Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.097.009
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Battlefield 3

Pa daj jel opet puko bug server :(

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

yuo, just now.

Bring out your dead!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

A ja brijo izbacen sam jer koristim riloudanu verziju.

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Onda jeli mi moze ko reci zasto mi nekada zna pasti FPS ?

imam NVIDIA GTS 450 1gb GDDR5

3 GB ddr2 RAM

Amd phenom x4(2.2ghz)(quadcore)

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
markomarko kaže...

3 GB ddr2 RAM

Vjerojatno zbog efekta jer neki efekti su zahtevniji npr. u mraku ili sa sjenom. Ali moguće da ti je do RAM-a jer imaš 3gb ddr2 koji je malo već star.

Kalko1212 ingame
15 godina
kalko1212 kaže...
markomarko kaže...

3 GB ddr2 RAM

Vjerojatno zbog efekta jer neki efekti su zahtevniji npr. u mraku ili sa sjenom. Ali moguće da ti je do RAM-a jer imaš 3gb ddr2 koji je malo već star.

A i dosta je nizak takt procesora.

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
15 godina
neaktivan
leobugi kaže...
kalko1212 kaže...
markomarko kaže...

3 GB ddr2 RAM

A i dosta je nizak takt procesora.

A znam ali kazu u recommended ANY quad core.

Znaci najvjerovatnije je do rama  ? Ja se nadam jer mi je problem nadogradit na 4 gba

14 godina
markomarko kaže...

3 GB ddr2 RAM

OC-aj ga na bar 2.5ghz

Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
15 godina
neaktivan
robimarko kaže...
markomarko kaže...

3 GB ddr2 RAM

OC-aj ga na bar 2.5ghz

Hmm jeli to sigurno ? nikad nisam nista overclocka a i imam stock cooler tako da .. Ako moze u PMu preporucit odlican step by step tutorial za ovakve procesore probat cu ;D

14 godina
Je sigurno ali preporučam neki bolji cooler od stocka.OC-at ga možeš sa AMD overdrivom super je jednostavno
Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
16 godina
TomoR kaže...
Nick_Diamond kaže...
retardinjo25 kaže...

Bok jeli zna netko kako riješiti problem sa konekcijom,svako malo me kicka a konektiran sam na net trololo

I ja imam probleme sa tim. Nakon 3 runde : Disconnected from server / Server timed out...

Probal sam sve sheme. Nekima je do UPnP na routeru. Budući ja nemam pristup routeru, zaobišel sam ga tak da sam se umjesto preko routera spojil preko VIP-ovog Mobile Broadband USB sticka. Tam nit nema te opcije. I opet je problem ostal. Radil sam i Origin repair, PB update, drajvere od zvučne, matične, grafičke sam mjenjal, svašta. I ništa. Ponekad imam problem i doć na neki server jer javlja DC.

Jučer sam deinstaliral igru (imam ju na DVD) i stavil sam da se skida sa Origina, sa neta. Možda je do verzije igre.

Meni je bilo dobro radilo sa uključenim uPnP na routeru, ali sa isključenim uPnP i SSDP u Windowsima. No onda nisam mogao hostati Co-op.

Trenutno imam složenu fiksnu adresu na PC, uključen uPnP i SSDP u Win, uPnP na routeru, ali sam napravio port forwarding za BF3 portove.

Zadnja dva dana nisam imao ni jedan jedini "Connection to server Timed Out" (Co-Op nažalost nisam stigao probati). Visio na jednom serveru i više od sat vremena, eto jedna runda na BUG serveru je trajala i više od pol sata (inače me prije izbacivalo svakih 10-20 min)

Tko ima problema sa BF3 i ovom porukom:

server connection timed out

Prilikom igranja izbaci vas iz igre i dobijete tu poruku evo šta bi mogli napraviti, ako imate Thomson router.

1. Prvo i najbolje bi bilo da propustite ove portove na vašu IP adresu ili ime vašeg računala (Computer name) OBAVEZNO STATIC IP ADRESA nemojte koristiti DHCP po mojem mišljenju.
ovo su portovi:
TCP: 80, 443, 9988, 20000-20100, 22990, 17502, 42127
UDP: 3659, 14000-14016, 22990-23006, 25200-25300

2. trebali bi ugasiti UPnP i Use Extended Security na vašem router-u ovo je od Thomson router TG782 slika je u privitku

Neki su spominjali u servisima (services.msc) gašenje UpnP servisa, ali to je do računala, te je potrebno to ugasiti na routeru.

Upute za konfiguraciju routera to jest Port Forwarding najbolje je nači na ovoj stranici
http://portforward.com/
na toj stranici imate cca. 60 marki i otprilike 800 modela routera stvarno ih ima.

Kad odaberete model routera evo primjer moj router je Thomson TG782

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Thomson-Alcatel/TG782/TG782index.htm

onda na toj stranici imate

tisuće i tisuće igara, programa za PC, PS3, XBOX360,... uputa kako i gdje koji port propustiti i uz to sve ima korak po korak, (napravljeno je sa screen shotovima od odabranog routera)

primjer evo Battlefield 3 za PC ponovno Thomson TG782

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Thomson-Alcatel/TG782/Battlefield_3.htm

Kad sve napravite, spremite postavke vašeg routera i onda je potrebno po mom mišljenju ugasiti router, ali ne ono OFF, pa odma ON, već ovaj rad:

1.Ugasiti router na OFF
2.Odspjiti od ispravljača (adapter)
3.Uključiti na ON bez ispravljača (adaptera) na 5 sekundi
4.Natrag spojiti ispravljač (adapter)
5. Po potrebi provjeriti postavke routera

Ono pod broj 3.
ovo je namjerno (da se sav napon iz routera isprazni) onaj ko zna osnove elektrotehnika ili ko je strujić zna šta pričam. (probajte ne isprazniti elektolitski kondezator, te ga primiti za obje nožice, ljepo će vas pecnuti ako je: 450V, 68μF moj stari to često radi da se smiri kaže da mu je to ko droga nije ovisno, ali se opusti ozbiljno to mislim majke mi)

Jedino morate znati username, password od vašeg routera te pratit korak po korak, čitati te imati zdravu logiku i ako vam ne ide propuštanje određenih portova uz njihove upute, e onda vam ni sv. Petar neće pomoći.

Pozdrav nadam se da će vam isto pomoći meni je.

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja koristim Tune-up utilities Turbo mode s kojim isključim Aero i sve periferije i procese koji mi ne trebaju pa nemam nikakvih problema. Inače bez toga mi nekad zna zaštekati bežični miš.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
markomarko kaže...

Hmm jeli to sigurno ? nikad nisam nista overclocka a i imam stock cooler tako da .. Ako moze u PMu preporucit odlican step by step tutorial za ovakve procesore probat cu ;D

Nije do procesora, ne trebas nista oko toga dirati. problem je 3gb ddr2 a posebno sto je ddr2 koji je duplo nizim taktovima od ddr3. Na zalost to ces teze rijesiti i daleko skuplje, trebo bi uzeti novu mbo i nove ddr3 rame, to ces morati napraviti jako brzo pa ti vidi jel ti se isplati dati 400 kn za jos 4 ddr2 ili 1000kn za 8gb ddr3 i novu plocu, eventualno 700-800kn ako uzmes samo 4gb ddr.a3 a ni graficka ti nije bas sjajna ali ona nije usko grlo ovdje...

u drugu ruku za drop fps.a u igrama mozes imati 1000 razloga, vjerujem mi tvoj proc nije ni u jednom od tih :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 14:59 (smiglcro).
15 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
markomarko kaže...

Nije do procesora, ne trebas nista oko toga dirati. problem je 3gb ddr2 a posebno sto je ddr2 koji je duplo nizim taktovima od ddr3. Na zalost to ces teze rijesiti i daleko skuplje, trebo bi uzeti novu mbo i nove ddr3 rame, to ces morati napraviti jako brzo pa ti vidi jel ti se isplati dati 400 kn za jos 4 ddr2 ili 1000kn za 8gb ddr3 i novu plocu, eventualno 700-800kn ako uzmes samo 4gb ddr.a3 a ni graficka ti nije bas sjajna ali ona nije usko grlo ovdje...

u drugu ruku za drop fps.a u igrama mozes imati 1000 razloga, vjerujem mi tvoj proc nije ni u jednom od tih :)

Hvala na infou, bili bilo 4gb ddr2 dovoljno ?

GTS 450 gddr5 1gb nije sjajna ? Pa skroz je dobra barem meni, kupio sam je za 800 kn (500kn s ebaya) prije par dana i sta ne moze vrtjet ovu igru barem na high ? :D

14 godina
Battlefield 3

BF3 se muci i sa puno puno jacim karticama koje stavi u SLI i CF.GTS 450 je cisto ok za manje rezolucije i detalje.Kupi Xigmatek Gaiu pa overclockaj,phenomi I su topli i lose ocabilni,pogotovo na stock coolerima.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

BF3 se muci i sa puno puno jacim karticama koje stavi u SLI i CF.GTS 450 je cisto ok za manje rezolucije i detalje.Kupi Xigmatek Gaiu pa overclockaj,phenomi I su topli i lose ocabilni,pogotovo na stock coolerima.

Ma ne treba meni ulta ili AA

samo high detalji na 1080p ako moze  bez ikakvih ostalih detalja

16 godina
markomarko kaže...
zoharbizo kaže...

ja ne mogu vrtit sve na high @ 1080p a imam konfu trilijun puta jacu od tvoje s toga nemoj nasmijavat ekipu ovdje ;) 

budi zadovoljan s medium @ 720p

15 godina
neaktivan
bik kaže...
markomarko kaže...
zoharbizo kaže...

ja ne mogu vrtit sve na high @ 1080p a imam konfu trilijun puta jacu od tvoje s toga nemoj nasmijavat ekipu ovdje ;) 

Kako to da tebi neide sve na high, a meni ide :D A čak imam i slabiji procesor.

Btw: razlika između low i ultra baš i nije velika.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 15:23 (Jabulani).
15 godina
markomarko kaže...
zoharbizo kaže...

Na zalost stari moj nista od toga ni blizu. 800kn za gpu je danas malo, cak i ispod prosjeka, pogotovo ako zelis tjerati igre u 1080p. s ovim sto si ti rekao da imas uz pretpostavu da ti to stvarno tjeras na 1080p ne vidim da ti igra moze raditi na jace od med postavkama i to sa pogasenim naprednim opcijama i usudio bi se reci na granici 30fps.a. Ne zaboravi da bf3 ima u prosjeku 15-20 fps.a vise u SP.u sto ce znatno pasti kada predjes na MP.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 15:39 (smiglcro).
16 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
markomarko kaže...
zoharbizo kaže...

Na zalost stari moj nista od toga ni blizu. 800kn za gpu je danas malo, cak i ispod prosjeka, pogotovo ako zelis tjerati igre u 1080p. s ovim sto si ti rekao da imas uz pretpostavu da ti to stvarno tjeras na 1080p ne vidim da ti igra moze raditi na jace od med postavkama i to sa pogasenim naprednim opcijama i usudio bi se reci na granici 30fps.a. Ne zaboravi da bf3 ima u prosjeku 15-20 fps.a vise u SP.u sto ce znatno pasti kada predjes na MP.

S ovime se ne slazem, vrtim medium-high postavke i u sp i u mp a vrte se prakticki jednako, testirano na serveru sa 32 igraca.

Jedino sto me smeta u MP je sugavo brejkanje zvuka, te iritantno micro trzakanja, al bude se vec rijesilo to.

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
16 godina
Jabulani kaže...
bik kaže...
markomarko kaže...
zoharbizo kaže...

Kako to da tebi neide sve na high, a meni ide :D A čak imam i slabiji procesor.

Btw: razlika između low i ultra baš i nije velika.

Ide ide ali ja nisam naviko na bilokakvo štekanje i padanje frejmova ispod bar 40 u MP, a mislio sam na MP ne SP koji nisam ni igrao niti me zanima ;) 

Ako želiš ugodno igrat MP na full hd - high postavke treba ti bar 6950 ili 560Ti(koja začudo jača)

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 15:41 (bik).
13 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
Dany-os kaže...

Ti si nešto pobrkao, ja sam dobio box s Zavvi-ja naručio u ponedjeljak 24 i poslali u utorak 26 bez ikakve veze(poznanstva) dobio je jučer 3.11 od poštara na kućnoj adresi !

Provociraš, a{#} Muuuuuuućko đubreeee 

Meni su poslali 24. i još nisam dobio, a najgore je to da moram čekati 20 i neš dana da ih mogu pitati "di mi je taj prokleti bf3!?" =(

Ma ne provociram, mislim da je onaj  NightShadow pobrkao mene /Dany-os/ i Danny_cro , imamo obojca Box igru {#}{#}{#}

15 godina
dedaa kaže...

S ovime se ne slazem, vrtim medium-high postavke i u sp i u mp a vrte se prakticki jednako, testirano na serveru sa 32 igraca.

Jedino sto me smeta u MP je sugavo brejkanje zvuka, te iritantno micro trzakanja, al bude se vec rijesilo to.

Meni na govoto full max postavkama u sp.u ide na 70-80fps.a dok na tim istim postavkama u mp.u fps padne na 50+

Isto imam frenda koji se s 4870 muci u mp da uopce ikako radi na 30+ u sp.u ima stabilnih 40+ nemam pojma do cega je ali nam oboici u mp.u fps opadne, mislim meni je tak svjejedno 50 ili 100 ali kada ti igra sa 40+ padne na 25fps.a ona je to vec problem.

15 godina
kalko1212 kaže...

Mala anketa:

Što mislite kada ćemo moći na Back to Karkand?

Pa odgovor znaju svi: tjedan dana nakon PS3 verzije

15 godina
markomarko kaže...
zoharbizo kaže...

sa radeonom 4670 i jednom od prvih dual core cpu-ova na trzistu? naaah, i don"t think so

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
markomarko kaže...
zoharbizo kaže...

sa radeonom 4670 i jednom od prvih dual core cpu-ova na trzistu? naaah, i don"t think so

to je stara konfa promjenit cu ..

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nakon instaliranja Update-a na BF3 kada god pokušam ući u server piše "Game got disconnected ()". Uopće nemogu igrat.

zna li netko u čemu je problem?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
dedaa kaže...

Meni na govoto full max postavkama u sp.u ide na 70-80fps.a dok na tim istim postavkama u mp.u fps padne na 50+

Isto imam frenda koji se s 4870 muci u mp da uopce ikako radi na 30+ u sp.u ima stabilnih 40+ nemam pojma do cega je ali nam oboici u mp.u fps opadne, mislim meni je tak svjejedno 50 ili 100 ali kada ti igra sa 40+ padne na 25fps.a ona je to vec problem.

Kojim programom mjerite fps, meni fraps  ne pokazuje se na display-u i BF3 ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 16:52 (Dany-os).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Počele stizati igre s game.co.uk nažalost meni još ne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jel još tko ima problem sa igranjem u full screenu?

Skoro uvijek kad pokrenem igru, non stop se prebacuje iz full screena u windowed pa alt+enterom moram zaustavit na windowed, pa u opcijama prvo podesit neku nižu rezoluciju pa vratit natrag i onda je ok.. sve dok ne ugasim i opet pokrem igru. {#}

Jhva Elohim Meth.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice