Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.270.606
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Battlefield 1

Rush će na Battlefieldu 1 biti odlično urađen, i biti će naj igraniji mod. Tako da bez brige, sve će biti OK.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Battlefield 1
CyberDemonVZ kaže...

Rush će na Battlefieldu 1 biti odlično urađen, i biti će naj igraniji mod. Tako da bez brige, sve će biti OK.

Znači, odradio si pre-order...

13 godina
TomoR kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ne. Ali rush će ti biti odličan.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
TomoR kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ne. Ali rush će ti biti odličan.

Sinko, riječi ti se pozlatile. Možda kupim tu "igricu" onda

14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Do tog zaključka si doša zato šta su oni tako rekli? 

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Ja cu kupit samo zbog tih prekrasnih konja!

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
16 godina
Friday kaže...

Konjino

13 godina
Volume kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Do tog zaključka si doša zato šta su oni tako rekli? 

Čak ni oni to nisu rekli! Sve se bojim kakav je onda :D

To sam napisao samo zato da bude negdje na internet napisano. Znači, istina je.

I da utješim Toma.

14 godina
neaktivan
Battlefield 1

BF 3 je imao dvije dobre rush mape... BF 4 mozda dvije dobre rush mape.... Tko zna mozda uspiju ponoviti BFBC i BFBC2 rush bar jednim djelom ili to ipak probaju sacuvati za BFBC3

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Friday kaže...

Bilo bi dobro i da tovare ubace. Neka budu sporiji od konjova, al da zato budu moćniji, npr. da imaju montirane topove na leđa 

17 godina
ceco22 kaže...

BF 3 je imao dvije dobre rush mape... BF 4 mozda dvije dobre rush mape.... Tko zna mozda uspiju ponoviti BFBC i BFBC2 rush bar jednim djelom ili to ipak probaju sacuvati za BFBC3

BF3 je totalno falio rush, a BF4 nisam igrao. Razlog zašto je BC2 imao dobar rush je zato što su mape bile posebno dizajnirane za taj mod, a ne da su koristili neku conquest mapu pa random razbacali Mcomove.

Koristite blage riječi i jake argumente
14 godina
neaktivan
Dodinho kaže...
ceco22 kaže...

BF3 je totalno falio rush, a BF4 nisam igrao. Razlog zašto je BC2 imao dobar rush je zato što su mape bile posebno dizajnirane za taj mod, a ne da su koristili neku conquest mapu pa random razbacali Mcomove.

D. Peak je bio savrsena rush mapa... I jos jedna ne mogu joj se sjetiti imena.... U BF 4 imas Zavod koji je OK i ova zadnja community mapa...

13 godina
Battlefield 1

Mrzim rush

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1
Jučer sam gledao x-kurca i on je na eventu probao onog trećeg heroa - antitank nešto??
Oneshotao je pilota u avionu bez problema iz one tandžare - nisam siguran je li sjebo i avion ili samo pilota, ali sam se malo posrao u gaće kad sam to vidio.

Svaki novi video koji pogledam me sve više razveseljava.
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ceco22 kaže...
Dodinho kaže...
ceco22 kaže...

D. Peak je bio savrsena rush mapa... I jos jedna ne mogu joj se sjetiti imena.... U BF 4 imas Zavod koji je OK i ova zadnja community mapa...

E da, zaboravio sam reć da je Rush za mene bio dobar samo na 16v16 serverima, sve preko toga je bio teški clusterfuck.

Koristite blage riječi i jake argumente
17 godina
odjavljen
MRSKI kaže...

Mrzim rush

Meni isto nije nikada bas sjeo. Eventualno na damavandu. OK, kanali su isto bili zabavni. Sve ostalo - meh...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

E da, zaboravio sam reć da je Rush za mene bio dobar samo na 16v16 serverima, sve preko toga je bio teški clusterfuck.

To se je definitivno maksimalni broj igraca.... Kanali rush su bili vece smece..... A Mrski kako ce vam se i svidjati rush kad ga igrate udva naslova koji nemaju dobre rush mape... To mi je sa BC i BC2 bio daleko najdrazi mod jer nije bilo pobjednika ako nije cjeli tim stiskao kako treba... u BF 3 i BF 4 rush je vecinom napravljen za boostanje statsa sa vozilima...

17 godina
Friday kaže...
MRSKI kaže...

Mrzim rush

OK, kanali su isto bili zabavni. Sve ostalo - meh...

Muahahahahahahahahahahahahha

Misliš za obranu sa Tunguskom? Ako je iole pametan team bio napadači su teško šta mogli napraviti. Kad se prođe prva baza, ajde.

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Misliš za obranu sa Tunguskom? Ako je iole pametan team bio napadači su teško šta mogli napraviti. Kad se prođe prva baza, ajde.

Tom, zabava ne podrazumijeva nuzno pobjedu...

Zadnjih dana se setam po mapama ko utvara i ispucavam ucave i suave. Nemam pojma koji skor bude na kraju. A opet mi je zabavno.

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
TomoR kaže...

Tom, zabava ne podrazumijeva nuzno pobjedu...

Zadnjih dana se setam po mapama ko utvara i ispucavam ucave i suave. Nemam pojma koji skor bude na kraju. A opet mi je zabavno.

A zato te nema na rustu ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

Da, kad mi mis prestane raditi kako spada onda odem na BF. Tamo ne moram drzati right click za nista...

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
Bastardo kaže...

Da, kad mi mis prestane raditi kako spada onda odem na BF. Tamo ne moram drzati right click za nista...

Hmm, meni right click treba za nišaniti.

Ahh, to onda objašnjava tvoju preciznost - prestani s hipfire-om!!! 

13 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Friday kaže...
Bastardo kaže...

Hmm, meni right click treba za nišaniti.

Ahh, to onda objašnjava tvoju preciznost - prestani s hipfire-om!!! 

Spelac sprica po karti ko Ron Jeremy po setu ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
16 godina
odjavljen

Pa ima aimbot, što će mu right click

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
Bastardo kaže...

Spelac sprica po karti ko Ron Jeremy po setu ...

ˇˇ

Sum_of_all_fears kaže...

Pa ima aimbot, što će mu right click

Aha, ko Ron Jeremy, njemu ili drže ili kažu gdje treba ići, ali svejedno šprica sve okolo.

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Ma ne mogu drzati desnu tipku pritisnutu. U BF nije problem jer na klik se dize ADS, na klik spusta. A u rustu moras drzati pritisnuto. Ne moze se nikako zabindati da radi kao u BF-u...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Friday kaže...

Ma ne mogu drzati desnu tipku pritisnutu. U BF nije problem jer na klik se dize ADS, na klik spusta. A u rustu moras drzati pritisnuto. Ne moze se nikako zabindati da radi kao u BF-u...

Sad se ja osjećam glupo... Što ima toggle za sighte? Ja ko kreten držim desnu tipku...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...
Friday kaže...

Sad se ja osjećam glupo... Što ima toggle za sighte? Ja ko kreten držim desnu tipku...

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen

Ajd bar je draga oduševljena sposobnostima srednjeg prsta

Idem se ubit, glup sam ko točak

17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Ajd bar je draga oduševljena sposobnostima srednjeg prsta

Idem se ubit, glup sam ko točak

Nemoj tako, desi se i curi dijete. Pitaj duju...

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice