Šta je commo rose i zašto sam ja jedini koji ne zna išta o tome?
Ako si igrao BF2 i sl. (znači one punokrvne Battlefielde ) to ti je oni meni koji se pojavi kada pritisneš Q... A ako nisi igrao te BF nego si počeo sa BF:BC2 onda si bastardo koji ne valja XD..... Ma samo se šalim, uglavnom to ti je meni timskih komandi i molbi, npr molba za prijevoz, za municiju, za liječenje i sl, i to ti je sve raspoređeno u obliku cvijeta sa spotted gumbom u sredini pritiskom na koji ti spotaš (obavještavaš tim da je tamo) nekog drugog igrača ili vozilo :)
Ako ti što nije jasno, samo pogledaj sliku ;)
meni ovo ko u Bf2 se ne svidja, barem je tako kod mene, trebas se dobro nauciti da to brzinski odradis, meni iskreno se vise svidja kad imam gore na vrhu f1 , f2 ... i tako te, i svaka ima svoju komandu, kao u bf 1942, vietnam.
neko je postao od bf3 theme song, ovu kad god krenem slusat, naprosto mi same suze krenu, kad se sjetim bf1942, koja je to igrica, i dan danas je imam instaliranu, kad sam je tek instalirao, nije mi mogla na pc, zapinjala samo tako, a ja sam je i dalje igrao, pa kasnije kupio novi pc, eeee nema danas ovakvih igrica, samo se nadam da nece uprskati bf3, i da ce i u buduce praviti za pc posebno igrice, fps nikako nije za konzola, to zna i ptica na grani, kad bi barem dali port bf1943 nebi se zalio, al su ußrali bc2, vamo prave patcheve za bf2 ( neka prave, vidi se da im je stalo do bf2 igraca ) al neka mi poprave one bugove, hit detection, heavy metal najdraza mapa, a na njoj bugovi na sve strane.
For the record, DICE na Battlefield 3 engineu (Frostbite 2) radi još od Bad Companyja (prvog, iz 2008.), i radili su ga s posebnom namjerom za PC, a onda portali na konzole. To dokazuje činjenica da engine nema DX9 podršku (a time ni za Win XP), al' zato ima punu DX11 podršku, quasy-radiosity i sve ostale epic stvari koje smo vidjeli na screenshotovima...
I, opet ponavljam, ONO NIJE BF3 TEMA, nju ćemo tek čuti kad igra izađe...