Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.063.625
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
TomoR kaže...
retardinjo25 kaže...

Nezelim biti prenaporan ali stvarno,zna li neto rijesiti taj problem sa smrzavanjem screena (sve mi je crno a cuju se zvukovi iz igre),sve sto sam napravio skinuo sam igru,instalirao,prebacio sa rus na eng i to je to..bio bih vrlo zahvalan na pomocu...lp retard

Pretpostavljam da update ENG file nisi stavio, ili ga nisi stavio na pravo mjesto na HDD-u.

Ovaj iz Step 2:

http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html

A jesam sve sam napravio

Police in Helicopters searching for marijuana-Police on Marijuana searching for the helicopters
13 godina
neaktivan
retardinjo25 kaže...
TomoR kaže...
retardinjo25 kaže...

Nezelim biti prenaporan ali stvarno,zna li neto rijesiti taj problem sa smrzavanjem screena (sve mi je crno a cuju se zvukovi iz igre),sve sto sam napravio skinuo sam igru,instalirao,prebacio sa rus na eng i to je to..bio bih vrlo zahvalan na pomocu...lp retard

Pretpostavljam da update ENG file nisi stavio, ili ga nisi stavio na pravo mjesto na HDD-u.

Ovaj iz Step 2:

http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html

A jesam sve sam napravio

To se i meni dogadalo al sam uspio rijesit evo kako:

Odi pod HKEY LOCKAL MACHINE/SOFTWARE/ORIGIN GAMES/pa ono DGR(brojevi neki)/ i tamo pod locale ti treba pisat en_US!!

meni je bilo pisalo RU pa sam zamjenil i radi!

17 godina
protjeran
Battlefield 3

Jel može za nas koji nemaju još igru kakav link na neki live stream ali da tip dobro igra tipa kao onaj chemi ili kako se zvao??{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ova Seine Crossing nije normalna mapa, pa tu svi igraju sa RPGom i SMAWom.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dajte molim vas stavite Caspian Border u rotaciju!

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

Bezvezna i premala mapa.

Work less, play more.
14 godina
neaktivan
Šef kaže...
Jabulani kaže...

Bezvezna i premala mapa.

...meni je bas dobra ... na pocetku romanticno mjesto a na kraju sve u rusevinama i jaucima suboraca i neprijatelja ... iz svake rupe vreba opasnost ...

17 godina
generic9974 kaže...
Šef kaže...
Jabulani kaže...

Bezvezna i premala mapa.

...meni je bas dobra ... na pocetku romanticno mjesto a na kraju sve u rusevinama i jaucima suboraca i neprijatelja ... iz svake rupe vreba opasnost ...

Mapa je uredu, ali kada se na njoj nađe 64 igrača i još je FF isključen nezna se tko pije a tko plaća. Za 32 igrača je ful ok mapa.

Koristite blage riječi i jake argumente
13 godina
protjeran
Vidimo se na bojnom polju!
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ljudi, evo ovako ... konačno sam dobio key(ruski), i stavio sam skidat na originu no  meni piše battlefield 3 russia extended edition. e sad dal je to limited edition (jer imam i LE key) i ako je, kad se taj taj ključ treba upisati. vjerojatno je ovo već bilo stoga spamam temu, no nemogu vam opisati koliko sam nestpljiv i sretan (što sam ga konačno dobio) ... možda cijelu noć probdijem igrajući (kad mi se skine).

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
etnes kaže...

ljudi, evo ovako ... konačno sam dobio key(ruski), i stavio sam skidat na originu no  meni piše battlefield 3 russia extended edition. e sad dal je to limited edition (jer imam i LE key) i ako je, kad se taj taj ključ treba upisati. vjerojatno je ovo već bilo stoga spamam temu, no nemogu vam opisati koliko sam nestpljiv i sretan (što sam ga konačno dobio) ... možda cijelu noć probdijem igrajući (kad mi se skine).

Da, to ti je to. 

15 godina
Arnabarran, ni ja ne mogu scroll bindat u igri, ali iz nekog razloga ne mogu ni Mouse 3, a Mouse 4 mogu. Neznam koja je fora.
ptspclan.com | visit us ^^
17 godina
etnes kaže...

Drugi ključ možeš aktivirati već sada na Originu, dok ti se igra skida...

BTW, može mi netko na mail poslati boxart od engleske limited edicije? Da si zamijenim sliku u Originu.

To je jedan od 172x240 jpg-ova u folderu, vrlo sličan ovoj slici:

http://bf3blog.com/wp-content/uploads/2011/05/bf3-limited-edition-436x620.jpg

Ni ja ne mogu na svom Logitech-u sve tipke bindat kako ja želim.

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.10.2011 19:49 (TomoR).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovo nije normalno igram sad na caspian i predes 10 m i vrati te nazad e svi se zale na laggove!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Je li normalno za moj komp, je li to standardni bug ili što...

U Sp-u, comrades levelu, kada se na početku misije vozim sam u autu, volan se sam okreće i stalno mi je fixiran follow izvan garaže.

Nigdje ova dva lika kao ovdje

Kada bi trebao ići na sljedeći kat, zapeo sam jer mi trebaju likovi da otvore vrata kao na 11:30.

A kada dođem do tu, ili ništa ili se računalo zamrzne.

Ovaj level je nekako najsporoji, no postoji li kakav lijek za ovo?

I meni se dogodilo. Ne samo tu nego i na hrpi drugih misja. Restartaj misiju par puta i trebao bi ti se pojaviti i ovaj drugi. Worked for me.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Neznam ja sam jedino na BUG serveru osjetio mali lag ponekad što je baš čudno s obzirom da je server iz HR.
Da su nam barem stavili da vidimo ping kad stisnemo TAB   i da se može kao u BC2 sa tildom mjenjat chat.

Još mi fali kad čekam spawn da mogu kliknuti na onoj mapi sa strane na spawn point koji želim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

http://i.imgur.com/bzYni.jpg - Zinthou se svidjelo. A vama?

Moj PC  
24 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dali postoje serveri na kojima se moze maknuti sa spawna ako su prazni? Htio bi isprobavati vozila istražiti mape. Pa ako znate koji molio bi za link u battlelogu

17 godina
Battlefield 3

Riješio sam ono s slikom na Originu, izguglao sam negdje sliku.

Inače, uspio sam natjerati svoju rusku verziju da se instalira na engleskom, trebalo mi je nekoliko file-ova iz Origin foldera od engleske instalacije (Cleanup.dat, Touchup.dat, te dio iz installerdata.xml koji se referencira na ENG isntalaciju i naravno GDFBinary_en_US.dll), kao i engleski jezični file-ovi.

Evo install log-a u kojem se vidi da je igra prvo pokušala instalirati na ruskom, a onda je ipak otišla na engleski (sad, šta će biti poslije prvog patcha, ne znam, no registry nisam morao sad dirati sam):

Install Date: 09/28/0111
19:08:30  Started logging

19:08:30  Install Location: E:\Games\Battlefield 3\
19:08:30  Install Locale: ru_RU
19:08:30  Initialized installation config.
19:08:30  CommandLine: install -locale ru_RU -installPath "E:\Games\Battlefield 3\" -autologging -startmenuIcon=1 -desktopIcon=1 -Opt:InstallPB
19:08:30  OS: Microsoft Windows 7 Ultimate Edition
19:08:30  Data reader initialized.
19:08:30  Data reader config: LOCALE = ru_RU
19:08:30  Data reader config: INSTALL_LOCATION = E:\Games\Battlefield 3\
19:08:30  Data reader config: INSTALL_LOCATION_DOUBLE_BACKSLASH = E:\Games\Battlefield 3
19:08:30  Data reader config: CREATE_DESKTOP_ICON = 1
19:08:30  Data reader config: CREATE_STARTMENU_ICON = 1
19:08:30  Data reader config: InstallPB = 1
19:08:30  Data reader config: 32BIT = 0
19:08:30  Data reader config: 64BIT = 1
19:08:30  Processing EAIN file 'E:\Games\BATTLE~1\__INST~1\Touchup.dat'.
19:08:30  (Config)Updating locale to: en_US
19:08:30  Installation registry missing.  Game not yet installed.
19:08:30  (Config)Studio: EA Games
19:08:30  (Config)Game Name: Battlefield 3
19:08:30  (Config)Display Game Name: Battlefield 3™
19:08:30  Start redistributables install phase
19:08:30  Installing DirectX
19:08:30  Launching process:
    Command: E:\Games\BATTLE~1\__INST~1\directx\redist\dxsetup.exe /silent
    Working directory: E:\Games\BATTLE~1\__INST~1\directx\redist\
19:09:09  Process exited with exit code 0.
19:09:09  Successfully installed DirectX runtime.
19:09:09  x86 VC runtime already installed.
19:09:09  Installing PunkBuster
19:09:09  Launching process:
    Command: E:\Games\BATTLE~1\__INST~1\punkbuster\redist\pbsvc.exe --install --install-dlls="E:\Games\Battlefield 3" --i-accept-the-pb-eula --no-prompts --no-display
    Working directory: E:\Games\BATTLE~1\__INST~1\punkbuster\redist\
19:09:30  Process exited with exit code 0.
19:09:30  Successfully installed PunkBuster.
19:09:30  End of redistributables install phase
19:09:30  Setting up uninstall data ...
19:09:30  Installing GDF ...
19:09:30  Installing E:\Games\Battlefield 3\GDFBinary_en_US.dll ...
19:09:31  Successfully installed 'E:\Games\Battlefield 3\GDFBinary_en_US.dll'.
19:09:31  Successfully installed GDF
19:09:31  Installing Firewall exception ...
19:09:31  Start Adding Application To Exception List
19:09:31  Successfully installed Firewall exception
19:09:31  Setting createDesktopShort switch ...
19:09:31  CREATE_DESKTOP_ICON is 1
19:09:31  Setting createDesktopShort switch ...
19:09:31  CREATE_STARTMENU_ICON is 1
19:09:31  Creating Desktop Shortcut ...
19:09:31  Creating desktop shortcut at: C:\Users\Public\Desktop
19:09:31  Without argument
19:09:31  Successfully created shortcut at: C:\Users\Public\Desktop\Battlefield 3.lnk
19:09:31  Creating Start Menu Shortcut ...
19:09:31  Creating start menu Battlefield 3 shortcut at: C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Battlefield 3
19:09:31  Successfully created shortcut at: C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Battlefield 3\Battlefield 3.lnk
19:09:31  Creating start menu Technical Support shortcut at: C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Battlefield 3
19:09:31  Successfully created shortcut at: C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Battlefield 3\Technical Support.lnk
19:09:31  Creating start menu Read Me shortcut at: C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Battlefield 3
19:09:31  Successfully created shortcut at: C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Battlefield 3\Read Me.lnk
19:09:31  Creating start menu EA EULA shortcut at: C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Battlefield 3
19:09:31  Successfully created shortcut at: C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Battlefield 3\EA EULA.lnk
19:09:31  Setting up registry ...
19:09:31  Creating Read Me shortcut at: E:\Games\Battlefield 3\Support
19:09:31  Successfully created shortcut at: E:\Games\Battlefield 3\Support\Read Me.lnk
19:09:31  Installer finished with exit code: 0
19:09:31  Shutting down data reader.

19:09:31  Stopping install logging

Igra radi normalno na engleskom, loading time mi je malo duži, no još sam na 11.9 Catalystima.

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.10.2011 20:18 (TomoR).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozz decki imam jedan problem :D kad hocu uc na server ili uci preko frenda kliknem join i sve lijepo krene i kad dodje do connecting zablokira :( ... jel zna netko mozda o cemu je rijec...usput: nick u igri Teo_HR

BFBC2 nick:HR_Teo WoT nick:SnowMan_Cro
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.10.2011 20:19 (BAD_BOY01).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Ja sam već prije napisao da nisam ništa morao dirati po registryu, samo sam engl. datoteke stavio u mapu po uputama, odmah nakon toga ruske datoteke samo premjestio na drugu mapu na disku i to je to, ništa ostalo nisam morao prčkati...

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

moram reć da sam prvi put vidia ram da ide do 98% , i kad se tako napuni igra pocne posebice laggat, jel mislite da bi dio lagga moga bit radi nedostatka ram-a, 4gb bi moralo bit dosta,nije mi nista previse programa u pozadini , na idleu stoji 45% puno

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Tocno sam znao sta ce bit sa ovim lezanjem zasto su to morali ubacit sad na svakom serveru/caspian) pol ekipe uzme sniper ili mašinku sa nogarama legne su u grm i celu igru sam kempa i dere i na kraju score 0-0 ili10-0 kaj nije bilo bolje u bc2 kad nije bilo kempa(barem ne ovolko)

1 3 hvala 0
17 godina
protjeran
Demzi94 kaže...

Tocno sam znao sta ce bit sa ovim lezanjem zasto su to morali ubacit sad na svakom serveru/caspian) pol ekipe uzme sniper ili mašinku sa nogarama legne su u grm i celu igru sam kempa i dere i na kraju score 0-0 ili10-0 kaj nije bilo bolje u bc2 kad nije bilo kempa(barem ne ovolko)

Ležanje je skroz ok IMHO, kretnje su generalno poboljšane i intuitivnije - za razliku od BC2 gdje me snajperi gađaju hopsajući lijevo-desno, ili medic koji hopsa po mapi i s boka LMG-em skida sve živo. 

''Mulder, toads just fell from the sky!'' ''I guess their parachutes didn't open.''
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kad se idem ulogirat na Origin izbaci mi ovo:Your Email,Origin ID, or Password is incorrect   A sto posto sam siguran da sam točno upisao.Zna neko kako ovo riješit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tonči kaže...

http://i.imgur.com/bzYni.jpg - Zinthou se svidjelo. A vama?

Upravo ovo je potrebno, chat nije na dobrom mjestu. Malo sam si sad samnjio rezoluciju i kad netko nešto napiše u njega otvori mi se do pol ekrana i skoro pa ništa ne vidim. Neznam ustvari zašto odmah nisu stavili chat gore desno kao u BC2, e da i dobro bi mi došlo ono da si sam zatvoriš i otvoriš chat kao u bc2, pa da ponekad mogu poslje pogledati kaj se pisalo.

Isto tako mi smeta i ono kad se zauzima zastava, ali ne toliko kolko chat koji mi zauzme jako veliki dio na ekranu.

Te ono što bi bilo dobro da stave je da na mapi i tamo iznad minimape u kvadratu piše koja je to zastava.

13 godina
Battlefield 3

neznam zakaj su torenti tako spori ?? ako neko ima neki dobar torent preko kojeg je skinuo igru neka pošalje link plizz

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Kad se idem ulogirat na Origin izbaci mi ovo:Your Email,Origin ID, or Password is incorrect A sto posto sam siguran da sam točno upisao.Zna neko kako ovo riješit?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Za razliku od BC2 ovdje mi snajperi ne predstavljaju neku prijetnju.Vrlo me rijetko ubije snajper,dok sam se u BC2 prilično živcirao zbog toga.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
NFSPredator0010 kaže...

Za razliku od BC2 ovdje mi snajperi ne predstavljaju neku prijetnju.Vrlo me rijetko ubije snajper,dok sam se u BC2 prilično živcirao zbog toga.

prićekaj da ljudi unlockaju prave long range snipere ;),  a ne ovo smeće od draguvon wannabe sniper-a , btw jel imate problema sa nedostatkom ram-a na 4gb, ja da.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice