Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.270.748
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 1
Bastardo kaže...

Djeco predjite na rust ... eno ga na humble bundleu za kikiriki ...

Obracas se ekipi koja ima vrlo visoke standarde i kojoj smeta svaka jebena sitnica a nudis im da prijedju na igru koja je u alphi i u kojoj medvjed moze skociti na 50m visok kamen u desetinki a ne moze se popeti na pola metra visoku platformu, u kojoj kad ubijes svinju dobijes pilece meso i u kojoj se radi wipe svih servera i statistika cim ekipa uspije nesto nagrindati. A to je samo par sitnica koje su mi sada pale na pamet. Igra je OK, ali usporedjivati ju sa icime iz BF fransize ili predlagati kao alternativu je kao da ja nekome tko je nezadovoljan sa svojom novom BMW sedmicom kazem neka kupi novog sandera jer je meni moj OK.

Freak Show Inc.
13 godina
Jack Sparrow kaže...
Bastardo kaže...

Jesam. Pero, Pirat, Devil i ja sagradili kucu nekakvu. Došla 3 lika kad smo spavali i razvalili nas sve i to dva put. Prije toga nam neki heli po rokao po kući. Sad opet sve iz nova. 

E da i svi ostali imaju muškarce sa velikim pimpekima, samo je meni igra dodjelila žemsku sa osrednjim cicama. Dobra stvar je što se sad mogu in game puštati kao žena pa mi sve pomažu.

Ma nije tolko loše ovo. Mapa podjeća na BC2 aricu harbor i atacamu. Jedna zastava je udaljena 500m od drugih, ali to je ako se ne varam mjesto kroz koje prolazi onaj oklopni vlak i to mu je kao neka stanica?! I ne ispucava avion fire ballse nego rakete hahah.

there i fixed it for you 

17 godina
Battlefield 1

Šta onda, ne valja na kraju? Kupujemo Cod? haha

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Dodinho kaže...

Šta onda, ne valja na kraju? Kupujemo Cod? haha

Ovo sve više vuče na COD sa destrukcijom i vozilima. Gameplay odnosno kretnje vojnika su jednostavno prebrzi za moj ukus. Ili sam baš toliko ostario. Još i oni konji 

I mapa je "snipe town" iz COD 2

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2016 11:24 (MRSKI).
13 godina
Bastardo kaže...

Gledam već neko vrijeme, al nikako da me privuče. New Man je s vama? Školski kolega iz VŽ :D

I već nekoliko tjedana tražim neku MMO svemirsku simulaciju. Napucavanje, trgovina... I sve što sam našao su Elite i Star Citizen. Prva je pala s 15.000 igrača na 2.000. To mi je nekako malo za takav svemir. A Star Citizen će možda biti gotov do 2020....

Čarapa je ekspert u ovome, možda ima kakvu ideju :)

P.S. i ostaje mi samo BF4 i kasnije 1 :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže..

Probaj Rainbow Six Siege.

Rust je đubre,kako mi igramo samo na večer svaki put se probudimo mrtvi  i od naše kuĆice samo temelje ostane.

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
pirat kaže...
CyberDemonVZ kaže..

Probaj Rainbow Six Siege.

Rust je đubre,kako mi igramo samo na večer svaki put se probudimo mrtvi  i od naše kuĆice samo temelje ostane.

Ako se probudis mrtav, onda dobro razmisli o sigurnosti baze :)

Gledam da ja dignem server za nase junake pa baci oko u Rust temi, tamo cu okacit info ako to zazivi ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
14 godina
neaktivan
Battlefield 1
http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 1

ja imam rust al nemam s kim igrat

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 1

Zašto hero pickupi, dice, ma zašto?

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
SiNkE.Zgb kaže...

lol pa imaš petka i njegovog kuma.....doduše kolko čitam tamo u rust temi, nema upada ak ne daš guze i to ako si sretan pa samo traže to

@Cyber: space sim i mmo + jeftino ti baš i ne idu zajedno....imaš eve online ali ti je to veoma skup sport i zahtjeva mnogo vremena + trebaš valjda deset dodatnih monitora za svu tu silnu količinu grafova, alata, mapa koja ti treba za normalno igranje 

SC možeš slobodno i zaboraviti jer pitanje je hoće li uopće biti ičega od toga a Elite ti je ok opcija s time da kao što si rekao baza igrača pada veoma brzo jer igri fali sadržaja.

Battlelog: [G] pijana_carapa
14 godina
fila2208 kaže...

Nisam gledao stream jer se rano dižem ali.....kaj ih ima? Pa zar nisu rekli da toga neće biti?

13 godina
neaktivan
Granzon kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

lol pa imaš petka i njegovog kuma.....doduše kolko čitam tamo u rust temi, nema upada ak ne daš guze i to ako si sretan pa samo traže to

@Cyber: space sim i mmo + jeftino ti baš i ne idu zajedno....imaš eve online ali ti je to veoma skup sport i zahtjeva mnogo vremena + trebaš valjda deset dodatnih monitora za svu tu silnu količinu grafova, alata, mapa koja ti treba za normalno igranje 

SC možeš slobodno i zaboraviti jer pitanje je hoće li uopće biti ičega od toga a Elite ti je ok opcija s time da kao što si rekao baza igrača pada veoma brzo jer igri fali sadržaja.

Rust je odgovor na vecinu pitanja!

17 godina
Granzon kaže...
fila2208 kaže...

Nisam gledao stream jer se rano dižem ali.....kaj ih ima? Pa zar nisu rekli da toga neće biti?

Ni meni se ne sviđa na prvu, ali kažu ovi koju su igrali da nije OP kao heroji u SW (nisam ni to igrao, ali isto djeluje bezveze)... Ne mogu se još odlučiti kako se osjećam u vezi toga.

14 godina
neaktivan
Dodinho kaže...
Granzon kaže...
fila2208 kaže...

Ni meni se ne sviđa na prvu, ali kažu ovi koju su igrali da nije OP kao heroji u SW (nisam ni to igrao, ali isto djeluje bezveze)... Ne mogu se još odlučiti kako se osjećam u vezi toga.

po vidjenom na strimu nije ni priblizno onome na SWBF... vec imas dvije opcije da pokupis hevy metal armor i bacac plamena...

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
16 godina
Battlefield 1

Mogli su samo staviti da pobereš tu mašinku ili onaj sniper kao u BF4, a ne cijelog solđera pokupiš. Navodno ima malo više HPa i to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Šta ne postoji još jedan koji je specijaliziran za uništavanje tenkova i vozila? Ali da, na 3 lokacije u mapi bi trebali biti, pokupis opremu s poda i svakih 5-6 minuta se respawna oprema. Koncept djeluje ok, treba vidjeti kako će izgledati na duže staze.

11 godina
Dodinho kaže...

Šta ne postoji još jedan koji je specijaliziran za uništavanje tenkova i vozila? Ali da, na 3 lokacije u mapi bi trebali biti, pokupis opremu s poda i svakih 5-6 minuta se respawna oprema. Koncept djeluje ok, treba vidjeti kako će izgledati na duže staze.

Da 3 su zapravo: Flametrooper, Sentry i Tank Hunter

EDIT: https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/4xuqpd/battlefield_1_elite_classes/

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2016 16:05 (Avensac).
14 godina
Dodinho kaže...

Dosadno do bola: zamisli si pola tima kako čeka na prvoj točki da se respawna taj picup a protivnički tim već zauzima 2/3 mape a ti i možda još 2-3 se pokušavate njima suprostaviti...

Ali doći će i beta za par dana pa ću prosuditi kako to sve funkcionira. Preorder prije bete nikako, čak ni hype me ovog puta nije primio i bez probe nema kupnje.

17 godina
Granzon kaže...
Dodinho kaže...

Dosadno do bola: zamisli si pola tima kako čeka na prvoj točki da se respawna taj picup a protivnički tim već zauzima 2/3 mape a ti i možda još 2-3 se pokušavate njima suprostaviti...

Ali doći će i beta za par dana pa ću prosuditi kako to sve funkcionira. Preorder prije bete nikako, čak ni hype me ovog puta nije primio i bez probe nema kupnje.

Ali ovo što si naveo je možda jednom u sto slučajeva, isto tako onda možeš reć da će ekipa čekati u meniju dok se ne pojavi opcija za spawnat se u tenku ili avionu, realno, debile možeš naći u svakoj online igri. Ja sam prvi koji nebi čekao te pickupove, ako naletim bi uzeo, ako nema onda gibam dalje.

14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...

Stvarno tako lose? 

Ne. To su Volume i Skiledzija. Bez brige :)

Je da nekad kenjam bezveze, al iskreno ni jedan aspekt ove igre mene ne podsjeća na bf i sve viđeno mi je sranje, pa ti reci šta oćeš... 

Uostalom ionako san se oladia skroz od bfa il bilo kakvog gejminga pa me boli neka stvar šta će na kraju bit s ovom igjicom

13 godina
neaktivan
Friday kaže...
Bastardo kaže...

Obracas se ekipi koja ima vrlo visoke standarde i kojoj smeta svaka jebena sitnica a nudis im da prijedju na igru koja je u alphi i u kojoj medvjed moze skociti na 50m visok kamen u desetinki a ne moze se popeti na pola metra visoku platformu, u kojoj kad ubijes svinju dobijes pilece meso i u kojoj se radi wipe svih servera i statistika cim ekipa uspije nesto nagrindati. A to je samo par sitnica koje su mi sada pale na pamet. Igra je OK, ali usporedjivati ju sa icime iz BF fransize ili predlagati kao alternativu je kao da ja nekome tko je nezadovoljan sa svojom novom BMW sedmicom kazem neka kupi novog sandera jer je meni moj OK.

"sporedjivati ju sa icime iz BF fransize"

Bolja je od hardlinea :)

17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

Bolja je od hardlinea :)

Freak Show Inc.
16 godina
Volume kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...

Stvarno tako lose? 

Ne. To su Volume i Skiledzija. Bez brige :)

Je da nekad kenjam bezveze, al iskreno ni jedan aspekt ove igre mene ne podsjeća na bf i sve viđeno mi je sranje, pa ti reci šta oćeš... 

Uostalom ionako san se oladia skroz od bfa il bilo kakvog gejminga pa me boli neka stvar šta će na kraju bit s ovom igjicom

Jedno pitanje. Koji je to aspekt koji čini BF BFom?

Pa BF je uvijek bio, kako bi to Englezi rekli large scale warfare. A to je upravo takvo nešto. Imaš sva moguća sredstva koja su se koristila u ratu u tom dobu i velike mape.

17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Sad jedva čekam dodatne dojmove/streamove jer ovo sam mislio uzimat, no ako baš toliko ne valja...   

Ovo su samo vizualni dojmovi, a konačan sud ćemo donijeti 31. kad probamo betu tako da nema potrebe čekati plaćene recenzije LVL Smrada i Jack Kurca, kao i Xpapka.

desert mapa kao silk road u bf4?

dodali su tu konje umjesto motocikla,ima tnt,pa onda ovi pickupovi(3),onda je tu ovaj cepelin,pa vlak za gubitnički tim(možda se sa time dobije to da nije silovanje kao u prošlim nastavcima da jedan tim nabije drugi u bazu i gotovo)...oružja i ostalo kao ww1...ima recimo novosti dosta ali i dalje je to bf

neznam čemu se žalite na brzinu? pa bolje da je igra brža...

16 godina

Nisu baš poput motocikla jer mogu skakti i možeš udarati ljudi sa njih.  Kolko sam čuo jučer imaju dosta malo healtha i mislim da je moguće samo konja zveknuti, a onu sablju će imati samo onaj koji se spawna na konja jer će dobiti posebnu klasu kao što sad dobivaš u avionu i tenku.

Brijem da i nema ljepljenja C4 na konja(lol).

17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Nisu baš poput motocikla jer mogu skakti i možeš udarati ljudi sa njih.  Kolko sam čuo jučer imaju dosta malo healtha i mislim da je moguće samo konja zveknuti, a onu sablju će imati samo onaj koji se spawna na konja jer će dobiti posebnu klasu kao što sad dobivaš u avionu i tenku.

Brijem da i nema ljepljenja C4 na konja(lol).

pa i motocikl napravi roadkil...jedino kaj na motociklu samo suvozač može pucat

je da,ali šta je rekao onaj jackku***,da možeš bacat valjda granate,onda možeš bacat i tnt

17 godina
Battlefield 1

Evo Lvl ukratko opisao flamethrower elite klasu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
M4X kaže...

pa i motocikl napravi roadkil...jedino kaj na motociklu samo suvozač može pucat

je da,ali šta je rekao onaj jackku***,da možeš bacat valjda granate,onda možeš bacat i tnt

Ništa s toga, upravo je lvlcap potvrdio. Osim ako ubace kakav loadout, ali opet mogao bi biti teški spammfest s tim.

Dodinho kaže...

Ako sam dobro skužio ta elite klasa si ne regenerira health tako da je barem to dobro :)

17 godina
Jack Sparrow kaže...
Dodinho kaže...

Ako sam dobro skužio ta elite klasa si ne regenerira health tako da je barem to dobro :)

To ne znam jer na videu nije dugo poživio da se vidi ako će mu se regenerirati prije nego se popeo onim ljestvama, ali sve u svemu ne izgleda ništa strašno, prije mi se čini da će biti beskorisno nego će biti OP.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice