Pa i meni se svida. Ali isto tako nema para prije sexa. Ako se ne napalim dovoljno na beti nema love..

Pa i meni se svida. Ali isto tako nema para prije sexa. Ako se ne napalim dovoljno na beti nema love..
nemaš kaj više vidjet,sad već ima hrpa videa i informacija...trebat će i dobra pc mašina za pc i 64 igrača ili koliko već ima,ima dosta destrukcije barem na ovoj prikazanoj mapi,najviše kamenčića,zidova itd.
nemaš kaj više vidjet,sad već ima hrpa videa i informacija...trebat će i dobra pc mašina za pc i 64 igrača ili koliko već ima,ima dosta destrukcije barem na ovoj prikazanoj mapi,najviše kamenčića,zidova itd.
Max objasnia sve
sad ti samo ulazi izlazi i sapunjaj mačora
Kad je beta?
Kasnije naljeto. Tako su najavili.
U bc2 je to bilo puno bolje odradjeno i puno duze je trajalo. Uvijek si nesto novo imao.
U BC2 si sve otključao do 22 ranka...tako da neznam kaj je to toliko dugo trajalo.😕
U bc2 je to bilo puno bolje odradjeno i puno duze je trajalo. Uvijek si nesto novo imao.
U BC2 si sve otključao do 22 ranka...tako da neznam kaj je to toliko dugo trajalo.😕
Ma najbolje da je sve otključano i da se fokusiramo na igru.
Najbolje da svi nešto imaju ono što bi oni ubacili u igru i to je to.
Ma najbolje da je sve otključano i da se fokusiramo na igru.
Najbolje za one koji su preorderali da stisnu gumb i svi koji nisu, a trenutno su na mapi, odmah im pogine lik.
Samo da maknu onaj SF ženski glasić i biti će super!
Dobro zar nitko od vas nije skuzio sta zenska prica cijelo vrijeme ?
Sad kad si mi rekao na što si mislio, naravno da smo skužili. Preočito je uz onakav glas :D
Ženska ne izgovara Alpha, Beta... Nego Apple...
A to nije radi neke fore ili neki čudan razlog, nego čisto zbog toga jer su Alpha, Beta... Nato izgovori slova i počeli su se koristiti 1956 godine :D
https://en.wikipedia.org/wiki/NATO_phonetic_alphabet
BF1 koristi stare (vjerojatno RAF-ove izgovore, neda mi se ponovo gledati video ) https://en.wikipedia.org/wiki/RAF_radio_alphabet
DICE je napravio domaću zadaću ;)
Ženska ne izgovara Alpha, Beta... Nego Apple...
A to nije radi neke fore ili neki čudan razlog, nego čisto zbog toga jer su Alpha, Beta... Nato izgovori slova i počeli su se koristiti 1956 godine :D
https://en.wikipedia.org/wiki/NATO_phonetic_alphabet
UGL, bezveze je i ide mi na živce. Ko da igraju EVE Online a ne BF.
Nego Dama, nešto si razmišljam.. Što kažeš da pre-orderamo BF1 još jednom? Možda hard-copy, čisto iz zabave dok se čeka release
Ufff :) fantastično! Jedva čekam
Nego Dama, nešto si razmišljam.. Što kažeš da pre-orderamo BF1 još jednom? Možda hard-copy, čisto iz zabave dok se čeka release
https://www.amazon.com/Battlefield-Exclusive-Collectors-Standard-Download-Code/dp/B01GW91V9G/
https://www.amazon.com/Battlefield-1-Exclusive-Collectors-Xbox-One/dp/B01F80SU58
(odaberi PC i Exclusive Collector's Edition - Standard)
lol pa kaj tu vrijedi 200 eura??
Nekako mi je broj oružja malen i taj izbornik mi se ne sviđa pretjerano (gdje se bira oružje) a gdje su modifikacije?
The Battlefield 1 Amazon Exclusive Collector's Edition includes Battlefield 1 Deluxe Edition Base Game, Collector's Edition Statue (14" Tall), Exclusive Steel book, Exclusive cloth poster, Deck of playing cards, Messenger pigeon tube with exclusive DLC content, Exclusive patch, and Premium packaging
Ufff skoro - malo je falilo... ali i Deluxe edition će biti dovoljan
https://www.amazon.com/Battlefield-1-Exclusive-Collectors-Xbox-One/dp/B01F80SU58
Nista. To je statusni simbol. To si mogu samo Smith i Dama priustiti.
Nekako mi je broj oružja malen i taj izbornik mi se ne sviđa pretjerano (gdje se bira oružje) a gdje su modifikacije?
Koliko oružja bi htio? Da znam javiti DICE-u. Smiju biti izmišljena, il baš moraju biti iz WW1?
Hehe, a sad ozbiljno.
Gdje si vidio malen izbor oružja? U gameplayu?
To ti nije izbor oružja u BF1. To je samo ograničen broj oružja za svaku klasu i jedna mapa da bi se prezentirala igra.
Nista. To je statusni simbol. To si mogu samo Smith i Dama priustiti.
LOL.... pa svaki pravi Battlefield fan i skiller mora preorderati deluxe edition. Pa nisam se školovao bezveze, nego da mogu to kupiti kada god zatreba.
LOL.... pa svaki pravi Battlefield fan i skiller mora preorderati deluxe edition. Pa nisam se školovao bezveze, nego da mogu to kupiti kada god zatreba.
Pa naravno! Zato i idem na faks, da kasnije mogu kupovati Deluxe edition slijedećih BF igara!
P.S. da imam neku normalnu plaću i da trenutno ne štedim za nešto, mislim da bi naručio ovo
Al zvuk je perverzija opet. Prejebni zvučni efekti kad pucaš iz dvokrilca po airshipu ili drugoj letjelici.
Kad smo kod toga, potrgani djelovi aviona:
i da trenutno ne štedim za nešto, mislim da bi naručio ovo
Opet kupuješ apartman? Jel' to 3. ili 4. po redu?
Al zvuk je perverzija opet. Prejebni zvučni efekti kad pucaš iz dvokrilca po airshipu ili drugoj letjelici.
Uf, odlicno izgleda :D
Nego zvuk, baš si razmišljam. Ovo je snimka 2.0 zvuka, komprimiranog na YouTubeu, i tak dobro zvuči.
Kak će to tek zvučati s dobrim zvučnom i slušalicama ili zvučnicima!
najbolji zvuk će mi bit kad ti mučki zabijem bayonetu u leđa