meni isto black screen za mp a za sp ona animacija
imam hd 5670 i 11.9 drivere sve sam probo i stvarno ne kuzim
nadam se da nije ovo.... tko igra s ruskom verzijom prevedenom na eng? ima li takvog?
Bez problema sam prebacil s ruskog na engleski, imaš na basehost sve potrebno.. U početku sam imal crni ekran bez slova, nekaj sam fulal.. Posle je ok bilo..
EDIT: Vidim i tam ekipa ima problema, nadam se da to nije povezano sa smrzavanjem u igri?
Ako poželite igrati Battlefield 3 večeras i želite zaobići Release Date Check, možete koristiti ovaj proxy server (u Indoneziji): 219.83.62.50:8080
Upute: Control panel>Internet options>Connections>LAN Settings>postavite kvačicu na "Use a proxy server" i unesite 219.83.62.50 te pod port 8080.
Novi IP provjerite na: http://www.whatsmyip.org/more/
Nakon toga pokrenete Origin i zatim igru koja će startati program za provjeru tj. Release Date Check.
Sa: http://forums.overclockers.co.uk/showpost.php?p=20387641&postcount=28851
Good luck!
A ping ce normalno biti veci ?
Ma koji ping stari!!! preko toga treba samo otkljucat fileove. I onda normalno na servere.
kazu da bf3 mp ima problema sa ram memorijom, da dosta trosi
meni na caspian border sistem nije povuka više od 3gb
Ako poželite igrati Battlefield 3 večeras i želite zaobići Release Date Check, možete koristiti ovaj proxy server (u Indoneziji): 219.83.62.50:8080
Upute: Control panel>Internet options>Connections>LAN Settings>postavite kvačicu na "Use a proxy server" i unesite 219.83.62.50 te pod port 8080.
Novi IP provjerite na: http://www.whatsmyip.org/more/
Nakon toga pokrenete Origin i zatim igru koja će startati program za provjeru tj. Release Date Check.
Sa: http://forums.overclockers.co.uk/showpost.php?p=20387641&postcount=28851
Good luck!
Nece obo kod mene pise release date check failed...nista onda moracu cekati taj prokleti 28
ne znam sta je danas .... 2 dana je sve bilo dobro a danas ne mogu igrat 5 min MP .. i srusi se?????? gledam po forumima puno ljudi ima isti problem a nisam primjetio da je isao neki update
...cendrao bi na support ali tek od 28-og mogu igrat :X ....
nadam se da nije ovo.... tko igra s ruskom verzijom prevedenom na eng? ima li takvog?
Bez problema sam prebacil s ruskog na engleski, imaš na basehost sve potrebno.. U početku sam imal crni ekran bez slova, nekaj sam fulal.. Posle je ok bilo..
EDIT: Vidim i tam ekipa ima problema, nadam se da to nije povezano sa smrzavanjem u igri?
E daj mi reci sta si napravio ovo je ludilo. Reci tocno u koj folder si sta stavio.
Ja naiso na Reloaded. valjda ce radit sp.
E daj mi reci sta si napravio ovo je ludilo. Reci tocno u koj folder si sta stavio.
http://base-host.com.hr/content/15-prebacivanje-ruskog-jezika-na-engleski-bf3
Drži se ovog, i nemreš fulat..
rijesio sam problem....iskoristi ovo njihovo....nisam skido novi pack ali ovaj activator i ono manje sranej sam dlo i radi mi.....gl
http://elitekeys.com/battlefield-3-language-change
pa tocno to sam napravio pise language changed il sta vec i crno a sad sam to izbriso i igram samo se bas i ne snalazim u čirilici ili sta vec da je
ocu nes napisat il procitat i pise alerjkz095698'659'+654jpgdhjočk50'652'oiuzijziju76hrh8h8h'9k'9kiz'zh67h9g'l5gojzokpgtdokp
*#$%&# Čirilica
Zna li iko kako da zaobidjem ovaj release date check ? Neda mi se cekati 28
meni će jedino bit loše u bf3 što ću ga kasno nabaviti i bit ću iza mnogih.
dok dođe taj novi komp, pa dok nabavim od nekud..
Ajmooo ljudiiiiiiiii sta cekate samo nas je 14 na serveru :)
Kod mene isto sve ok, ruska verzija sa ENG patchem, sve štima.
pa tocno to sam napravio pise language changed il sta vec i crno a sad sam to izbriso i igram samo se bas i ne snalazim u čirilici ili sta vec da je
ocu nes napisat il procitat i pise alerjkz095698'659'+654jpgdhjočk50'652'oiuzijziju76hrh8h8h'9k'9kiz'zh67h9g'l5gojzokpgtdokp
*#$%&# Čirilica
Jel ti igra instalirana po default postavkama ili si mijenjao gdje ćeš instalirati igru?
*#$%&# Čirilica
Morat ćeš manualno promijeniti jezik u registriju.
Idi na start i u search upisi regedit pa stisni Enter.
Otvaraj foldere prema ovom redoslijedu [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\EA Games\Battlefield 3]
Kad otvoriš zadnji taj folder Battlefield 3, pogledaj sta ti piše pod "Locale"
Ako ti piše ru_RUS, promijeni u en_US, da ti bude ovako http://www.gamekeystore.net/newstore/image/data/flags/eagames_battlefield3-.JPG
jel ikome sa g2play dosao ruski limited edition?
kako da zaobidjem ovaj release date check ?
kako da zaobidjem ovaj release date check ?
I'll just add how I done it:
CP > Internet Options > Connections > LAN Settings
Tick use proxy server for your LAN
Address: 203.232.208.116 Port: 8080
OK
Preuzeto s jednog foruma.
Ja sam tak napravil i radi..
Ajde si otvorite neku drugu temu i tamo svake dvije minute postavljajte pitanja: Kako da zaobiđem datum.
Dosadni ste više, ovo NE SPADA u ovu temu, ok je jednom pitati, ali sto puta i 10 stranica o tome je previše...
E dajte pls recite, zanima me kad dobis ono dva keya(sa basehosta) odvojena sa ; pa me zanima to sve zajedno upisem ili jedan key pa onda drugi??
E dajte pls recite, zanima me kad dobis ono dva keya(sa basehosta) odvojena sa ; pa me zanima to sve zajedno upisem ili jedan key pa onda drugi??
Jedan pa drugi. Da nisu zaspamali temu mogli bi ljudi normalno nešto pročitati.
Koju verziju origina koristite?
Imam Origin Beta Pa mislim to nije službena verzija..
Version 8.3.1.9- 108188...
Ajde pogledajte, zanima me baš..
Zanima me kako ce ici sa 3gb rama,hd6850 i intel pentium dual core e6300 2.8 Ghz OC-an na 3,2 Ghz
Koju verziju origina koristite?
Imam Origin Beta Pa mislim to nije službena verzija..
Version 8.3.1.9- 108188...
Ajde pogledajte, zanima me baš..
Version 8.3.1.9 - 108188
ok .... za sve koji imaju problema sa rusenjem igre nakon par minuta
smanjiti video setting dok ne nadjete koji radi problem
- meni je samo jedna ultra postvka rusila bf3.exe nakon par minuta u MP ... nakon pola sata u SP .... iako mjereno frapsom ne ide ispod 35 fps-a, vecinu vremena 60-70 ... pa dok ne stigne fix treba malo smanjit dozivljaj sa dizanjem postavki
Ajmooo ljudiiiiiiiii sta cekate samo nas je 14 na serveru :)
čekamo KEY.
e ekipa može pomoć,kako da namjestiti postavke a da ne gubim kvalitetu ili fps šta da ugasim a šta da upalim vidi ss
igram na 17 inch mon.
Koliko ja vidim sve si pogasio ovo sto bas zdere graficku jedino jos mozes onaj filed of view smanjiti mada to ne utjece bas toliko... samo jel ni bi na 17 inch monitoru trebala biti rezolucija 1024x768 ili 1280x1024 ako je obicni crt?
ok .... za sve koji imaju problema sa rusenjem igre nakon par minuta
smanjiti video setting dok ne nadjete koji radi problem
- meni je samo jedna ultra postvka rusila bf3.exe nakon par minuta u MP ... nakon pola sata u SP .... iako mjereno frapsom ne ide ispod 35 fps-a, vecinu vremena 60-70 ... pa dok ne stigne fix treba malo smanjit dozivljaj sa dizanjem postavki
Kaj ti se točno dogodi? Igra se smrzne pa ju gasiš na ctr/del/ alt ili..?
Stavil sam sve na LOW, al opet nakon nekog vremena se smrzne.. Bum probal sutra starije (trenutno 285.62) drivere stavit.. AL ipak mislim da tu nema pomoći osim patcha..