igra mi nikako nije sjela. ne sviđa mi se, ali mi laga da to nije normalno. neznam dal je problem u 4850 ili necem drugom
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bokte i ove lampe. Umjesto mecima protivnici me rokaju lampama. WTF?! Igram li ja to Alan Wakea ili BF?!
dali vam igra zna po neku rundu lagirat onako sporo da se mice??
i da kako da ozivim nekog
i meni na q idu lampasi, mislim sto je previse previse je.
Ej i da li uzimate screenshotove preko PrtScr?Meni ne radi na taj nacin, ne prilijepi mi uopste sliku. :/
I love this.
Šta je to ?
I love this.
Šta je to ?
Cheat :D
Šta je to ?
Ultra-crveni scope
Igrao i preko Xbox 360 igra mi izgleda isto, battlefield 3 je u nijansam bolji na pc-u
I love this.
Šta je to ?
To ti je infra red night vision scope
Sad nakon što sam mogao normalno igrati zaključak je da je igra odlična u puno stvari, ali jednostavno mi nešto fali.
Najviše mi fali zvuk noža iz BC2, onaj hrrk kad ga zabiješ u lika. Animacija je odlična, ali bez onog zvuka mi jednostavno ne pruža ono zadovoljstvo kad nekoga prikolješ.
U BC2 sam se veselio svakom ubojstvu s nožem, a ovdje sam se prišuljao četvorici s leđa, sve ih priklao, a usta su mi se jedva razvukla u blagi osmijeh.
Modeli oružja su bolesni, ponašanje oružja je odlično.
Ne znam, nadam se da će na drugim mapama biti bolje i da će igra pokazati BF duh.
Dobar tim/squad i dalje zlata vrijede i pravilnim kretanjem i pokrivanjem stvarno možeš čuda napraviti, čak i uz sav rpg i sniper camping.
Igra je ok, ali jednostavno mi ubijanje ljudi ne pruža jednaku satisfakciju kao u BC2.
Možda je do mene i samo mi treba više vremena da se naviknem...
toooooo,reinstalira windowse i radi,usa sam na neki server 2 minute, idem sredit windowse jos sta mi je ostalo pa cu zaigrat
Eo nakon dan, dva igranja, mogu reći da mi se igra sviđa.. Bugovita je, ali ti bugovi ne utječu toliko na igru. Recoil je visok, ali to mi se sviđa i to jako.. Efekti su super, lampe jesu katkad iritante, al efekt je super. Ista stvar s laserima. S battlelogom do sada nisam imao previše problema, na servere većinom ulazim tak da se joinam na server od frenda. Sa hd 6850 na 1680x1050, na high igra ide fluidno. Kad se sve zbroji, super je (meni naravno). Jedva čekam finalnu verziju.
i_love_ya11, pa dodajte me
glupost, pitam na onom chatu da mi promjene ID, kaze da ne moze, da li ste vi uspjeli kako promjeniti, jer ja nemam bas najbolje zivce, cekati pravog da mi se javi, vjerujem da mi se javljaju indijci, pa im oprastam, nisam mogao aktivirati bc2 na origin, kao da nemoze jer je sa steama, a ja je aktivirao nesto kasnije, i radi.
Al meni je ovo najveći gušt u igri:
Okolo sve puca oko tebe, neprijatelja ko blata, metaka isto toliko samo na kvadrat. Ti si pravi junak i odlučiš se probiti do MCOM-a. Digneš se iz pronea/croucha, pretrčiš brisani prostor i stisneš prone tipku i ukliziš iza zaklona. Onda odpužeš malo, digneš se, trčiš, usput pobiješ par ljudi, opet se baciš u prone iza recimo zidića. I kao šlag na kraju pored tebe rokne granata, a ti živ i dalje.
To me toliko raduje.
i_love_ya11, pa dodajte me
glupost, pitam na onom chatu da mi promjene ID, kaze da ne moze, da li ste vi uspjeli kako promjeniti, jer ja nemam bas najbolje zivce, cekati pravog da mi se javi, vjerujem da mi se javljaju indijci, pa im oprastam, nisam mogao aktivirati bc2 na origin, kao da nemoze jer je sa steama, a ja je aktivirao nesto kasnije, i radi.
Rekao je netko na forumu da će u finalnoj verziji postojati baš BF3 ime i ono će biti kakvo hoćeš. Pa se jednostavno strpi do tada.
lucky bastards, imam 9800 gt, updejto drajvere, i vuče mi se između 18-30 fps-a:'(
lucky bastards, imam 9800 gt, updejto drajvere, i vuče mi se između 18-30 fps-a:'(
To je radi procesora. Samo da imaš neki x3 ili x4 mogao bi igrati na high.
Već sam 1000puta ponovio, za bf je najvažniji procesor.
znači klokanje nebi napravilo razlike? imam isti fps na low i na ultra o__O
A nema onih atributa pojedinih oruzja? damage, accuracy i rater of fire? to nisam nasao..
možda bude u final verziji.najjače su mi usporedbe skorova dok te ubije netko, kao 1-0 za njega i slično^^
Jesi izašo pa ušao u igru nakon promjene grafike? :)
Jesi izašo pa ušao u igru nakon promjene grafike? :)
Paaaa, oko 28 puta negdi :P
Jel se još kome igra crasha, odnosno komp? I na High i na Ultra mi se igra crasha i moram cijeli komp gasiti pa ga upaliti ponovno, malo je frustrirajuće
i meni na q idu lampasi, mislim sto je previse previse je.
Ej i da li uzimate screenshotove preko PrtScr?Meni ne radi na taj nacin, ne prilijepi mi uopste sliku. :/
Čuj, lampe su sasvim legitimne i vrlo uobičajene za CQB jedinice. SWAT ih uvijek ima - jako su korisna taktička prednost. Ako vam smetaju, uvijek imate Call of Duty u kojem je život jako fer.
Jesam ja jedini kome soundloopa?
nisi
To je radi procesora. Samo da imaš neki x3 ili x4 mogao bi igrati na high.
Već sam 1000puta ponovio, za bf je najvažniji procesor.
pa nije ovo port s consoleshita
Čuj, lampe su sasvim legitimne i vrlo uobičajene za CQB jedinice. SWAT ih uvijek ima - jako su korisna taktička prednost. Ako vam smetaju, uvijek imate Call of Duty u kojem je život jako fer.
Al dal je zbilja realno da su te lampe tako jake i vani na suncu :/
Kao i odsjaj svjetlosti od scopa u mrklom mraku u tunelu.
Zato i koristi procesor do maximuma i sve jezgre.