Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.085.247
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Opet, mislim da je zabuna ovdje:LE je sa tim điđa-miđama, dog tagovi, oružja, municija, štupidece...A BTK je za preorder, i njega su dobili svi koji su prednaručili igru, je li , dal` LE il običnu verziju... Barem sam ja tako shvatio, ispravite me ako griješim. Dakle nema više mukte BTK , u prosncu će se plaćat...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nope, bitno je jedino jeli imas limited odnosno extended ili ne.

Ako imas onda i imas BTK besplatno, odnosno kod ti posalju mailom pocetkom prosinca, ako imas standardnu onda moras platit ako zelis BTK.

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
ZC_Someone kaže...
Conrad kaže...

BTK je važio za yebeni PREORDER , a igra je izašla pa, je li, nije više moguće preordat...

U teoriji da, ali stvar je u tome da je nekima na zalihi ostalo još LE keyeva pa ih još možeš ponegdje kupiti. Nešto slično kao da ja sad nekome prodam svoj account, taj netko je kupio naknadno ali je svejedno dobio LE.

Naravno, ako su ovi od kojih smo kupili preordali... Ja sam svoj ključ dobio tek 1.11.( vidi eNabava temu ) , pa zapravo ne znam na čemu sam...(a naručio negdje 10.10 )

edit: a ako i nemam BTK kupit ću, igrat ću ovo jedno 2 godine barem...

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 20:26 (Conrad).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Forzzuk mora da ima najgluplji BF3 bug jer svaki peti-šesti put kad se ide spojiti na server, upali mu se kampanja.

Bring out your dead!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Forzzuk mora da ima najgluplji BF3 bug jer svaki peti-šesti put kad se ide spojiti na server, upali mu se kampanja.

To se i meni znalo dešavati dva tri puta od kad je iašao patch

Prodajem djelove marki: Evga, AsusROG, Mushkin, te djelove za vodeno hlađenje sa stranice Aquatuning.de i Geizhals.at
14 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...
l0k1 kaže...
ProTeinZ kaže...

decki znam da ima puno linkova za eng verziju al pls mozete stavit onaj link koji ima samo 2 fajla a ne 13 pls

13 je preko torenta

tu je 2 bar tkao kazu http://www.multiupload.com/BDR1MB207E al jako sporo skida evo ja bas sad skidam :S

se moze s 13 nesto ucinit

Skini 7zip ili winrar, onda extraktaj i dobiti češ dvije datoteke

16 godina
Battlefield 3

znaci moze se uzeti ruska verzija LE i dobit cu dlc-ove sve??

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Segata kaže...
ProTeinZ kaže...
l0k1 kaže...
ProTeinZ kaže...

decki znam da ima puno linkova za eng verziju al pls mozete stavit onaj link koji ima samo 2 fajla a ne 13 pls

13 je preko torenta

tu je 2 bar tkao kazu http://www.multiupload.com/BDR1MB207E al jako sporo skida evo ja bas sad skidam :S

se moze s 13 nesto ucinit

Skini 7zip ili winrar, onda extraktaj i dobiti češ dvije datoteke

rijesio problem,hvala ;)

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

U costomization menuu, kod odabira specijalnosti, na ljevoj strani tog kvadratica nacrtan mi je mali sanzer i strelice koje pretpostavljam označavaju sprint. Ali to ne mogu odabrati. Čemu to služi?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
the_dammed kaže...

U costomization menuu, kod odabira specijalnosti, na ljevoj strani tog kvadratica nacrtan mi je mali sanzer i strelice koje pretpostavljam označavaju sprint. Ali to ne mogu odabrati. Čemu to služi?

To bi ti trebalo biti otlkjucano da mozes odabrati.

Ugl strelice su da moz vise sprintati a sanzer je extra ammo mislim.

(ako je to to na sta ja mislim xD)

hrvatska alternativa lockerza ref link http://pecalica.hr/users/add/81dace4627790513b38372aa9027e1eb
15 godina
neaktivan

Ne, ne to, nego u tom kvadratiću ali s ljeve strane.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://www.twitch.tv/battlefieldo

live stream

sry ako je bilo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

sad mi je napokon jasno zašto se cesto događa 'bad luck',

da bi nam u iducem DLC-u mogli prodati zečije šape i konjske potkove naravno.

Bring out your dead!
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

a kada se šuljaš kroz grmlje možda nađeš i djetelinu s 4 lista

14 godina
protjeran
Battlefield 3

Imam jedno pitanej molim da odgovorite.

Kupio sam bf3 limited edition, i kada bude izlazio back to karkand trebao bi dobiti mail sa cd keyem. Problem je u tome sto sam ja na originu registriran sa e-mail adresom koja mi je izbrisana zbog neaktivnosti(glupi freemail.net) i sada me zanima dali mogu kako promjeniti e-mail adresu na originu ali da mi ostanu sve igre i statistike(kao npr. da napravim drugi account pa da mi taj moj stari presele na novi) ili da mi posalju mail na drugu adresu posto se nisam u mogucnosti logirati vise na tu e-mail adresu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
DangerousB kaže...

itko???

14 godina
neaktivan

da

15 godina
neaktivan
DangerousB kaže...
DangerousB kaže...

itko???

Da

EDIT:evo prestigao me netko vec

hrvatska alternativa lockerza ref link http://pecalica.hr/users/add/81dace4627790513b38372aa9027e1eb
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 22:43 (Legendic1911).
14 godina
neaktivan

ako ti u originu piše

battlefield 3 limeted edition

ili

Battlefield 3-russia extrandet edition

znači da kad izađe BTK dobit češ updata i skinut ćeš te mape

16 godina
Battlefield 3

super :D i onda samo jezik promjeniti i gotovo :) nezz neko kaze da ova ruska verzija vise bugovita nego engleska :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3
Svi koji ima Limited Edition bio pre-order ili ne dobijaju BTK
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ako je to bilo pitanje

onda je odgovor: DA

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja mogu driftat sa jetom.

U Jelly?

Battlelog: wip3out_HR
Moj PC  
10 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pozdrav dali mi može netko reci sta je sa base hostom ja još nisam dobio kljuć za battlefile3 jel tko dobio ovi dana  a naručio sam ga 17 08 2011

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

nakon visednevnog konzumiranja ''camperfielda'' jednostavno imam potrebu javno reci zasto smatram da je igra u najmanju ruku prepuna bugova i stvari koje se takvom proizvodu nebi smjele dogadjati. pa krenimo redom:

1) spawn point (TDM) -> stvar koja me mozda i najvise od svih momentalno smeta obzirom da volim igrati tdm mod. spawnovi su u najmanju ruku bezobrazni. znalo se dogadjati da 3-4 x zaredom uopce ne uspijem napraviti onaj prvi korak i stati u zaklon jer su neki pametnjakovici vec prepoznali spawn pointove i prosto konstantno spawnreapaju. cak i cod4 koja je izasla prije i vise od 4 god. ima odlicno rjesen sustav - manje spawn pointova i spawnanje negdje u blizini svojeg tima. ovo je toliko iritantno i lose rjeseno da se vec pocinjem pitati ima li smisla uopce forsirati tdm. precesto se dogadja sa se spawnas dvojici, trojici iza ledja i pometes ih onako 'ladno . ni kriv ni duzan igra te dovodi u situaciju da si ili podredjen radi spawna ili nagradjen sa 2-3 easy killa.  

2) nerealan damage -> osobno nisam ljubitelj hc moda jer si zakinut za one epic battleove gdje se zadnjim mecima u sazeru i postocima healtha rjesavaju dueli ali ''normal'' mod cesto zna biti neposten i nerealan. dogadja se da stojis svega nekoliko metara od protivnika koji te uopce nevidi, ispucas pola sazera (assault klasa) ravno u njega, on se u jednom trenutku okrece i skida te sa nekoliko metaka. ok shvacam da postoje odredjeni perkovi koji pospjesuju armor ili povecavaju damage ali ovako nerealno nesto prelazi granicu ukusa. ciljanje u mojem slucaju nije problem (2000h cod4 i sensitivity mi je gotovo na nuli (koristim gotovo 40cm podloge za 180 okret)) i zbilja nemam  nikakvih problema sa preciznoscu ali vise od pola sazera na 2-3 m od protivnika ??? (govorim o situaciji kada sam usao u duel sa healthom na max). shvacam i da mozda pocetna oruzja nisu jednake razorne moci kao i ona na kasnijijm levelima ali mislim da je 15 metaka iz kalasa sasvim dovoljno da sa nekoliko m ubije covijeka. damage sniperom necu niti spominjati jer je svaki komentar suvisan. 3-4 metka onim prvim scopom  u odredjenim situacijama ??? 

3) footsteps ->ovo je stavka koja me mozda i najvise razocarala u sveukupnom gamingu posto je meni osobno zvuk jako bitan faktor u igri. kako je netko danas na public chatu napisao '' footsteps are very bad rendered'' . doslovno kao da svi koriste dead silence. dogadja se nebrojeno mnogo knifeova. zna se dogoditi da trcis vise desetaka metara iza protivnika a on te prosto ne cuje. vojnik koji ima neznamkoliko desataka kila opreme i olova na sebi ima korake lagane kao pero. koraci se prosto ne cuju . kupio sam si kvalitetan i skup headset i posebnu zvucnu karticu bas da bih imao tu mogucnost razabiranja zvukova tj. jasan dojam odakle netko dolazi ali ocito nemogu koristiti to. takvi propusti se nesmiju dogadjati u igri gdje je zvuk jako bitan faktora. strasno sam razocaran jer meni zvuk nije samo zvuk tenka ili zolje ili aviona vec kretanje protivnika . 

4) ''3d spotting'' kako se popularno nazivaju one ikone iznad glave protivnika koje ti signaliziraju gdje se on nalazi. apsolutno nema veze sa zdravim razumom i potpuno bespotrebna stavka. neki kazu da je to ''anticamping'' tehnologija a drugi kazu da upravo to pospjesuje camping. 

netko tko nevoli cod svim silama ce stati u obranu bf-a ali ja ne usporedjujem ove 2 igre. zapravo, u obadvije igre uzivam na svoj nacin samo smatram da su se ovdje dogodili neki propusti koji strasno ubijaju dozvljaj i smanjuju uzitak igranja. mw3 svakako necu uzeti jer je cod krenuo u sasvim krivom smjeru i okrenuo se mladjoj populaciji (forsiranje GL-ova, RL-a, frag x3 i takvih budalastina) i jer sam nade polagao u ovaj naslov kao igru koja ce me napokon odmaknuti od starih cod2 i cod4 alli mislim da se to jos nece dogoditi. 

Moj PC  
11 8 hvala 2
14 godina
neaktivan
sushii kaže...

nakon visednevnog konzumiranja ''camperfielda'' jednostavno imam potrebu javno reci zasto smatram da je igra u najmanju ruku prepuna bugova i stvari koje se takvom proizvodu nebi smjele dogadjati. pa krenimo redom:

1) spawn point (TDM) -> stvar koja me mozda i najvise od svih momentalno smeta obzirom da volim igrati tdm mod. spawnovi su u najmanju ruku bezobrazni. znalo se dogadjati da 3-4 x zaredom uopce ne uspijem napraviti onaj prvi korak i stati u zaklon jer su neki pametnjakovici vec prepoznali spawn pointove i prosto konstantno spawnreapaju. cak i cod4 koja je izasla prije i vise od 4 god. ima odlicno rjesen sustav - manje spawn pointova i spawnanje negdje u blizini svojeg tima. ovo je toliko iritantno i lose rjeseno da se vec pocinjem pitati ima li smisla uopce forsirati tdm. precesto se dogadja sa se spawnas dvojici, trojici iza ledja i pometes ih onako 'ladno . ni kriv ni duzan igra te dovodi u situaciju da si ili podredjen radi spawna ili nagradjen sa 2-3 easy killa.  

2) nerealan damage -> osobno nisam ljubitelj hc moda jer si zakinut za one epic battleove gdje se zadnjim mecima u sazeru i postocima healtha rjesavaju dueli ali ''normal'' mod cesto zna biti neposten i nerealan. dogadja se da stojis svega nekoliko metara od protivnika koji te uopce nevidi, ispucas pola sazera (assault klasa) ravno u njega, on se u jednom trenutku okrece i skida te sa nekoliko metaka. ok shvacam da postoje odredjeni perkovi koji pospjesuju armor ili povecavaju damage ali ovako nerealno nesto prelazi granicu ukusa. ciljanje u mojem slucaju nije problem (2000h cod4 i sensitivity mi je gotovo na nuli (koristim gotovo 40cm podloge za 180 okret)) i zbilja nemam  nikakvih problema sa preciznoscu ali vise od pola sazera na 2-3 m od protivnika ??? (govorim o situaciji kada sam usao u duel sa healthom na max). shvacam i da mozda pocetna oruzja nisu jednake razorne moci kao i ona na kasnijijm levelima ali mislim da je 15 metaka iz kalasa sasvim dovoljno da sa nekoliko m ubije covijeka. damage sniperom necu niti spominjati jer je svaki komentar suvisan. 3-4 metka onim prvim scopom  u odredjenim situacijama ??? 

3) footsteps ->ovo je stavka koja me mozda i najvise razocarala u sveukupnom gamingu posto je meni osobno zvuk jako bitan faktor u igri. kako je netko danas na public chatu napisao '' footsteps are very bad rendered'' . doslovno kao da svi koriste dead silence. dogadja se nebrojeno mnogo knifeova. zna se dogoditi da trcis vise desetaka metara iza protivnika a on te prosto ne cuje. vojnik koji ima neznamkoliko desataka kila opreme i olova na sebi ima korake lagane kao pero. koraci se prosto ne cuju . kupio sam si kvalitetan i skup headset i posebnu zvucnu karticu bas da bih imao tu mogucnost razabiranja zvukova tj. jasan dojam odakle netko dolazi ali ocito nemogu koristiti to. takvi propusti se nesmiju dogadjati u igri gdje je zvuk jako bitan faktora. strasno sam razocaran jer meni zvuk nije samo zvuk tenka ili zolje ili aviona vec kretanje protivnika . 

Nisam jos zaigro MP jer cekam box, ali svi ovi propusti su takoder bili i u beti tako da se ocito nikakav napredak nije dogodio....zalosno.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

zasto je na canals limit u zraku samo 250m? Pa opce se nemoze letjeti.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
sushii kaže...

1) spawn point (TDM)

2) nerealan damage

3) footsteps

Sa drugim i trećim se slažem. To mi se nebrojeno puta dogodilo da me neki lik najfa s leđa a nisam ga uopće čuo. A isto tako i za damage.

A ak oš igrati TDM igraj COD.

16 godina
neaktivan
Jonja kaže...

zasto je na canals limit u zraku samo 250m? Pa opce se nemoze letjeti.

Rekoh ti, pitaj DICE. Zašto je uopće limit stavljen???

Uđeš u taj limit, kao da si upao u govno, nema naprijed, nazad, nikud i ovaj te lagano skine strojnicom. To i nije pravi stall, nego ograničenje mape, kao neko zvono...

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice