Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.087.583
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa jesi glup ili šta?

Dok nisam upalio fps counter u konzoli sam MISLIO DA imam 50-80 fps, ali kad sam jedva uključio broji od 20 do 40, čitaj šta pišem prije nego što ispadneš...tup...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

pogledaj moj pc ja imam oko 50-80 fps sve na medium osim texture na high i ovo ostalo je sve iskljuceno i  to jos na 1680 x1050. I kako mozes igrati na 20-40 fps meni niej ugodno cim mi padne ispod 60.

E dai stim da ti singlepayer se bolje vrti  tako da bi sa tom konfom u mulitju imao oko 15 fps, tako da je to totalno neigrivo

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 23:09 (bmwhartge).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3

Jel ima šta za SS ingame?

Nemojte fraps itd što dodatno opterećuje ram, prije igranja ugasim chrome, msn i ostale gluposti 

16 godina
pavlek kaže...

Jel ima šta za SS ingame?

Nemojte fraps itd što dodatno opterećuje ram, prije igranja ugasim chrome, msn i ostale gluposti 

ahahah

ostali programi za ingame SS nista ne trose kao

imas xfire

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Igra je mrak ali meni je vise pun k**** tog crashanja.Covjece nemogu duze od 20 min igrat(Game got disconnected: your connection to the server timed out.)

To je konstantno a da negovorim kako zna ponekad pri ulasku zacrniti ekran i ostati tako.Stoji i nemice.

Sranje zesce

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Ja vise nemam ni crasheva ni lagova ni framedropova ali doslobno nemam igra se vrti sve na ultra osim textures na high i AF i ovaj MSAA su iskljuceni ovoostalo je ukljuceno reza 1920x1080...vrlo cudno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Tu i tamo mi lupi sound loop. Ima li tko kakvo rješenje?

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Tu i tamo mi lupi sound loop. Ima li tko kakvo rješenje?

eko-eko od hrvoja hitreca

NHF :D ..... ja nisam imao problema sa sound loopom do danas i to samo na onoj mapi teheran ... na bug serveru ..drugdje nisam primjetio

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 23:42 (generic9974).
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Koliki bi bio porast performansi kad bi umjesto sadašnjih 4 GB puknuo 8 GB RAM (riječ je o DDR3).

GTX 460 i Phenom II X4 su u igri :D.

Jel bi se išta primijetila razlika?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

Koliki bi bio porast performansi kad bi umjesto sadašnjih 4 GB puknuo 8 GB RAM (riječ je o DDR3).

Sad ispada da igra na 4gb rama zatrzava i zdere 90+% memorije?

A za normalno igranje bi trebalo 8gb.

15 godina
neaktivan

Šta misliš kak se meni RAM osjeća od 1 gb na win 7 dok igram BF haha :D

očito da rama nikad dosta, sreća pa je ovaj ddr3 duplo jeftiniji od ddr2. A ne vrijedi mi rame kupovat jer zelim prec na dd3, mozda cak il ne al maticnu moram SVAKAKO promijenit jer je očajna, neke trule postavke za OC ima, pola opcija nema itd itd..

Offtopic:

proc am2+ moze na maticne sa am3 utorom? zato sto mi je ovaj athlon x3 amd2+ a maticna je am2 

15 godina
neaktivan
pavlek kaže...
A ti igraš SP od Battlefielda 3?
Ahaaa... tu se dobije po 30+ FPS-a u odnosu na općeprihvaćeni multi.
Bring out your dead!
15 godina
neaktivan

nisi u pravu

ne znam kako je sa BF-om, ali u CoD serijalu na singleplayeru bude za 20-30 fpsa MANJE nego u Multiplayeru, ovo što pričaš su gluposti

15 godina
pavlek kaže...

nisi u pravu

ne znam kako je sa BF-om, ali u CoD serijalu na singleplayeru bude za 20-30 fpsa MANJE nego u Multiplayeru, ovo što pričaš su gluposti

{#} 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 0:13 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pitam te DA LI IGRAŠ MULTIPLAYER ILI SINGLEPLAYER NA TOM RAČUNALU U TRENUTKU KADA OKIDAŠ SS?

Ako igraš u SP-u, onda mi je jasno i na tebi je da se raspitaš i saznaš o čemu je riječ.

Ako igraš MP, onda mi i dalje nije jasno.

Da li me shvaćaš ili trebam slovo po slovo i usput ti nacrtati?

Bring out your dead!
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

SP, nisi procito prije. skinio sam pirata da vidim ocu moc igrat, pa ako ide da uzmem key..

ali eto kad kazu da se u SP dobije 30 fpsa više nego u MP, onda bi ispalo da mi fps nekad ode i u minus kad bi igrao MP što ne vjerujem...

sve igre do sad što sam igrao MOH, COD imaju dosta manje fpsa u SP nego u MP ali eto... ako nekom nije problem nek testira sa priloženim ssovima na istim pogledima na mapi sa istim detaljima

14 godina
protjeran
pavlek kaže...

nisi u pravu

Kakva je to nova teologija hahaha {#}

17 godina
213.202.106.145:28960 TDM PROMOD 211 Tarrget Rush Team server
17 godina
Kule_zg kaže...
Doxy_CRO kaže...

Sad ispada da igra na 4gb rama zatrzava i zdere 90+% memorije?

A za normalno igranje bi trebalo 8gb.

Je evo tako je i meni bilo imao sam 4gb rama i kad sam igrao bf3 sa upaljenom mozilom xfire steam origin... od 90 pa do 96% memorije je vuklo i naravno uzo jos 4gb i sad cepa ko ludo :)

14 godina
protjeran
Battlefield 3

Koji ste lvl. trenutno

3 1-5
6 6-10
26 10-20
21 21-30
6 preko 30
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Pavlek djecace dragi, igrao sam sp i mp i u multiu iams manje fps, malo razmisli. npr. server od 64 igraca neka velika mapa explozije i druge gluposti pa ces shvatiti da je zahtjevnije nego sp.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Danny ajde molim te stavi auto balancing teamova jer ovo se stvarno retardirano odem na bug server da igram stisnem tab i vidim da igramo 10vs19 ali doslvno a koji ku*ac vise,i gledam kad god igramo ako server nije pun da se svij prebacuju u onaj team koji pobjeduje.

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Možda ovo razjasni situaciju oko RAM-a

Dakle vidljivo je da sa igrom u pogonu, sistem koristi preko 4GB RAM-a... Također, vidi se da igra dobro koristi i sve jezgre proca, obično oko 90% tokom igranja sve 4 jezgre, što je odlično!

Moj PC  
0 0 hvala 4
15 godina
neaktivan

Ejej, procitao sam ti tut no odavno sam htjeo otključati no ne mogu zbog usrane matične :S

Ta matična nema ACC, sve sam pokusao, cak ne mogu vise od 3.3 OC-at jer mi nece bootat, ili je do memorije ili do matične...

I flashao sam bios i sve, no maticna je tako usrana da cu izgleda prije nju promijenit nego ram, makar ostao na ddr2 :D

Ako imas kakvo rijesenje ili nesto slobodno reci :D

17 godina
Battlefield 3

Ajd nek netko s 4 ili manje GB RAM provjeri utjecaj ReadyBoosta na performanse igre, učitavanja i ostalo. Baš me zanima.

213.202.106.145:28960 TDM PROMOD 211 Tarrget Rush Team server
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Minoza kaže...

Možda ovo razjasni situaciju oko RAM-a

Dakle vidljivo je da sa igrom u pogonu, sistem koristi preko 4GB RAM-a... Također, vidi se da igra dobro koristi i sve jezgre proca, obično oko 90% tokom igranja sve 4 jezgre, što je odlično!

vecini tu je preopterecen komp raznoraznim glupostima, stavite sliku potrošnje po procesima

kod mene je ovakva situacija za vrijeme igre , procesor na mizarnih 50% a memorija max 3.2Gb od toga oko 1400mb BF3 MP , sve radi dobro a ima i viška

http://dl.dropbox.com/u/7297288/igra%20bc3.JPG

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni ostane oko 300MB slobodnog s tim da je to pod punim opterečenjem i s nekoliko osnovnih stvari u pozadini (avira,comodo,afterburner,zemana,GTalk,).
Procesor je iznimno dobro iskorišten.

Sve to na ultra postavke (teksture high jer u protivnom crasha iz nekog razloga), 2xAA i sve ostale đinđe-minđe @ 1440x900.

Znam da bi bila druga priča s 24' i full HD-om ali ovako mi jednostavno klizi, čak i s 'starijom' memorijom.

Kartica spašava stvar, sama od sebe je super + što sam je OC-ao na razinu 6950.

Inače, imaju oni još puuuno toga srediti u igri ali zasad sam i više nego zadovoljan, samo mi se cini da je levelanje opet malo prebrzo.

Želim za godinu dana imati još toga za otključati ali znam da ipak ništa od toga..

Bring out your dead!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Lijepo je to, no ti bi mogao osloboditi još 1 gb memorije da pogasiš te nepotrebne procese (chrome, sidebar, tuneup itd)

+ kad bi game booster pokrenio, sveo bi win7 usage na nekih 300-500 mb, tako je barem kod mene jer totalno oslobodim ram jer držim do kompa.. za ovu konfu dobro radi..

ne znam oce ti povecat preformanse, ali ram ce ti se osjecat slobodnije što je sigurno ;:D

16 godina
pavlek kaže...

Lijepo je to, no ti bi mogao osloboditi još 1 gb memorije da pogasiš te nepotrebne procese (chrome, sidebar, tuneup itd)

+ kad bi game booster pokrenio, sveo bi win7 usage na nekih 300-500 mb, tako je barem kod mene jer totalno oslobodim ram jer držim do kompa.. za ovu konfu dobro radi..

ne znam oce ti povecat preformanse, ali ram ce ti se osjecat slobodnije što je sigurno ;:D

momcino pises gluposti ili trollaš bezveze, u zadnjih 10 postova si dobio hrpu TD , zar se ne pitaš zbog cega?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice