šta će sad 6 sati mljet gluposti i onda će pokazat 4 sekunde novog batlfilda iz kojeg opet nećeš znat ništa
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne znam za vas, ali ja sam uzeo godišnji kako bih mogao biti pribran za gledanje predstavljanja novog Battlefielda.
šta će sad 6 sati mljet gluposti i onda će pokazat 4 sekunde novog batlfilda iz kojeg opet nećeš znat ništa
Druže čitaš ti šta se piše? Ovo je pre-show, predstavljanje novog bf-a počinje u deset navečer i neće bit trailer od 4 sekunde
Ajde još jednom probajte Maxu objasnit da ništa do 22h navačer neće bit...
lik vas trola al jako :)
Druže čitaš ti šta se piše? Ovo je pre-show, predstavljanje novog bf-a počinje u deset navečer i neće bit trailer od 4 sekunde
koliko će trajat ovo od 10 šta počinje?
koliko će trajat ovo od 10 šta počinje?
Ponovit će sve ovo iz pre-showa šta su pričali za one koji nisu stigli pogledat i onda predstaviti novi. Znači do neki 8 ujutro...
Ne trola, nedaju mu se citati stare poruke. Isti je u svim temema
rekao sam da nakon bf4 vise necu preorderat bf, ali ako ce biti wwii e onda je*iga... ja ce je od mene
makar sve mi smrdi na wwi, a to mi nije bas tak nesto posebno, nadam se da sam u krivu
Ne trola, nedaju mu se citati stare poruke. Isti je u svim temema
znam to sve da je u 10 pravo predstavljanje,koliko taj pre-show traje? sve do 10 navečer?
jel ima tko još da mu ne radi hardline?
Meni nije nikada radio
Beta mi je radila dobro ali mi je ostavila čudan okus u ustima.
jel ima tko još da mu ne radi hardline?
Meni nije nikada radio
Beta mi je radila dobro ali mi je ostavila čudan okus u ustima.
hardline mi je jači od bf4,brži i bolji gameplay...i sve do sad je bilo sve ok,ne ulazi mi na server
da trebam dati pare rekao bi ww1 + 2142 + projekt reality
je upravo westie potvrdio da se radi o ww2? cini mi se da mu je izletjelo da se nije nadao da ce se bf vratiti u wwi
Hype nije gotov u 22h, hype tek pocinje poslje... ko ce docekat jesen ako je stvarno WW2, novi Frostbite... uh
Xbox USRO i prerano stavio sliku za novi BF.
Mauser u ruci, OVO u drugoj, gas maska, cepelin.... WW 1
Ma daj koji k, šta ww1? Ovo će bit sranje veće od hardlajna
ahhh, fail
ww1 daj koji s čime će se boriti, mogli su vietnam ispod toga samo fanovi ili moderni bc2 bf3
cranc sa plaštom buzdovanom i lugerom ispred cepelina, ubijte me ako je ovo novi bf
Možda opet trolaju
Iskreno se nadam, inače rip battlefield za mene
Bilo bi apsurdnije jedino da lik ima onaj spicasti grudnjak kao madonna
Valjda nece bit samo po rovovima ko onaj Verdun kak vec, to mi je malo tlaka, ali ko zna necemo zurit sa hejtom
.
baš bi mogao biti shit od igre je se cod pokopao do kraja i imaju rupu da uguraju nešto pa ne sljedećem BF naprave igru kako treba novi engine itd