Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.255.964
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 1
Skilledžija kaže...

Limpet jer kurac jer treba staviti dva da razjebeš tenk.

Probao ja baš jučer i uglavim ga nekom panju na tenk i dobijem disable.

Previše je to muke za disable druže moj - odjebo ja limpet momentalno.

Ako igraš supporta mortar HE i deri.

Što se oružja tiče - support klasa ima najlošije puške.

Ono što valja ima malo metaka, a ono što ima metaka je u totalnom kurcu.

Eventualno kad legneš onda je puno preciznije, al ne moš ležat stalno, treba ponekad potrčat, a prsa u prsa popušiš kitu svaki put jer slab damaž rade meci.

Što se netcodea tiče... ja za divno čudo nemam problema kao u BF4, ali neki suborci povremeno imaju.

Primjetim i ja povremeno neke čudne situacije, ali na moju sreću vrlo rijetko.

Konkretno danas popodne sam imao jedan period kad sam padao malčice brže nego inače i vrlo često od headshota.

Posebno me iritira kad se s nekim susretnem iza ugla i mi se praktički bodemo puškama u trbuh i ja padnem od headshota.

Nema jebene šanse da me pogodio u glavu jer iz tog kuta metak niti ne može doći do glave.

To je opet ono DICE-ovo famozno maskiranje netcodea - kad padneš brzo i čudno - piše da si ga dobio u glavu pa se ti misli.

Ne znam kad dolazi behemot, ali danas su ga panjevi dobili kad smo poveli sa 100 tiketa razlike.

Slučajno sam to primjetio jer inače ne vodim previše računa o chatu i brojevima po ekranu. 

A što bi ti htio sam uništiti tek od 6 ljudi za tim jednim  limpetom? Osim toga pa ti si support, baciš si ammo i za par sekundi imaš drugi.

Uništio 4 tenka sa time do sad, a support prva klas s kojom sam došao do lvl3 i lewis gun puška sa najviše killeva. Nije to klasa za brobu na blizinu ili ti prsa u prsa, ako tako igraš onda se prebaciš na assaulta.

12 godina
Battlefield 1

Mene zanima kolki je puta MAX uspio uc u tenk s onim brzim ssd-om

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Pa rekao je da nije kupio na kraju 

Bene docet, qui bene distinguit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Da, igra je malo neozbiljna! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Jeste vidjeli glavu na štapu u BFI-ju?

Šta je BFI?

16 godina
marko227 kaže...

Šta je BFI?

Sad si najebo...

origin: mrxa
16 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...
Skilledžija kaže...

Limpet jer kurac jer treba staviti dva da razjebeš tenk.

Probao ja baš jučer i uglavim ga nekom panju na tenk i dobijem disable.

Previše je to muke za disable druže moj - odjebo ja limpet momentalno.

Ako igraš supporta mortar HE i deri.

Što se oružja tiče - support klasa ima najlošije puške.

Ono što valja ima malo metaka, a ono što ima metaka je u totalnom kurcu.

Eventualno kad legneš onda je puno preciznije, al ne moš ležat stalno, treba ponekad potrčat, a prsa u prsa popušiš kitu svaki put jer slab damaž rade meci.

Što se netcodea tiče... ja za divno čudo nemam problema kao u BF4, ali neki suborci povremeno imaju.

Primjetim i ja povremeno neke čudne situacije, ali na moju sreću vrlo rijetko.

Konkretno danas popodne sam imao jedan period kad sam padao malčice brže nego inače i vrlo često od headshota.

Posebno me iritira kad se s nekim susretnem iza ugla i mi se praktički bodemo puškama u trbuh i ja padnem od headshota.

Nema jebene šanse da me pogodio u glavu jer iz tog kuta metak niti ne može doći do glave.

To je opet ono DICE-ovo famozno maskiranje netcodea - kad padneš brzo i čudno - piše da si ga dobio u glavu pa se ti misli.

Ne znam kad dolazi behemot, ali danas su ga panjevi dobili kad smo poveli sa 100 tiketa razlike.

Slučajno sam to primjetio jer inače ne vodim previše računa o chatu i brojevima po ekranu. 

A što bi ti htio sam uništiti tek od 6 ljudi za tim jednim  limpetom? Osim toga pa ti si support, baciš si ammo i za par sekundi imaš drugi.

Uništio 4 tenka sa time do sad, a support prva klas s kojom sam došao do lvl3 i lewis gun puška sa najviše killeva. Nije to klasa za brobu na blizinu ili ti prsa u prsa, ako tako igraš onda se prebaciš na assaulta.

LOL pa svrha tenka je da ga ne možeš lako uništit. To je tenk! Samo dva limpeta su čak problem... treba im smanjiti damage.

14 godina
Battlefield 1
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tonči kaže...

LOL pa svrha tenka je da ga ne možeš lako uništit. To je tenk! Samo dva limpeta su čak problem... treba im smanjiti damage.

Jučer sam riješavao medalju za konjanika. 

Kakava prejebena klasa. Dakle perfektno za flenkanje svega, a da ne govorim kolko taj vrag može iritirati i čak potpuno uništiti tenkiste koji su sami. Ima 2 light AT granate koje se resupply-aju svakih nekoliko sekundi. 

Dakle samo dođeš s leđa ili sa strane i baciš te granatice, uzmeš mu nekih 32-35healtha i obično disableaš tenk. Odjašeš malo dalje da si obnoviš granatice i pošto je disablan samo bacaš da sranja na njega. Jučer 3 tenka tako sjebao u jednoj rundi, ali 2 lik od toga nisam uništio nego su vozači iz iritirani izašli van pa su dobili sablju posred glave.

Jedino sam probleme imao sa light tenkom jer može okretati kupolu.

U svakom slučaju iznenaio me konjanik kolko koristan može biti za sve situacije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2016 9:37 (Jack Sparrow).
16 godina
odjavljen

Čujem priče o konjaniku, al' moji pokušaji završe redovito lešinom koja se klati iz sedla...

17 godina
neaktivan

GIT GUD!

16 godina
Tonči kaže...

Čujem priče o konjaniku, al' moji pokušaji završe redovito lešinom koja se klati iz sedla...

Nemoj rushati na njih od naprijed, imaš konja koji je brz i dosta tih. Odeš po rubu mape iza njih ili na Sinai preko dina i zabijaš sablju z guza

17 godina
neaktivan
Kakav dirty talk, sav sam se uzbudio sad. 💩
17 godina
neaktivan
I btw. BF1 ponukao da idem na pregled očiju, mislim da su godine buljenja u monitore napokon uzele danak.

Okulistica: Pročitajte brojeve u trećem redu s lijeva na desno.

Ja: Tu ima redova???

2 0 hvala 0
15 godina
HAL kaže...
I btw. BF1 ponukao da idem na pregled očiju, mislim da su godine buljenja u monitore napokon uzele danak.

Okulistica: Pročitajte brojeve u trećem redu s lijeva na desno.

Ja: Tu ima redova???

Moraš si kupiti onda gunnarice kao lvlcap.

16 godina
HAL kaže...
Kakav dirty talk, sav sam se uzbudio sad. 💩

Voliš kad je malo drekasto, a?

17 godina
neaktivan
Uvijek prvo treba prvih par puta normalno, pa tek onda u pič...
15 godina
neaktivan
Battlefield 1

Sta je ovo na PC vec tak malo igraca??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Istina, na game se čeka pune 3 sekunde.
16 godina
neaktivan
mrxa1 kaže...
marko227 kaže...

Šta je BFI?

Sad si najebo...

Zašto, je li to neka sekta ili što već?

15 godina
Battlefield 1

Jučer na Monte Grappi trčim uz padina kad ono lesevi se kotrljaju prema meni

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Praetorian1 kaže...

Sta je ovo na PC vec tak malo igraca??

BF1 outsellao BF4 i Hardline kombinirano osim ako iz Zimbabwe-a ne igras ne znam kako imas problema sa pronalaskom servera/igraca.

13 godina
neaktivan
Pa u dva su ljudi jos uvijek na poslu i u skoli..tamo ono 6 ce biti navala ko i na svaku igru
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

nema to veze, jsam sad igrao domination i naslo mi game u roku odmah a promjenio sam par servera tak da...

uplay: dr.LeftY | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran

Jeli netko zna eu server samo ona mapa od bete?

15 godina
neaktivan
Battlefield 1

Jesu li ikome novi AMD driveru spustili FPS?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kresimir4 kaže...

Jeli netko zna eu server samo ona mapa od bete?

M4X

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2016 16:35 (Kill Frenzy).
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

gdje su statistike od mečeva i rundi?ovaj bf 1 nema ništa..šta je ovo,gdje mogu vidjet recimo kompletnu zadnju rundu i tablicu

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Battlefield 1

Jel ima neka grupa gdje se skupljaju bug clanovi da napravimo ekipu? Nisam ja bas dobar u igri ali znam koji point napasti, kad ga braniti i tako nesto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice