- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam ti ga je i meni radi normalno,na nekim serverima ne pokazuje ping ali na 90 posto njih pokaze tako da je to ok
Neki tip na ea forumu je malo prćkao po bojama BF3 i uspio je nekako maknuti onaj plavi filter koji je u igri te samnjiti bloom.
Evo nekoliko slika pa odlučite koje je bolje NEW ili OLD. OLD je onako kako je to dice zamislio, a NEW je tip sam promjenio malo.
Koje je bolje:
51 | NEW |
---|---|
10 | OLD |
7 | nijedno |
evo beta nam je gotova, obavila je svoj zadatak, bolje recno ne samo da me natjerala da kupim punu igru nego da i i grafu zamijenim :D , stvarno jedva cekam, bt ce fuuuunnnn , btw hoce li bug imat svoj klan i server?
Neki tip na ea forumu je malo prćkao po bojama BF3 i uspio je nekako maknuti onaj plavi filter koji je u igri te samnjiti bloom.
Definitivno izgleda bolje bez tog plavo-zelenog tinta, čistije, neznam zašto ga stavljaju uopce.
definitivno new!
I di se onda najpovoljnije moze nabavit igra, a da su ukljucene sve mape iz dlca i da ja engleska, a ne ruska?
I mene zanima.
http://www.base.com/buy/product/battlefield-3-limited-edition-pc/dgc-ba3pc.htm
kad skinu porez i dodaju dostavu ispadne oko 27 funti
Daj mi reci otkud ti to da na base.com skidaju VAT kod kupnje? Kupovao sam masu stvari sa game.co.uk, sa gameseeka, shopto.net itd.. i nijedan od tih web dućana ne skida porez već je cijena ona koja je istaknuta + dostava.
new mi izgleda "tamnije",ugodnije od old
A recite mi kakva je verzija ova sto se u bugu prodaje limitirana ili unlimited?
Hoce mi netko odgovorit?
Obična je to verzija:
Netko je stavio u ovoj temi onog frajera kaj iskoci iz aviona satere drugi avion rpgom i uskoci opet u svoj..mislim da je to bio bf2 video.
Uglavnom, nemrem ga nac, a treba mi. Listam vec pol sata unazad al nema sanse. Ak netko zna na kaj mislim neg da link. tnx
sad ce kinezi prodavat bubreke za bf3
Hvala, frajer je epic
ovi lajkaju new a izgleda ko da je sve rozo malo na new wtf
Ne čini li vam se malo predebeli crosshair na tenkovima?
Jako teško je precizno naciljati i vidjeti kroz njih, pogotovo u daljinu.
Pogledajte baš sad ovaj video na početku kako debele crte su na ovim ruskin tenku.
Bez ikakve namjere da uvrijedim nekog konzolaša ali ciljnik u tenkovima je očito primjer konzolitisa na PCu. Taj ciljnik je prilagođen da ga jasno vidiš s par metara dok ležiš na kauču. Takvo nešto ne bi trebalo imati mjesta u PC verziji igre.
Varaš se. Po toj logici bi i crosshair za puške bio tako debeo na konzolama.
btw za finalnu verziju je crosshair vec promijenjen.
eo nešto slično samo iz bf3
Da je bertolucci izdao betu malog bude prije nego sto ga je pustio u kina vjerojatno bi se isto naslo protivnika koristenih filtera.
definitivno "new". stvarno su nabili taj contrast bezveze pa te samo pocinje glava bolit. (pogotovo op metro zadnji dio mape)
Nazire se free server..samo da nagovorim frenda da kupi igru
Evo rijesenja za timeoutove, posto sam napisao da je meni uspjelo, kako sam nasao prek neta od jednog lika..
-prvo stisnes tipku izmedju lijevog ctrl-a i alt-a, znaci tipka di ti je nacrtan windowsov znak + R
-tu upises: "services.msc" (bez ovog znaka ") i stisnes ok
-odes do UPnP Device Host, kliknes desni klik i na stop
-isto tako tu imas i SSDP Discovery, na njega isto desni klik i na stop
-onda odes na control panel/network and sharing center/change advanced sharing settings i stavis na "Turn of network discovery" i save changes!
meni je radilo, al na rijetko koji srvr nisam uopce mogao uci sa tim postavkama.. i da, ja imam win7 64bit, pa sad neznam dal to ima ikakve veze ak su razliciti windowsi.. :O
i da, ponekad mi se znala vratit jedna od postavki sa "UPnP Device Host" ili "SSDP Discovery-a", pa samo opet stavis na stop, al to je rijetkost.. cca par sati..
E ali kao što kažeš nisi nikad igrao BF pa vjerojatno ne znaš što se dogodi kad snajper ubija iz prve. Ukratko skoro svi uzmu snajper klasu, skempaju se 2km od objektiva i napucavaju se. Pa ako ne stave ograničenje na tu klasu nema ni smisla igrati. Zato je i uvijek do sada snajper ubijao iz prve samo kod headshota.
A ovo nema veze s simulacijom. Da se već simulira onda bi trebalo simulirati i realne squadove. Znači vjerojatno bi bilo ograničenje na 2-4 snajpera na 64 igrača.
a da, ima tu nekakve i istine.. a to bi admini servera sami trebali nadgledati.. tu i tamo se spoje i ak vide da svi briju na snipere, onda odma na sljedecem restartu da ih ima samo par, naravno ako se to moze, ak ne, onda neki modovi, koji se nadam se nece unistit grafiku.. :O
To sam i ja svojevremeno spomenuo ali sam došao na zaključak da ne možeš u ovakvoj igri ljudima ograničavati koju će ulogu igrati... jbga, ako netko želi snajp, to je njegova stvar, oružja su u igri da se koriste. Ako mi je nešto bilo bez veze, to je bilo vidjeti da je CG ili GL negdje zabranjen na serveru u BC2. Totalna debilana. Pusti ljude da se igraju...
Ekipa stavio ja novi win,i sjetih se sada da ga downloadam no prvo je error davao za download i morao se odlogirat pa logirat i sada piše unreleased.
Ekipa stavio ja novi win,i sjetih se sada da ga downloadam no prvo je error davao za download i morao se odlogirat pa logirat i sada piše unreleased.
Beta je završila.
Beta je završila.
Argh,šteta,mogli su ostaviti makar dok neizađe full igra u USD.
Objevljen popis svih mp mapa za bf3 , mape za standard edition
Beta je završila.
Bogu hvala.. sad da vidimo da li ima magije u DICE-a..