Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.201.807
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Indestructible kaže...
The Geek kaže...
Somniume kaže...

Šta je commo rose i zašto sam ja jedini koji ne zna išta o tome? {#}

Ako si igrao BF2 i sl. (znači one punokrvne Battlefielde {#} ) to ti je oni meni koji se pojavi kada pritisneš Q... A ako nisi igrao te BF nego si počeo sa BF:BC2 onda si bastardo koji ne valja XD..... Ma samo se šalim, uglavnom to ti je meni timskih komandi i molbi, npr molba za prijevoz, za municiju, za liječenje i sl, i to ti je sve raspoređeno u obliku cvijeta sa spotted gumbom u sredini pritiskom na koji ti spotaš (obavještavaš tim da je tamo) nekog drugog igrača ili vozilo :)

Ako ti što nije jasno, samo pogledaj sliku ;)

meni ovo ko u Bf2 se ne svidja, barem je tako kod mene, trebas se dobro nauciti da to brzinski odradis, meni iskreno se vise svidja kad imam gore na vrhu f1 , f2 ... i tako te, i svaka ima svoju komandu, kao u bf 1942, vietnam.

neko je postao od bf3 theme song, ovu kad god krenem slusat, naprosto mi same suze krenu, kad se sjetim bf1942, koja je to igrica, i dan danas je imam instaliranu, kad sam je tek instalirao, nije mi mogla na pc, zapinjala samo tako, a ja sam je i dalje igrao, pa kasnije kupio novi pc, eeee nema danas ovakvih igrica, samo se nadam da nece uprskati bf3, i da ce i u buduce praviti za pc posebno igrice, fps nikako nije za konzola, to zna i ptica na grani, kad bi barem dali port bf1943 nebi se zalio, al su ußrali bc2, vamo prave patcheve za bf2 ( neka prave, vidi se da im je stalo do bf2 igraca ) al neka mi poprave one bugove, hit detection, heavy metal najdraza mapa, a na njoj bugovi na sve strane.

For the record, DICE na Battlefield 3 engineu (Frostbite 2) radi još od Bad Companyja (prvog, iz 2008.), i radili su ga s posebnom namjerom za PC, a onda portali na konzole. To dokazuje činjenica da engine nema DX9 podršku (a time ni za Win XP), al' zato ima punu DX11 podršku, quasy-radiosity i sve ostale epic stvari koje smo vidjeli na screenshotovima...

I, opet ponavljam, ONO NIJE BF3 TEMA, nju ćemo tek čuti kad igra izađe...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2011 23:29 (roko121roko).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Fora ce bit ova lampa.

12 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
kach kaže...

Fora ce bit ova lampa.

now you see me - (explosion) - now you dont {#}

15 godina
neaktivan
kach kaže...

Fora ce bit ova lampa.

dvosjekli nož je ta lampa, biti će korisna ako:

- imaš lampu, te nitko ne puca u nju kad te vidi sa 2km

- imaš lampu, te ipak uspiješ nekog na trenutak zaslijepiti

Osobno ću uvijek pucati tamo gdje je lampa {#}

16 godina
*LN* gogi kaže...
kach kaže...

Fora ce bit ova lampa.

dvosjekli nož je ta lampa, biti će korisna ako:

- imaš lampu, te nitko ne puca u nju kad te vidi sa 2km

- imaš lampu, te ipak uspiješ nekog na trenutak zaslijepiti

Osobno ću uvijek pucati tamo gdje je lampa {#}

A ja ispaljujem rpg ili gustav i bok. {#}

jokaCRO ingame
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Origin ce biti obavezan i za Retail kopije. Tako da svako negodovanje zbog steam client-a moze da prestane jer ce igra zahtjevati Origin client. Po meni sva ona prica kako Valve nece da dopusti distribuciju DLC-a i sl. je samo zavjesa a da je pravi razlog primoravanje korisnika da predju na Origin.

http://vgm.tv/
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2011 10:09 (dex3108).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Origin ce biti obavezan i za Retail kopije. Tako da svako negodovanje zbog steam client-a moze da prestane jer ce igra zahtjevati Origin client. Po meni sva ona prica kako Valve nece da dopusti distribuciju DLC-a i sl. je samo zavjesa a da je pravi razlog primoravanje korisnika da predju na Origin.

Hmm, ne slažem se da je to toliko da se primoravaju korisnici, stvar je u tome što Battlefield 3 za pokretanje igara koristi Battlelog (svi koji su igrali Alphu to znaju), odnosno ti uđeš u Battlelog i klikneš na Multiplayer, otvoriš Server Browser (u Battlelogu smo još uvijek) i onda biraš server. Tada Battlelog otvara igru i ideš u akciju. To bi bilo neizvedivo preko Steama, a Origin ima podršku za Battlelog.

PROSTOR NA IZNAJMLJIVANJE
17 godina
neaktivan
roko121roko kaže...

Hmm, ne slažem se da je to toliko da se primoravaju korisnici, stvar je u tome što Battlefield 3 za pokretanje igara koristi Battlelog (svi koji su igrali Alphu to znaju), odnosno ti uđeš u Battlelog i klikneš na Multiplayer, otvoriš Server Browser (u Battlelogu smo još uvijek) i onda biraš server. Tada Battlelog otvara igru i ideš u akciju. To bi bilo neizvedivo preko Steama, a Origin ima podršku za Battlelog.

Ja sam tak slično razmišljao ali kad malo bolje razmislim ne vidim zašto bi bilo neizvedivo. To bi po meni bilo slično ko i kod nekih igara koje kad pokreneš na Steamu prvo se otvori neki control panel, a tek kad stisneš play u tom control panelu onda se pokrene igra. Isto tak bi moglo biti i s BF3. Stisneš na Steamu Play, otvori se Battlelog, nađeš server, pokrene se igra, igraš... Da se zbilja hoće napraviti mislim da bi se moglo bez problema.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
roko121roko kaže...

Ja sam tak slično razmišljao ali kad malo bolje razmislim ne vidim zašto bi bilo neizvedivo. To bi po meni bilo slično ko i kod nekih igara koje kad pokreneš na Steamu prvo se otvori neki control panel, a tek kad stisneš play u tom control panelu onda se pokrene igra. Isto tak bi moglo biti i s BF3. Stisneš na Steamu Play, otvori se Battlelog, nađeš server, pokrene se igra, igraš... Da se zbilja hoće napraviti mislim da bi se moglo bez problema.

Moglo bi se ali se Valveu ne da ugrađivati support za BL u Steam samo zbog jedne igre, a to je i EA-u u interesu kao promocija Origina... (koji nije loš, nego je Steam jednostavno zastupljeniji, a Origin ima tu prednost da ne mora biti pokrenut kad pokrećemo igru)

17 godina
neaktivan
roko121roko kaže...

Moglo bi se ali se Valveu ne da ugrađivati support za BL u Steam samo zbog jedne igre, a to je i EA-u u interesu kao promocija Origina... (koji nije loš, nego je Steam jednostavno zastupljeniji, a Origin ima tu prednost da ne mora biti pokrenut kad pokrećemo igru)

Nisam BL osobno isprobao pa ne znam kako točno funkcionira. Ali po onome što sam vidio u videima ne vidim baš kakav to posebni support treba. Meni se to čini kao još jedan dodani program koji se instalira i pokrene. Osim toga to bi prije EA trebao napraviti a ne Valve.

I kolko sam ja čuo Origin će vjerojatno morati biti pokrenut da bi mogao igrati BF3. Mislim da je već u alphi bilo tako. Tak da to više i nije neka prednost.

Evo potvrđeno je da čak i ako kupiš retail verziju svejedno trebaš imati i Origin. Znači Origin je vjerojatno obavezan za igru.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2011 13:23 (ZC_Someone).
15 godina
Battlefield 3

dakle mi ćemo u 9. mjesecu dobit besplatnu betu koju će svi moć testirat,kao što je bilo sa crysis2 ?

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
athlon64 kaže...

dakle mi ćemo u 9. mjesecu dobit besplatnu betu koju će svi moć testirat,kao što je bilo sa crysis2 ?

Da,i to početkom 9. mj.

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovak nes nezelim da bude u BF3,da ti netko medik govori preko radija 10000 puta.O tom voce spamu sam pricao,kad netko stisnes medic na commo rose svi cuju i oni mediki koji su na drugom kraju mape i ono koji su u blizini,bilo bi super da cuju samo oni koji su blizini.

2 0 hvala 0
15 godina
pirat kaže...
athlon64 kaže...

Da,i to početkom 9. mj.

Odlićno! jedva cekam da malo isprobam to pa cu preorderat.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

origin mozes ugasiti nakon sto si usao u game server, iako to bas i nije handy.... sta ako zelis u neki drugi server opet ces preko battlelog-a ga naci te potom ce se origin upaliti da starta igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
roko121roko kaže...

Nisam BL osobno isprobao pa ne znam kako točno funkcionira. Ali po onome što sam vidio u videima ne vidim baš kakav to posebni support treba. Meni se to čini kao još jedan dodani program koji se instalira i pokrene. Osim toga to bi prije EA trebao napraviti a ne Valve.

I kolko sam ja čuo Origin će vjerojatno morati biti pokrenut da bi mogao igrati BF3. Mislim da je već u alphi bilo tako. Tak da to više i nije neka prednost.

Evo potvrđeno je da čak i ako kupiš retail verziju svejedno trebaš imati i Origin. Znači Origin je vjerojatno obavezan za igru.

Exactly, Origin je potreban za igru, a Battlelog NIJE DODATNI PROGRAM. To je web stranica, nešto poput facebooka za Battlefield igrače, sa server browserom, forumom, chatom, invite sustavom, main menu-om za multiplayer, singleplayer i co-op. Čak ima i svojevrsni like, odnosno u Battlelogu, "Give a Hooah!"... Pa onda umjesto "Player1 likes this" piše "Player1 gave a Hooah!"

17 godina
kach kaže...

Ovak nes nezelim da bude u BF3,da ti netko medik govori preko radija 10000 puta.O tom voce spamu sam pricao,kad netko stisnes medic na commo rose svi cuju i oni mediki koji su na drugom kraju mape i ono koji su u blizini,bilo bi super da cuju samo oni koji su blizini.

Da, ali zvuk je uz static kao preko Talkie Walkie-a tako da je to i realno. . . Uostalom zar nema neki spam filter ingame? Daleko gluplje je markanje targeta s onom strelicom nego ovo. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
E ljudi imali ovdje zaonteresiranih za bf3? Ja sam dobio ponudu ako kupim 5 keyeva da svaki onda kosta 145kn!! Sve je provjereno cak ae dobije scan image! Zainteresirani nek se jave u pp
Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
15 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
roko121roko kaže...
Čak ima i svojevrsni like, odnosno u Battlelogu, "Give a Hooah!"... Pa onda umjesto "Player1 likes this" piše "Player1 gave a Hooah!"

This has got to be the dumbest thing I ever heard anyone say about anything.

Jbg, ja sam umro od smijeha kad sam to procita, al' moramo se pomirit s tim. Hell, nisam ja kriv sta su oni to napravili!

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Base host Battlefield 3 115 kn, Battlefield 3 LE 195 kn! http://base-host.com.hr/91-ljetni-popusti

www.facebook.com/Battlefield3.Info
Moj PC  
5 0 hvala 6
15 godina
Sad kad je out of stock sta onda?
Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
16 godina
neaktivan
Do kada ovaj popust traje?
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Preorder napravljen:)

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kach kaže...

Preorder napravljen:)

i moj upravo ide...

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Što ste uzeli/ćete uzeti:

42 Limited Edition
8 Normal Edition
Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Battlefield 3

A sutra ja kupujem taj LE preoder ima da vas na BUG-ovom serveru nema {#}.

kalko1212
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
roko121roko kaže...

Exactly, Origin je potreban za igru, a Battlelog NIJE DODATNI PROGRAM. To je web stranica, nešto poput facebooka za Battlefield igrače, sa server browserom, forumom, chatom, invite sustavom, main menu-om za multiplayer, singleplayer i co-op...

Znači da prepreka nema jer Steam već ima integrirani web browser :)

roko121roko kaže...

...Čak ima i svojevrsni like, odnosno u Battlelogu, "Give a Hooah!"... Pa onda umjesto "Player1 likes this" piše "Player1 gave a Hooah!"

OMFG...nisam to do sada vidio. Mrska mi je bila pomisao da moram preko nekog dodatnog sučelja ulaziti u igru, i sad kad još i ovo vidim... fuj...već sad znam ne volim koristiti BL -.-

16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
roko121roko kaže...

Exactly, Origin je potreban za igru, a Battlelog NIJE DODATNI PROGRAM. To je web stranica, nešto poput facebooka za Battlefield igrače, sa server browserom, forumom, chatom, invite sustavom, main menu-om za multiplayer, singleplayer i co-op...

Znači da prepreka nema jer Steam već ima integrirani web browser :)

roko121roko kaže...

...Čak ima i svojevrsni like, odnosno u Battlelogu, "Give a Hooah!"... Pa onda umjesto "Player1 likes this" piše "Player1 gave a Hooah!"

OMFG...nisam to do sada vidio. Mrska mi je bila pomisao da moram preko nekog dodatnog sučelja ulaziti u igru, i sad kad još i ovo vidim... fuj...već sad znam ne volim koristiti BL -.-

neznam ja na sve ovo samo pomislim "lijepo je da će steam napokon dobit nekakvu alternativu (možda i konkurenciju)"... kompetitivnost utječe na cijene i kvalitetu usluge... tako da nije sve tako loše po meni.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2011 19:25 (ranko091).
16 godina
Lampa na pušci mi se čini skroz fora. Jedino bi bilo fora da se može paliti i gasiti po želji,kao u FEAR-u npr. Zamislite situciju da se provlačite neprijatelju iza ledja i onda se netko spawna na vas sa upaljenom lampom. EPIC FAIL!!
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

narucio sam battlefield 3 limited edition preko base hosta, no trenutno nisam pri parama vec cu biti za par dana...

jel se narudjba brise nakon odredjenog vremena ako ne uplatim?

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice