a jesi mu ga uvalio kuki
Sta se ti trpas, nes jebat...
a jesi mu ga uvalio kuki
Sta se ti trpas, nes jebat...
pozdrav ekipi (nisam pratio temu u zadnje vrijeme pa ako je vec bilo pitanje - sory jbiga)
igrao sam premium pass trial i predobre su mi nove mape a i vidim da ubrzo izlazi novi DLC pa me zanima da li vas vecina ovdje uzima PP kod kupnje igre odma' u startu (sad vidim da sam i sam trebao to napraviti) ili znate mozda neku stranicu gdje se moze jeftinnije nabaviti? malo mi je glupo dati 50€ za igru i onda jos 50€ za dlc-ove sad nakon par mj.
pozdrav ekipi (nisam pratio temu u zadnje vrijeme pa ako je vec bilo pitanje - sory jbiga)
igrao sam premium pass trial i predobre su mi nove mape a i vidim da ubrzo izlazi novi DLC pa me zanima da li vas vecina ovdje uzima PP kod kupnje igre odma' u startu (sad vidim da sam i sam trebao to napraviti) ili znate mozda neku stranicu gdje se moze jeftinnije nabaviti? malo mi je glupo dati 50€ za igru i onda jos 50€ za dlc-ove sad nakon par mj.
ako nemaš igru još uvijek. Onda uzmeš BF1 Revolution. Tu ti je nutra igra i premium pass za nekih 50 ili 60€. Makar vjerujem da ima i niže negdje na key storovima. Pa čak i na originu znaju biti popusti od 50%.
Ako imaš igru potraži isto na key storeovima možda nađeš jeftinije, ako ne čekaj neku rasprodaju. Već 4-5 puta je premium bio za svega 15€. Zadnji put prije 3 tjedna kad je izašao jedan DLC.
Prati malo sutra ili u narednih par dana bi mogao opet biti jer izlazi zadnj DLC.
ako nemaš igru još uvijek. Onda uzmeš BF1 Revolution. Tu ti je nutra igra i premium pass za nekih 50 ili 60€. Makar vjerujem da ima i niže negdje na key storovima. Pa čak i na originu znaju biti popusti od 50%.
Ako imaš igru potraži isto na key storeovima možda nađeš jeftinije, ako ne čekaj neku rasprodaju. Već 4-5 puta je premium bio za svega 15€. Zadnji put prije 3 tjedna kad je izašao jedan DLC.
Prati malo sutra ili u narednih par dana bi mogao opet biti jer izlazi zadnj DLC.
Imam igru al nemam DLC-ove. Pricekati cu onda snizenje ako kazes da je PP znao biti po 15€ jer sada vidim da stoji 50 €
Došla apokalipsa
Apokalipsa za moj ssd

Apokalipsa za moj ssd
Tebi je barem stalo, moj je gotov već odavno, uzimam Crucial MX500 od 500 GB.
jel se može igra nadograditi na premium bez da kupujem čitavu opet ?
Da, kupiš samo Premium:
https://www.battlefield.com/games/battlefield-1/premium
EDIT: čekaj još malo, cijene JAKO osciliraju!!!!
Bio je i oko 15 Eura.
da kupiš premium pass
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Mi(kuki i ja) smo dobili zadnji dlc
probaj potražiti neki custom server možda ima, ali teško svi furaju ili 32 ili 64.
ala ga znaju napraviti sunce im žarko
Ne moze se to.
Hardware nesto sere i limitira to. Nisam developer, al Spelac jako dobro kuzi stvar.
Slobodno ga pitaj.
Ne moze se to.
Hardware nesto sere i limitira to. Nisam developer, al Spelac jako dobro kuzi stvar.
Slobodno ga pitaj.
Ma je, pričao je da su hardkodirali broj igrača na brojevni sustav s bazom 2.. (4, 8, 16, 32, 64) zbog bržeg izvođenja na starijim računalima.
Kao, nikad nije bilo potrebe za brojem igrača između ovih brojki.
Ali, vjerojatno slijedeći bf miču to ograničenje, što zbog veće raznolikosti, što jer su računala u prosjeku ipak jača nego prije koji godinu.
Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Ma je, pričao je da su hardkodirali broj igrača na brojevni sustav s bazom 2.. (4, 8, 16, 32, 64) zbog bržeg izvođenja na starijim računalima.
Ali, vjerojatno slijedeći bf miču to ograničenje, što zbog veće raznolikosti, što jer su računala u prosjeku ipak jača nego prije koji godinu.
Viš' vraga, ipak ne dangubiš na tom faksu. 
U server browseru imaš opciju 32,40,48 i 64. Tako da valjda možeš hostati te 48 igrača servere, ali nitko to ne radi.
Apokalipsa za moj ssd
Tebi je barem stalo, moj je gotov već odavno, uzimam Crucial MX500 od 500 GB.
Sačekaj, negdje sam naletio da DICE tj EA bundle BF1 sa SSDom. 
Sačekaj, negdje sam naletio da DICE tj EA bundle BF1 sa SSDom. 
Da, kako da ne, nagli su jako. 
Išlo ti je dobro do ovoga zadnjega, tu si pao do kraja. 
baš sam pogledal taj trajler sad,neznam šta vam je tu super,meni je baš bezveze,čisto prikazivanje nasilja i ono šta je već viđeno sto puta
moram vidit kakve su mape ali izgleda slabo
a čini mi se da bi i onaj filter za nvidia grafičke kartice koji mijenja boje mogao proradit napokon i kod mene,ovo je sve tmurno i isprano,kao da igram crno bijelu igru,taj battlefield je realno oduvijek imal usrane i isprane boje,kao neki filter...
Premium Pass za Bf1 veceras vidim na popustu 14,99€, jucer je bio 50€ pa eto mali info ako je netko nije vidio a zeli igrati sve ekspanzije (kao ja) tko je do sada imao samo obicnu verziju
+1111
obožavao sam jedan 48slotni britanski na bf3, tman savršeno, ima gužve, ali guta sve.
riejtki su, ali kad naletiš, ima ih par, uvijek su puni.
Drago mi je da još netko misli tako, mislio sam da sam jedini.