Otključao sam dosta nekakvih dodataka (holographic-ovo-ono) ali ih neman gdje staviti odnosno namjestiti.
Lvl 7 i igram s svim istim otpocetka.
Nekakav bug ili...?
Otključao sam dosta nekakvih dodataka (holographic-ovo-ono) ali ih neman gdje staviti odnosno namjestiti.
Lvl 7 i igram s svim istim otpocetka.
Nekakav bug ili...?
Skinuo sam betu sa torrenta kako da mi sad proradi?!
Tko kaže da nije optimizirana baš sve max ultra i hbao i reza full hd.leti čak i u casperu...
može pass i neki server da probam caspian border
Koji K, skinuo mi ga do kraja, i sad se vraća na 0 posto?
Evo prije nekih sat vremena skinuo sa Origina i od tada peglam. Na mom kompu na full HD rezi i na high detljima se vrti na nekih 30ak FPS-a. Definitivno ću morati smanjiti detalje!
Što se same igre tiće ovo mi je prvi Battlefield moram priznati da se nikako ne mogu naviknuti. Nakon COD-a ovdje sam totalna njubara. U sat vremena sam uspio skupiti 10-ak killova...ne snalazim se baš među svim tim lišćem i drvećem, nikoga ne mogu vidjeti, a kad ga vidim već sam mrtav! :) A naučit ću s vremenom valjda hehe...no sve u svemu igra mi se sviđa i definitivno kupujem.
Ok why the fack mi otvara firefox kad idem na "play game"!?!?! Zar nema običan launcher!?
Ovaj origin mi se već zgadio da mi se bljuje majke mi!
Skinuo sam betu sa torrenta kako da mi sad proradi?!
jel imas folder bf3 i unutra kao exe od igre ?
Ok why the fack mi otvara firefox kad idem na "play game"!?!?! Zar nema običan launcher!?
Moraš preko Battleloga koji otvaraš preko browsera. I onda on pali Origin koji pali igru.
Origin = bezveze!
a kak je to ljepo kad ti pol ekipe igra betu a ti nemres zbog prokletog proca -.-
vidimo se u 12mj na bojistu kad mi dođe pojačanje za komp
Moraš preko Battleloga koji otvaraš preko browsera. I onda on pali Origin koji pali igru.
Origin = bezveze!
Koje smeće, za ovo nabavljam fix (crack) čim dođe!
koji je novi pas za caspian border?
Ima još netko velik LAG u igri?
Ima još netko velik LAG u igri?
imam ja,nezz kak je kod tebe al kod mene je zbog slabog proca...
Evo baš sam sada odigrao i generalno sam zadovoljan. Ima par bezveznih bugova, ali ipak je to BF.
Neznam ako radi frend lista, ali dodajte me: Dorjan_CRO
I dali netko zna može li se "toglati" nišanjenje jer je jako nespretno držati desnu tipku miša za nišanjenje.
nadam se da ce u finalnoj verziji popravit jos efekte.. jer su mi nesto cudni.. pogotovo kad pucas s rpgom.. opce nema eksplozije neke... i vatra iz puski.. ko da igram dos igricu :D
Evo baš sam sada odigrao i generalno sam zadovoljan. Ima par bezveznih bugova, ali ipak je to BF.
I dali netko zna može li se "toglati" nišanjenje jer je jako nespretno držati desnu tipku miša za nišanjenje.
Može se toglati, čini mi se da se mora bindati posebno..
Moze se, ima u opcijama za namjestiti.
nadam se da ce u finalnoj verziji popravit jos efekte.. jer su mi nesto cudni.. pogotovo kad pucas s rpgom.. opce nema eksplozije neke... i vatra iz puski.. ko da igram dos igricu :D
Pa ovako je realnije. Pa nije jurišna puška bacač plamena pa da sve gori kada puca. Pogledaj malo po internetu kako to izgleda kad se puca iz pravog oružja.
Komparacija između ultra postavki i low postavki.
Koliku rezoluciju( i na kolko high medium low ? ) bi mogo vrtit sa : proc Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 2,6GHz . 4 gb rama i
Sapphire ATI Radeon HD 6770 vapor-X 1GB 128bit ili sa HD 6790 1g 256 bit
novi password za caspian border servere: shoppingcartsareagoodride
koje drivere da stavim? imam hd5850 i 64-bitni OS
zadnje ili neke druge?
Imam problem..
nece mi uc ni na jedan server.. tj nece mi ni otvorit da bi mi pisalo kolko sta di moram cekat.. itd
na ovom sugavom battlelog.. imam win 7 jel to mozda neki problem..
pokusao sam i run as administrator.. i opet nece
moze help.!
http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-3/1432752-win7-x64-bf3-exe-crash-fix.html
Ja sam napravio ovako par puta:
1.Zatvori firefox i origin.
2.ctrl+alt+del i u upravitelj zadatak prekini bfc3.exe proces.
3.Pokreni origin i pokreni igru
Meni ovak svaki puta proradi
svakih 10 min me izbaci...
recite mi da nisam jedini :/
Igru još trebaju ispolirat, ima dosta bugova, također FPS mi se kreče od 90 pa do 22 i još s tim ne vjerujem da če sve uspjet popravit za 3 tjedna nego če morat to popravljat patchevima.