Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.256.109
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
Re: Battlefield 1
BeLLicus kaže...

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t35.0-12/15417911_1167795613311742_880192447_o.jpg?oh=bee4afe21b2a7977193ed3d960fd6156&oe=585043BA

Jel netko ima slične probleme sa novim AMD driverima? Susjed instalirao i ruši mu se btf 1 nakon 5 min igre sa ovom porukom, mene strah instalirati ako je svima tako...

Dap, meni se danas 2 puta srusilo, prvo nakon 45min igranja, pa sam onda opet usao u match i onda odma nakon 5min. I onda mi se vise nije dalo igrat...

Battleog - 191silvinjo
15 godina
Battlefield 1

Downloda se igra ...jupiii, relativno jeftino za 39,50 dolarahttps://www.scdkey.com/battlefield-1-origin-cd-key_1403-20.html . Eto i mene, a  bogami eto i problema sa ženom 

Zadar živi vječno!
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2016 21:34 (zeko73).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
hahhaajaads kaže...
BeLLicus kaže...

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t35.0-12/15417911_1167795613311742_880192447_o.jpg?oh=bee4afe21b2a7977193ed3d960fd6156&oe=585043BA

Jel netko ima slične probleme sa novim AMD driverima? Susjed instalirao i ruši mu se btf 1 nakon 5 min igre sa ovom porukom, mene strah instalirati ako je svima tako...

Dap, meni se danas 2 puta srusilo, prvo nakon 45min igranja, pa sam onda opet usao u match i onda odma nakon 5min. I onda mi se vise nije dalo igrat...

Meni se rušio Battlefield 3 zadnjih dana i meni je bio problem sa msi afterburnerom i osd-om. Rješija sam preko googla, u svakom slučaju u riva tuner triba dodati (na onaj plus znak doli livo) GliphClient.exe (nisam našao tu datoteku nego sam ukucao) i to je rješilo moje probleme. To i ne clockati grafulju nego je vratiti na deafultne postavke .

Zadar živi vječno!
16 godina
zeko73 kaže...

Downloda se igra ...jupiii, relativno jeftino za 39,50 dolarahttps://www.scdkey.com/battlefield-1-origin-cd-key_1403-20.html . Eto i mene, a  bogami eto i problema sa ženom 

Kupio i ja pa nek me doda tko hoće (Origin nick u signatureu).

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
12 godina
zeko73 kaže...
hahhaajaads kaže...
BeLLicus kaže...

Meni se rušio Battlefield 3 zadnjih dana i meni je bio problem sa msi afterburnerom i osd-om. Rješija sam preko googla, u svakom slučaju u riva tuner triba dodati (na onaj plus znak doli livo) GliphClient.exe (nisam našao tu datoteku nego sam ukucao) i to je rješilo moje probleme. To i ne clockati grafulju nego je vratiti na deafultne postavke .

Ma nisam ja uopce imao MSi afterburned ukljucen(i ono di se moze vidjet fps,temp itd.), sve sto sam imao otvoreno je Origin, Steam ,TS3 i to je to. Sutra cu probat opet pa vidjet kak bude...

Battleog - 191silvinjo
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Jel se meni čini ili je brzina strafing-a daleko brža nego u BF3/BF4?

Meni je ovo preretardirano, na close combatu mi lik pleše lijevo-desno i sad to sve više ekipe radi, bar sam tako ja primjetio.

bzvz

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2016 23:24 (AngryBird).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
hahhaajaads kaže...
zeko73 kaže...
hahhaajaads kaže...
BeLLicus kaže...

Ma nisam ja uopce imao MSi afterburned ukljucen(i ono di se moze vidjet fps,temp itd.), sve sto sam imao otvoreno je Origin, Steam ,TS3 i to je to. Sutra cu probat opet pa vidjet kak bude...

Probaj isključiti origin-in game, ako ti je uključen..

Zadar živi vječno!
14 godina
neaktivan
Nex ce me zadaviti otisao sam na Ripley dar side Watch 53CopCeco with me on Twitch! http://www.twitch.tv/53copceco?sr=a
https://beam.pro/53copceco
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
Nex ce me zadaviti otisao sam na Ripley dar side Watch 53CopCeco with me on Twitch! http://www.twitch.tv/53copceco?sr=a

Samo udri Ceco ... razumijemo mi :) ... želim da ti padne NAJSKUPLJI skin ikad :)

All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner
16 godina
Battlefield 1

Changelog za patch

http://pastebin.com/MRYABYZA

Malo videa s nove mape

Moj PC  
4 0 hvala 4
13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Changelog za patch

http://pastebin.com/MRYABYZA

Malo videa s nove mape

dobar patch, ali ovo me osobito veseli:

- Increased score difference between teams needed for behemoth to appear

Ne piše za kolko je dignuto, tho.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Nova mapa, događa se u sjeni velikog cepelina.

Uveden Spectator mod.

Novi game mod: Standard Issue Rifle

Promjenjeno micanje igrača (interesantno...)

Ispravljeni problemi spawnanja u vozila.

Nekoliko promjena vezanih uz avione.

Napokon uveden pravi "line of sight". Gjde lik drži pušku tamo i puca. Nema headglitcheva.

Hrpa promjena na damageu raznih oružja na vozilima i avionima.

Promjene na sačmama.. opet.

I na LMGima.

Ispravljeno (bar na papiru) hrpa greški vezanih uz rušenje igre, stuttering, DX 11, ...

Ima čak i "fizičkih" izmjena na mapama gdje je bio problem osvajati područja, jer su branitelji bili u puno boljoj poziciji.

I jako puno vizualnih promjena, s vizualnim glitchevima na mapi...

itd...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
17 godina
Battlefield 1

CTE "najavljen":

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 3
15 godina
Battlefield 1

Aj mi sad objasnite, kako ući u servere preko origina?  Idem preko battleloga?

Zadar živi vječno!
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2016 14:38 (zeko73).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
zeko73 kaže...
hahhaajaads kaže...
zeko73 kaže...
hahhaajaads kaže...
BeLLicus kaže...

Probaj isključiti origin-in game, ako ti je uključen..

Ma to mi je iskljuceno, ma 100% su driveri krivi. Igrao sam sad jedno 1h i 30min i jos nije bilo crasha. 

Battleog - 191silvinjo
15 godina
Battlefield 1

Edit : Našao 

Zadar živi vječno!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Uveden Spectator mod.

Napokon uveden pravi "line of sight". Gjde lik drži pušku tamo i puca. Nema headglitcheva.

I na LMGima.

Ispravljeno (bar na papiru) hrpa greški vezanih uz rušenje igre, stuttering, DX 11, ...

Ima čak i "fizičkih" izmjena na mapama gdje je bio problem osvajati područja, jer su branitelji bili u puno boljoj poziciji.

itd...

jel plin i dalje ubioja kat iznad ispod i u tenku?

ako da, da ne palim uopće origin.

btw. nerf medica, nice samo nek slušaju lvl smrada jer jadan ne može sniperom ubit cijeli team sam. Jebo ih on i ostali public heroji koji izmišljaju tople vode a ovi slušaju.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2016 16:20 (fila2208).
13 godina

Vjerojatno je plin i dalje ubojit iznad i ispod. Nemoj paliti Origin.

16 godina
CyberDemonVZ kaže...
Jack Sparrow kaže...

Uveden Spectator mod.

I na LMGima.

itd...

Nisam do kraja procitao, ali sve djeluje okaj. 

Jel ima za join(t) fixeva?

13 godina

Ups, na to nisam obraćao pažnju!

Može netko pogledati? Ja sam vani...

14 godina
Evo ja taman seren pa ću pogledat
8 godina
protjeran

Ja gledan leetov unboxing, prednja strana kutije je najzanimljivija

Muzem krave, udala bi se !!!
15 godina
zeko73 kaže...

Jeb.emti, crasha mi se igra..koje njesra. Pa valjda mogu pokrenuti igru sa mojim pc-jem?

Evo slika..

Ako netko zna nek pomogne ..

Zadar živi vječno!
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2016 17:13 (zeko73).
13 godina
zeko73 kaže...
zeko73 kaže...

Jeb.emti, crasha mi se igra..koje njesra. Pa valjda mogu pokrenuti igru sa mojim pc-jem?

Evo slika..

Kupi Nvidiu! :D

Probaj više drivera. Ove najnovije od prije koji dan, ili ak imaš njih, probaj starije.

Nekima je pomoglo.

16 godina
zeko73 kaže...
zeko73 kaže...

Evo slika..

Windows je 64 bitni?

Ovo ti je problem sa grafičkom ili driverima jer ti piše kao da nemaš dovoljno memorije.

Kolko znam ove R9 3xx često imaju takve probleme ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2016 17:20 (Jack Sparrow).
15 godina
Jack Sparrow kaže...
zeko73 kaže...
zeko73 kaže...

Evo slika..

Windows je 64 bitni?

Ovo ti je problem sa grafičkom ili driverima jer ti piše kao da nemaš dovoljno memorije.

Kolko znam ove R9 3xx često imaju takve probleme ;)

Googlajući po netu nisam vidio da imaju nekih problema.

Znam što piše i vidio sam da dosta ljudi ima takvih i sličnih problema i sa drugim karticama.

Da, windowsi su 64 bitni..

Zadar živi vječno!
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2016 17:26 (zeko73).
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

Napisao sam ranije da 16.12.1 driveri za amd ne valjaju napravite rollback na prošlu verziju i trebalo bi raditi normalno. Tak sam ja i radi.

Rollback na 16.9.2.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2016 18:55 (FraShime).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 1

Što planiraju sa novom mapom što se tiče operacije, ubacit ju u neku od postojećih, ili uopće neće biti u operacijama? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Fra shime upravo sam to i napravija o za sad je ok..
Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

fala kurcu pa su nerfali model 10 shotgun, svi i njihova stara su ga koristili svuda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice