Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.156.327
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
samo deri po njemu,dery! Kad je rat,rat je za sve :-D
17 godina
Dany-os kaže...
kach kaže...
Dany-os kaže...

Iz Osijeka, Poslali u prošlu srijedu !

Super meni su u pon poslali i još nije došlo najvjerojatnije je završilo na carini

BF3:crna_bandera
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 11:09 (Wolf88).
17 godina
neaktivan
Dany-os kaže...
kach kaže...

Too,nadam se da ce meni sad stic,od kud si?

Iz Osijeka, Poslali u prošlu srijedu !

Wolf88 kaže...

Super meni su u pon poslali i još nije došlo najvjerojatnije je završilo na carini

Meni su isto poslali prošli ponedjeljak, sve mi se čini da ću odyebati taj zavvi, ljudima stižu igru za 10dana, a eto meni (valjda još nekima) za 2+ tjedna =/

Y U FAIL?! ლ(ಠ益ಠლ)
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Tolko sam zivccan sad zbog toga,nikad vise necu narucivat kutiju.Jel prodaje netko kljuceve za Battlefiedl 3 LE EU verzija??

Nemrem vise cekat,ovu kutiju kaj bu dosla dat cu frendu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

Što se helića tiče ukratko sve je to nužan balans da bi igra bila zabavna svima a ne samo tebi. Da se njihov damage oružja poveća na razinu o kojoj ti govoriš helići bi bili jako OP. Također BF3 nije igra od koje možeš očekivati realizam, to se znalo još prije nego je izašla.

Letim svakom prilikom u Viperu ili Havocu i mišljenja sam da helići nisu preslabi. Ono što je bitno da uvijek radiš u timu s gunnerom. Dogovorite se za metu, po mogućnosti dođete iza nje i kad istovremeno oderete svoje rafale toliko brzo uništite svako vozilo da ljudi ni ne stignu izaći iz njega van. Ako netko i uspije, gunner je tu da to počisti do kraja. Ista stvar vrijedi za pješadiju, istovremeni salvo će počistiti squad bez problema.

Btw. kad smo kod iskakanja ljudi iz vozila, daleko najdraži su mi oni koji iskoće iz aviona ili helikoptera. Pa dok on putuje s padobranom prema dolje samo si pokupiš zračni road-kill. Moram uključiti Fraps da počnem snimati takve stvari xD

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 11:33 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

10 ljudi ubio od manje u minutu

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/ps3/crofck007/][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean5/ps3/crofck007.png[/img][/url]
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da li koristite heavy barrel u assault klasi oruzja (M416 npr)?

Ja sam probao, ali dok ti pucas 1 po 1 metak , netko te skine odavno... ako pucas rafale recoil je toliki da 

Pozdrav,Calinjos
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel imate vi problema sa crashanjem??Ludnica...odigram jednu ok...krene druga....bup...server timed out :)....mrak...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kupujem Battlefield 3 LE key da nije ruski.Molim pounde na PM.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 11:36 (kach).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kach kaže...

http://buygamecdkeys.com/index.php?main_page=down_for_maintenance

Na steamovom forumu mi je tu stranicu jedan lik dao, veli da nije region blocked, svi jezici i da je LE. Jedini problem je što je trenutno "down for mainenance" {#}

Y U FAIL?! ლ(ಠ益ಠლ)
16 godina
moderator
kach kaže...

Nedamo ti,čekaj svoju kutiju.{#}

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

Da se to meni čini ili Frogfoot i A-10 imaju prilično veći damage sa mitraljezom? Ne igram često u RUSHu s avionima pa nisam siguran, a neki dan sam s jednim rafalom iz Froogfoota napravio disable na tenku koji je tek izlazio iz svoje baze.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
16 godina
moderator
ZC_Someone kaže...

Da se to meni čini ili Frogfoot i A-10 imaju prilično veći damage sa mitraljezom? Ne igram često u RUSHu s avionima pa nisam siguran, a neki dan sam s jednim rafalom iz Froogfoota napravio disable na tenku koji je tek izlazio iz svoje baze.

Imaju veći damage.

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
ToMisLaW kaže...

Pa trebali bi...oni i jesu namjenjeni za CAS

16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
ToMisLaW kaže...

Pa nisu A10 bezveze napravljeni kao lovci na tenkove.

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
17 godina
zoharbizo kaže...
zoharbizo kaže...

Kako igra radi na HD 6850 na 1680*1050 a kako na 1920*1080,i sa kojim filtrima i detaljima?

http://www.xbitlabs.com/articles/graphics/display/battlefield-3.html - kako se vrti BF3 na različitim grafuljama i rezolucijama.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
13 godina
neaktivan
DesertRat kaže...

Jel imate vi problema sa crashanjem??Ludnica...odigram jednu ok...krene druga....bup...server timed out :)....mrak...

Da. Ili to ili disconnected.

Sve sam probal, osim da ugasim UpnP na routeru, a to ne mogu jer nemogu do rutera nit znam password. :(

Mogu samo čekat patch neki

16 godina
Danny_HR kaže...
Kendo kaže...
Još da napomenem meni je štekanje ige riješilo još 4 gige rama (sad 8 ukupno).

Ovo mogu potvrditi. Izgleda da je 4GB memorije na knap. Dobio sam jučer na poklon dodatne četiri (ukupno 8 sad imam) i igra radi drastično bolje, loada se puno brže i nemam apsolutno nikakav pad frejmova koji je bio prisutan prije.

baš čudno jer pri loadu sistem vuče oko 1,5 - 2 gb,a sa 64 igrača u največim mapama oko 3gb,i uvik san među prvima u loadu

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 11:52 (dery).
14 godina
Battlefield 3

Meni se u 5 sati igre 2 puta pojavilo BF3 stopped working i to je to.Hvala Bogu meni nema nekih problema. btw.kupio key od nick54321,preporučam ga,pouzdan i drži se dogovora

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 11:51 (CoKsA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

BF3 + F.E.A.R.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Po kolko ce se naplacivati ovaj DLC back to karkand?Nebu valjda vise od 100kn.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
da,tu negdje oko 100kn bi trebao koštati.
15 godina
neaktivan
10eura ce kostati
BF3 nick:FlasHard3 Xfire:bobbyz666
17 godina
neaktivan
BobbyZ kaže...
10eura ce kostati

Vjerovatno 13€ kao što i Vietnam košta.

Y U FAIL?! ლ(ಠ益ಠლ)
15 godina
Battlefield 3

Nije problem bio u startu igre iako se i tu vidi pomak u brzini. I sa 4 GB memorije sam čekao po dvadesetak sekundi da igra počne, ali kasnije u igri su se pojavljivali trzaji i lag i to sve više kako je igra primicala kraju, sad je konstantno isto.  Ako ima laga to je do servera i konekcije i imaju ga svi. Ne želim da netko na osnovu ovog posta ide kupovati memorije jer će to vjerojatno riješiti sa pachom, ja sam kupio još rama jer još uvijek nadograđujem komp ali sam primjetio da sad BC 3 bolje radi.

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kach kaže...

Po kolko ce se naplacivati ovaj DLC back to karkand?Nebu valjda vise od 100kn.

A sta ces sa kutijom kad ti stigne ?

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dogovorio sam se s frendom da cu mu prodat.Nego jel postoji neka legit stranica di se moze kupit key povoljno,i da je isporuka ODMA.Gledam po netu i pola ih ne radi.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

RAM će pomoći s učitavanjem, frejmovima (ako je baš malo), ali neće s lagom. Lag je tu zbog servera ili veze korisnika. Ovo lagano mikro-laganje je još uvijek tu (npr. tijekom leta helikoptera, ako vam se helić trza lijevo-desno), a veći lag poput tzv. rubber bandinga (kad vas vraća unazad) ili tzv. warpinga (kad se neprijatelji teleportiraju) je djelomično uklonjen jučerašnjom R7 zakrpom.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Ima li koja dobra dusa da mi proda bf3 le ili standard eng na rate ili do 150kn
Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
16 godina
kach kaže...

Dogovorio sam se s frendom da cu mu prodat.Nego jel postoji neka legit stranica di se moze kupit key povoljno,i da je isporuka ODMA.Gledam po netu i pola ih ne radi.

Evo ja sam tu kupio doduše uzeo sam ruski , ali ima i engleski.

I da dobiješ ga odmah.http://www.cjs-cdkeys.com/products/Battlefield-3-LIMITED-EDITION-CD-Key-for-Origin-%252d-Scan.html

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice