interesantno kad god igram na metro mapi hodam hodam i priguta me zemlja bem ti bugove i onda sljedi suicide
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam problema sa originom mislio sam da je do battlefielda 3.
Naime problem je u tome što nemogu upisati cd key ni kada krene instalacija sa cd-a ni u redeem product code.Pojavi se sve bijelo samo mogu kliknuti na X ili minimiraze.
Molim pomoć hitnao!
I to konzolaši..
------------------
In BF3 there are 145 different Ranks (45 Levels than 100 service stars) in the game. It will take a good gamer about 40 days (960 hours) and take an average gamer about 50 days (1200hrs) to complete all of the ranks and unlocks. We unlock everything in less than 18 hours!
"We unlock everything in less than 18 hours! YOU already paid for the game – YOU should be able to play the content you paid and not Spend your entire life trying to Rank-up!"
Ne znam da li da se smijem ili plačem. Glupih li ljudi...
Mozda stvarno treba uvesti ogranicenje koliko covjek smije provesti pred ekranom igrajuci, ocito previše buljenja u igrice zamagljuje um.
Vidio sam neke jadne stvari ali ovo je trenutacni broj 1, ali misli da necu dugo morati cekati da netko opet dokaze da za ljudsku glupost nema lijeka.
hahaha stvarno se dugo nisam ovako nasmijao,bote dragi sta je ovo
Naime problem je u tome što nemogu upisati cd key ni kada krene instalacija sa cd-a ni u redeem product code.Pojavi se sve bijelo samo mogu kliknuti na X ili minimiraze.
Molim pomoć hitnao!
Reinstaliraj Origin, imao sam isti problem, meni je reinstalacija pomogla.
Molim pomoć hitnao!
Reinstaliraj Origin, imao sam isti problem, meni je reinstalacija pomogla.
Reinstalirao sam već 4 puta ibrisao sve datoteke gdje je bio origin instaliran ali i dalje mi se javlja problem.
HELP!
sve je to ljepo samo moja gtxica prodise na 900mhz i dise i predise tu 6970 jer je to jednostavno takooo
Kao što sam i mislio,6950 se nameće kao best buy!
Slažem se, no i moja 5850 se još uvijek drži sasvm solidno (ne sjećam se zadnji put kada sam toliko dugo imao jednu grafičku... kupio skoro odmah kako su izašle)!
Sve High, MSAA 2x, SSAO, 8xAF, OC na 930/1200/1.2V ne padam ni na jednoj mapi ni u kojem trenutku ispod 40 FPS (1920x1080)
sve je to ljepo samo moja gtxica prodise na 900mhz i dise i predise tu 6970 jer je to jednostavno takooo
Aj napravi benchmark na istim postavkama i istom nivou ko i ovaj lik!
Ajde što ti vrijedi 113 FPS-a na LCD monitoru koji ima refresh rate 60 hertza?
Oko vidi ono što vidi, monitor daje ono što daje ..... :)
Aj napravi benchmark na istim postavkama i istom nivou ko i ovaj lik!
ja na tim postavkama i igram,ae to je bio samo mali ubod,bezveze,sve je to tu negdje,o ovome bi se dalo raspravljat 5 stranica a to necemo ovdje,se slazete?
napokon mi je došao bf 3 box sa zavvi-a
Nije menii zbog rasprave,nego sam oko kupnje novog kompa,pa me zanima iz objektivnih razloga...
daj kako kad hocete citirat skratite na ono sto mislite jer meni u firefoxu ne radi nista od toga
daj kako kad hocete citirat skratite na ono sto mislite jer meni u firefoxu ne radi nista od toga
Označiš u onom zasivljenom tekstu šta ti ne treba i obrišeš.
kad kliknem na ono najzadnje ko gumicu nista se ne desava,zaplavim to sta netreba i nece,a sve ono s ljeve strane,skare i ostalo to mi kaze da u mozili ne radi,di mogu to probat radit a da ne spamam u nekoj temi jer sam dobio zuti zbog cijelog citiranja
Označiš u onom zasivljenom tekstu šta ti ne treba i obrišeš.
evo ga,fala bogu
ti benchevi su na high ne ultra testani sam da znate
a kako vi vozate te avione? je prešao single i ništa?
Moraš maknuti zmiju iz novčanika da bi vozio jet ;)
Moraš maknuti zmiju iz novčanika da bi vozio jet ;)
probao ali neda se...ima li kakva recesijska fora?
probao ali neda se...ima li kakva recesijska fora?
Ne
Koliki je max broj ćlanova u platoon-u može biti?
Koliki je max broj ćlanova u platoon-u može biti?
100