memory-Tweak/Mz-Ram-Booster.shtml
Mogu rec da se situacija s Ram boosterom dosta promijenila. Prije optimizacije se HDD htio raspast koliko je rosto tokom igra i pri izlasku iz igre.
Sad je to vec malo bolje, ne rošta vise toliko.
Koje optimizacije si uključil ? CPU isto ? Ili se sve samo ostavil defaultno ?
bf3 kao platformski pc ciljana igra ima zacudjujuce rezultate prodaje
http://www.vgchartz.com/weekly.php
Nisam ocekivao da ce bas prodaja za xbox i ps3 ovoliko sisati pc? vjerovatno zato sto najveci postotak ljudi ipak mora nadogradjivati racunalo za kvalitetno igranje dok bf3 samo upiknes u konozolu i ne sekiras :)
vgz charts je nevažan za PC jer ne uključuje digitalnu prodaju..
Čuo sam da je BF3 prodan u više od 5 milijuna, ako uzmemo da su xbox i ps3 podaci točni, to znači da je PC prodaja barem 1.3 milijuna dok ti je tu navedeno niti 500 tisuća..
bro, nije rijec o bf3, vec o originu
Hmmm, pa Origin samo pokrece bf3.exe a dalje sve ovisi o igri.
Ili mislis da su toliko usrali Origin da u pozadini trosi toliko resursa da uspori igru??
ljudi moji, nemojte me popljuvat, al jel se itko sjetio da danas izlazi MW3? toliko oko toga da DICE nije napravio pravi posao....i mene strasno zanimaju podaci o prodaju BF-a, u svim oblicima....bilo bi sjajno kada bi imao vec oko 8 milijuna prodanih primjeraka na svim platformama...mislim ako je smece od igre kakav je MW2 bio, popljuvali ga svi sta ista znace u tom svijetu, moze imati 25 milijuna prodanih kopija, i BF bi se trebao pribliziti toj brojci. Nevjerojatno je zarazna igra, ali i samam po sebi je nevjerojatna! BF3 FTW!!!
da posebno ovim updateom, evo trazim povijest updatea, nigdje naci :/
Da li je netko radio preorder sa game.co.uk ?
Dobio sam mejl još 26.10 da su mi shippali DVD, ali još uvijek nije stigao! Pa koji vrag? Sjećam se da sam od tamo preorderao BF2:BC i došlo je za svega par dana.
Meni doslo danas ujutro (zg. centar) i frendu na kneziji isto stiglo danas.
tako ce valjda do sutra svima stici.
Hmm, s obzirom da u novom BF možemo imati jednog vojnika po accountu, onda bi neka stranica koja se bavi statistikama u BF3 (danny je bio linkao nešto takvo) samim brojem registriranih vojnika značio i broj prodanih BF3 PC kopija..
Ne nužno, jer se ne regaju svi.
Ali broj korisnika Battleloga = broj igrača Battlefielda 3.
ign:
bf3 9.0
mw3 9.0
nisu zauzeli ni jednu stranu, igre su totalno razlicite sto se tice stila igre, nekima pase bf nekim mw stil ali mw3 je igra na starom enginu, gledam te nove gameplay filmice i recenzije u razlike u novom mw3 su tako zanemarive, gotovo nevidljive (engine vise) toliko male da sam provjerio par puta jel ja to gledam mw2 ili mw3 gameplay :)
nije hejt ali smatram da su zbog starog engina trebali dobiti 8.9 :p
Ne nužno, jer se ne regaju svi.
Ali broj korisnika Battleloga = broj igrača Battlefielda 3.
ne nuzno, jer ja imam 1 bf account a igramo ga brat i ja :)
Ajme..
Malo gledam worldwide statistike i samo su cheateri na njima..
Kill streak od par tisuća..
I tak to..
oj ljudovi.
Evo kupio i ja BF3, prodao 2 i kupi 3 :D
Kupio preko ebay-a ru verziju, recite mi sada jel moguce regati sa vec skinutim BF 3 na engleskom ili moram ponovo skidati?
oj ljudovi.
Evo kupio i ja BF3, prodao 2 i kupi 3 :D
Kupio preko ebay-a ru verziju, recite mi sada jel moguce regati sa vec skinutim BF 3 na engleskom ili moram ponovo skidati?
Regaj s ovom engleskom, moglo bi proći da ne moraš ni jezik namještat.
Na kraju još Update/Repair install (desni klik na sličicu BF3 u Originu) i šibaj!
Kada ste dobili igru vi koji ste naručili preko GMC..
Zanima me zbog Skyrim-a!!
ljudi moji, nemojte me popljuvat, al jel se itko sjetio da danas izlazi MW3? toliko oko toga da DICE nije napravio pravi posao....i mene strasno zanimaju podaci o prodaju BF-a, u svim oblicima....bilo bi sjajno kada bi imao vec oko 8 milijuna prodanih primjeraka na svim platformama...mislim ako je smece od igre kakav je MW2 bio, popljuvali ga svi sta ista znace u tom svijetu, moze imati 25 milijuna prodanih kopija, i BF bi se trebao pribliziti toj brojci. Nevjerojatno je zarazna igra, ali i samam po sebi je nevjerojatna! BF3 FTW!!!
kako znaš da se niko nije sitia? jer je ovo tema o BF3 pa se MW3 nebi triba ni spominjat... nerazumin zašto neki ljudi imaju toliku potribu doć u temu o BF3 i samo pljucat po CoD-u, gadljivo i nepotrebno...
Stigla mi dva box-a sa Zavvi-a
Jedan poslan u utorak (25.10.), drugi u četvrtak (27.10.)... Stigli su isto vrijeme.
Jos uvijek se moze imati samo jedan vojnik sa Origin-IDom kao imenom ili ima neka druga opcija ?
pobogu pa kakve veze origin ima sa fps-om u igri,on je samo pokreće?
btw bilo kakve usporedbe bf-a i mw3 bi kažnjavao šarenim kartonima jer su to 2 apsolutno razlićite igre,nemaju veze jedna s drugom,svi znamo što je COD i na što se activision koncentrira a svi znamo šta je bf, meni je osobno battlefield3 nezamislivo više zanimljiv i bolji i kvalitetniji od call of duty-a ali mišljenje je kao šupak,cod ima svoje fanove i ljudi koji vole to igrat tako da prestanitee više s usporedbama i spammanjem
Sinoć sam uspio nažicati preko EA live chata key za PWP budući da sam uzeo BF3 LE koji je imao samo Back to Karkand. Večeras slijedi spamanje s lmg Type 88
pobogu pa kakve veze origin ima sa fps-om u igri,on je samo pokreće?
btw bilo kakve usporedbe bf-a i mw3 bi kažnjavao šarenim kartonima jer su to 2 apsolutno razlićite igre,nemaju veze jedna s drugom,svi znamo što je COD i na što se activision koncentrira a svi znamo šta je bf, meni je osobno battlefield3 nezamislivo više zanimljiv i bolji i kvalitetniji od call of duty-a ali mišljenje je kao šupak,cod ima svoje fanove i ljudi koji vole to igrat tako da prestanitee više s usporedbama i spammanjem
pa pobogu meni je fps opao, nakon ovog updatea, i nema sanse da nesto drugo bude osim origina. imao sam vise nego dobar fps, znao je i preci preko 100, nakon ovog updatea max mi je 30, i znam o cemu pricam.
pa pobogu meni je fps opao, nakon ovog updatea, i nema sanse da nesto drugo bude osim origina. imao sam vise nego dobar fps, znao je i preci preko 100, nakon ovog updatea max mi je 30, i znam o cemu pricam.
Daj, za svaki slučaj provjeri da ti se nije uključio VSYNC, bilo u igri, bilo u driverima. Ako je, baci ga na OFF