- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
cyber to ti je odavno vec za EA access i novi Orgin access..... Vec sam tako igrao SWBF , GW2, NFS 2015, FIFU
Meh
Battlefield Jedan da zavlada svima, Battlefield Jedan što traži i seže,
Battlefield Jedan da spoji se s njima i u tami ih sveže.*
*pod "njima" misli se na ostale Battlefield igre, ponajviše na Battlefield 4 i Hardline iz kojih će biti moguće prebacivanje iz jedne igre u drugu igru (dok god se posjeduje igru) i to iz same igre.
Ovi se ugleda na peru
bit će šoranja oko zastava,vožnje jeta itd.
trailer je baš hajp train,dobro im uspijeva...desert mapa,to im je najlakše napravit i grafički i sve,vidit ćemo ostale mape sa zgradama itd...grafika će po običaju bit jako dobra na ultra...
Vele na reddit-u da insideri pocinju igrat betu od 21.8 ,navodno su to rekli sad na gamescom streamu ,nisam gledao ispocetka pa nemogu sam potvrdit (jednom u godini dode punica i bas veceras)
https://www.twitch.tv/battlefield/v/83982838 - 15:30 he says that the open beta is 31th august
15:45 he says 21th august for insiders.
Vele na reddit-u da insideri pocinju igrat betu od 21.8 ,navodno su to rekli sad na gamescom streamu ,nisam gledao ispocetka pa nemogu sam potvrdit (jednom u godini dode punica i bas veceras)
Vjerojatno bude na random , a ne svima insiderima pošto nakon ovih hype trailera su svi bf insider postali :P
EDIT: c/p s Battlefieldovog twittera Since you're an Insider, you'll get to play the Open Beta one day before it launches worldwide , a do 21 se vjerojatno mozes prijaviti.
Nisam ni znao da već traje! OMG, pa daj bar nama javi ak već ti patiš
Koja je ono pica crna s naočalama?
Koja je ono pica crna s naočalama?
Ako misliš na ovu
Mljac :D
Samo šteta kaj ne igra Battlefield, proslavila se na COD-u.
Prije bi cybera puka nego nju
(P.S. letvom po glavi?)
I kakav vam je dojam sinoćnjeg streama? Meni je izgledalo malo prekaotično ili je do lošeg režisera koji je svako malo prebacivao sa jednog na drugog igrača. I činilo mi se kao da još nije optimizirano jer se padalo u djeliću sekunde i u nekim nejasnim situacijama. Definitivno čekam betu prije kupovine.
I kakav vam je dojam sinoćnjeg streama? Meni je izgledalo malo prekaotično ili je do lošeg režisera koji je svako malo prebacivao sa jednog na drugog igrača. I činilo mi se kao da još nije optimizirano jer se padalo u djeliću sekunde i u nekim nejasnim situacijama. Definitivno čekam betu prije kupovine.
Potpuno isti dojam!
Ne mozes nista zakljucivati kad njih gledas. Moramo to sami isprobati.
Primjetio sam da jos nije gotova animacija penjanja po ljestvama. Likovi su trzali s precke na precku.

4 točke na hrpi, a onda jedna 2 km udaljena od svih koju nitko ne jebe.
Prevelika i preotvorena - ne lajkam.
Avion i vlak koji ispucavaju fireballs????!!!! WTF
Prebrzo mi se sve to čini - čak ovako od oka, brže od jebenog COD-a.
Server im je pod nogama i svi imaju ping 0, a opet im se događa da u kutu dobiju objave kako nešto ne radi kako spada - FAK JEA - BF 4EVAH!!!!!
Izlgeda da su smanjili TTK jer su likovi ponekad prebrzo padali??
Ma ništa mi se nije svidjelo osim grafike, ali jebeš grafiku kad je sve ostalo u kurcu.
Jako sam razočaran i pomalo ljut.
Ma ništa mi se nije svidjelo osim grafike, ali jebeš grafiku kad je sve ostalo u kurcu.
Jako sam razočaran i pomalo ljut.
Dobro ti je rekao Dama da ne radiš pre-order...
Tko ju ne bi, ja bih njega :)
Stvarno tako lose?
Sad jedva čekam dodatne dojmove/streamove jer ovo sam mislio uzimat, no ako baš toliko ne valja...
Sad jedva čekam dodatne dojmove/streamove jer ovo sam mislio uzimat, no ako baš toliko ne valja...
Ovo su samo vizualni dojmovi, a konačan sud ćemo donijeti 31. kad probamo betu tako da nema potrebe čekati plaćene recenzije LVL Smrada i Jack Kurca, kao i Xpapka.
Djeco predjite na rust ... eno ga na humble bundleu za kikiriki ...
Stvarno tako lose?
Ne. To su Volume i Skiledzija. Bez brige :)

Djeco predjite na rust ... eno ga na humble bundleu za kikiriki ...
Jesam. Pero, Pirat, Devil i ja sagradili kucu nekakvu. Došla 3 lika kad smo spavali i razvalili nam sve i to dva put. Prije toga nam neki heli rokao po kući. Sad opet sve iz nova.
E da i svi ostali imaju muškarce sa velikim pimpekima, samo je meni igra dodjelila žemsku sa osrednjim cicama. Dobra stvar je što se sad mogu in game puštati kao žena pa mi sve pomažu.
Ma nije tolko loše ovo. Mapa podjeća na BC2 aricu harbor i atacamu. Jedna zastava je udaljena 500m od drugih, ali to je ako se ne varam mjesto kroz koje prolazi onaj oklopni vlak i to mu je kao neka stanica?! I ne ispucava avion fire ballse nego rakete hahah.