Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.083.149
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Dd_Optic kaže...

dal bi ja mogao igrati battlefield 3 na srednjim detaljima na 1280x1024, procesor:amd athlon x3 450, grafa: xfx hd 6850, 4GB rama??

mozda bi mogao i na high

14 godina
protjeran
Battlefield 3

http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-battlefield-3-limited-edition/123891.aspx?page=0&jumpto=2410509&sort=asc&view=flat

evo ako koga zanima prodajem potpuno novi origin account sa battlefield 3 le(english). igra je netaknuta nije nista igrana ni minute. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 11:48 (bmwhartge).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hummer kaže...
..., usput imaju protuavionske rakete i sam što poletite sa heličem odma skidaju čim izađete iz baze....

Lol, dok sam u heliću pješadija s AA raketama mi je najmanji problem.

nick54312 kaže...

Ja da bih pogledao chat kad mi netko odgovori ili kad uđem u party pa da vidim party dole u chatu, moram se odjavit pa opet logirat... Invite-ovi mi uopće ne dolaze.

Probao sam i na Mozili ali ista stvar.

Vjerojatno jer te blokira neki firewall ili antivirus koji imaš instaliran. Ja sam deinstalirao avast i od tad nemam nikakvih problema s tim.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
14 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Vjerojatno jer te blokira neki firewall ili antivirus koji imaš instaliran. Ja sam deinstalirao avast i od tad nemam nikakvih problema s tim.

Imam avast, ako njega uninstaliram nemam onda anti-virus :/

17 godina
neaktivan
nick54312 kaže...
ZC_Someone kaže...

Imam avast, ako njega uninstaliram nemam onda anti-virus :/

Možeš ga staviti u gamemode, al meni to nije pomoglo. Također možeš probati isključiti WebShield, al to mi je nije dalo stalno raditi. Pa sam jednostavno prešao na drugi antivirus.

14 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Možeš ga staviti u gamemode, al meni to nije pomoglo. Također možeš probati isključiti WebShield, al to mi je nije dalo stalno raditi. Pa sam jednostavno prešao na drugi antivirus.

Isključio sam web zaštitu i radi :D

Hvala

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ajmo na server dečaci.

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Za sve one koji pitaju dali bi mogli igrati na kojoj konfi i koje postavke i koja rezolicija. U videu je sve opisano, a konfu možete pogledati i pod Moj PC.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Battlefield 3

Ako niste dobri s letenjem, probajte vozit {#}

Brutal Truth \m/

10 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Danny što je bilo rekao si da HC na BUG serveru ni pod razno, a sada je HC?{#}

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

islkjucio web zastitu i sve radi hvala bogu :DDD

LoL EUW- Pom4hn1t4ly, SeizonX
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

14 godina
Dd_Optic kaže...

dal bi ja mogao igrati battlefield 3 na srednjim detaljima na 1280x1024, procesor:amd athlon x3 450, grafa: xfx hd 6850, 4GB rama??

Ma možeš i na high možda.Da je athlon x4 mogo bi sigurno

Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
16 godina
kalko1212 kaže...

Danny što je bilo rekao si da HC na BUG serveru ni pod razno, a sada je HC?{#}

Ma jok, to je Tonči otvorio a ime stavio da prikupi ljude na staru slavu Dannyevog servera. {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 12:42 (dreammaker).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Odgovor za LE izdanje-ne,LE NE ZNACI da dobijes BTC vec samo djidje za dogtagove i onaj dlc..treba citat do kraja kad nekaj kupujes.vidi link http://www.g2play.net/store/Battlefield-3-Limited-RU-EN-Region-Free-EA-Origin-Key.html ili je pretesko sam citat :?

Jedan komentar me zaista odusevio..super mu je kaj rpg NE unisti auto jednim hicem..divota djeco..a koliko bi ih trebalo? No da,i u jednu ruku mi je i drago da neznate kaj JEDNA rpg granata radi u RLu..

Lol,stvarno se razvedrim i odradim dnevnu kolicinu smijeha potrebnu licu da ostane lepo ko slika hehe citajuci razne komentare
Moj PC  
4 2 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

HC je najbolji ona s*anja sa nisanom su glupa.

Moj PC  
1 7 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

koji kralj haha

7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
loud killer kaže...

HC je najbolji ona s*anja sa nisanom su glupa.

hc je izgubljeno vrijeme. nakon nekog vremena shvatis da su hc igraci u principu najveci n00bovi . niti se naucis kretati niti se bitno kretati jer ionako 1 metak = kill. u hc-u gotovo i da nije bitno koje oruzje koristis jer je i obican pistolj dovoljno snazan za easy kill ako si imalo precizan. solidan ''normal mod'' igrac pomesti ce sa lakocom ekipu na hc serveru ali hc igrac se uopce nece snaci u normal modu. meni je strasno krivo sto sam slusao u proslosti neke ''pametnjakovice'' koji su me u pocetku gaminga forsirali na hc i govorili da je to za ''prave igrace'' da bih nakon 1000h shvatio da nemam blagog pojma o igranju. princip fps-a nije bolje strafe jumpati i sprejati uske hodnike vec pazljivo prilaziti kutevima i znati se kretati mapom tj. koristiti zaklone. u hc-u toga nema jer svi ionako trce glavom bez obzira. 

17 godina
neaktivan
Yoga kaže...
Odgovor za LE izdanje-ne,LE NE ZNACI da dobijes BTC vec samo djidje za dogtagove i onaj dlc..treba citat do kraja kad nekaj kupujes.vidi link http://www.g2play.net/store/Battlefield-3-Limited-RU-EN-Region-Free-EA-Origin-Key.html ili je pretesko sam citat :?

To onda nije LE. S tim DLCovim možeš i običnu verziju kupiti.

Yoga kaže...
Jedan komentar me zaista odusevio..super mu je kaj rpg NE unisti auto jednim hicem..divota djeco..a koliko bi ih trebalo? No da,i u jednu ruku mi je i drago da neznate kaj JEDNA rpg granata radi u RLu..

Koga briga, ovo je igra. Ak to znači da je gameplay balansiraniji nek je i pet raketa.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

radi kojeg k**ca kad izaberem neki otkljucani rocket louncher, on ne funkcionira ( ne ispaljuje rakete)??? mogu rokat samo pocetni rpg!://

ima tko takav problemčić??

:P

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
M4p3X kaže...

radi kojeg k**ca kad izaberem neki otkljucani rocket louncher, on ne funkcionira ( ne ispaljuje rakete)??? mogu rokat samo pocetni rpg!://

taj ti je samo za heliće,veći domet

M4X @ 3.14zda GHz
16 godina
moderator
M4p3X kaže...

S ostalima moraš lockat avione/tenkiće,nemožeš samo tako rokat.

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
pirat kaže...
M4p3X kaže...

fuuuu...i -  noob:))

:P
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
M4p3X kaže...
pirat kaže...
M4p3X kaže...

fuuuu...i -  noob:))

ček...jel se to odnosi i na "sa-18 IGLA" i " FIM-92 STINGER"

http://youtu.be/VPf8BR7YYkw
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
zasto svaki put kad ulazim u bf na originu prikaze da treba nes instalirat i onda to morma cekat jedno 2-3 min i to svaki put kad ulazim
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Imam jedan problem,kad npr otkljucam neki nisan za M16 npr. taj nisan mi se ne pokaze u gadgets tako sam otkljucao 3-4 nisana ali ni jedan se ne pokaze u gadgets kod bilo koje puske :S 

HELP ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

tuuu duu duuuuu nema ti pomoći...

Bring out your dead!
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

Isprobavali smo i ne radi baš bajno. Nekad radi OK, ali u večini slučajeva raketa pogodi tenk i ništa. Valjda neki bug.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 14:24 (ZC_Someone).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kako instalirati Battlefield 3 Limited Edition Box izdanje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice