Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.089.952
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja se zbog ovog ne brinem. 2 oružja, jedna municija i jedan dodatak za pušku (sniper SKS)

smiješno davat pare za to uopće...

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
forzzuk kaže...

Van igre, gadi mi se više ovo američko hi-man preseravanje sa marincima, vojskom i glumom svijetskog policajca.

U potpunosti je ušlo opću kulturu neke vrste, uvijek su 'teroristi, pobunjenici, odmetnuta država' vs 'bastion slobode i demokracije, pravedna i moćna nacija'.

Sad kad vidim da je još jedna igra (specifično njezina SP komponenta) rađena na isti priglupi, B-produkcijsko-prepoznatljivo-predvidljivi kalup, preskačem je.

Ne ulazim u grafiku, izvedbu, pacing, atmosferu, tehiču izvedbu općenito niti razinu zabave koju će pružati.. samo u temu kojom je prožeto.

TU if you agree.

Da nije tako nebi se i prodavalo, a uostalom sve te pucacine se prave na isti kalup.

=XII=SandMan....
17 godina
forzzuk kaže...

Van igre, gadi mi se više ovo američko hi-man preseravanje sa marincima, vojskom i glumom svijetskog policajca.

U potpunosti je ušlo opću kulturu neke vrste, uvijek su 'teroristi, pobunjenici, odmetnuta država' vs 'bastion slobode i demokracije, pravedna i moćna nacija'.

Sad kad vidim da je još jedna igra (specifično njezina SP komponenta) rađena na isti priglupi, B-produkcijsko-prepoznatljivo-predvidljivi kalup, preskačem je.

Ne ulazim u grafiku, izvedbu, pacing, atmosferu, tehiču izvedbu općenito niti razinu zabave koju će pružati.. samo u temu kojom je prožeto.

TU if you agree.

Nažalost takva je slika i u stvarnom svijetu. Ne žele izmišljati neku toplu vodu i stavljati te u kožu neznam nekog tamo Albanskog specijalca jer se mase hrane amerikaniziranom pričom i smiješnim klišejima, ali ponekad i takav koncept uspije stoga ne treba igru otpisivati prije izlaska.

Koristite blage riječi i jake argumente
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 16:39 (Dodinho).
17 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

ja se zbog ovog ne brinem. 2 oružja, jedna municija i jedan dodatak za pušku (sniper SKS)

smiješno davat pare za to uopće...

Zapravo 1 oružje. DAO-12 shotka nije ekskluziva, onda se otključa s vremenom. Bila je i u beti ak se ne varam. Samo municija je baš dio DLCa.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dapače, ne otpisujem Battlefield 3 ako smo se krivo razumjeli, samo njezinu SP komponentu ako bude ono što mislim da će biti odnosno

ono što sam iznio u prijašnjeem postu.

Inače, off sam, isprika.

Bring out your dead!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Pa jel netko probao SP onda?

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kach kaže...

Pa glupo mi je kaj su tak neorganizirani,neka se izjane tocno svi!

Izjasnili su se već prije više od četiri mjeseca...

http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2011/06/16/physical-warfare-pack-available-to-all-battlefield-3-players.aspx##

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Vidim da, glupo mi je kak su na supportu neorganizirani svi.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
kach kaže...

Vidim da, glupo mi je kak su na supportu neorganizirani svi.

Nije ti rekao ništa krivo, rekao je da ti ne može potvrditi (niti negirati), a izjave oko toga što će biti free kasnije prepušta većim facama.

''Mulder, toads just fell from the sky!'' ''I guess their parachutes didn't open.''
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Baš fino:

Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Tonči kaže...

Baš fino:  

11.4gb,znači dodali su i patch

M4X @ 3.14zda GHz
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Baš fino:  

a šta je to optika ili "carnet" posudba?

15 godina

Meni je isto pocelo skidat na cca 2MB/s a sad se smanjili na 500kB/s i tako stoji... ipak imam kod t-coma 4Mb/s brzinu {#}

pwn too much...
16 godina
odjavljen
ranko091 kaže...
Tonči kaže...

Baš fino:

a šta je to optika ili "carnet" posudba?

4G LTE - napisao sam u ovom članku: http://www.bug.hr/vijesti/lte-testu-hrvatskoj/111161.aspx

Sad je malo palo, al' povremeno se vrati na 7 i 8.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 18:06 (Tonči).
17 godina
neaktivan
M4X kaže...

11.4gb,znači dodali su i patch

Znači svi s DVDom prvo skidaju 1,4GiB a ovi digitalnom verzijom igraju odmah :)

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

A došla je i nova zvijer... 6970

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

eto da se nadovežem na ove brzine. Ovo su 3 najveće brzine koje sam zabilježio lani u svojoj studentskoj sobi u domu. Pa sad ti nadmaši to {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Evo samo da vam dam svoj nick pa tko me doda, tko ne, na Origin

LuX_CROATIA

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 18:15 (LuX_CRO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
xyan kaže...

eto da se nadovežem na ove brzine. Ovo su 3 najveće brzine koje sam zabilježio lani u svojoj studentskoj sobi u domu. Pa sad ti nadmaši to {#}

Ma da, ja sam na faksu imao 10000Mb/s (FESB, Split), ali ubrzo je Carnet zabranio P2P, a i nemaš što skidati baš uvijek.

I naravno, Carnetov fakultetski gigabit ipak nije svakome dostupan direktno, već bi imao dijeljenje veze po labovima (kasnije). I da, to nije komercijalno dostupna veza za većinu ljudi i većinu vremena je ne možeš koristiti. LTE je pristupačnije rješenje, a k tome i mobilno.

14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
xyan kaže...

Ma da, ja sam na faksu imao 10000Mb/s (FESB, Split), ali ubrzo je Carnet zabranio P2P, a i nemaš što skidati baš uvijek.

I naravno, Carnetov fakultetski gigabit ipak nije svakome dostupan direktno, već bi imao dijeljenje veze po labovima (kasnije). I da, to nije komercijalno dostupna veza za većinu ljudi i većinu vremena je ne možeš koristiti. LTE je pristupačnije rješenje, a k tome i mobilno.

evo upravo to sto si napisao. sa svime se slazem.P2P je naravno bio zabranjen, al dade se sve iskombinirati da radi XD jedino sto su se takve radnje otkrivale preko kolicine prometa koju svaki pojedinac ima, a to se ne moze tako lako zaobici. Mislim da je na studentske domove kod nas 10GB veza bila pa se to dijelilo unutar samog doma...al nemoj me uzet za riječ. Ovaj LTE je super stvar, a i potencijalno rješenje za ruralne sredine (ako i kada bude dostupno)

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 18:33 (xyan).
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Done. Sad se čeka...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

meni još ništa ne skida :(

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo i meni se skida.Kao sto vec rekoh jel li ima par BFBC2 veterana koji su volji da malo sa mnom igraju sa sve uvjezbam?Svi koji me zele dodati nick mi je scarface717{#}

Samo jos jedno pitanje na email samo dobio da pwp pack moram aktivirati i tako ode ja da aktiviram kada mi kaze code has been already used,jel to znaci da je vec aktivirano ili?

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 18:58 (scarface797).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tonči kaže...

Done. Sad se čeka... 

Čudno. Zar nije download težak 11.4 GB?

... there is no spoon ...
16 godina
odjavljen
aufhenger kaže...
Tonči kaže...

Done. Sad se čeka... 

Čudno. Zar nije download težak 11.4 GB?

A, eto. Očito im je toliko trebalo.

17 godina
neaktivan
Ovi s EA supporta nemaju pojma. Meni su rekli u dva navrata dva različita datuma izlaska koja nisu točna. Toliko o njima.
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

ide ide

ide k.....c

bnet sporo 900 KB/sec

mamiću odlazi
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 19:31 (toshak).
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina

Samo jedno pitanje, ova ALPHA i BETA sta su mi instalirane, kazu na ORIGIN LIVE CHATu da ce se same UNINSTALIRAT sa diska i sa origina kada se skine BF3 LE i instalira? 

Ima li tko to moze potvrdit ovdje ili da im vjerujem :)

ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
Battlefield 3

evo i meni gotovo  skinuto 11,4 gb

pokusao stratat igru spojio se ne server i javio da mi je relese day 28.10.2011 u  01:00 ujutro

i da tada mogu pocet igrat

znaci decki vidimo se u 01:01 u petak

{#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
pasko kaže...

evo i meni gotovo  skinuto 11,4 gb

pokusao stratat igru spojio se ne server i javio da mi je relese day 28.10.2011 u  01:00 ujutro

i da tada mogu pocet igrat

znaci decki vidimo se u 01:01 u petak

{#}

jel moš SP igrat?

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice