dal bi ja mogao igrati battlefield 3 na srednjim detaljima na 1280x1024, procesor:amd athlon x3 450, grafa: xfx hd 6850, 4GB rama??
mozda bi mogao i na high
dal bi ja mogao igrati battlefield 3 na srednjim detaljima na 1280x1024, procesor:amd athlon x3 450, grafa: xfx hd 6850, 4GB rama??
mozda bi mogao i na high
http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-battlefield-3-limited-edition/123891.aspx?page=0&jumpto=2410509&sort=asc&view=flat
evo ako koga zanima prodajem potpuno novi origin account sa battlefield 3 le(english). igra je netaknuta nije nista igrana ni minute.
Lol, dok sam u heliću pješadija s AA raketama mi je najmanji problem.
Ja da bih pogledao chat kad mi netko odgovori ili kad uđem u party pa da vidim party dole u chatu, moram se odjavit pa opet logirat... Invite-ovi mi uopće ne dolaze.
Probao sam i na Mozili ali ista stvar.
Vjerojatno jer te blokira neki firewall ili antivirus koji imaš instaliran. Ja sam deinstalirao avast i od tad nemam nikakvih problema s tim.
Vjerojatno jer te blokira neki firewall ili antivirus koji imaš instaliran. Ja sam deinstalirao avast i od tad nemam nikakvih problema s tim.
Imam avast, ako njega uninstaliram nemam onda anti-virus :/
Imam avast, ako njega uninstaliram nemam onda anti-virus :/
Možeš ga staviti u gamemode, al meni to nije pomoglo. Također možeš probati isključiti WebShield, al to mi je nije dalo stalno raditi. Pa sam jednostavno prešao na drugi antivirus.
Možeš ga staviti u gamemode, al meni to nije pomoglo. Također možeš probati isključiti WebShield, al to mi je nije dalo stalno raditi. Pa sam jednostavno prešao na drugi antivirus.
Isključio sam web zaštitu i radi :D
Hvala
Ajmo na server dečaci.
Danny što je bilo rekao si da HC na BUG serveru ni pod razno, a sada je HC?
islkjucio web zastitu i sve radi hvala bogu :DDD
Ma možeš i na high možda.Da je athlon x4 mogo bi sigurno
Danny što je bilo rekao si da HC na BUG serveru ni pod razno, a sada je HC?
Ma jok, to je Tonči otvorio a ime stavio da prikupi ljude na staru slavu Dannyevog servera.
HC je najbolji ona s*anja sa nisanom su glupa.
HC je najbolji ona s*anja sa nisanom su glupa.
hc je izgubljeno vrijeme. nakon nekog vremena shvatis da su hc igraci u principu najveci n00bovi . niti se naucis kretati niti se bitno kretati jer ionako 1 metak = kill. u hc-u gotovo i da nije bitno koje oruzje koristis jer je i obican pistolj dovoljno snazan za easy kill ako si imalo precizan. solidan ''normal mod'' igrac pomesti ce sa lakocom ekipu na hc serveru ali hc igrac se uopce nece snaci u normal modu. meni je strasno krivo sto sam slusao u proslosti neke ''pametnjakovice'' koji su me u pocetku gaminga forsirali na hc i govorili da je to za ''prave igrace'' da bih nakon 1000h shvatio da nemam blagog pojma o igranju. princip fps-a nije bolje strafe jumpati i sprejati uske hodnike vec pazljivo prilaziti kutevima i znati se kretati mapom tj. koristiti zaklone. u hc-u toga nema jer svi ionako trce glavom bez obzira.
To onda nije LE. S tim DLCovim možeš i običnu verziju kupiti.
Koga briga, ovo je igra. Ak to znači da je gameplay balansiraniji nek je i pet raketa.
radi kojeg k**ca kad izaberem neki otkljucani rocket louncher, on ne funkcionira ( ne ispaljuje rakete)??? mogu rokat samo pocetni rpg!://
ima tko takav problemčić??
radi kojeg k**ca kad izaberem neki otkljucani rocket louncher, on ne funkcionira ( ne ispaljuje rakete)??? mogu rokat samo pocetni rpg!://
taj ti je samo za heliće,veći domet
S ostalima moraš lockat avione/tenkiće,nemožeš samo tako rokat.
fuuuu...i - noob:))
fuuuu...i - noob:))
ček...jel se to odnosi i na "sa-18 IGLA" i " FIM-92 STINGER"
Imam jedan problem,kad npr otkljucam neki nisan za M16 npr. taj nisan mi se ne pokaze u gadgets tako sam otkljucao 3-4 nisana ali ni jedan se ne pokaze u gadgets kod bilo koje puske :S
HELP ?
tuuu duu duuuuu nema ti pomoći...
Kako instalirati Battlefield 3 Limited Edition Box izdanje?