Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.162.387
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Battlefield 3
Kolicina gluposti u BF3 je stvarno iritantna. Nadasve nevjerojatno.

BF3 je odlican poluproizvod.
BRUN0_CRO ||| "Work less, play more." \o/
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Grand bazaar u stvarnosti
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

moram priznati da mi je broj mapa postao premalen :) i definitivno mi fali velikih mapa za makljazu :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Ja bih bio zadovoljan da rush mape ostanu za rush a conq za conq ne svidja mi se ovo mixanje
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Battlefield 3
doktor1 kaže...
kruskar kaže...

zanima me dali se komu pojavljuju crtice nesto kao arfekti,to sam vidio kod sebe a i kod 2frenda a oni imaju hd6770 i hd6850 tak da nije do grafe

Meni su se pojavljivale. Pa su mi zidovi postajali crni i slično... I da, morao sam grafičke taktove vratit na default jer inače svaki put nakon dvije, tri minute izbaci van (temperature su dobre i nijedna druga igra nema tih problema).

A i one fleke, mrlje ili šta već šta je bruslii stavio. Zar lik nosi zaštitne naočale kada mi je pogled konstantno ukenjan!?!? Vidim da suborci ne nose pa sumnjam da ih nosi moj protagonist... Stvarno nezanm šta je pjesniik htjeo reći sa tim konstantno usranim ekranom (SP).

Teksture nekada stvarno znaju biti odvratne kada im se približiš.. To mi ne smeta, ali te stvari su pokopale Rage, (doduše tamo u monog većoj mjeri nego tu, ali opet).

Moji su taktovi na stock,tvornički oc je grafa,dignem spustim takt ništa ista slika,isto tako i kod frendova,probali spustit takt ispod stocka opet isto to je neki od bugova u igri,samo neka izdaju patch više.

I neznam zašto mi kasni oko pola sekunde puška,znači kliknem da opali on se sjeti pola sekunde nakon što sam kliknuo a imam 60tak FPSa.

sve što me trebate javite se na evilmage007@gmail.com PM mi nešto šteka. HVALA na razumijevanju
14 godina
Battlefield 3

Molim vas pomoc, sp mi radi na ultra, sve maxed out (osim mlaa filtera koji mi prouzrocuju lag) - dobivam cca. 70 fpsa i 
pri multiplayeru uz puno lagga imam (barem po frapsu) zero drop fps bug.Sve radi na 60-70 i onda padne na nulu, i nakon sekunde se vrati na normalu, uzasno frustrirajuce i je li to problem mog pc-a (560 gtx ti twin frozr II sli) ili je to do servera, ili pak zbog moje internet brzine - 200 kbps.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

...

-mape su mi najmanje rečeno čudne, od genijalnih tipa Tehran Highway do katastrofalnih tipa Operation firestorm.

Neke su ili linearne ili zahtjevaju da moraš znati upravljati letjelicama/tenkovima (i uspjeti nabaviti jednog) jer si inače osuđen na trčkaranje okolo

kao kokoš bez glave, uz to recimo ste support i ne služite ama baš ničemu i nikome (Op. Firestorm recimo).

...

Ne znam što imaš protiv Firestorma, po meni odlična mapa. Prilagođena za one koji vole vozila kao i za sve klase pješadije.

Supporta možeš tamo odlično iskoristiti. Skempaš se na dobru taktičku poziciju i daješ suppresion pri napadu ili skoro sam možeš obraniti zastavu od pješadije. Na onim čistinama između zastava si glavna faca kad postaviš dvonožac. I na kraju krajeva s mortarom možeš čistiti i tenkove ako baš zatreba.

Vash kaže...
...

Ovdje je stvarno teamwork alfa i omega. Što je odlično, tj. trebalo bi biti, da ljudi igraju kako bi ovu igru trebalo igrati.

...

I onda se čovjek zapita zašto su oni micali in-game alate za lakšu komunikaciju među igračima. Commo rosea trenutno kao da ni nema, a i ova ideja o VoIPu samo preko battleloga je malo debilna. Trebao je biti moguć voice chat sa svojim squadom i in-game.

A igrati s timom je zbilja puno bolje iskustvo, igra dobije puno na zabavnom faktoru.

Kad si sjednem u heli i imam gunnera (tj. Gunnera11 {#}) s kojim sam na Mumbleu odmah je puno lakše i ljepše igrati. Tenkovski oklop kao da je od maslaca, drugi helići se lakše spotaju i redovito ruše, popravak nije problem. Još kad se uz gunnera ima neki tenkovski tim na zemlji s kojim sam u komunikaciji i koji mi otkriva lokacije AA-a i aviona, ma milina je igrati.

Ista stvar mi je koristiti Javelin u kombinaciji s SOFLAMom, samo čini se da je to trenutno još malo zbugano.

Ili kad u RUSHu po tebi dere neka strojnica a ti samo zatražiš mortar na prolaz 10m ispred tebe. Par sekundi nakon toga čuješ dvije eksplozije i poslje toga tišina jer je strojnica dobila po tintari. :)

ovajonaj kaže...
SimaGT kaže...

Ma kad mjenjas smjer u jetovima treba stalno cimat miš ,dakle da bi promjeni smjer za 90 stupnjeva nps trebas dragat i dizat miš bar jedno 3 puta dok u bfplay4free je dovoljno jednom cimnit mis i on se nastavi kretat u tom smjeru 

e ovo i mene nervira...uvijek sam letio sa misem i sad odjednom moram imati prostor na stolu metar sa metar da bih mogao izvesti luping...

nariktao sam i gamepad i sve super radi ali ne mogu ja sa gamepadom igrati nista osim nogometa... tako da mi stoji bezveze.. ima li neki fazon da se ukljuci da drzi pravac  nesto kao toogle fazon na tipkama?

Ja si prebacim miša na 3200dpi-a i povećam osjetljivost, tj. imam profil na mišu za avione pa to ne bude toliki problem. Ali probao sam i baš s joystickom i milina je letjeti, samo se moram još naučiti bolje ciljati s njim. Pogotovo sad kad sam si otključao i pošteno anti-tank oružje.

Jedina primjedba, sje**li su što se osjetljivost kontrola ne može podešavati za svaki tip vozila posebno. Taman sam si namjestio sve za jetove i kad probam letjeti u heliću s joystickom sve mi je tromo i sporo. Treba mi tri godine da se okrenem pa na kraju radije koristim miša.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Ja neznam šta svi toliko kukate??Igra je nova,izletia je malo prije dorade ali to će se srediti kroz neko vrijeme.Nije niti bbc2 bio ok na početku pa su ga riješili isto.Takodjer,svi mi koji smo igrali bbc2 pamtimo bbc2 ko savrsenstvo i očekujemo da i 3. bude takva sto je ljudski ali Boze moj,neide preko noći.Jedino sto zivcira je igrači koji bas neznaju smisao ove igre ali na to nije ni bbc2 bio imun.Za letace koje jeb.. miš....igrajte na strelice i riješen problem.Sinoć sam probao co op i mogu vam reci da je savršen:)
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

ma imam i ja na misu tri dugmeta i mijenjam dpi ali kad stavim na najveci dpi lakse skrecem i to ali teze ciljam jer je mis preosjetljiv...

to jednostavno nije dobro rjesenje.... izgleda nema druge nego poseban joystick uzimati...

hmmm...

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
ovajonaj kaže...

ma imam i ja na misu tri dugmeta i mijenjam dpi ali kad stavim na najveci dpi lakse skrecem i to ali teze ciljam jer je mis preosjetljiv...

to jednostavno nije dobro rjesenje.... izgleda nema druge nego poseban joystick uzimati...

Onda dođeš po joystick pa probaš. Ja ionako ne planiram bf skoro zaigrati.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovim mortarima treba ograničiti municiju.

Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Qudek kaže...

Molim vas pomoc, sp mi radi na ultra, sve maxed out (osim mlaa filtera koji mi prouzrocuju lag) - dobivam cca. 70 fpsa i 
pri multiplayeru uz puno lagga imam (barem po frapsu) zero drop fps bug.Sve radi na 60-70 i onda padne na nulu, i nakon sekunde se vrati na normalu, uzasno frustrirajuce i je li to problem mog pc-a (560 gtx ti twin frozr II sli) ili je to do servera, ili pak zbog moje internet brzine - 200 kbps.

To kaj si napisao,sam imao situ situaciju sa bc2.Onda sam ju kupio na steamu i problem je misteriozno nestao.Neznam zasto je to tak,nadam se kad mi dode igra da mi to nebude radilo.Bilo bi dobro kad bi netko napisao kak se to popravi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 14:12 (kach).
15 godina
forzzuk kaže...

Osobno redom:

-mape su mi najmanje rečeno čudne, od genijalnih tipa Tehran Highway do katastrofalnih tipa Operation firestorm.

Neke su ili linearne ili zahtjevaju da moraš znati upravljati letjelicama/tenkovima (i uspjeti nabaviti jednog) jer si inače osuđen na trčkaranje okolo

kao kokoš bez glave, uz to recimo ste support i ne služite ama baš ničemu i nikome (Op. Firestorm recimo).

-Mortar je OP, perverzija. Uz to je zbugan totalno, suicide-aš se vrlo lako bez objašnjenja zašto

-Grafika mi je kako gdje, od fenomenalne do jednostavno jako loše, što je kolega spomenuo, close-up pokazuje itakako puno toga.

-Cijela igra odiše nedovršenošću, od sitnica do velikih stvari (trzav killcam, 'bad luck' , random suicide, clipping, lag..)

-Tek se sad spomenulo da su sva oružja praktički ista.Vjerujem i znam po uporabi da nisu ali su u pitanju nijanse.Jednostavno mi nedostaju

osnovne informacije o damageu, rate of fire-u i možda dometu u battlelog-u.

Theese are my 5 cents na koje itekako imam pravo nakon što sam pljunuo cca. 45€ za igru.

Korigirajte me slobodno, dopunite, dodajte svoje mišljenje jer je cijela tema počela opako ići u smjeru nedorečenosti, prijava smetnji i kukanja oko istih te SS-ova iz parija a igramo tek par dana.

apsolutno se slažem sa svime šta si napisao, i unatoć svemu je najbolja igra koju sam rekao bih u životu zaigrao( multiplayer naravno,ne govorim o sp naslovima)

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kad se sagleda EA je napravio ipak dobar posao. Ne vjerujem da smo svi ocekivali 8. svjetsko cudo :)

There are two types of the people. Those who understand binary and those who dont.

1 0 hvala 0
17 godina
DrNasty kaže...
ovajonaj kaže...

Onda dođeš po joystick pa probaš. Ja ionako ne planiram bf skoro zaigrati.

eto me odmah danas {#}

i onda ide ownanje {#}

hmmm...
14 godina
protjeran

avioni su totalno sjebani,barem koliko vidim nema ni bomba ni raketa,a mape su tolike ili su avioni prebrzi da moras toliko usporiti da ubijes NESTO na zemlji da je to nevjerojatno,a kad usporis garant ces poginuti sto od rpga,sto od anti-air vozila ili cak tenkova.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Oprostite na padobranstvu, sad idem kupiti igru pa me zanima hoće li raditi na mome pc-u?

AuDi Q7. Ako sam ti pomogao klikni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Duble kaže...

Oprostite na padobranstvu, sad idem kupiti igru pa me zanima hoće li raditi na mome pc-u?

Vuci ce se ko krepana macka.

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
17 godina
moderator
ovajonaj kaže...

eto me odmah danas {#}

i onda ide ownanje {#}

Može, samo poderi gu.zove onim pi.zdama. Da ih čujem na ventu kako plaču, ne moram jesti 8 dana.

17 godina
neaktivan
Kolko?
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan
dedaa kaže...
Duble kaže...

Na sve minimum rez 1024x 760 hoce li postizati bar 25 fps-a?

AuDi Q7. Ako sam ti pomogao klikni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 14:27 (Duble).
14 godina
Battlefield 3

pozz ljudi danas sam dobio battlefield 3 box izdanje i zapne mi pri instalaciji igre na nekih 70% i nece dalje nikako a nije do dvd citaca sigurno.pa sam prisiljen da je skinem priko orgina.jeli postoji neki program da probam skinit nekako to podatke sa dvd-a?probao san onako stadard copy i paste ali nije islo isto stane na istom mistu.Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Danny_HR kaže...
Kolko?

Što pitaš kad znaš{#}

14 godina

a eto mislio san da ima i neki drugi nacin al nema veze neka se ovako skida skinit ce se kad tad ;)

igrat cu kada se vratim sa posla hehe!!!

17 godina
DrNasty kaže...

Može, samo poderi gu.zove onim pi.zdama. Da ih čujem na ventu kako plaču, ne moram jesti 8 dana.

hehe dasta cu {#} osim ako se ne presaltaju u isti tim... znas da oni to rade {#} i mijenjaju kanal na ventu uz optuzbe za spijunazu... {#}

hmmm...
16 godina
neaktivan
Duble kaže...
dedaa kaže...
Duble kaže...

Na sve minimum rez 1024x 760 hoce li postizati bar 25 fps-a?

Mozda bi i moglo ako kloknes taj cpu za koji 1ghz, neznam stvarno.

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
17 godina
moderator
ovajonaj kaže...

hehe dasta cu {#} osim ako se ne presaltaju u isti tim... znas da oni to rade {#} i mijenjaju kanal na ventu uz optuzbe za spijunazu... {#}

Znam, ja ću biti kod njih u kanalu da se smejem, a ti bre dejstvuj iz vazduha.

(Misliće da im je bog poslao humanitarnu pomoć)

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 14:31 (DrNasty).
14 godina
protjeran
Battlefield 3

je....eniiii  server opet se urusi.

neznam sta su samo odrzavali

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

A ljudi ne dižite živce naravno da će se server stalno rušiti jer silujemo log in u server. Sada svi navaljuju jer tek je prošlo tjedan od izlaska. Tako da nemamo izbora nego se tješiti dok ne dođe patch i dok malo popusti taj pritisak. Jer sada svi žele isprobati a za 1mj će nešto drugo biti pa nećemo više toliko pobunu dizati.

Kalko1212 ingame
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 14:49 (kalko1212).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Malo off topic ali sta ces...

Može li mi netko naći jednu sliku (meme)...

Prvi dio prikazuje ženski kako kaže nešto u stilu "Boys only think about sex..."

Drugi dio lik se smije i ima BF3 u ruci. {#}

Edit: našo :D

www.facebook.com/Battlefield3.Info
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 16:00 (Ferritin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice