Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.150.555
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Jack Sparrow kaže...

Ne čini li vam se malo predebeli crosshair na tenkovima?

Jako teško je precizno naciljati i vidjeti kroz njih, pogotovo u daljinu.

Pogledajte baš sad ovaj video na početku kako debele crte su na ovim ruskin tenku.

Bez ikakve namjere da uvrijedim nekog konzolaša ali ciljnik u tenkovima je očito primjer konzolitisa na PCu. Taj ciljnik je prilagođen da ga jasno vidiš s par metara dok ležiš na kauču. Takvo nešto ne bi trebalo imati mjesta u PC verziji igre.

Tonči kaže...
pirat kaže...
Tonči kaže...

Bit će i HC domaći server. ;-)

Pa nisi rekao da ti je dobar damage sad u normal modu?

Ovisi. Vidjet ćemo full pa ću donijeti zaključak. :-)

Ići ispod ove granice po meni zbilja nema smisla. Ispod ovog nivoa nisu čak ni igre koje teže simulacijama modernog ratovanja tipa AA ili ARMA. A snajperi jednostavno ne smiju biti one-shot kill jer će igra iz zabave opet postati opći kemerfest. Ili će naravno opet biti uvedene restrikcije na broj snajpera. Što ne će biti nimalo lako budući da čak i shotke imaju optiku.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 15:12 (ZC_Someone).
14 godina
neaktivan
dery kaže...
animosity_frenzy kaže...

Imam nekoliko zamjerki na igru, pa evo redom šta mi pada na pamet:                    
ja bi to sve skratija i rekao da su trebali samo kopirat sve iz bc2  uz poboljšani vizualni efekt

COD effect anyone? :-D

Ne, ozbiljno. Onda bi vjerojatno svi plakali kako je sve isto i da rade istu stvar ko Activision/IW sa COD-om. Zanimljivo je kako se community ne može nikako dogovoriti. Ima masa ljudi koji tvrde isto što i ti, a onda u drugom postu napišu kako im grafika nije bitna. Pa onda jebaji ga, igraš BF2 ili BC2 i kraj priče, ako je sve u gameplayu a skoro ništa u grafici.

Meni je drago da je ovako kako je, iako će očito trebati ispolirati dosta toga.

EDIT: Krivo sam vidio, mislio sam je je BF2 u pitanju. Ispravljeno.

KILL! Have no fear!
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 15:37 (animosity_frenzy).
16 godina
animosity_frenzy kaže...

COD effect anyone? :-D

Ne, ozbiljno. Onda bi vjerojatno svi plakali kako je sve isto i da rade istu stvar ko Activision/IW sa COD-om.

ne virujen da bi se ljudi žalili jer je bc2 savršen po igrivosti i vizuelno

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 15:27 (dery).
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Baš sam jučer komentirao na ventu situaciju. Išao sam s tenkom preko grma u full brzini, kad odjednom zapeo za njega i nakon par sekundi bacilo mi tenk u zrak s tim da sam s njime radio salte u zraku, našao sam se 50 metara dalje od tog grma.  heheheh

Prehebeno je to izgledalo.

Meni je tenk zapaeo u zemlju i nekako se u njoj poceo okretati i onda je odletio 20m u zrak i zapeo na stablu.

BBC2 nick: reader562
16 godina
neaktivan
mitchell kaže...
Jack Sparrow kaže...

Baš sam jučer komentirao na ventu situaciju. Išao sam s tenkom preko grma u full brzini, kad odjednom zapeo za njega i nakon par sekundi bacilo mi tenk u zrak s tim da sam s njime radio salte u zraku, našao sam se 50 metara dalje od tog grma.  heheheh

Prehebeno je to izgledalo.

Meni je tenk zapaeo u zemlju i nekako se u njoj poceo okretati i onda je odletio 20m u zrak i zapeo na stablu.

fizika iz Matrixa... :)

14 godina
neaktivan
nas klan je uzeo server u diabolica sa hr ip... Nadam se samo da bude igraca... Jer stranci rijetko dolaze na nase... Ali sam sinoc poslije bete otisao na bbc2... I mogu reci da sam vise uzivao nego u bf3.. Neznam zasto... A netko je napisao sto ce mi noz u ruci... Pa da skupljas tagove.. To mi se jedino svidja sto su uradili, jer kad bio uzeo noz u ruke nijedom nisam imao knife fail kao u bbc2..
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja nikako ne mogu prebolit nedostatak onog hrrrk zvuka iz BFBC2 kad lika zakolješ.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Battlefield 3

jo koj fail.

krenem popraviti tenk i slućajno odaberem rocketlauncher{#}

i ubio sam sebe i jos dvojcu iz mojeg tima:)

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

A to se i meni desilo par puta, al roknuo sam samo sebe.{#}

Ili inženjer sam, trčim sa rpg-om, idem u trku pokupit medicov kit da dignem frenda, automatski stisnem E, 3 i lijevi klik, a kit naravno nisam pokupio.{#}

Barem si malo prilegnem pored frenda da si otpuhnem na kojih desetak sekundi.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 16:26 (Vash).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mene nervira kad idem oživljavat nekog pa mu bacim medic umjesto da ga oživim jer stisnem krivu tipku {#} (i onda me još i ubiju)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
ZC_Someone kaže...

Meni su avioni već lagano dosadili. Dignem se u zrak, malo pogledam okolo, dođem iza drugog aviona, klik klik i gotovo. Vrhunac taktike je da ispucaš prvo jednu raketu onda on baci protumjere. Pa ga ti pogodiš drugom raketom i dokrajčiš s kratkim rafalom iz mitraljeza. :/

A kad jednom uspiješ skinuti oba njihova aviona onda obično ide rejp čim ponovno probaju uzletjeti. Ak ti njima to ne radiš onda to oni naprave tebi. Ma bolje da uopće nema AA raketa, samo AG (s puno dužim reloadom). Deset puta zanimljivije se je samo s mitraljescima naganjati.

Helići su pretromi i kao takvi beskorisni. Avion ga skine s jednim rafalom bez ikakvoga problema a čim ga spotaš na podu je u roku 30 sekundi.

Btw. nadam se da će u finalnoj verziji biti nešto od one obećane joystick podrške. Za sad je ista stvar ko i u BC2.

Da, helići su toliko nerealno usporeni da su neupravljivi. Inače je helić veliki problem za pješadiju i oklop na zemlji, ali ovdje se u heliću osjećam kao patka - opasan sam samo za svoj K/D, a kad sam inženjerac, helići su mi besplatni ručak i uvijek mi je žao što igram s idiotima koji ne znaju baciti kutiju sa streljivom, jer 5 raketa je premalo za pun zračni prostor besplatnih fragova.

16 godina
neaktivan
Tonči kaže...

... jer 5 raketa je premalo za pun zračni prostor besplatnih fragova.

predivno napisano... :))

ja sam isto s nekim tipom koji mi je bacao municiju, skidao sve sa neba... pa me je jedan igrač iz suprotnog tima molio da prestanem jer nemože igrat tako...

al gledajuć ovo naspram trace darta za koji moraš bit čarobnjak da nešto obilježiš, ovo je normalno skidanje zračne podrške. ja sa helijem obično letim nisko oko drveća pa lock on ne radi kroz šumu, al čim se dignem samo lock lock lock... :)

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

nakon bete mogu izbrisat one drivere ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Hehe interesantna razmisljanja. bf2 nisam igrao ali igrao sam bf play for free koji ima slicnu mehaniku ko i ostali battlefieldi i cesto sam znao vozit helice.

Mucio sam se u pocetku isto sam se osjecao kao glinena patka, ali kad ga naucis precizno kontrolirat (inercija posebno) mozes jednostavno se prebacivat od zgrade do zgrade ,

od stabla do stabla tako da kad zelis ispucat salvu raketa izdignes se na brzinu, ipalis, vratis se.I ako to napravis prije nego te stinger uspije lockat onda si na pravom putu.

Zaklone (stabla,brda,zgrade...) mjenjas po potrebi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Eto ljudi danas je tocno u 12:15h zavrsena beta. Za one koji su me pratili ili se zanimali za moj problem ili koji su mi pokusali pomoci, mogu samo reci da sam ga uspio rijesit sam samcat.. Problem je bio taj da se pojavljivao error na ceskom tijekom ulaska u bf3. Zezo sam se s tim par dana (3-4) i jos sam promijenio 3 agenta od programa Origin, na live chatu, koji takodjer su prvi put culi za taj problem i nisu mi nikako mogli pomoci. Kad sam vidio da ni oni neznaju, napravio sam potez ocajnika za zeljom da zaigram bf3 (molim pljesak radi tog, jer nikad nisam ni igrao bf, igram cod2 od kad je izaso xD). Znaci reinstaliro sam windowse imo sam win7 x64. Odlucio sam nikakve programe stavljat, znaci samo osnovne drivere sto se tice maticne, graficke, zvuka i directx zadnji. Uz to sam si skino preko explorera google chrome (svi znamo da je explorer najboli za to hehehehe) i dalje sam skino Origin da mogu skinut bf3 i igrat prek njega i xfire.. Inace imam mis razer lachesis 5600 (da nebi mislili sad da se hvalim, uzeo sam ga nedavno i trebo mi je mis s puno dpia, jer igram na velikom sensu) i naravno ko i svaki noviji mis, imam drivere i za mis. Uglavnom zaboravio sam stavit drivere od misa (hvala bogu!) i kreno isprobat bf3.. Kad sam samo vidio da mi je prvo otvorilo ikonicu dole od njega bio sam presretan!! Mozete mislit koliko sam izludio s tim problemom.. Jos sam si nedavno i komp uzeo novi da mogu konacno prec s coda na nesto novo i bolje i sad da nemogu to igrat i jos taj problem uopce ne postoju u googlu, a on sve zna, ovo je jedino pitanje na koje nisam naso odg na googlu. Da ne duljim.. Malo sam igro i svakih nekih 15min me nesto disconectalo, al to mi nije bilo bas ni bitno, jer sam samo htio vidjet igru i da vidim kako ce mi radit na kompu (nakon par sati igranja, pa sam si naso i taj problem na netu, pa je normalno radilo). Uglavnom kad sam si u postavkama htio stavit neke bindeve na mis, nisam mogo, tad sam se sjetio da sam zaboravo stavit drivere za mis. Skino sam ih, instaliro itd. I sad ja upalim bf3 i ono opet isti error ko i prije, onaj na češkom.. Mozete mislit kako sam puko.. Al nakon par sec sam bio opet ok, jer bar znam u cem je problem.. I tako izbrisem ja te drivere od misa (super sto radi i bez drivera) i probam uc u igru i opet nece. -.-
Sjetim se ja prijevoda tog errora, jer sam si ga bio prevodio i veli taj error da moram reinstalirat Origin, jer ga nije prepoznao il je neispravan..tak nesto.. I tako ja reinstaliro Origin i sve je radilo kako treba.. Naravno osim onih time outova kad me kika svakih 15min, al sam vec reko da sam naso rijesenje na netu.. I sad ovo sto sam napisao mozda nije bitno, jer je beta zavrsila, al ak se original bude igrala na isti nacin prek Origina i weba, mozda se nekome s razer misom pojavi isti problem, pa neka bude tu rijesenje..

Eto sad mogu reci svoje prve dojmove igre..

1. Prvo sam halo Metro mapu, al mi je lose.. Ak igram bf3, onda nek bude bf3, a ne da se napucavamo ko u codu, znaci taj mod rush mi se nije svidio, nema vozila itd, itd..
2. Ova druga mapa sa C, zaboravio sam ime, mi je preopasna.. 64 ljudi, ogromna mapa, sve puno pjesadije, kopn. vozila i naoruzanih pticica na nebu. :D
Mene u bf3 osobno najvise zanimaju migovi, pa helici.. Nikad nisam igro bf, to sam vec reko, i nikad nisam igro neka letenja, osim u gta sa, al ja neznam sta je vama ljudima, al letit je prejednostavno.. Znaci prvi put sam uzeo avion i istina kao i vecina ljudi sam izdrzo mozda 10sec u zraku. Al kad sam se ponovo respavno, proucio sam si kontrole, znaci sve u detalje i dok ne popamtis. I pol vec nakon par min skuzis kako to ide.. Istina da mi je bilo puno teze, posto sam kasno dosao na betu, dok su vec svi imali migove s raketama, a ja samo onu prdilicu. :/ Uglavnom dobro sam se drzo.. Rokno sam dosta aviona, par helica, par tenkova (protuavionaca), jedino jos nisam skuzio kako nekog pjesaka roknut, jer dok ga skuzim, veca sam ga proso.. :O
I naravno nisam imao nista od nadogradnje upgradeova na avionu. Roknuli su i mene naravno drugi piloti, al najvise puta me roknuo inzinjer sa zemlje navodecom raketom..
Helic mi je npr puno tezi.. Mislim probo sam ga samo 2put, al dalo bi se i to naucit. :)
Tenk je do jaja, samo mi je malo cudno kad se zaletim pa mi pocne driftat.. :O i da to s ogradama, umjesto da samo prodje kroz tu zicu, on se zabije u nju, strga ju, pa tek onda prodje.. Sniper nebi bio sniper kad nebi ubijao iz prve.. Ak je simulacija rata, neka onda i bude.. Sniper nebi trebao ubit samo 1 covjeka, nego i 10 ako su poredani 1 iza drugog.. Nadam se da ce stavit da metci prolaze kroz neke limove il zidove tanje i tak.. Jos nesto, neznam sta se svi zale i paranoiziraju na bf zbog ove bete..pa oni su i izdai nju samo da vide kakva je igra prek neta, da dobiju sto vise bugova (podataka o njima), dato mogu ispravit do datuma izlaska.. Btw beta nije nista drugo nego demo, a demo je kao od nekog programa trial, znaci polovica onog sto ce zapravo i biti.. Tak da ljudi nemojte se previse bojati :))
I da.. Instaliro sam igru danas oko 2 u noci, i igro sam ju sve do 12:15h kad je zavrsila beta, znaci toliko mi se svidjela, a igro sam milion pucacina..znaci sad sam na poslu i tu vam pisem roman da nebi slucajno zaspo na poslu, jer nisam spavao.. Nije mi se isplatilo leci na pol sata.. :DD
Eto tko je uspio sve ovo procitat, svaka mu dala..! Hehe :))
Zob Zob!
17 godina
Battlefield 3

Svaka čast kolegi iznad mene.

Vidiš, driveri od miša ne vole betu BF3 (ili obrnuto).

BTW, preorderan je Limited Edition (obećano je da verzija s Karkandom)!

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hvala. Najvjerovatnije da je bf3 alergican na mis. :O
A sta je uopce taj limited edition? S njim se isto igra normalni bf3, al se mogu igrat i ove druge mape s ovima koji imaju taj LE, dok ovi koji nemaju LE nemogu? I vidio sam nesto da imas neku pusku koja nema u normalnom bf3-u, oce li se moci ta puska uzet dok se igra na srvru di su ovi normalni bez LEona?
Zob Zob!
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Helići u BC2 su OK, u Vijetnamu je odlično simuliran UH-1, ali u BF3 mi se ne sviđaju. Ljubitelj sam helića inače, ali ono nema veze s Cobrom koja je inače relativno okretan i brz vrtolet.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Helići u BC2 su OK, u Vijetnamu je odlično simuliran UH-1, ali u BF3 mi se ne sviđaju. Ljubitelj sam helića inače, ali ono nema veze s Cobrom koja je inače relativno okretan i brz vrtolet.

Po meni AH1 Cobra je najbolje simulirana u ARMA-ma.

15 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
Tonči kaže...

Po meni AH1 Cobra je najbolje simulirana u ARMA-ma.

A meni je najbolje simulirana u real-life. Svaka cast developerima {#}Totalno nepotreban komentar ftw. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 19:14 (shady1024).
16 godina
Battlefield 3

BF2 mi je imao najbolje heliće, bilo je najteže naučiti za letit, ali si bio faca kad naučiš,

a sad helići postaju sve jadniji, vjerojatno zbog njubova na konzolama

bojim se na što će ličit helići u BF4

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

A recite mi kakva je verzija ova sto se u bugu prodaje limitirana ili unlimited?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
Jabulani kaže...

Sudarili se dečki {#}

EDIT: Kako je loša slika, omg.

dok ti SS.as ejma te snajper :)

Najbolje je što je neki teški noob i promašio me 5 puta i na kraju sam ga čak ubio...

15 godina
Battlefield 3

jedva cekam kad betlfild 3 kad izadje {#}

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3
Dal imate problema sa server time out-ovima vi koji imate kombinaciju t-com + Thomson Speedtouch 780(wl) ruter? Svakodnevno mi se za vrijeme igranje bete javljala ova greška i u komadu nisam mogao igrat dulje od nekih 15 minuta. Nakon 15-ak minuta crash na desktop i dolje poruka server timed out. Nevjerovatno frustrirajuće, usred igre, marljivo skupljam killove i bodove, otključam par stvari, dobro mi ide, čak sam u vrhu i BUM - crash na desktop. Niti jednu jedinu partiju u beti nisam mogao odigrat od početka do kraja zbog tog problema. I još nekaj, primjećujem da uopće nema pinga u onom server browseru(samo crtica stoji tam di bi trebao bit ping) a kad kliknem na quick match opet error i javlja se poruka da se nemre odredit ping i stoga je quick match nemoguć. Btw. nisam primjetio server time out crash za vrijeme igranja BC2 ali u onom server browseru također mi ne izlistava pingove već samo crtice stoje. Nemam podešen nikakav firewall i windows firewall mi je uvijek isključen. UPnP je enabled. Mislio sam kupit igru obavezno ali ak će se ovo ponavljat onda nema smisla jer ovo je potpuno neigrivo sa stalnim kickanjem sa servera. Da od t-com-a jamim neki drugi ruter? Kaj da radim? Dakle, kao što sam jednom pitao u teen časopisu: Da li sam jedini s tim problemom? Ili vas ima još s kombinacjom thomson + t-com kojima se javlja taj problem? Pomozite dobri ljudi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Thomson Speedtouch 780(wl) = smeće od rutera , meni su 2 crkla, pucala veza često, moraš bit uporan i zvat tcom da imaš problema s vezom i da ti zamjene ruter. Sad imam Siemens Gigaset sx763 i nemam više problema.

AMD FANOBY
16 godina
bik kaže...

Thomson Speedtouch 780(wl) = smeće od rutera , meni su 2 crkla, pucala veza često, moraš bit uporan i zvat tcom da imaš problema s vezom i da ti zamjene ruter. Sad imam Siemens Gigaset sx763 i nemam više problema.

Uh imao sam problema s njim, znao mi se resetirati 10puta zaredom svkih 5 minuta. Sva sreča pa su mi ovi iz t-coma dali siemensa. Htjeli su mi uvaliti kao da nemaju više te siemens rutere jer su ti od sad samo za one s optikom , nego samo thomson novije neke. Nakon toga sam im rekao da onda ne želim ništa od njih. Nakon par minuta stiže poziv da su našli jedan kao stari negdje u skladištu jedan stari  gigaset i da će mi ga dofurat uskoro. :D

btw...ali ni ovaj novi thomson nije loš

Evo kako izgleda kostumizacija oružja na ps3.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 20:21 (Jack Sparrow).
14 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...

A recite mi kakva je verzija ova sto se u bugu prodaje limitirana ili unlimited?

Hoce mi netko odgovorit?

15 godina
Battlefield 3

whyyyyy!

whyyy! whyyy!
Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mtFk Cro kaže...
...
Sniper nebi bio sniper kad nebi ubijao iz prve.. Ak je simulacija rata, neka onda i bude.. Sniper nebi trebao ubit samo 1 covjeka, nego i 10 ako su poredani 1 iza drugog.. Nadam se da ce stavit da metci prolaze kroz neke limove il zidove tanje i tak
...

E ali kao što kažeš nisi nikad igrao BF pa vjerojatno ne znaš što se dogodi kad snajper ubija iz prve. Ukratko skoro svi uzmu snajper klasu, skempaju se 2km od objektiva i napucavaju se. Pa ako ne stave ograničenje na tu klasu nema ni smisla igrati. Zato je i uvijek do sada snajper ubijao iz prve samo kod headshota.

A ovo nema veze s simulacijom. Da se već simulira onda bi trebalo simulirati i realne squadove. Znači vjerojatno bi bilo ograničenje na 2-4 snajpera na 64 igrača.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice