Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.084.978
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

na koji nacin je najlakse nabit skor

btw ja imam 20/5 i 5000 skor 

neki nemaju niti preko 10 ubijenih pa 10000, znam da se boduje sve zivo ali odakle tako puno??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
heal repair spot spawn ammo itd
13 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...

neki nemaju niti preko 10 ubijenih pa 10000, znam da se boduje sve zivo ali odakle tako puno??

ja skoro nikad sa k/d  nisam u plusu al zato derem po zastavama(u conq) tako da imam na kraju dost dobar skor

13 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...

Nemoj me shvatiti krivo ali ako ganjas k/d ratio cekaj si mw3 jer u BF nama mjesta tome...bitan je score tj w/l ratio i nista vise...znaci pomazi teamu a nemoj ganjati k/d...to nije bit BF,niti ce ikada biti

16 godina

Meni je W/L 1,98 i k/d preko 1. Ako ganjaš KD ne znači da ne stigneš i timu pomoći. Ace Squadova imam na bacanje. Rokaš zastave i ubijaš. Simple as that :D

14 godina
Battlefield 3

hebo ti ruski probo igrat mp na ruskom a ono i tipke na tipkovnice na ruskom nemos nis promjenit, ocito sam prisiljen skinut eng -.-

LoL EUW- Pom4hn1t4ly, SeizonX
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Isplati li se uzeti limited edition zbog stvarčica koje se dobiju s njim? Te posebne municije,flash s. i one dvije pljuce

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel ko progo igrati na Windows 8

Prodajem djelove marki: Evga, AsusROG, Mushkin, te djelove za vodeno hlađenje sa stranice Aquatuning.de i Geizhals.at
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

dali jos nekom cesto pocne igra bez onog air cross za ciljat (ciljnika kriza)??

0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

decki znam da ima puno linkova za eng verziju al pls mozete stavit onaj link koji ima samo 2 fajla a ne 13 pls

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 19:14 (ProTeinZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...

decki znam da ima puno linkova za eng verziju al pls mozete stavit onaj link koji ima samo 2 fajla a ne 13 pls

13 je preko torenta

tu je 2 bar tkao kazu http://www.multiupload.com/BDR1MB207E al jako sporo skida evo ja bas sad skidam :S

14 godina
neaktivan
Battlefield 3
da win/lose ratio bitan roflmao jedino sta je bitno ako cemo gledat ko je kako dobar je hours played
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
l0k1 kaže...
ProTeinZ kaže...

13 je preko torenta

tu je 2 bar tkao kazu http://www.multiupload.com/BDR1MB207E al jako sporo skida evo ja bas sad skidam :S

se moze s 13 nesto ucinit

14 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...
l0k1 kaže...
ProTeinZ kaže...

13 je preko torenta

se moze s 13 nesto ucinit

neznam trebalo bi al ja sam probo sa 13 sve napravio kako pise i dalje mi je na ruskom ostalo...a ovo sa multiuploada sad sam skido i pojavila mi se ova poruka "Datoteka C:\Users\Downloads\bf3en.rar.part nije mogla biti spremljena, jer izvorišna datoteka nije mogla biti pročitana.

Pokušajte ponovno kasnije ili kontaktirajte administratora poslužitelja." neznam {#} pomoc{#}

17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Isplati li se uzeti limited edition zbog stvarčica koje se dobiju s njim? Te posebne municije,flash s. i one dvije pljuce

Zbog toga ne, ali zbog BtK expanzije da. Recimo da nju s LE dobiš besplatno a poslje će koštati koštati oko 15$ ili 15€.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
14 godina
Battlefield 3

e probaj od tuda nezz kolko ima fajlova no ima isto megabajta ali skida puno brze 

https://www.cdkeyhouse.com/support/index.php?/News/NewsItem/View/8/how-to-change-battlefield-3-language

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ZC_Someone kaže...

Zbog toga ne, ali zbog BtK expanzije da. Recimo da nju s LE dobiš besplatno a poslje će koštati koštati oko 15$ ili 15€.

s ruskom limited edition verzijom se ne dobije btk ali nju nebi niti uzimao :D

17 godina
Kill Frenzy kaže...
ZC_Someone kaže...

Ne laži, ja sam s ruskom Limited Edition dobio i BtK (tj. bar je pisalo kod aktivacije ključa da ga neću morati platiti), PWP i Dog-Tag pack.

I, igram je na engleskom, i patchirala/repairala mi se dalje kao engleska.

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

E zanima me nesto, ovo je pitano +20 puta vise ali nemogu vise pratiti sve :D, ali jeli ima opcija za vise "soldiera" u igri kao u bc2,da mogu napraviti ih vise sa razlicitim nickom i da imaju svoje statistike(mislim sa frendom uzeti igru 50-50 platimo, pa ako nam se svidi uzmemo jos jednu :)i ako toga nema,hoce li se mozda uvesti sa patchem ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 19:35 (shady1024).

0 0 hvala 0
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

decki imam problem kada me neko invajta u co-op i tako nesto ja uopce nemogu prihvatiti invajt ali kada ja druge zovem oni mogu potvrdit al nemrem startat igru, i uvijek moram refresat stranicu da mi statsi dodu na svoje, da li je to zbog ruske verzije ili je moram prvo prebacit na eng. da bi funkcioniralo

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel se jos uvijek ruse serveri?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
ZC_Someone kaže...

Mislim da bi sa svakom LE verzijom trebao doći i BtK. Ak nema BtK onda to koliko ja znam nije LE. Bez obzira dal je ruska ili ne. Ak ti netko to pokušava tako prodati onda bi ja rekao da taj nešto mulja.

Jedino što s LEom ne mora dolaziti su oni DLCovi tipa te dodatne puške, dog tagovi i sl.

16 godina
neaktivan

ja sam dobio i jedno i drugo sa base-hosta ruska limited edition...

ruska... ruska...
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 19:43 (ranko091).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

BTK je važio za yebeni PREORDER , a igra je izašla pa, je li, nije više moguće preordat...

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

I ja sam kupio rusku sa Karkandom. Pitao sam prilikom kupnje dal se dobija BTK, veli mi lik da da, a pisalo je i kod aktivacije ključa. Dakle dobija se i u RU LE verzijama al očito ne u svima.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 20:46 (ATiGamer).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dakle, svi koji imate ili ruski ili englesku limited dobivate back to karkand besplatno pocetkom prosinca.

Tako mi je rekao William iz EA, dobit cete kod emailom pocetkom prosinca ako ga vec nemate.

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
shady1024 kaže...

E zanima me nesto, ovo je pitano +20 puta vise ali nemogu vise pratiti sve :D, ali jeli ima opcija za vise "soldiera" u igri kao u bc2,da mogu napraviti ih vise sa razlicitim nickom i da imaju svoje statistike(mislim sa frendom uzeti igru 50-50 platimo, pa ako nam se svidi uzmemo jos jednu :)i ako toga nema,hoce li se mozda uvesti sa patchem ?

Itko.

17 godina

Sad sam ja arogantan, i meni si dao thumbs down, zato jer se ti prije nisi informirao da postoji nekoliko verzija LE, ali sve "prave" LE su sa BtK, jedino je pitanje da li imaju/nemaju PWP, dog-tag pack itd.

Pogledaj samo komentare svih iza mene.

To što g2play prodaje takvu verziju kao LE je druga priča...

shady1024 kaže...

Službeno nema informacije o više vojnika na jednom accountu. Poznato je da je u beti bilo moguće, znači rješenje postoji.

Moja osobna pretpostavka je da će biti ta mogućnost moguća uz doplatu (no nadam se besplatnoj varijanti).

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 20:06 (TomoR).
17 godina
neaktivan
Conrad kaže...

BTK je važio za yebeni PREORDER , a igra je izašla pa, je li, nije više moguće preordat...

U teoriji da, ali stvar je u tome da je nekima na zalihi ostalo još LE keyeva pa ih još možeš ponegdje kupiti. Nešto slično kao da ja sad nekome prodam svoj account, taj netko je kupio naknadno ali je svejedno dobio LE.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice