oće neko ostat budan do 3-4 ujutro? dao bi nekome broj moba da me cimne da upalim komp i pokrenem download ako stigne beta
thx
oće neko ostat budan do 3-4 ujutro? dao bi nekome broj moba da me cimne da upalim komp i pokrenem download ako stigne beta
thx
Dodali su muški glas u igru:
Šta smo ograničeni na tako mlitave glasove? Zastavica Damien Duff se gubi a njega boli tuki...
Ne zna se šta je gore ovaj mlitavi ili ona frigidna.Ma nema to dok ne drekne neku psovku kao u bf4, ovo me uspavljuje.
thx
navijes si budilicu i probudi te.svasta danas postoji.zacudio bi se covjek
thx
navijes si budilicu i probudi te.svasta danas postoji.zacudio bi se covjek
A ako beta ne stigne? :D
Izgleda da im je cilj prijave na BF Insider bilo to da ljudi jedan dan ranije mogu početi skidati betu tako da budu spremni za 31., a ne da mogu igrati 30.
thx
Ja uglavnom do te ure triskam majmuna pa ako triba mogu te probudit... Mogu ti poslat i jednu čvrstu sličicu ako želiš, da se brže razbudiš?
Dodali su muški glas u igru:
Šta smo ograničeni na tako mlitave glasove? Zastavica Damien Duff se gubi a njega boli tuki...
Da se ja pitam bilo bi deranje preko radija na njemačkom: WIR HABEN MANNER VERLOREN, uz obavezno šuštanje.
Evo koga zanima o beti neka čita dolje
http://bf4central.com/2016/08/everything-need-know-battlefield-1-beta/
Evo koga zanima o beti neka čita dolje
http://bf4central.com/2016/08/everything-need-know-battlefield-1-beta/
Krive informacije pišu, beta ima 25,6gb, taman maloprije skinija
razočaran ili ne igrat ću
izbor drugih fpsa je nikakav, arma, squad spori i dosadni za popizdit, cs, cod, overwatch, to nisu "igre" to su "igrice" za klince
survival igre farmanje, gridanje također dosadilo
witcher 3 i slične single player nemogu smislit
Probaj rainbow six siege, to ti je za muškarce s viškom testosterona
thx
Ja uglavnom do te ure triskam majmuna pa ako triba mogu te probudit... Mogu ti poslat i jednu čvrstu sličicu ako želiš, da se brže razbudiš?
Bio i ostao kralj...
Ja nisam dobio nikakav mail, a vjerni sam prednaručitelj.
Ja nisam dobio nikakav mail, a vjerni sam prednaručitelj.
Dobili su dojavu da ti se vjera uzdrmala
EA ne želi objaviti vrijeme slanja kodova i otvaranja Bete.
Ima jako puno nagađanja, koji nemaju nikakve veze jedno s drugim, tak da ni otprilike ne možemo znati kad će krenuti.
Ja ću još malo ostati budan pa ću klikati refresh.
https://twitter.com/EA_Australia/status/770456315718045696
http://www.timebie.com/timezone/gmtaest.php
U 16:00?
CET 18 00 ,ali po reddit vec idu kodovi ,ako nije fake
fake je
fake je
Fake? Evo ti jedan na poklon nevjerniče
LGHH5-0JI6R-ZUC77-3LKVM
Istina doso mail 7,1 gb
Znaci to ti je mail?
Istina doso mail 7,1 gb
Znaci to ti je mail?
Strah me i pomislit šta ti sada sve pada na pamet. Ljudi na ovom forumu nikako da se nauče da ne dijele svoje osobne podatke ili slike....
Strah me i pomislit šta ti sada sve pada na pamet. Ljudi na ovom forumu nikako da se nauče da ne dijele svoje osobne podatke ili slike....
Xyan se onomad lijepo proveo kad je dobio hrpu mailova sa noreply@origin.com
EA ne želi objaviti vrijeme slanja kodova i otvaranja Bete.
Ima jako puno nagađanja, koji nemaju nikakve veze jedno s drugim, tak da ni otprilike ne možemo znati kad će krenuti.
Ja ću još malo ostati budan pa ću klikati refresh.
Prije sat vremena dobio mail sa kodom za preuzimanje demo verzije.
.
Sa 2 mail-a Insider od 8-og mjeseca, ni na jedan mail ništa...
Ja isto imam status "Battlefield Insider" međutim još ništa nisam dobio.
vele na reditu da treba pogledat u "all mail" i "promotions" na gmailu
ja pretražio sve al koda nema... insider od 8. svibnja