Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.270.363
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 1
tomko kaže...

EA radi pljusku igracima odnosno budalama koje kupuju njihove igre, a i ja sam jedan od njih...prije 3 mjeseca sam kupio battlefield u fizickom obliku za 500 kuna...danas evo revolution se prodaje za 260 kuna, a premium pass za 220 kuna...dakle osnovna igra koju su prije 3 mjeseca prodavali za 500 kuna sada vrijedi punih 40 kuna...dok premium pas vrijedi u ovoj ponudi otprilike 5 puta vise...a cijelo to vrijeme su dali tocno 0 dodatnog besplatnog sadrzaja...ukupno 9 mapa dostupnih u base game..a premium krcat sa preko 20 mapa....nakon sto sam ovo vidio odmah ce uslijediti brisanje igre sa konzole i cao EA zauvijek.

Kako nisu dali besplatni sadržaj? Gaint Shadow, Crossbow, Marini Hentry sniper, Huot i ostali assignementi za level 10 oružija, service assignmenti i specijalizacije. Dok su u DLCove dodali po dvije nova mape i više oružja nego je bilo obečano.

Već se pisalo o tome. Ako ti je igra dobra i uživaš u njoj, ne bi te trebalo opterećivati kolko si para dao i dali je na popustu jer igrama uvijek pada vrijednost s vremenom. Misim ipak uživaš i igra ti je dobra, tako da nisi bacio pare pa makar dao i 1000kn. Pogotovo ako ćeš ju igrati 500+ sati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.9.2017 14:27 (Jack Sparrow).
16 godina
Battlefield 1

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

shvacam...i slazem se vecim dijelom...ali i dalje mislim da igra izgleda siromasno za punu cijenu koja se placa...oni su preko premium basa dodali dvostruko vise sadrzaja nego sto je osnovna igra...mislim da je to ipak malo pretjerivanje a ti mozes to nazvat kako zelis :) to je politika kojom se izvlace pare veteranima igre koji ju kupe odmah na pocetku pa su poslije prisiljeni kupiti preskupi premium pass (nije preskup zbog kolicine sadrzaja jer se dobiva i previse sadrzaja za te pare..nego je preskup zato sto osnovnu igru prodaju po punoj cijeni a daju malo sadrzaja...po mojem misljenju)...sve u svemu igra je odlicna, a premium pass mozda ubodem kad bude nekad na 80% popusta, kao sto se premium za BF4 vec dugo vremena cesta nadje na takvoj akciji :)

13 godina
neaktivan

a ev samo da se nadovezem...jos jedan dokaz o bezobzirnosti ljudi koji rade u EA...naime premium trials je aktivan...kad otvoris igru gdje god pogledas vidis da pise recommended na prozorima za dlc-mape i uz to nabacivaju play for free bla bla...ev vec 2 sata pokusavam uci u neku dlc mapu...uredno mi nađe neki game, i taman kad se treba pojaviti onaj malo iskocni prozor za join game ono me izbaci i napise da "to mogu igrati samo vlasnici premium passa"...ovo je ono u zdrav mozak sa njihove strane...ne shvacam zasto uopce daju premium trials kad ti svejedno nedaju igrat (ps. da nebi pomislio da je nesto do moga ps-a ili slicno - jucer sam uspio 3 sata igrati preko premium trialsa)

15 godina
Jack Sparrow kaže...
 ostali assignementi za level 10 oružija, service assignmenti i specijalizacije. 

Vau, super sadržaj. 

Dodali lvl 10 i assigmente, te specijaliziacije...a kad ne očekuješ ništa više, onda je i ovo puno od njih.

I oružja...napiši to 1000 puta, možda zapamtiš kako se piše 

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.9.2017 13:40 (fila2208).
16 godina
tomko kaže...

a ev samo da se nadovezem...jos jedan dokaz o bezobzirnosti ljudi koji rade u EA...naime premium trials je aktivan...kad otvoris igru gdje god pogledas vidis da pise recommended na prozorima za dlc-mape i uz to nabacivaju play for free bla bla...ev vec 2 sata pokusavam uci u neku dlc mapu...uredno mi nađe neki game, i taman kad se treba pojaviti onaj malo iskocni prozor za join game ono me izbaci i napise da "to mogu igrati samo vlasnici premium passa"...ovo je ono u zdrav mozak sa njihove strane...ne shvacam zasto uopce daju premium trials kad ti svejedno nedaju igrat (ps. da nebi pomislio da je nesto do moga ps-a ili slicno - jucer sam uspio 3 sata igrati preko premium trialsa)

Javi se supportu ako ti ne radi. 

fila2208 kaže...

Vau, super sadržaj. 

Dodali lvl 10 i assigmente, te specijaliziacije...a kad ne očekuješ ništa više, onda je i ovo puno od njih.

I oružja...napiši to 1000 puta, možda zapamtiš kako se piše 

Jesi sad jako ljut što nisam napisao kako se tebi sviđa? jel baš te ono peče kožica i imaš crvenilo?

Kako sam samo znao da ćeš nešto komentirati, baš ono govorio kolegi. Sigurno će mi naći neku grešku u pravopisu kao uvijek, iskoristiti sarkazam i napisati kako on želi još 3 igre i 30 mapa džabe uz igru.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.9.2017 14:12 (Jack Sparrow).
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Kuki, koristi ovo za korekture na tekstu prije objave i sjebi ga.

Zamisli kako će se osjećati kad ti ne bude mogao prigovoriti na pravopis.

Ima muda da si izgrize od bijesa :P

https://ispravi.me/

[19xx] 4ntraks
16 godina
Skilledžija kaže...
Jack Sparrow kaže...

Kuki, koristi ovo za korekture na tekstu prije objave i sjebi ga.

Zamisli kako će se osjećati kad ti ne bude mogao prigovoriti na pravopis.

Ima muda da si izgrize od bijesa :P

https://ispravi.me/

lol...Pa ne pišem referat, nego na forumu. Što prije napiše, to bolje. Vidiš da mi svaki post ima ispravke jer se desi da izostavim koje slovo ili stisnem krivo, pogotovo kad odgovaram sa mobitela.

Najbolje da se trudim pa ugađam ljudima kao on koji uvijek cjepidlače.

15 godina
Battlefield 1

Haha nije to tipfeler dečko moj, nego je bolno čitati tvoje kvazi argumente i još lošim pravopisom.

Ne razumijem di je gaming svijet otišao u kurac kad se veseliš i navodiš kao nešto što su nam ''dali'' tipa ribbone, assigmente i specijaliziacije -  pa to se vuče od bc2 zar ne više manje, ne vidim di je sad veselje ako to opet vrate u igru.

To je poanta, a tvoj pravopis je smiješan. I ja pišem da što brže pišem, ali barem znam osnove jezika, no nebitno bitno da se razumijemo.

Super posao imaš kada tipkaš na poslu, i ja bi tako.

nhf kuki, ti si meni drag dečko, a ovo sve shvati kao konstruktivne kritike, iako moraju začinjene bit sa malo soli, jer je to forum. Da se vidimo uživo, popili bi 2-3-12 piva i pjevali stare pjesme o bf3 i čiterima. 

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Dugo me nije bilo, pa ak može neka pitanja :D

1. Koji je ono assignment da moraš srušiti avione sa LMG-om? I koliko? I dal treba još nešto? Jučer sam u jednoj rundi srušio dva :D

2. Svaka od klasa ima neke assignmente. Što dobiješ s njima?

3. Onaj LMG za supporta koji je došao sa Francuzima, jako spori, ali jako jak. Kako se zove, i kako se otključava?

4. Koji je sad trenutno općenito najbolji LMG?

P.S. isprike ako se to u BF1 ne zove LMG 

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Dugo me nije bilo, pa ak može neka pitanja :D

1. Koji je ono assignment da moraš srušiti avione sa LMG-om? I koliko? I dal treba još nešto? Jučer sam u jednoj rundi srušio dva :D

2. Svaka od klasa ima neke assignmente. Što dobiješ s njima?

3. Onaj LMG za supporta koji je došao sa Francuzima, jako spori, ali jako jak. Kako se zove, i kako se otključava?

4. Koji je sad trenutno općenito najbolji LMG?

P.S. isprike ako se to u BF1 ne zove LMG 

1. To je to, samo 2 trebaš uništiti sa bilo kojim LMG-em. Ne trebaš dobiti ni kill, bitno da dobiješ onaj "250 vehicle destroyed" na avionu. To je za Parabellum MG14 low weight kod supporta. Inače ja isto mislio to će biti teškom otišao na albion i srušio 5 komada u jednoj rundi.

2. Imaš assignmente za otključati oružija, 4 varijante u svakoj klasi i imaš service assignmente koji otključavaju dodatne specijalizacije.

3. Zove se Chauchat i zaboravio sam koji je bio assignment za njega

4. Sve je do tvog gameplaya. Ali BAR je meni i dalje najbolji. Drugi najbolji rate of fire, dobar damage, mali spread i recoil koji je lako kontrolirati. Pa je tako dobar skoro na sve udaljenosti. Mana je što ima samo 20 metaka, ali zato se fura repetierpistole m1912 kao sidearm.

Tebi bi možda pasao Mg15 najbolje najsličniji kasičnim LMGevima, a ili taj novi Parabellum ako se navikneš na spread i recoil, te dosta brzi overheat.

Ono što bi te moglo veseliti jer da će sad buffati mašinke pa će trebati metak ili dva manje za ubiti. ;)

---------------------------------

Nego uletilo nešto u library:

11 godina
Jack Sparrow kaže...

Meni još nije ništa uletilo, a prijavil sam se odavno.

Izgleda da je samo za one koji imaju Premium Pass..

16 godina
Avensac kaže...
Jack Sparrow kaže...

Ne treba ti premium. Zapravo ne treba ti ni igra za alpha testiranje. 

Ma mislim da Hrvatska nije bila na popisu država koji su uključene u alphu, nego samo NA i zapadna-srednja europa te skandinavci.

Meni je key poslao jedan dev koji je htio podjeliti viška keyeva ;)

13 godina
Jack Sparrow kaže...

Ma mislim da Hrvatska nije bila na popisu država koji su uključene u alphu, nego samo NA i zapadna-srednja europa te skandinavci.

Dobio si i kakve NDA upute?

Ne smiješ pričati o igri, nema streamanja i slično? Ili čim izađe, radiš kaj hoćeš?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
14 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Ne smiješ pričati o igri, nema streamanja i slično? Ili čim izađe, radiš kaj hoćeš?

Vrlo spretno i oprezno ispitivanje terena da znamo možemo li navaliti s pitanjima ili moramo čekati

16 godina
CyberDemonVZ kaže...
Jack Sparrow kaže...

Ne, ma možeš čak i streamati i snimati. Tako da nema onda valjda možeš i pričati o igri.

Probao dvije partije. Neloše, dosta brzo i napeto. Tenk je kao potrošna roba. Dođe, ubije dva lika i onda obično bude uništen.

13 godina
Battlefield 1

Nisam bas u toku s igrom , dobio sam key za taj incursions i kolko vidim to je odvojeni .exe od igre? zbog cega?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
matecro007 kaže...

Nisam bas u toku s igrom , dobio sam key za taj incursions i kolko vidim to je odvojeni .exe od igre? zbog cega?

Pa zato jer je trenutno alpha i nemaju svi pristup tome. Isto je CTE za igru odvojeni exe. 

A možda će tako i ostati. Jer ipak su ovdje promješane klase, vozila, a i kolko vidim mapa nije ista.

12 godina
neaktivan
Battlefield 1

di dobiti key za to? bas bi htio isprobati

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Avensac kaže...

Ne treba ti premium,ja ga nemam pa sam dobio.

Ja sam još prije par dana dobio mail za to al sam potpuno zaboravio na to lol.

سمندری ڈاکو
16 godina
LeftY_CRO kaže...

prati BF1 twitch, djele keyeve šakom i kapom.

ili zamoli developera na twitteru, ovaj je davao ljudima

https://twitter.com/tiggr_

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.9.2017 11:40 (Jack Sparrow).
17 godina
Battlefield 1

tko zeli ispunjavati asajmente neka me doda.

1 0 hvala 1
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Zaboravio sam napisati da je ovo ivanec sa svojim proleterima

13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Bok ljudovi :D Uzeo sam nedavno origin access i samim time dobio pristup ovoj maestralnoj igri. Tj. maestralnom multiplayeru, singleplayer je.... solidan. Ništa više. E sad, imam par pitanja.

a) vidim da je igra sad na popustu pa me zanima jel bi mi radio (ako bih uzeo) premium pass na origin access igru? Pretpostavljam da bi i da ne moram uzimat revolution (koji sadrži base game). Razlika je 10 eura u korist premium pass-a.

b) Što se dešava u situaciji da prestanem plaćat pretplatu za origin access, a imam premium pass? gubim li pravo igranja igre jer ... realno, nemam više base game?

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
M3do92 kaže...

Bok ljudovi :D Uzeo sam nedavno origin access i samim time dobio pristup ovoj maestralnoj igri. Tj. maestralnom multiplayeru, singleplayer je.... solidan. Ništa više. E sad, imam par pitanja.

a) vidim da je igra sad na popustu pa me zanima jel bi mi radio (ako bih uzeo) premium pass na origin access igru? Pretpostavljam da bi i da ne moram uzimat revolution (koji sadrži base game). Razlika je 10 eura u korist premium pass-a.

b) Što se dešava u situaciji da prestanem plaćat pretplatu za origin access, a imam premium pass? gubim li pravo igranja igre jer ... realno, nemam više base game?

Premium pass će raditi uz origin access, ali će nakon prestanka pretplate prestat također da radi jer mu fali base game.

Ukoliko je battlefied jedini radi kojeg si uzeo origin access onda je bolja opcija revolution na kojem dobiješ base game za 10 eura, to je 2 i pol mjeseca pretplate. Ovaj popust vrijedi do 26. ovog mjeseca pa i to treba uzet u obzir.

13 godina
neaktivan

Base game za 10 eura ili base game za 10 eura više? Nekako mislim da je ovo drugo 

Jer 10 eura za base game dam bez beda, ali 10 eura više od premiuma (dakle 35) baš i ... ovaj...  ne trenutno :P

Jer ne vidim da je negdje po 10 eura revolution, sto bi bilo vrlo vrlo vrlo brutalno haha

12 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
LeftY_CRO kaže...

prati BF1 twitch, djele keyeve šakom i kapom.

ili zamoli developera na twitteru, ovaj je davao ljudima

https://twitter.com/tiggr_

dobio!

nego daj mi reci kako to igrati?

nemam nigdje opciji za download ni play, jedino details...

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
16 godina
LeftY_CRO kaže...

dobio!

Pa isto kao i svaku igru u originu. Ček imaš onu ikonu u originu, jel?

Ja sam stisnuo download kao na svakoj drugoj igri, nakon toga samo kliknuo dva put i to je to.

12 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
LeftY_CRO kaže...

dobio!

Pa isto kao i svaku igru u originu. Ček imaš onu ikonu u originu, jel?

Ja sam stisnuo download kao na svakoj drugoj igri, nakon toga samo kliknuo dva put i to je to.

nop, imam samo "details" ikonu..

edit:

nakon restarta origina imam mogucnost skidanja igre

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.9.2017 11:31 (LeftY_CRO).
17 godina
Battlefield 1

Battlefield 1 Myths - Vol. 17

Moj PC  
1 0 hvala 2
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice