- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

nakon 13453 pokušaja skida se napokon
Evo ga uspio sam pokrenut sa free games OpOp i sad samo kopriram ovo sto sam skino sa torenta i cepaj sine :)
stvarno sam živčen i ljut,kad bi trebala stić u 23h i 59minuta? jesu bezobrazni
neki kao ovdje pirat imaju i po 3 beta keya,neki i više i gdje je tu poštenje
i oni nemogu pustit open betu,i još nam nedaju caspian border u kojem su vozila,dok u metrou nema ništa
Samo propadam pod zemlju
Evo radi preko torrenta,instaliram :)
neki kao ovdje pirat imaju i po 3 beta keya,neki i više i gdje je tu poštenje
Samo bih te ispravio,imam 3 ključa na jednom accountu i još jedan ključ na drugom accountu.
Rješenje za one sa skinutom betom s torrenta.
kad se počinje download-at s Origina, pauzirajte, exit iz origina, i jednostavno u taj folder (Origin Games) prekopirati ono što ste skinuli s torrenta.
meni radi.
pozdrav ekipi.
sad mi otvorilo igru u prozoru..neki hr server... nemogu prckat po postavkama..nista... koji qrac je sad
Već sat vremena mogu na Origin u samo na My Games a ništa od "Storea"... Niti ona verzija kaj sam skinuo sa RS sa tu sa sajta neće, traži key. Ah očito da strpljen spašen taktika ovdje samo radi. Znači naviti budilicu na 3-4-5 ujutro i onda bi trebalo sve biti u redu ...
430kb/sec
See ya in 3 hours bitches
Konačno se i meni skida :)
Zašto mi kad otvorim Origin pod "Store" ,gdje bi se trebala nalaziti igra, nema ništa????? sve je sivo
EDIT: rješeno, otišao na origin stranicu i tamo našao bf3 beta i skida se
haha toga se i ja bojim
jel ima ko problema sa ulaskom na server? kad krenem join kaze server changing map :S
Nemojte se prerano veseliti vi koji imate dual core procesore.
Meni nitko još nije rekao da li se dual core i5 računa kao dual core ili quad core s obzirom da virtualno ima 4 jezgre...
Ja budala prekinuo download s torrenta, sad čekat 4ipo sata dok se ovo skine...
pfff moj dualac na 3.2 ghz jede sve,lol.ne usudim se na ultra staviti da ne eksplodira kanta.
Ovo je praktički neigrivo na mom dualcu i HD4850.
Jedva kojih 25 fpsa, s tim da svako malo dropa.
Jel quad stvarno efektivno pomaže da napravim brzi i jeftini apgrejd ili će BF3 trebat čekat novi komp?
Zasto mi se skida samo 160 kb/s?
Da stavim 11.9 ili 11.10 drajvere?
Can't join, this server is changing map, please try again soon. za bilo koji server na kojem ima mjesta.... lol
fala qurcu,napokon su stavili