Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.072.801
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Frenkyca kaže...
CANABIS kaže...

e ekipa može pomoć,kako da namjestiti postavke a da ne gubim kvalitetu ili fps šta da ugasim a šta da upalim vidi ss 

igram na 17 inch  mon.

Koliko ja vidim sve si pogasio ovo sto bas zdere graficku samo jel ni bi na 17 inch monitoru trebala biti rezolucija 1024x768 ili 1280x1024 ako je obicni crt?

da to sam zaboravio lcd 17 

znači da ostavim sve ovako kako je, ili bi bili bolje smanjiti rezoluciju a pojačati neke detalje npr.(recite vi )

16 godina
scarface797 kaže...

Jesam li ja ovdje jedini koji ceka 28.10?

Nisi jedini i ja cekam

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
14 godina
neaktivan
zvonac kaže...
generic9974 kaže...

ok .... za sve koji imaju problema sa rusenjem igre nakon par minuta

smanjiti video setting dok ne nadjete koji radi problem

- meni je samo jedna ultra postvka rusila bf3.exe nakon par minuta u MP ... nakon pola sata u SP .... iako mjereno frapsom ne ide ispod 35 fps-a, vecinu vremena 60-70 ... pa dok ne stigne fix treba malo smanjit dozivljaj sa dizanjem postavki

Kaj ti se točno dogodi? Igra se smrzne pa ju gasiš na ctr/del/ alt ili..?

Stavil sam sve na LOW, al opet nakon nekog vremena se smrzne.. Bum probal sutra starije (trenutno 285.62) drivere stavit.. AL ipak mislim da tu nema pomoći osim patcha..

da, smrzne se pa na ctrl/alt/del ... jedino sto sam napravio jos je da sam restartao origin...nakon toga je izgleda dobro...za sada

prvi dan sam igrao na driverima 285.62 i nije bilo problema ... jucer sam promjenio graficku ..... ATI sa catalyst driverima i isto je bilo OK tih par sati koliko sam igrao ... danas sam isao jos malo dizat postavke jer mi je fps ok (iako realno slika i na high postavkama i AA izgleda predobro :)) .... na ultra mi samo efekti izgledaju jos bljestavije (cak sam i suncane naocale pripremio)..... morao sam pucat u lampe da vidim nesto lol i to mi je pocelo rusit igru konstantno ... 5 min u MP i crash .... citam po forumima da brdo ljudi ima iste probleme samo nitko se nije sjetio spustit postavke koliko sam ja vidio

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Presao sam sp ,bez rusenja,zamrzavanja i to na ultra postavkama,bez nepotrebnog AA i AF .Ocito tebi nes s kompom nevalja. Stavit cu screenshot kasnije s kojim sam postavkama igrao na full hd rezi s ugodnih 60 fpsa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 21:30 (kach).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ljudi sve sam napravio po Minozinim uputama i kad kliknem na singleplayer igra se digne i stoji ova slika i ništa se ne događa...

Probao sam se spojiti i na BUG server ali mi je crn ekran i čuje se neka glazba u pozadini.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
oo7 kaže...
scarface797 kaže...

Nisi jedini i ja cekam

Takodje i ja cekam kod mene nece da upali ono sa promjenom proxy-ja pa sad cekam..

15 godina
protjeran
Battlefield 3

Pa šta se tako nestrpljivi da nemožete ćekat još 30 sati?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
NFSPredator0010 kaže...

Ljudi sve sam napravio po Minozinim uputama i kad kliknem na singleplayer igra se digne i stoji ova slika i ništa se ne događa...

Probao sam se spojiti i na BUG server ali mi je crn ekran i čuje se neka glazba u pozadini.

welcome to the club :) i meni je tako. rjesenje nisam pronasao ali neki jesu.. vidi stranicu, dvije unazad

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
Battlefield 3

ne čekaš jedini..ja evo upravo skidam..pa instalacija..pa čekanje :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kach kaže...

Presao sam sp ,bez rusenja,zamrzavanja i to na ultra postavkama,bez nepotrebnog AA i AF .Ocito tebi nes s kompom nevalja. Stavit cu screenshot kasnije s kojim sam postavkama igrao na full hd rezi s ugodnih 60 fpsa.

- puno ljudi ima identicnu gresku na najrazlicitijim kombinacijama cpu/vga (potrazi na origin forumu gdje je 20+ strana u sat-dva ljudi prijavilo istu gresku)... meni je 2 dana radilo bez greske ali danas ne ... mozda sam uspio naci workaround i pomoci nekome da ugodnije igra {#}

14 godina
neaktivan
oo7 kaže...
scarface797 kaže...

Nisi jedini i ja cekam

i ja.....

15 godina
Blade Runner31 kaže...
oo7 kaže...
scarface797 kaže...

Nisi jedini i ja cekam

i ja.....

me 2...sutra ujutro a?ajde danas sam igrao "rusku" verziju kod frenda i sve ok.impresioniran sam bio.

16 godina
Battlefield 3

Strpljen, spašen.....

A jel dobio netko key sa eNabave???

Nemožeš stisnut i prdnut.
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 21:44 (goodie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Što se tiče black screena jer netko probao mijenjati drivere.Trenutno imam 11.8.Jer mi se isplati skidat 11.9, hoće to promjenit išta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
hoće možeš dobit koji fps
15 godina
NFSPredator0010 kaže...

Što se tiče black screena jer netko probao mijenjati drivere.Trenutno imam 11.8.Jer mi se isplati skidat 11.9, hoće to promjenit išta?

kako misliš jeli se isplati? pa uvijek trebaš imati najnovije drivere instalirane.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
NFSPredator0010 kaže...

Taj problem sam imal, slika samo, bez slova, to je bilo posljedica stavljanja tj mjenjanja jezika s ruskog na eng, al sam  usput ja jos nekaj zmrdal. Al posle sam sredil to. Sad je ok.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 21:52 (zvonac).
14 godina
neshvaćam to da ljudi nekad imaju čak 10.x verziju drivera,uvijek treba imat najnoviju verziju drivera
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
NFSPredator0010 kaže...

kako misliš jeli se isplati? pa uvijek trebaš imati najnovije drivere instalirane.

Pitam zato što dosta ljudi namjerno koristi stariju verziju drivera..meni je npr. u beti puno bolje radila igra na 11.8 nego na 11.10 preview

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo bas sada ski.. battlefield 3.Nadam se da cu na svojo ga kanti moci igrati,s tim da sam oco procesor na 3.20.

evo da stavim konfu:2x2 ddr2,E5400 3.2 ghz,gt220,320 hdd

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 21:50 (Dolu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
zvonac kaže...
NFSPredator0010 kaže...

Taj problem sam imal, slika samo bez slova to je bilo posljedica stavljanja tj mjenjanja jezija s ruskog na eng, al sam ja usput ja jos nekaj zmrdal. Al posle sam sredil to. Sad je ok.

Kako si to sredio ?

14 godina

mislim da bi mogo ali na lowu

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 21:53 (robimarko).
14 godina
Dolu kaže...

Evo bas sada ski.. battlefield 3.Nadam se da cu na svojo ga kanti moci igrati,s tim da sam oco procesor na 3.20.

evo da stavim konfu:2x2 ddr2,E5400 3.2 ghz,gt220,320 hdd

ja sam sa procom na 3.2 imao velike padove imam 50 i naglo na 26 fpsa,onda sam kloknuo proc na 3.8 i min fps mi je bio 35

17 godina
loud killer kaže...
zvonac kaže...
NFSPredator0010 kaže...

Taj problem sam imal, slika samo bez slova to je bilo posljedica stavljanja tj mjenjanja jezija s ruskog na eng, al sam ja usput ja jos nekaj zmrdal. Al posle sam sredil to. Sad je ok.

Kako si to sredio ?

Bilo je receno vec, upute imas na base hostu, sto se tice jezika. Kod mene je to uzrok bio.

14 godina
neaktivan
zvonac kaže...
generic9974 kaže...

ok .... za sve koji imaju problema sa rusenjem igre nakon par minuta

smanjiti video setting dok ne nadjete koji radi problem

- meni je samo jedna ultra postvka rusila bf3.exe nakon par minuta u MP ... nakon pola sata u SP .... iako mjereno frapsom ne ide ispod 35 fps-a, vecinu vremena 60-70 ... pa dok ne stigne fix treba malo smanjit dozivljaj sa dizanjem postavki

Kaj ti se točno dogodi? Igra se smrzne pa ju gasiš na ctr/del/ alt ili..?

Stavil sam sve na LOW, al opet nakon nekog vremena se smrzne.. Bum probal sutra starije (trenutno 285.62) drivere stavit.. AL ipak mislim da tu nema pomoći osim patcha..

I ja imam taj problem,napočetku nisam mogao ni minute igrat al sad polako rješavam to govno.U single modu sve šta sam morao napravit je stavit postavke na auto,a za multi sam skužio da kad imaš primjer postavke

otprilike ovako -texture ultra

shadows medium

objects high

uglavnom mješane postavke igra crasha nakon 2 min.dok ako stavim sve medium znači igrin auto tipa  low ili  medium  igra mi izdrži 15do 20 min,tražim rješenje dalje tako da javim.

14 godina
neaktivan
goodie kaže...

Strpljen, spašen.....

A jel dobio netko key sa eNabave???

napisao sam vec,sutra ujutro

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Alo ljudi trebam pomoc, moze li mi netko reci di najjeftinije mogu kupiti Download verziju ove igre??

Hvala unaprijed

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 22:28 (Kiki287).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Halam igru,strasno je zahtjevna GTX570 900/1200,i5 2500k na 4.5Ghz,8Gb rama,imam oko 35-60FPSa,obicno je tu oko 45+.

Postavke apsolutno sve na ultra,4xMSAA,HSBO ili kako se zove,sve na max.

Uglavnom ni GTX580 vam tu nece pomoci za finih 60Fpsa.Cak i nisam toliko ocaran grafikom,dobra je,ali ne znam,ne onako kako se predstavljalo dobra.Ali igrica je apsolutno fenomenalna,jos se key ceka za MP :)!

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Nisam mogao docekat 28 nikako,preso sam dva nivoa sp a onda sam se

prebacio na mp.

ja sam odusevljen sa bf3 i svida mi se koncept battleloga.

najvise mi se svidjela mapa "Seine Crossing"

dodajte me: Pamark

1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

vi igrate piratsku na bug serveru ili imate org igru ??

Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice