EA radi pljusku igracima odnosno budalama koje kupuju njihove igre, a i ja sam jedan od njih...prije 3 mjeseca sam kupio battlefield u fizickom obliku za 500 kuna...danas evo revolution se prodaje za 260 kuna, a premium pass za 220 kuna...dakle osnovna igra koju su prije 3 mjeseca prodavali za 500 kuna sada vrijedi punih 40 kuna...dok premium pas vrijedi u ovoj ponudi otprilike 5 puta vise...a cijelo to vrijeme su dali tocno 0 dodatnog besplatnog sadrzaja...ukupno 9 mapa dostupnih u base game..a premium krcat sa preko 20 mapa....nakon sto sam ovo vidio odmah ce uslijediti brisanje igre sa konzole i cao EA zauvijek.
Kako nisu dali besplatni sadržaj? Gaint Shadow, Crossbow, Marini Hentry sniper, Huot i ostali assignementi za level 10 oružija, service assignmenti i specijalizacije. Dok su u DLCove dodali po dvije nova mape i više oružja nego je bilo obečano.
Već se pisalo o tome. Ako ti je igra dobra i uživaš u njoj, ne bi te trebalo opterećivati kolko si para dao i dali je na popustu jer igrama uvijek pada vrijednost s vremenom. Misim ipak uživaš i igra ti je dobra, tako da nisi bacio pare pa makar dao i 1000kn. Pogotovo ako ćeš ju igrati 500+ sati.