Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.256.475
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 1
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Jack Sparrow kaže...

Al zvuk je perverzija opet. Prejebni zvučni efekti kad pucaš iz dvokrilca po airshipu ili drugoj letjelici.

Kad smo kod toga, potrgani djelovi aviona:

https://gfycat.com/CriminalThoseKiskadee

najbolji zvuk će mi bit kad ti mučki zabijem bayonetu u leđa 

Dođi

15 godina
neaktivan
Battlefield 1

Samo napaljujete napaćeni narod s tim video klipovima. Ja danas kad se vratim s posla preordam ali ne s Origina već s Cdkey.com cijena 300.00 kn.

sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
maxis kaže...

Samo napaljujete napaćeni narod s tim video klipovima. Ja danas kad se vratim s posla preordam ali ne s Origina već s Cdkey.com cijena 300.00 kn.

E ne može. Samo inženjeri mogu. Sorry.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
13 godina
Battlefield 1

Leet, sretan rođendan!!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Što više gledam gameplay, moram priznati da mi sve više i više sviđa. Na prvu mi nije sjelo, vjerojatno kada sam vidio one nadroksane kretene koji ne znaju ni džojstik držati u ruci da igraju. Kada gledam ove "normalne" igrače onda je to druga priča. Nisam našao više od ovog videa poniliona

sa gameplaya u avionu i jedan mali dio u jackfragsa. Uglavnom vizualno su odradili odlično. 

Kakva je situacija sa autorepair kod vozila. Vidio sam da kad si u vozilu da se možeš prebaciti na repair i da se repairaš po 20% a da se pri tome ne možeš kretati niti pucati. Šta je sa avionima, da li je bilo priče o tome da li se oni sami reparaju? I druga stvar, bar po viđenom, tenk puni municiju tek nakon svih 5 potrošenih granata??

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
maxis kaže...

E može digao ja kredit pa mogu i ja makar nisam inđiner.

sake08
13 godina
maxis kaže...
Soldier977 kaže...
maxis kaže...

E može digao ja kredit pa mogu i ja makar nisam inđiner.

13 godina
MRSKI kaže...

Što više gledam gameplay, moram priznati da mi sve više i više sviđa.....

Nemoj samo još i ti preorderat  

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2016 10:07 (Soldier977).
16 godina
Soldier977 kaže...
MRSKI kaže...

Samo su još on i Volume ostali

Bnet: Gaap#2615 - Origin: MRSmith1_Cro - Steam: MRSmith
17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...
Soldier977 kaže...
MRSKI kaže...

Samo su još on i Volume ostali

Ma voljum izigrava onu koku sto trcu oko kokosinjca prije nego se naguzi pijetlu. 

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...

Ma voljum izigrava onu koku sto trcu oko kokosinjca prije nego se naguzi pijetlu. 

10 godina
Battlefield 1

samo da što prije dođe na konzole

0 0 hvala 0
16 godina
gamero kaže...

samo da što prije dođe na konzole

Našao sam nešto smeđe na gaćama.

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Ovi prljavi konzolasi...

Freak Show Inc.

6 0 hvala 0
10 godina

hahaha

16 godina
Battlefield 1

Što se smiješ.. zbog tebe i takvih kao ti nam avioni i dan danas zapinju za krošnje drveta

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 1

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 1

Jel tko od ovih youtubefaggota komentirao hitreg netcode itd?

Kaj vele?

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Potvrđene multiplayer nacije:

British, German, Austro-Hungarian, Italian, Ottoman, and American.

https://twitter.com/Battlefield/status/742475469140824064

Kasnije potvrđena i Francuska. Vjerojatno će se pojaviti tek kasnije (DLC)?

https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/4o0648/bf1_french_confirmed_for_multiplayer_post_launch/

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
3 0 hvala 5
13 godina
red_bull kaže...

Kaj vele?

Xfactor ima dosta dug video u kojem samo govori.... al se ne sjecam da je spomenuo hitreg...

7 i pol minut:

Opa, 4 zvjezdice!

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2016 11:24 (CyberDemonVZ).
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/4o0648/bf1_french_confirmed_for_multiplayer_post_launch/

LOL, Francuska je bas poznata kao velika sila u slucaju svjetskog rata...

Freak Show Inc.
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
red_bull kaže...

Kaj vele?

Xfactor ima dosta dug video u kojem samo govori.... al se ne sjecam da je spomenuo hitreg...

Svi su igrali sa 0 pingom na LAN-u, pa sad, ako tu nije hitreg bio dobar, onda stvarno...

13 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Pff, ti znaš povijest ko Ivanec.

:)

Nego, na netu se dosta spominju Australija i Kanada kao važnije države u WW1. Valjda će se i oni pojaviti

16 godina
Friday kaže...

Haha, baš! Tu ide dobro onaj stari Google Feeling lucky prank

14 godina
MRSKI kaže...

Što više gledam gameplay, moram priznati da mi sve više i više sviđa. Na prvu mi nije sjelo, vjerojatno kada sam vidio one nadroksane kretene koji ne znaju ni džojstik držati u ruci da igraju. Kada gledam ove "normalne" igrače onda je to druga priča. Nisam našao više od ovog videa poniliona

sa gameplaya u avionu i jedan mali dio u jackfragsa. Uglavnom vizualno su odradili odlično. 

Kakva je situacija sa autorepair kod vozila. Vidio sam da kad si u vozilu da se možeš prebaciti na repair i da se repairaš po 20% a da se pri tome ne možeš kretati niti pucati. Šta je sa avionima, da li je bilo priče o tome da li se oni sami reparaju? I druga stvar, bar po viđenom, tenk puni municiju tek nakon svih 5 potrošenih granata??

A koja pička jbt, šta bi ja sad triba sam vajnat? 

Iskreno i meni sad kad sam pogleda par ovih jubitubera koji znaju igrat sve izgleda puno bolje i zanimljivije, onaj stream mi je bia smeće obično 

Jedino i dalje stojim kod toga da je onaj ženski glas sranje, da triba izbacit prikaz damagea i da bi cepelin moga bit naporan. Gunship u bf4 ima tri mista, ne možeš s njim upravljati i lako ga se sruši pa opet zna dizati živce. Cepelin ima 6 mista, možeš upravljati s njim i prima tonu damagea po onom šta pričaju. I šta je najgore tim koji gubi ga doslovno dobije na poklon, to mi je glupo. 

Za preorder nema šanse, bf4 je prvi i zadnji koji san ikad napravia. Kupujem tek ako mi se svidi ono šta probam u beti

13 godina
Volume kaže...
MRSKI kaže...

li se oni sami reparaju? I druga stvar, bar po viđenom, tenk puni municiju tek nakon svih 5 potrošenih granata??

A koja pička jbt, šta bi ja sad triba sam vajnat? 

Iskreno i meni sad kad sam pogleda par ovih jubitubera koji znaju igrat sve izgleda puno bolje i zanimljivije, onaj stream mi je bia smeće obično 

Jedino i dalje stojim kod toga da je onaj ženski glas sranje, da triba izbacit prikaz damagea i da bi cepelin moga bit naporan. Gunship u bf4 ima tri mista, ne možeš s njim upravljati i lako ga se sruši pa opet zna dizati živce. Cepelin ima 6 mista, možeš upravljati s njim i prima tonu damagea po onom šta pričaju. I šta je najgore tim koji gubi ga doslovno dobije na poklon, to mi je glupo. 

Za preorder nema šanse, bf4 je prvi i zadnji koji san ikad napravia. Kupujem tek ako mi se svidi ono šta probam u beti

Priznajem ostavio sam te samog na bunkeru

Ma kakv preorder, to iz principa neću dok ne probam betu. Jebo nekoliko eura više ako igra bude stvarno dobra neće mi biti žao. I stvarno onaj ženski glas mi je debilana žešća. Ako ipak odluče na kraju ostaviti (ako im je to namjera za PTFO) to onda neka bude barem strogi muški glas koji će tako njubovima pojašnjavati šta se dešava na mapi i gdje bi trebali ići, ali ako se već ne znaju služiti minimapom sumnjam da će i to pomoći.

PS

mislim da cepelina dobije gubitnički tim tek ako gubi sa nekom velikom razlikom u tiketima da im se da još jedna šansa što u neku ruku i nije loše. Znam da je u četvorci znalo biti spawnrejpanja.  Ako je mala razlika onda to nema smisla jer daje veliku prednost. Mislim da sam to negdje pročitao/čuo

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2016 11:46 (MRSKI).
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Opa, 4 zvjezdice!

Na korak do špelca. Jesi baš 100% siguran da želiš biti kao on???

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Pff, ti znaš povijest ko Ivanec.

:)

Nego, na netu se dosta spominju Australija i Kanada kao važnije države u WW1. Valjda će se i oni pojaviti

Ako mogu na Euroviziju - mogu i u BF

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
MRSKI kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Opa, 4 zvjezdice!

LOL, izmedje 4. i 5. je cijela vjecnost... Mislim da je meni za zadnjih pola zvjezdice trebalo oko godine i pol. 

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
MRSKI kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Opa, 4 zvjezdice!

LOL, izmedje 4. i 5. je cijela vjecnost... Mislim da je meni za zadnjih pola zvjezdice trebalo oko godine i pol. 

Trta aaaa???

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice