looooooooooooooool :), preje*eno.
Nema veze. Onda kad izadje igra!
Ali koja sreca, idem jucer kupiti graficku a ono zatvoren links!
sva sreca pa jucer bio blagdan
looooooooooooooool :), preje*eno.
Nema veze. Onda kad izadje igra!
Ali koja sreca, idem jucer kupiti graficku a ono zatvoren links!
sva sreca pa jucer bio blagdan
Ali na base hostu se nemoze naruciti... vise ne nude limited edition :(
A bas sam htio naruciti
Jel ikoga drugog osim mene nervira što runde u Conqestu ne jako brzo završe?
Ali na base hostu se nemoze naruciti... vise ne nude limited edition :(
A bas sam htio naruciti
pa dobit će ga,malo čekaj,imaš još vremena
imaju i drugi le
Ja napravio preoder ima 2 mjeseca i odem jučer na can i run it i zađe mi da nemam minimum procesor slab u mene brzina 2,20 a minimum je 2,40 sve ostalo prolazi šta mislite hoču moći igrati na low postavkama
aj ljudi dođite na HR diabolic beta #3 server,onaj sa 48 slotova ;)
Meni je igra predobra.Od izgleda do same atmosfere,posebno uživam u zvukovima kad stavim slušalice.
Bugovi me toliko ne nerviraju pošto je beta i ne žalim uopće što sam preorder napravio.
Nedostaje mi cammo rose jer teško je komunicirat smisleno sa ljudima bez njega :D
Jedino što me živcira je to stalno izbacivanje sa servera i taj glupi helikopter,nikako da ga naučim normalno vozit.
Decki, decki...
U utorak cu vam se i ja pridruziti, napokon :).
too late
Decki, decki...
too late
Kada prestaje beta i izlazi prava igra?
Ja sa svojim kompom imam oko 30 fps, nekad padne na 17, rijetko jako dođe na 40. To OK?
Ja sa svojim kompom imam oko 30 fps, nekad padne na 17, rijetko jako dođe na 40. To OK?
Kako kome. Znam jednog lika kojem ako igra nema više od 45 FPS igra nije igriva. Ako tebi ne smeta to je ok.
too bad, kad izadje finalna vjerovatno ces gurati do 25 fps (to je moje misljenje) jer ce biti dosta bolja grafika
Kako kome. Znam jednog lika kojem ako igra nema više od 45 FPS igra nije igriva. Ako tebi ne smeta to je ok.
Kužim kaj očeš reć, no ja sam mislio, dali je to za moju konfiguraciju normalno. :) Ili nako šiba s time na 50fpsa. I da, sve je na low.
Kužim kaj očeš reć, no ja sam mislio, dali je to za moju konfiguraciju normalno. :) Ili nako šiba s time na 50fpsa. I da, sve je na low.
za SP kamppanju udri sve ne high i igraj... ali za multi je ipak bolje sve iznad minimalnih 25 do 30 fps-a...
I naravno rezolucija što veća zbog preciznosti...
Ako moraš pravit kompromis između fpsa i kvalitete naštimaj si ta imaš okvirno 40fpsa (+-5) u večim mapama, ispod 30 se osjeti štekanje i to te ograničava u igranju, bar ja ne ne volim tako igrat
Igrao sam Caspian malo jučer i danas i mogu reć da mi je sada lakše glede preordera, nisam se zaje...
Mapa mi je odlična, atmosfera mi je odlična i iskreno osim laga u jednoj partiji sve druge partije su mi išle savršeno glatko.
Stavio sam SSAO umjesto HBAO i fps mi je od 55 do 40 otprilike. Od laga ni traga i nisam primijetio nikakve probleme sa hitboxom.
Jedini bug koji sam doživio je bio prije 10 min kada me spawnalo u zidu i nisam se mogao micat.
Pogotovo mi se sviđa nelinearnost mape. Sve zastave su ful otvorene i možeš napasti sa svih strana.
ispricavam se na spamu,al koji program koristite za mjerenje FPS-A?
Ja koristim FRAPS!
Ja korsitim MSI Afterburner pa mi usput mjeri i FPS-e.
Decki, decki...
Beta sutra zavrsava.
Jel se zna kad sutra?
Sry na double postu.
skinuti miga sa tenkovskim mitraljezom.... neprocijenjivo.
Ja mislim da sva oružja imaju prednosti i mane. Za neke stilove igranja, neka su super, a neka su loša, ali za druge stilove je drugačije. Radi se tu i o načinu igranja pojedinca, ne samo oružju. Također, neka su za neke stvari dobra, za neke ne. Udaljenost, okoliš s konfiguracijom terena i slično.
To ne znači da neko oružje nije na neki način nebalansirano u odnosu na ostala. Isto kao što su npr. M60 ili ABAKAN u BC2 bili bog i batina sve dok im nisu smanjili damage.
Ista stvar je po mojem mišljenju sada s UMPom na malim i srednjim udaljenostima, tu UMP jednostavno dominira. Zato i koristim samo UMP, pogotovo na Metrou. A recimo jedan M416 ili F2000 bi mu trebali moći parirati na tim udaljenostima. Ali iz nekog do sada stečenog iskustva full auto rafal iz UMPa na tim udaljenostima nema konkurencije.
Ima tu istine, ali razlike nisu drastične i može se prilagoditi stil igre. Mislim da treba samo "uhvatiti" osjećaj za oružje.
Kako poludim kad u lika ispucam cijeli senzer i to jos par metaka u glavu a on se okrene i jednim hicem pe kefne !
Napokon igrao Caspian Border i mogu reči da je odličan. Za razliku od one mišje klopke. Jedva čekam da igra izađe.
jeste primjetili ako se vozite auto i izate prije udrete svoga lik umre i pise mu sucide :D tako ja one koji cekaju avion pa ga pokupim :D
Kako poludim kad u lika ispucam cijeli senzer i to jos par metaka u glavu a on se okrene i jednim hicem pe kefne !
e to ti je do pinga, ja u BF3 nemam nikakvih problema sa hitboxom, al jesam imao u BC2,.
i da, care, ovo ti nije Call Of Duty, da opalis rafal, i svaki metak ide tacno u protivnika, ovde se puca postepeno
Moraju malo pojacat jacinu mitraljeza. Tesko skidam tenkove.
Moraju malo pojacat jacinu mitraljeza. Tesko skidam tenkove.
Protiv tenkova ti je najbolje koristiti čačkalice.