Rush će na Battlefieldu 1 biti odlično urađen, i biti će naj igraniji mod. Tako da bez brige, sve će biti OK.

Rush će na Battlefieldu 1 biti odlično urađen, i biti će naj igraniji mod. Tako da bez brige, sve će biti OK.
Znači, odradio si pre-order...
Ne. Ali rush će ti biti odličan.
Ne. Ali rush će ti biti odličan.
Sinko, riječi ti se pozlatile. Možda kupim tu "igricu" onda
Do tog zaključka si doša zato šta su oni tako rekli?
Ja cu kupit samo zbog tih prekrasnih konja!
Konjino
Do tog zaključka si doša zato šta su oni tako rekli?
Čak ni oni to nisu rekli! Sve se bojim kakav je onda :D
To sam napisao samo zato da bude negdje na internet napisano. Znači, istina je.
I da utješim Toma.
BF 3 je imao dvije dobre rush mape... BF 4 mozda dvije dobre rush mape.... Tko zna mozda uspiju ponoviti BFBC i BFBC2 rush bar jednim djelom ili to ipak probaju sacuvati za BFBC3
Bilo bi dobro i da tovare ubace. Neka budu sporiji od konjova, al da zato budu moćniji, npr. da imaju montirane topove na leđa
BF 3 je imao dvije dobre rush mape... BF 4 mozda dvije dobre rush mape.... Tko zna mozda uspiju ponoviti BFBC i BFBC2 rush bar jednim djelom ili to ipak probaju sacuvati za BFBC3
BF3 je totalno falio rush, a BF4 nisam igrao. Razlog zašto je BC2 imao dobar rush je zato što su mape bile posebno dizajnirane za taj mod, a ne da su koristili neku conquest mapu pa random razbacali Mcomove.
BF3 je totalno falio rush, a BF4 nisam igrao. Razlog zašto je BC2 imao dobar rush je zato što su mape bile posebno dizajnirane za taj mod, a ne da su koristili neku conquest mapu pa random razbacali Mcomove.
D. Peak je bio savrsena rush mapa... I jos jedna ne mogu joj se sjetiti imena.... U BF 4 imas Zavod koji je OK i ova zadnja community mapa...
Mrzim rush
D. Peak je bio savrsena rush mapa... I jos jedna ne mogu joj se sjetiti imena.... U BF 4 imas Zavod koji je OK i ova zadnja community mapa...
E da, zaboravio sam reć da je Rush za mene bio dobar samo na 16v16 serverima, sve preko toga je bio teški clusterfuck.
Mrzim rush
Meni isto nije nikada bas sjeo. Eventualno na damavandu. OK, kanali su isto bili zabavni. Sve ostalo - meh...
E da, zaboravio sam reć da je Rush za mene bio dobar samo na 16v16 serverima, sve preko toga je bio teški clusterfuck.
To se je definitivno maksimalni broj igraca.... Kanali rush su bili vece smece..... A Mrski kako ce vam se i svidjati rush kad ga igrate udva naslova koji nemaju dobre rush mape... To mi je sa BC i BC2 bio daleko najdrazi mod jer nije bilo pobjednika ako nije cjeli tim stiskao kako treba... u BF 3 i BF 4 rush je vecinom napravljen za boostanje statsa sa vozilima...
Mrzim rush
OK, kanali su isto bili zabavni. Sve ostalo - meh...
Muahahahahahahahahahahahahha
Misliš za obranu sa Tunguskom? Ako je iole pametan team bio napadači su teško šta mogli napraviti. Kad se prođe prva baza, ajde.
Misliš za obranu sa Tunguskom? Ako je iole pametan team bio napadači su teško šta mogli napraviti. Kad se prođe prva baza, ajde.
Tom, zabava ne podrazumijeva nuzno pobjedu...
Zadnjih dana se setam po mapama ko utvara i ispucavam ucave i suave. Nemam pojma koji skor bude na kraju. A opet mi je zabavno.
Tom, zabava ne podrazumijeva nuzno pobjedu...
Zadnjih dana se setam po mapama ko utvara i ispucavam ucave i suave. Nemam pojma koji skor bude na kraju. A opet mi je zabavno.
A zato te nema na rustu ...
Da, kad mi mis prestane raditi kako spada onda odem na BF. Tamo ne moram drzati right click za nista...
Da, kad mi mis prestane raditi kako spada onda odem na BF. Tamo ne moram drzati right click za nista...
Hmm, meni right click treba za nišaniti.
Ahh, to onda objašnjava tvoju preciznost - prestani s hipfire-om!!!
Hmm, meni right click treba za nišaniti.
Ahh, to onda objašnjava tvoju preciznost - prestani s hipfire-om!!!
Spelac sprica po karti ko Ron Jeremy po setu ...
Pa ima aimbot, što će mu right click
Spelac sprica po karti ko Ron Jeremy po setu ...
ˇˇ
Pa ima aimbot, što će mu right click
Aha, ko Ron Jeremy, njemu ili drže ili kažu gdje treba ići, ali svejedno šprica sve okolo.
Ma ne mogu drzati desnu tipku pritisnutu. U BF nije problem jer na klik se dize ADS, na klik spusta. A u rustu moras drzati pritisnuto. Ne moze se nikako zabindati da radi kao u BF-u...
Ma ne mogu drzati desnu tipku pritisnutu. U BF nije problem jer na klik se dize ADS, na klik spusta. A u rustu moras drzati pritisnuto. Ne moze se nikako zabindati da radi kao u BF-u...
Sad se ja osjećam glupo... Što ima toggle za sighte? Ja ko kreten držim desnu tipku...
Sad se ja osjećam glupo... Što ima toggle za sighte? Ja ko kreten držim desnu tipku...
Ajd bar je draga oduševljena sposobnostima srednjeg prsta
Idem se ubit, glup sam ko točak
Ajd bar je draga oduševljena sposobnostima srednjeg prsta
Idem se ubit, glup sam ko točak
Nemoj tako, desi se i curi dijete. Pitaj duju...