Al zvuk je perverzija opet. Prejebni zvučni efekti kad pucaš iz dvokrilca po airshipu ili drugoj letjelici.
Kad smo kod toga, potrgani djelovi aviona:
najbolji zvuk će mi bit kad ti mučki zabijem bayonetu u leđa
Dođi
Al zvuk je perverzija opet. Prejebni zvučni efekti kad pucaš iz dvokrilca po airshipu ili drugoj letjelici.
Kad smo kod toga, potrgani djelovi aviona:
najbolji zvuk će mi bit kad ti mučki zabijem bayonetu u leđa
Dođi
Samo napaljujete napaćeni narod s tim video klipovima. Ja danas kad se vratim s posla preordam ali ne s Origina već s Cdkey.com cijena 300.00 kn.
Samo napaljujete napaćeni narod s tim video klipovima. Ja danas kad se vratim s posla preordam ali ne s Origina već s Cdkey.com cijena 300.00 kn.
E ne može. Samo inženjeri mogu. Sorry.
Leet, sretan rođendan!!
Što više gledam gameplay, moram priznati da mi sve više i više sviđa. Na prvu mi nije sjelo, vjerojatno kada sam vidio one nadroksane kretene koji ne znaju ni džojstik držati u ruci da igraju. Kada gledam ove "normalne" igrače onda je to druga priča. Nisam našao više od ovog videa poniliona
sa gameplaya u avionu i jedan mali dio u jackfragsa. Uglavnom vizualno su odradili odlično.Kakva je situacija sa autorepair kod vozila. Vidio sam da kad si u vozilu da se možeš prebaciti na repair i da se repairaš po 20% a da se pri tome ne možeš kretati niti pucati. Šta je sa avionima, da li je bilo priče o tome da li se oni sami reparaju? I druga stvar, bar po viđenom, tenk puni municiju tek nakon svih 5 potrošenih granata??
E može digao ja kredit pa mogu i ja makar nisam inđiner.
E može digao ja kredit pa mogu i ja makar nisam inđiner.
Što više gledam gameplay, moram priznati da mi sve više i više sviđa.....
Nemoj samo još i ti preorderat
Samo su još on i Volume ostali
Samo su još on i Volume ostali
Ma voljum izigrava onu koku sto trcu oko kokosinjca prije nego se naguzi pijetlu.
samo da što prije dođe na konzole
samo da što prije dođe na konzole
Našao sam nešto smeđe na gaćama.
Ovi prljavi konzolasi...
hahaha
Što se smiješ.. zbog tebe i takvih kao ti nam avioni i dan danas zapinju za krošnje drveta
Jel tko od ovih youtubefaggota komentirao hitreg netcode itd?
Kaj vele?
Potvrđene multiplayer nacije:
British, German, Austro-Hungarian, Italian, Ottoman, and American.
https://twitter.com/Battlefield/status/742475469140824064
Kasnije potvrđena i Francuska. Vjerojatno će se pojaviti tek kasnije (DLC)?
Kaj vele?
Xfactor ima dosta dug video u kojem samo govori.... al se ne sjecam da je spomenuo hitreg...
7 i pol minut:
Opa, 4 zvjezdice!
https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/4o0648/bf1_french_confirmed_for_multiplayer_post_launch/
LOL, Francuska je bas poznata kao velika sila u slucaju svjetskog rata...
Kaj vele?
Xfactor ima dosta dug video u kojem samo govori.... al se ne sjecam da je spomenuo hitreg...
Svi su igrali sa 0 pingom na LAN-u, pa sad, ako tu nije hitreg bio dobar, onda stvarno...
https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/4o0648/bf1_french_confirmed_for_multiplayer_post_launch/
Pff, ti znaš povijest ko Ivanec.
:)
Nego, na netu se dosta spominju Australija i Kanada kao važnije države u WW1. Valjda će se i oni pojaviti
Što više gledam gameplay, moram priznati da mi sve više i više sviđa. Na prvu mi nije sjelo, vjerojatno kada sam vidio one nadroksane kretene koji ne znaju ni džojstik držati u ruci da igraju. Kada gledam ove "normalne" igrače onda je to druga priča. Nisam našao više od ovog videa poniliona
sa gameplaya u avionu i jedan mali dio u jackfragsa. Uglavnom vizualno su odradili odlično.Kakva je situacija sa autorepair kod vozila. Vidio sam da kad si u vozilu da se možeš prebaciti na repair i da se repairaš po 20% a da se pri tome ne možeš kretati niti pucati. Šta je sa avionima, da li je bilo priče o tome da li se oni sami reparaju? I druga stvar, bar po viđenom, tenk puni municiju tek nakon svih 5 potrošenih granata??
A koja pička jbt, šta bi ja sad triba sam vajnat?
Iskreno i meni sad kad sam pogleda par ovih jubitubera koji znaju igrat sve izgleda puno bolje i zanimljivije, onaj stream mi je bia smeće obično
Jedino i dalje stojim kod toga da je onaj ženski glas sranje, da triba izbacit prikaz damagea i da bi cepelin moga bit naporan. Gunship u bf4 ima tri mista, ne možeš s njim upravljati i lako ga se sruši pa opet zna dizati živce. Cepelin ima 6 mista, možeš upravljati s njim i prima tonu damagea po onom šta pričaju. I šta je najgore tim koji gubi ga doslovno dobije na poklon, to mi je glupo.
Za preorder nema šanse, bf4 je prvi i zadnji koji san ikad napravia. Kupujem tek ako mi se svidi ono šta probam u beti
li se oni sami reparaju? I druga stvar, bar po viđenom, tenk puni municiju tek nakon svih 5 potrošenih granata??
A koja pička jbt, šta bi ja sad triba sam vajnat?
Iskreno i meni sad kad sam pogleda par ovih jubitubera koji znaju igrat sve izgleda puno bolje i zanimljivije, onaj stream mi je bia smeće obično
Jedino i dalje stojim kod toga da je onaj ženski glas sranje, da triba izbacit prikaz damagea i da bi cepelin moga bit naporan. Gunship u bf4 ima tri mista, ne možeš s njim upravljati i lako ga se sruši pa opet zna dizati živce. Cepelin ima 6 mista, možeš upravljati s njim i prima tonu damagea po onom šta pričaju. I šta je najgore tim koji gubi ga doslovno dobije na poklon, to mi je glupo.
Za preorder nema šanse, bf4 je prvi i zadnji koji san ikad napravia. Kupujem tek ako mi se svidi ono šta probam u beti
Priznajem ostavio sam te samog na bunkeru
Ma kakv preorder, to iz principa neću dok ne probam betu. Jebo nekoliko eura više ako igra bude stvarno dobra neće mi biti žao. I stvarno onaj ženski glas mi je debilana žešća. Ako ipak odluče na kraju ostaviti (ako im je to namjera za PTFO) to onda neka bude barem strogi muški glas koji će tako njubovima pojašnjavati šta se dešava na mapi i gdje bi trebali ići, ali ako se već ne znaju služiti minimapom sumnjam da će i to pomoći.
PS
mislim da cepelina dobije gubitnički tim tek ako gubi sa nekom velikom razlikom u tiketima da im se da još jedna šansa što u neku ruku i nije loše. Znam da je u četvorci znalo biti spawnrejpanja. Ako je mala razlika onda to nema smisla jer daje veliku prednost. Mislim da sam to negdje pročitao/čuo
Opa, 4 zvjezdice!
Na korak do špelca. Jesi baš 100% siguran da želiš biti kao on???
Pff, ti znaš povijest ko Ivanec.
:)
Nego, na netu se dosta spominju Australija i Kanada kao važnije države u WW1. Valjda će se i oni pojaviti
Ako mogu na Euroviziju - mogu i u BF
Opa, 4 zvjezdice!
LOL, izmedje 4. i 5. je cijela vjecnost... Mislim da je meni za zadnjih pola zvjezdice trebalo oko godine i pol.
Opa, 4 zvjezdice!
LOL, izmedje 4. i 5. je cijela vjecnost... Mislim da je meni za zadnjih pola zvjezdice trebalo oko godine i pol.
Trta aaaa???