Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.085.246
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo ja krenuo igrat multy, i stvarno me oduševio. Najbolji je onaj osjećaj kad u novoj mapi neznas ni di si ni sta si. Odlične su sitnice kao mjenjanje firing moda (broj ispucanih metaka; 3, 1) koji je stvarno koristan. I supp mi je kaj RPG ne unisti auto iz prve.

Moj prvi killing machine{#}:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/3042248/1/279351183/

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3

@sushii

Zašto igraš TDM? Igra nije rađena za TDM

Igra ima bullet spread priviknut ces se, onda bez problema ubiš tri do četri ljudi bez reloada. ne postoje prekovi koji povečavaju damage. sniperom gađaj u glavu.

Ako hočes realan damage probaj RO i ARMAu

14 godina
protjeran
bmwhartge kaže...

Imam jedno pitanej molim da odgovorite.

Kupio sam bf3 limited edition, i kada bude izlazio back to karkand trebao bi dobiti mail sa cd keyem. Problem je u tome sto sam ja na originu registriran sa e-mail adresom koja mi je izbrisana zbog neaktivnosti(glupi freemail.net) i sada me zanima dali mogu kako promjeniti e-mail adresu na originu ali da mi ostanu sve igre i statistike(kao npr. da napravim drugi account pa da mi taj moj stari presele na novi) ili da mi posalju mail na drugu adresu posto se nisam u mogucnosti logirati vise na tu e-mail adresu. 

BILO TKO

14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
bmwhartge kaže...

Imam jedno pitanej molim da odgovorite.

Kupio sam bf3 limited edition, i kada bude izlazio back to karkand trebao bi dobiti mail sa cd keyem. Problem je u tome sto sam ja na originu registriran sa e-mail adresom koja mi je izbrisana zbog neaktivnosti(glupi freemail.net) i sada me zanima dali mogu kako promjeniti e-mail adresu na originu ali da mi ostanu sve igre i statistike(kao npr. da napravim drugi account pa da mi taj moj stari presele na novi) ili da mi posalju mail na drugu adresu posto se nisam u mogucnosti logirati vise na tu e-mail adresu. 

BILO TKO

najbolje da ovo sto si tu napisao posaljes njima pa se mozda rijesi

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Danas kupio igru i igra je fantastična igrao sam conquest i assault, valjda se tako zovu, to sam igao i bc-u 2, ali moram priznat da je ova igra za 2 klase iznad bc-a 2. Nema lagga na serverima, hitbox je napokon odlično napravljen, skoro svaki squad je igrao timski. Više nego što sam očekivao moram priznat. :D

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Netko mi je na serveru napisao da mogu dobit PWP tako da pitam EA support, točno?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
sushii kaže...

nakon visednevnog konzumiranja ''camperfielda'' jednostavno imam potrebu javno reci zasto smatram da je igra u najmanju ruku prepuna bugova i stvari koje se takvom proizvodu nebi smjele dogadjati. pa krenimo redom:

1) spawn point (TDM) ->

2) nerealan damage ->

3) footsteps ->

4) ''3d spotting''

1) I mene je TDM razočarao u BF3 odigrao sam samo nekih 5 min i odma ošao na conquest large i to je jedini mod koji igram

2) Što se tiče damage moglo bi biti bolje ali ni ovako mi nije loše jer onaj tko zna ciljati može uzvratiti nekom ko mu je iza leđa, ako je ovaj dovoljno neprecizan. Ako si dovoljno precizan dovoljno je kratki rafal da netko padne.

Znam da nije realno ali neku realnost u igri ni ne tražim jer bi onda igrao ARMA ili RO.

3) to sa zvukom su mogli bolje napraviti, a pogotovo onaj bug kada nestane zvuk ili se smanji sam od sebe

4) 3D spoting je koristan jer pomaže protiv kampera, a i pomaže npr. naletiš na tenka i nemožeš ga uništiti spotaš ga i to če učiniti netko drugi za tebe.

Mene trenutno živcira jedna stvar, a to su inžinjeri sa onim minama. Dođu skoro do početka protivniče baze i pomeču mine te se sakriju sastrane i tako skupljaju lake bodove, usput imaju protuavionske rakete i sam što poletite sa heličem odma skidaju čim izađete iz baze.

Po meni je to jednako base rape jer se iz baze ne maknete daleko. Na mapama se najviše igraju inžinjeri i support jer je loš balans između klasa.

Moglo je to biti puno bolje no i ovako nije loše.

16 godina
Battlefield 3

ja cu vjerovatno danas naruciti rusku verziju limited edition.. samo da mi hoce neko reci jel istina da ima vise bugova nego engleska verzija..???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

...nije...

14 godina
neaktivan
DangerousB kaže...

ja cu vjerovatno danas naruciti rusku verziju limited edition.. samo da mi hoce neko reci jel istina da ima vise bugova nego engleska verzija..???

Ima bug više, a to je da je na ruskom {#}(dok ne promijeniš)

16 godina
nick54312 kaže...
DangerousB kaže...

Ima bug više, a to je da je na ruskom {#}(dok ne promijeniš)

ahahah ok hvala.. :)

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovo me u zadnje vrijeme posebno živcira.

http://i.imgur.com/OP4PO.jpg

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Moj PC  
17 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Pozdrav cijeloj ekipi! Imam problem sa atsnilacijom igre. Naime nakon pokretanja GameFiles.pare i ekstraktiranja svih podataka pojavi mi se: "Origin is not installed,and is required to play your game. Please reinstall Origin". Zatim sam pokrenuo OriginInstaller RELOADED. Nakon ekstraktiranja i tih podataka i pokretanjem instalacije, javio se isti problem.

Možda neznam postupak instalacije ili je neki drugi problem, pa bih vas zamolio ako mi možete pomoć.. Unaprijed se zahvaljujem!

0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3
Zasto uvijek moram refresh stranicu kako bi mi neko poslo chat message, a kad me neko invajtacu coop ili mp uopce mi ne dolazi invajt?? Je to zbog google chroma ?
LoL EUW- Pom4hn1t4ly, SeizonX
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ivan7 kaže...

Pozdrav cijeloj ekipi! Imam problem sa atsnilacijom igre.

{#}

Ako se radi o piratskoj verziji, ovdje nećeš tako lako dobiti pomoć oko toga.

14 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...
Zasto uvijek moram refresh stranicu kako bi mi neko poslo chat message, a kad me neko invajtacu coop ili mp uopce mi ne dolazi invajt?? Je to zbog google chroma ?

Ja da bih pogledao chat kad mi netko odgovori ili kad uđem u party pa da vidim party dole u chatu, moram se odjavit pa opet logirat... Invite-ovi mi uopće ne dolaze.

Probao sam i na Mozili ali ista stvar.

14 godina
neaktivan
Segata kaže...

@sushii

Zašto igraš TDM? Igra nije rađena za TDM

Igra ima  bullet spread priviknut ces se, onda bez problema ubiš tri do četri ljudi bez reloada. ne postoje prekovi koji povečavaju damage. sniperom gađaj u glavu.

Ako hočes realan damage probaj RO i ARMAu

To nije izgovor. Ako su već stavili taj mod onda su ga trebali napraviti kako se spada.

17 godina
sushii kaže...

nakon visednevnog konzumiranja ''camperfielda'' jednostavno imam potrebu javno reci zasto smatram da je igra u najmanju ruku prepuna bugova i stvari koje se takvom proizvodu nebi smjele dogadjati. pa krenimo redom:

1) spawn point (TDM) -> stvar koja me mozda i najvise od svih momentalno smeta obzirom da volim igrati tdm mod. spawnovi su u najmanju ruku bezobrazni. znalo se dogadjati da 3-4 x zaredom uopce ne uspijem napraviti onaj prvi korak i stati u zaklon jer su neki pametnjakovici vec prepoznali spawn pointove i prosto konstantno spawnreapaju. cak i cod4 koja je izasla prije i vise od 4 god. ima odlicno rjesen sustav - manje spawn pointova i spawnanje negdje u blizini svojeg tima. ovo je toliko iritantno i lose rjeseno da se vec pocinjem pitati ima li smisla uopce forsirati tdm. precesto se dogadja sa se spawnas dvojici, trojici iza ledja i pometes ih onako 'ladno . ni kriv ni duzan igra te dovodi u situaciju da si ili podredjen radi spawna ili nagradjen sa 2-3 easy killa.  

2) nerealan damage -> osobno nisam ljubitelj hc moda jer si zakinut za one epic battleove gdje se zadnjim mecima u sazeru i postocima healtha rjesavaju dueli ali ''normal'' mod cesto zna biti neposten i nerealan. dogadja se da stojis svega nekoliko metara od protivnika koji te uopce nevidi, ispucas pola sazera (assault klasa) ravno u njega, on se u jednom trenutku okrece i skida te sa nekoliko metaka. ok shvacam da postoje odredjeni perkovi koji pospjesuju armor ili povecavaju damage ali ovako nerealno nesto prelazi granicu ukusa. ciljanje u mojem slucaju nije problem (2000h cod4 i sensitivity mi je gotovo na nuli (koristim gotovo 40cm podloge za 180 okret)) i zbilja nemam  nikakvih problema sa preciznoscu ali vise od pola sazera na 2-3 m od protivnika ??? (govorim o situaciji kada sam usao u duel sa healthom na max). shvacam i da mozda pocetna oruzja nisu jednake razorne moci kao i ona na kasnijijm levelima ali mislim da je 15 metaka iz kalasa sasvim dovoljno da sa nekoliko m ubije covijeka. damage sniperom necu niti spominjati jer je svaki komentar suvisan. 3-4 metka onim prvim scopom  u odredjenim situacijama ??? 

3) footsteps ->ovo je stavka koja me mozda i najvise razocarala u sveukupnom gamingu posto je meni osobno zvuk jako bitan faktor u igri. kako je netko danas na public chatu napisao '' footsteps are very bad rendered'' . doslovno kao da svi koriste dead silence. dogadja se nebrojeno mnogo knifeova. zna se dogoditi da trcis vise desetaka metara iza protivnika a on te prosto ne cuje. vojnik koji ima neznamkoliko desataka kila opreme i olova na sebi ima korake lagane kao pero. koraci se prosto ne cuju . kupio sam si kvalitetan i skup headset i posebnu zvucnu karticu bas da bih imao tu mogucnost razabiranja zvukova tj. jasan dojam odakle netko dolazi ali ocito nemogu koristiti to. takvi propusti se nesmiju dogadjati u igri gdje je zvuk jako bitan faktora. strasno sam razocaran jer meni zvuk nije samo zvuk tenka ili zolje ili aviona vec kretanje protivnika . 

4) ''3d spotting'' kako se popularno nazivaju one ikone iznad glave protivnika koje ti signaliziraju gdje se on nalazi. apsolutno nema veze sa zdravim razumom i potpuno bespotrebna stavka. neki kazu da je to ''anticamping'' tehnologija a drugi kazu da upravo to pospjesuje camping. 

netko tko nevoli cod svim silama ce stati u obranu bf-a ali ja ne usporedjujem ove 2 igre. zapravo, u obadvije igre uzivam na svoj nacin samo smatram da su se ovdje dogodili neki propusti koji strasno ubijaju dozvljaj i smanjuju uzitak igranja. mw3 svakako necu uzeti jer je cod krenuo u sasvim krivom smjeru i okrenuo se mladjoj populaciji (forsiranje GL-ova, RL-a, frag x3 i takvih budalastina) i jer sam nade polagao u ovaj naslov kao igru koja ce me napokon odmaknuti od starih cod2 i cod4 alli mislim da se to jos nece dogoditi. 

Potpisujem sve navedeno.Nakon 17 sati igranja TDM pop*zdio sam vise ,i ako to ne isprave adio zauvijek bf3

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovaj T-UGS gadget je totalno sranje.Da mi barem onda pokaže neprijatelja na minimapu kad je u blizini....

Ovo bipanje mi je beskorisno...

Evo za mali tutorial za T-UGS

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 10:42 (NFSPredator0010).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
pa kokaze ti ga ako se krece...
15 godina
Battlefield 3

http://www.xfire.com/

evo ga jutros je prosa cod4 i sad je na xfireu najigraniji fps, lijepo za vidit :D,nema vise toliko kromanjonaca koji ce cijeli zivot igrat cod2, samo se nadam da ce vise sredit probleme s laggom jer ne mogu to podnit

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Battlefield 3
Evo komande za konzolu naso ih 1017..
http://pastebin.com/GtbWtDU8
LoL EUW- Pom4hn1t4ly, SeizonX
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 3
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni je damange skroz ok,ako znas ciljat mozes sa jednim sezerom ubit cetvoricu,u glavu ih gadas i odma su dole.Isto tak 3d spotanje su super rijesili,kad frajer ode iza nekog zida makne mu se spot.

Spotanje povecava smisao battlefielda,10 puta je zabavnije tak igrat.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Gdje je nestao BUG server? (isključio sam sve filtere)

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

dal bi ja mogao igrati battlefield 3 na srednjim detaljima na 1280x1024, procesor:amd athlon x3 450, grafa: xfx hd 6850, 4GB rama??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
athlon64 kaže...

http://www.xfire.com/

evo ga jutros je prosa cod4 i sad je na xfireu najigraniji fps, lijepo za vidit :D,nema vise toliko kromanjonaca koji ce cijeli zivot igrat cod2, samo se nadam da ce vise sredit probleme s laggom jer ne mogu to podnit

Xfire baš i nije realan što se tiče statistika igranja igara jer dosta njih ostavi upaljenu igru da broji sate a uopče je ne igraju. Ja osobno gasim Xfire kada idem igrati BF3 jer ne želim da mi netko smeta dok igram.

15 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

Gdje je nestao BUG server? (isključio sam sve filtere)

Ja vidin samo HC Bug.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

dal bi ja mogao igrati battlefield 3 na srednjoj grafici na 1280x1024, procesor:amd athlon x3 450, grafa: xfx hd 6850, 4GB rama???

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

I to konzolaši..

------------------

In BF3 there are 145 different Ranks (45 Levels than 100 service stars) in the game. It will take a good gamer about 40 days (960 hours) and take an average gamer about 50 days (1200hrs) to complete all of the ranks and unlocks. We unlock everything in less than 18 hours!

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 11:38 (thesekiman).
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice