Ne radi dobiš
This software requires an online Release Date Check on the first launch after installation and will occur with each start of the application until the Release Date is reached. For this an ACTIVE INTERNET CONNECTION IS REQUIRED.
Ne radi dobiš
This software requires an online Release Date Check on the first launch after installation and will occur with each start of the application until the Release Date is reached. For this an ACTIVE INTERNET CONNECTION IS REQUIRED.
Ja sam na serveru,spojite se.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/77531c70-d313-4e8d-b126-24d11e01c48a/BUG-Online-Game-Server/
Može se zaobići
Postoje tzv overlay cheatovi koji se izvršavaju na ekranu iznad prozora sa igrom. ko fraps. Još ne postoji učinkovit odgovor na ovakve cheatove.
Od sad te pratim,jedan krivi potez i gotov si.
a neeeeeeee
you'll never get me alive
Jel se zna šta, hoće se moći napravit dva vojnika u jednoj igri ili ćemo ja i brat morati kupovati dvije igre?
Hvala za 210.107.100.251 8080 ali to sam već probao i ne radi, ja se spojim ali kaže "release check failed..."
Tražim i dalje ali mislim da neću naći ništa
Meni isto iz prve nije htjelo, probaj par puta zaredom.
Ne radi dobiš
Meni sa ovim http://battlefieldo.com/forum/threads/how-to-unlock-battlefield-3-on-the-24th.1107/page-17#post-15386,je sve ok
Ja sam postao ovu stranicu jos prije 4 dana,samo prva shema je bila flyvpn,ova je laksa jer se sve rucno i brzo napravi, od 24.10 sve radi ok non stop , jedan put sam napravio aktivaciju, maknuo kvacicu sa proxy, stavio na automatically detect setting i radi.
Mozda su zabranili neke portove jer ekipa masovno koristi ovo.
mislim ima na torrentima samo kaj je brzina jadna 1 kbps. ima samo 3000 seedera a 40000 leechera hahaha
Evo ovdje je dobra brzina.
Zna li netko sta je sa ati driverima?
dobra brzina je na partisu. skida mi se 470 kb/s znaci skida se sveukupno oko 6 sati sto nije bas puno.
kako se to roka,i mene isto,kao da su svi profići
igrao tehran mapu,ogromno,stvarno super
koja je najveća mapa?
bome kad zagusti padaju fps drastično,osim tehrana igrao i bazar,tu je već dosta bolji fps
što je ovo svi neke torente deru xD
prednaručena jedva čekam :))
kupi original
ja cu skinut sad clone dvd verziju i kad pređem sp cu kupit key.
što je ovo svi neke torente deru xD
prednaručena jedva čekam :))
Ha evo kada svi skidaju palo na pamet i meni dok čekam key skinut CLONE-DVD.
ostavite se ovdje torrenta,imate PM pa tamo o tome
nema veze original ili ne,ja imam original i isto me izbacuje u multiju nakon 2 minute.Singleplayer sam uspio odigrat punih sat vremena bez crasha samo sam grafičke postavke stavio na auto.
Jel igrao tko sa HD4870?
mislio sam prvo SP odigrat ali morao sam MP. odigrao par runda i mogu reć....... MIND=BLOW! igra 10/10 tko kaže drukčije laže!
Dal ce se vama koji igrate sigurno restartirat statistike ili možda?
Ljudi pomagajte lol :)
Najme eto kupio igru....prebacio je sa ruskom na engl ali imam screen di me obavjestava da nemrem igrat do 28.....probo sam ono sa ip adresom i proxy setinzima ali ne radi....ima ko jos kakvu ideju?
Ljudi pomagajte lol :)
Najme eto kupio igru....prebacio je sa ruskom na engl ali imam screen di me obavjestava da nemrem igrat do 28.....probo sam ono sa ip adresom i proxy setinzima ali ne radi....ima ko jos kakvu ideju?
moraš nešto napraviti sa nekim hakom imaš pred jedno 10-20 stranica;)
jel jos kome torkira zvuk? jel moguce igrat s piratem online htio bi probat da znam dal da kupim ili ne igru....
inace imam stabilan fps 25 sve ultra osim aa koji je ugasen, sa e5200 3.5, ati 4850
God damn ovaj prokleti game.co.uk ni danas nije mi poslao igru.... fukk
Jesam li ja ovdje jedini koji ceka 28.10?
Jesam li ja ovdje jedini koji ceka 28.10?
Zašto čekaš
Dal ce se vama koji igrate sigurno restartirat statistike ili možda?
Danny je rekao da nema resetiranja od 25.10 pa nadalje, znaci sve ostaje.
Ja sam to isto na nekom forumu procitao, nezz vise gdje je to bilo.
I dalje ne mogu igrat.
Kod MP uđe na server, ima tona nema slike.
U SP odmah stane i tak stoji neka slika bez veze.
Imam org, jel ima netko takvih problema i kako to riješit?
I dalje ne mogu igrat.
Kod MP uđe na server, ima tona nema slike.
U SP odmah stane i tak stoji neka slika bez veze.
Imam org, jel ima netko takvih problema i kako to riješit?
DA, me 2,
kad ides u sp pricekaj par min proradit ce bar meni, a mp neznam, ako je ko na beti preko battle logera odma cim ti dole pokaze bf3 window samo udi nehebi ono ili ako ti zvuk a nema slike pricekaj oko 2min i doce ti