Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.254.671
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 1
acarnoje kaže...

Zanimljivo kako u bf mi proc radi na 70%, a temperatura skače na 80c a danas probam neki bench i proc na 100% a temp samo 60c. Zna netko više o tome zašto je to tako? 

Jer ga BF manje opterećuje ali više gnjavi sa glupostima. Znaš ono kad ti žena  ide na živce ali ne znaš zbog čega. 

13 godina
acarnoje kaže...

Zanimljivo kako u bf mi proc radi na 70%, a temperatura skače na 80c a danas probam neki bench i proc na 100% a temp samo 60c. Zna netko više o tome zašto je to tako? 

Poznato već iz starijih Battlefielda.

A i overclockane grafe su se znale rušiti u BF-u, al su uredno radile sve stress testove i benchmarke (uključujići Furmark).

A ovo gore je i jedan od razloga. Cijelo kućište ti je mnogo toplije zbog graf. kartice, pa se ni procesor ne hladi kako spada.

Ovakva razlika ne bi trebala biti, al možda netko zna točan razlog. Možda igra koristi neke instrukcije ili kod koji iz nekih tehničkih razloga više grije CPU nego bench :D

Naravno, ako pretpostavimo da si u više navrata i točno izvršio mjerenja.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
10 godina
CyberDemonVZ kaže...
acarnoje kaže...

Poznato već iz starijih Battlefielda.

A i overclockane grafe su se znale rušiti u BF-u, al su uredno radile sve stress testove i benchmarke (uključujići Furmark).

A ovo gore je i jedan od razloga. Cijelo kućište ti je mnogo toplije zbog graf. kartice, pa se ni procesor ne hladi kako spada.

Ovakva razlika ne bi trebala biti, al možda netko zna točan razlog. Možda igra koristi neke instrukcije ili kod koji iz nekih tehničkih razloga više grije CPU nego bench :D

Naravno, ako pretpostavimo da si u više navrata i točno izvršio mjerenja.

true.

meni je inter burn test u par minuta znao zagrijati proc za vise od 10 stupnjeva nego prime95 u 4 sata.. nije ni svaki bench isti

8 godina
neaktivan
Re: Pozdrav svima !
CyberDemonVZ kaže...
RisboTheBladeVz kaže...

Pozdrav svima ! Ja sam od nedugo također poceo igrati Bf 1(tek sam 20 level xD ),inace sam vetran player u WarThunderu igram to od pocetka,pa reko da malo nesto drugo probamo .Zanima me ima neki nasi klanovi tu,di igraju ljudi zajedno,sa komunikaciom s mikrofonima normalno,sad dal direktno prek igre ili skypa ili sl.nije bitno,glavno da se žlabra .Ja sam iz Vz,33 god,nisam bas u cvijetu maldosti,ali jos tu i tam mogu nekoga s snajperom skinuti ,pa ak ima neko da treba igraca za squadove,nema problema,mogu cak biti i strani igraci,jezik nije problem,znam engleski bolje neg hrvatski .Jos jednom pozdrav svima.

Pfff, klinac!

Varaždin? Mislim da si prvi iz tog grada na temi.

Nisi čitao temu?

Sad pročitaj BF3, pa BF4 i onda BF1 temu, pa ćeš biti spreman

Ma citao sam nesto,ne zanima me Bf3 i bf4,a i nasel sam temu di stavljate nickove ko sve igra.A i vidim da neko nekoga malo prc prc,ali mislim da nejde to mene .

14 godina
neaktivan
Jel misle oni stavit cq s manje od 64 ljudova il ce to doc tek sa zakrpom za privatne servere? I dal se mozda zna kad ce taj patch? (Ak uopce bude kaj od toga)
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Igra je smeće i ne vrijedi 10eur u usporedbi sa bf3/4 al opet štaš drugo igrat 

Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
odjavljen
bik kaže...

Ja igram BF3 u zadnje vrijeme i bas mi je dobro

Freak Show Inc.
14 godina
Koliko fpsa imaš
17 godina
odjavljen
Volume kaže...
Koliko fpsa imaš

Ugasio sam overlay, kaze cyber da ne gledam to

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...
bik kaže...

Bogami i ja iako imam jedinicu igram podjednako i tricu, zakon je. Koji mode igraš?

Zadar živi vječno!
17 godina
odjavljen
zeko73 kaže...
Friday kaže...
bik kaže...

Bogami i ja iako imam jedinicu igram podjednako i tricu, zakon je. Koji mode igraš?

TDM

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
bik kaže...

Kako možeš? Ja sam instalirao isto jer su igrali Baka, Tetka i nex.

Jednostavno se vidi da je igra zastarila, samo sam si pokvario dobro sjećanje za tom igrom.

Isto je bilo kad sam probao BC2, nakon BF3.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2016 11:48 (Jack Sparrow).
15 godina
Friday kaže...
zeko73 kaže...
Friday kaže...
bik kaže...

TDM

ehhehhe...i ja. Aj možda se negdi popucamo po kanalima. Nick? Ako se smije znati? 

Zadar živi vječno!
10 godina
protjeran
bik kaže...

uzmes wh/aim paket i jedino tako mozes malo uzivati... nakon bf2 nema izazova uopce, dodes do max lvla jako brzo, a u bf2 samo dok bi dosao do max ranka trebali su ti mjeseci igre, a gdje su jos medalje...

Kamera na avionu sranje, snajper sranje jer te svatko moze vidit, medic kao inace samo rusha s grupom hila i reviva uopce nepuca i onda netko ovdje stavlja video kako igra super sa tenkom, mislim ono.... stojis iza zida sa tenkom i samo opucas vratis se nazad,reload odes malo naprijed i pucas i to je tank gameplay... one glisere nitko neigra, gas granate mozes ubit covjeka samo ako nezna kako staviti masku ili odmaknut se, a zato trebas biti debil, onda granate imaju mali dmg area, granata bas ono mora pasti 1-2 metra od covjeka da ga moze ubit. Nema commandera, onda vozila 1 vozi 2 puca -.- onda konji...to je glupost koju nitko do sada nije vidio, lik ide ravno na tebe, ma cak i da ide cik-cak mozes ga ubit bez problema. Onda antiair na cepelinu nesluzi apsolutno nicemu, ti ces neprijateljski avion pogoditi, ali ga neces srusiti, on ce se popraviti i opet ici u napad.

17 godina
odjavljen
zeko73 kaže...

ehhehhe...i ja. Aj možda se negdi popucamo po kanalima. Nick? Ako se smije znati? 

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Xtream_Spelac/

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...
Friday kaže...
bik kaže...

Kako možeš? Ja sam instalirao isto jer su igrali Baka, Tetka i nex.

Jednostavno se vidi da je igra zastarila, samo sam si pokvario dobro sjećanje za tom igrom.

Isto je bilo kad sam probao BC2, nakon BF3.

Da, zastarila je igra ali mi je jos uvijek jednako dobra. BTW, ne igram BF1 pa nemam osjecaj za nesto novije...

Freak Show Inc.
16 godina
moderator
Friday kaže..

Da, zastarila je igra ali mi je jos uvijek jednako dobra. BTW, ne igram BF1 pa nemam osjecaj za nesto novije...

Onda nemoj spamat ovu svetu temu postovima o nekim starim igrama koje smo igrali u mladosti. 

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
Čini li mi se ili se Kreši BF1 baš i ne sviđa?
16 godina
moderator
Danny_HR kaže...
Čini li mi se ili se Kreši BF1 baš i ne sviđa?

Neznam,teško je iz njegovog posta bilo šta zaključiti.

سمندری ڈاکو
15 godina
Battlefield 1

Men s čini da on ga ne voli, men se čini da.. trlalala..

Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bilo bi dobro da bude malo jasniji. Ovako niš ne kužim.

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Meni se čini, da se piratu čini, da se tebi čini, da se krešimiru ne sviđa igra. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Jack Sparrow kaže...

Meni se čini, da se piratu čini, da se tebi čini, da se krešimiru ne sviđa igra. 

Meni se čini da se vama svima ovdje pričinjava.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
16 godina
neaktivan
Battlefield 1

ekipa ocete vi kupovat DLC-jeve? gro je to para, al nekak nisam zadovoljan igrom, mape su mi šitne (osim mozda st. quentin i giant's shadow), pa se nadam da bi igra mogla postat bolja. nekak sam razocaran, okej, kuzim da je to WWI i da je sada hype pa ima dosta novih igraca koji su noobovi, ali brate teamplay je koma. medici ne revivaju i ne bacaju pakove, supportovi municiju. snajpanje je doslovno COD, jedva da ima bullet dropa, prek pola ljudi snajpa, tenkovi su skroz nerfani, dosadni su i ima ih full malo. cepelin je 10 puta beskorisniji od jednog ac-130, nema helikoptera (sic!), recoil je na puskama uzasan, ne mozes uopce kontrolirati, igra je spray'n'pray, previse je casual, a i vidi se da baca dosta na team fortress 2. ne znam kaj da mislim. nisam igrao BF skoro 2 godine, a prije toga sam halao BF3 i BFBC2. sta mislite? mozda je u meni problem? radujem se konstruktivnoj kritici!

Moj PC  
2 4 hvala 0
15 godina
Hmmm do tebe je ipak..
Zadar živi vječno!
13 godina
franjoslav kaže...

ekipa ocete vi kupovat DLC-jeve? gro je to para...

Da. Al preko najjeftinije varijante...

G2A, ili korejski Origin...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
13 godina
Kresimir4 kaže...
bik kaže...

uzmes wh/aim paket i jedino tako mozes malo uzivati... nakon bf2 nema izazova uopce, dodes do max lvla jako brzo, a u bf2 samo dok bi dosao do max ranka trebali su ti mjeseci igre, a gdje su jos medalje...

Kamera na avionu sranje, snajper sranje jer te svatko moze vidit, medic kao inace samo rusha s grupom hila i reviva uopce nepuca i onda netko ovdje stavlja video kako igra super sa tenkom, mislim ono.... stojis iza zida sa tenkom i samo opucas vratis se nazad,reload odes malo naprijed i pucas i to je tank gameplay... one glisere nitko neigra, gas granate mozes ubit covjeka samo ako nezna kako staviti masku ili odmaknut se, a zato trebas biti debil, onda granate imaju mali dmg area, granata bas ono mora pasti 1-2 metra od covjeka da ga moze ubit. Nema commandera, onda vozila 1 vozi 2 puca -.- onda konji...to je glupost koju nitko do sada nije vidio, lik ide ravno na tebe, ma cak i da ide cik-cak mozes ga ubit bez problema. Onda antiair na cepelinu nesluzi apsolutno nicemu, ti ces neprijateljski avion pogoditi, ali ga neces srusiti, on ce se popraviti i opet ici u napad.

Za avion neznam jer suckam pa ga i ne koristim. Snajper, logično da te svatko vidi, kao i u svakom drugom bf-u, inače bi svi čučali u nekom grmu sa snajperom.

Što se tiče medica, ja sam u 99% slučajeva primjetio upravo suprotno, uglavnom rusha i puca a rijetko rev-a i heal-a (kamo sreće da je tako kako ti kažeš jer to i je glavna uloga medica).

Za tenkove se djelomično slažem jer sam primjetio da većina samo nabija K/D kad je u tenku, malo tko igra ptfo.

Za glisere se slažem da su uglavnom beskorisni osim kad se pojavi neprijateljski dreadnought. 

Po meni su sve vrste granata pomalo OP, recimo stick grenade i ona normalna su gotovo kao impact grenade, jednostavno nemožeš stiči pobjeći ako ih netko baci blizu tebe. Gas grenade često pokupi lucky killove kad netko s low hp-om slučajno naleti. Calvary uopće nije tako lako ubiti, barem meni osim ako je idiot na konju naravno. Cepelin prezirem

Sve u svemu, moram priznati da nemam baš onaj osjećaj uživanja kao u prethodnim nastavcima ali ni ovaj ipak nije baš toliko loš (meni)

10 godina

Jesam ja onda jedini kojem je igra super zabavna uz sve nedostatke 

16 godina
darkborg kaže...

Za avion neznam jer suckam pa ga i ne koristim. Snajper, logično da te svatko vidi, kao i u svakom drugom bf-u, inače bi svi čučali u nekom grmu sa snajperom.

U avionu se skucam za par sekundi u zemlju ili drvo, toliko je blesavo upravljanje. A dok sam gunner bude mi muka dok pilot leti lijevo desno a ja pokušavam pucati po nekom.

Šteta, jer u SW Battlefrontu mi je Fighter Squadron bio najdraži mod i mogao sam super igrati. Baš iz tog razloga mi je TDM puno draži od ovih full scale warfare gluparija gdje crkneš svakih 10 sekundi.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
15 godina
neaktivan
Battlefield 1

Kupio sam si jucer BF1 i igrao sam malo kampanju da se ufuram jer nikad prije nisam igru BF i malo sam sada multriplayer igrao i svidja mi se ,ali jos nemam pojma normalno nista , neka preporuka u MP sta da se fokusiram, da li svog vojnika na pocetku u meniju nadogradujem ili to nema veze ? Bio bih zahvalan sa pomoci :D

0 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice