Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.085.034
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
thesekiman kaže...

Moj novi set dog tagova.

"Rage Tags"

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 10:24 (Blade Runner31).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

nesto me zeznulo pa krivo poslao,uglavnom jel se moze uzet dog tag onome koga kresnes i kako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Na ovom forumu se osjećam kao među fotografima amaterima, svi pričaju o opremi a nitko o fotografiji {#}

Nema više uspoređivanja taktika i sl. kao nekad {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Nick_Diamond kaže...

Sad sam na poslu, popodne dođem. Radni dan budem provel ko i obično. Surfajući forume u potrazi rješenja za diskonekcije i timed out gluposti :)

U prijašnjim postovima sa objašnjavao kako šta:

Tko ima problema sa BF3 i ovom porukom:

server connection timed out

Prilikom igranja izbaci vas iz igre i dobijete tu poruku evo šta bi mogli napraviti, ako imate Thomson router.

1. Prvo i najbolje bi bilo da propustite ove portove na vašu IP adresu ili ime vašeg računala (Computer name) OBAVEZNO STATIC IP ADRESA nemojte koristiti DHCP po mojem mišljenju.
ovo su portovi:
TCP: 80, 443, 9988, 20000-20100, 22990, 17502, 42127
UDP: 3659, 14000-14016, 22990-23006, 25200-25300

2. trebali bi ugasiti UPnP i Use Extended Security na vašem router-u ovo je od Thomson router TG782 slika je u privitku

Neki su spominjali u servisima (services.msc) gašenje UpnP servisa, ali to je do računala, te je potrebno to ugasiti na routeru.

Upute za konfiguraciju routera to jest Port Forwarding najbolje je nači na ovoj stranici
http://portforward.com/
na toj stranici imate cca. 60 marki i otprilike 800 modela routera stvarno ih ima.

Kad odaberete model routera evo primjer moj router je Thomson TG782

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Thomson-Alcatel/TG782/TG782index.htm

onda na toj stranici imate

tisuće i tisuće igara, programa za PC, PS3, XBOX360,... uputa kako i gdje koji port propustiti i uz to sve ima korak po korak, (napravljeno je sa screen shotovima od odabranog routera)

primjer evo Battlefield 3 za PC ponovno Thomson TG782

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Thomson-Alcatel/TG782/Battlefield_3.htm

Kad sve napravite, spremite postavke vašeg routera i onda je potrebno po mom mišljenju ugasiti router, ali ne ono OFF, pa odma ON, već ovaj rad:

1.Ugasiti router na OFF
2.Odspjiti od ispravljača (adapter)
3.Uključiti na ON bez ispravljača (adaptera) na 5 sekundi
4.Natrag spojiti ispravljač (adapter)
5. Po potrebi provjeriti postavke routera

Ono pod broj 3.
ovo je namjerno (da se sav napon iz routera isprazni) onaj ko zna osnove elektrotehnika ili ko je strujić zna šta pričam. (probajte ne isprazniti elektolitski kondezator, te ga primiti za obje nožice, ljepo će vas pecnuti ako je: 450V, 68μF moj stari to često radi da se smiri kaže da mu je to ko droga nije ovisno, ali se opusti ozbiljno to mislim majke mi)

Jedino morate znati username, password od vašeg routera te pratit korak po korak, čitati te imati zdravu logiku i ako vam ne ide propuštanje određenih portova uz njihove upute, e onda vam ni sv. Petar neće pomoći.

Pozdrav nadam se da će vam isto pomoći meni je.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nemam problema sa konekcijom,ali me zanima koja je fora ovo s ramima i stutteringom?Dok su mi postavke sve na high igra radi normalno bez stutteringa i gpu je na 99%.Cim stavim na ultra odma imam spajkove na gpu usage i memorija mi se nafila do kraja.Dal bi rijesilo problem ak bi se uzeo jos dodatno 4 gige?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kach kaže...

Nemam problema sa konekcijom,ali me zanima koja je fora ovo s ramima i stutteringom?Dok su mi postavke sve na high igra radi normalno bez stutteringa i gpu je na 99%.Cim stavim na ultra odma imam spajkove na gpu usage i memorija mi se nafila do kraja.Dal bi rijesilo problem ak bi se uzeo jos dodatno 4 gige?

cuj meni prelazi 4gb tako da ti nebi odmoglo,probaj pogasit sta ti netreba i probaj browser ugasit

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da...al mi je fascinantno kad stavim na high igra radi najrnomalnije.Valjda bu s patchom to ispravili tak da mogu normalno igrat na ultra...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo opet da kazem imam problem igra mi se pali samo u procesima,sto da radi? ugasim je iz procesa i ponovo pokrenem ali isto a na battleogu mi stalno pise kad se spajam na server "joing to server"

Danijel Crkvenac
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jedan dobar wallpaper

http://wallbase.cc/wallpaper/1414945

http://imageshack.us/f/707/wallpaper1414945.png/ - verzija iste slike bez onog teksta pored vojnika

I još jedna vijest, serveri će moći vrti Back to Karkand i "normalne" mape u istoj rotaciji, a ne odvojeno kako je bilo sa BC: Vietnamom. S tim da će vjerovatno oni koji nemaju te mape biti kickani sa servera, što je opet dvosjekli mač.

https://twitter.com/zh1nt0/status/132513787633872897

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 18:52 (thesekiman).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ne radi link.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 3

Evo ja ubacio još 2gb rama i mogu reći da igra ide 100 puta bolje, nisam primjetio velike razlike u učitavanje mapa jer mi sa SSD-om se ionako učitaj uza par sekundi, ali prije mi je igra znala malo zatrzati, a sada ni u ludilu.

I još moram napomenuti da na nekim mapama vidim i FPS pod brojkom 70, što sam s 4gb mogao samo sanjati.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Evo jedna mala anketa. Ispričavam se ako je već bila. 

3 TDM
0 SDM
36 Conquest
10 Rush

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

sta je TDM i SDM,mislim znam prijevod ali koji je to nacin igranja

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
u tdm igrate kao cjeli tim tipa cs... Dok u sdm imas squad po cetiri koji se bore tko ce prvi postici odredjeni broj tiketa...
13 godina
protjeran
Blade Runner31 kaže...

Ako znaš što znači deathmatch onda znaš i kakav je to način igranja. 

17 godina
Battlefield 3

Vi što kažete da Game Booster i slično pomaže - pročitajte ovo:

http://www.bug.hr/forum/topic/benchmark/utjecaj-game-mode-tu2011-turbo-performanse/111073.aspx

Mene zanima pomaže li ReadyBoost u toj igri kad već kažete da pomaže nadogradnja RAM.

213.202.106.145:28960 TDM PROMOD 211 Tarrget Rush Team server
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma sve se može kad se zna i hoće

17 godina

nabavio sam ruski key od igre jega mogu samo upisat u origin i aktivirat ili moram rusku verziju skinut il neka fora? sorry ako je negdi bio odgovor

Heroes get remembered, but legends never dies.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Koji ste kupili

29 RUSKI KEY
30 ENGLESKI KEY
Call of Duty Modern Warfare 3

0 3 hvala 0
16 godina
moderator
ljubo2mad kaže...

nabavio sam ruski key od igre jega mogu samo upisat u origin i aktivirat ili moram rusku verziju skinut il neka fora? sorry ako je negdi bio odgovor

Samo ga upiši u origin i skini igru.

A eng. jezik češ staviti kasnije.

سمندری ڈاکو
16 godina
ljubo2mad kaže...

upiši ga - skini - odi na www.base-host.com.hr tam imas upute i linkove na to što trebaš skinut da bi prebacio na engleski - čas posla ako imas ikakvu normalnu internet vezu za danas jer moras skinuti kojih 900MB i postaviti kako piše u uputama

tada sve radi -- radi i kod mene

17 godina
Latz kaže...
ljubo2mad kaže...

upiši ga - skini - odi na www.base-host.com.hr tam imas upute i linkove na to što trebaš skinut da bi prebacio na engleski - čas posla ako imas ikakvu normalnu internet vezu za danas jer moras skinuti kojih 900MB i postaviti kako piše u uputama

tada sve radi -- radi i kod mene

a ako skinem englesku verziju preko torenta i aktiviram ju s ovim kljucem jer i to radi?da nemoram mjenjat jezik?

Heroes get remembered, but legends never dies.
14 godina
neaktivan
NiramX kaže...
Blade Runner31 kaže...

Ako znaš što znači deathmatch onda znaš i kakav je to način igranja. 

da znam nebi pitao

14 godina
neaktivan
pavlek kaže...

sta imas android na kompu{#}

15 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
pavlek kaže...

haha, samo kažem da je moguće.. reko sam od 300-500, a meni je usage 400 mb, mogu još spustit da onemogućim procese za net, no koristim ga pa necu

17 godina
pavlek kaže...
Blade Runner31 kaže...
pavlek kaže...

haha, samo kažem da je moguće.. reko sam od 300-500, a meni je usage 400 mb, mogu još spustit da onemogućim procese za net, no koristim ga pa necu

Win 7 automatski dedicira RAM s obzirom na to koliko ga ima na raspolaganju. S time da se uvijek radi o nekih 40% zauzeća u idle (evo, od mojih 4GB, trenutno zauzeto 1,63GB - od toga više od 300MB zauzeto u Firefox-u i Originu zajedno).

No svakako, sa ovim tvojim zauzećem na 1GB RAM-a, svaka ti čast.

Što se tiče instalacije eng verzije igre i RU ključa najvjerojatnije će raditi; no svejedno će ti nešto još skidati s Origina nakon toga.

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 12:21 (TomoR).
14 godina
Battlefield 3

napokon i ja dobio svoj key sada treba download i onda na bojiste :)

LoL EUW- Pom4hn1t4ly, SeizonX
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Moj novi set dog tagova

"Rage Tags"

Ovo je složio neki drugi lik, nažalost ne postoje u igri, ali bila bi je8benica da ih ima {#}

aaaaahhhh...gimme gimme!!!!!:))

:P
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

treba mi pomoc oko promjene sa ruskog na engleski

radim preko ovog tutoriala http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html

napravio sam 1. dio skinuo failove sa torenta i 2. dio sam isto napravio a na trecem koraku skinem onaj program za promjenu jezika i sve napravim kako treba i kad ga idem otvoriti " open as administrator" pojavi mi se ova poruka http://imageshack.us/photo/my-images/100/newbitmapimageu.jpg/

ako se nekom to isto desilo ili zna moze pomoc{#}

0 0 hvala 0
15 godina
pavlek kaže...

moze li neko brzo odgovorit?

instaliram pirata da vidim ocu moc igrat na ovoj konfi pa ako budem zadovoljan kupujem igru.

radi se o ovoj konfi : pa sam nestrpljiv, oce moc to ic? :S

1 gb ram ddr2 800 mhz

amd athlon x3 @ 3.3 ghz

ati radeon hd4650 @ 768 mb memory

win 7

jel ima konzola ili šta da se vidi fps ingame? ako da kako, pls odg pa cu vam rec jel moze na kraju il ne 

Ja ti imam 2 GB ddr2 800 mhz , intel core 2 duo E8400 3,0 Ghz i nvidiu GeForce 9600 GT 512 mb i igram na low tako da mislim da ce i tebi bit usko {#}

BEZIMENI
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice