Limpet jer kurac jer treba staviti dva da razjebeš tenk.
Probao ja baš jučer i uglavim ga nekom panju na tenk i dobijem disable.
Previše je to muke za disable druže moj - odjebo ja limpet momentalno.
Ako igraš supporta mortar HE i deri.
Što se oružja tiče - support klasa ima najlošije puške.
Ono što valja ima malo metaka, a ono što ima metaka je u totalnom kurcu.
Eventualno kad legneš onda je puno preciznije, al ne moš ležat stalno, treba ponekad potrčat, a prsa u prsa popušiš kitu svaki put jer slab damaž rade meci.
Što se netcodea tiče... ja za divno čudo nemam problema kao u BF4, ali neki suborci povremeno imaju.
Primjetim i ja povremeno neke čudne situacije, ali na moju sreću vrlo rijetko.
Konkretno danas popodne sam imao jedan period kad sam padao malčice brže nego inače i vrlo često od headshota.
Posebno me iritira kad se s nekim susretnem iza ugla i mi se praktički bodemo puškama u trbuh i ja padnem od headshota.
Nema jebene šanse da me pogodio u glavu jer iz tog kuta metak niti ne može doći do glave.
To je opet ono DICE-ovo famozno maskiranje netcodea - kad padneš brzo i čudno - piše da si ga dobio u glavu pa se ti misli.
Ne znam kad dolazi behemot, ali danas su ga panjevi dobili kad smo poveli sa 100 tiketa razlike.
Slučajno sam to primjetio jer inače ne vodim previše računa o chatu i brojevima po ekranu.
A što bi ti htio sam uništiti tek od 6 ljudi za tim jednim limpetom? Osim toga pa ti si support, baciš si ammo i za par sekundi imaš drugi.
Uništio 4 tenka sa time do sad, a support prva klas s kojom sam došao do lvl3 i lewis gun puška sa najviše killeva. Nije to klasa za brobu na blizinu ili ti prsa u prsa, ako tako igraš onda se prebaciš na assaulta.