Batman: Arkham Knight

poruka: 355
|
čitano: 60.308
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina

Evo odigrao 40min i ne vidim nekakvo pretjerano stekanje, fps dropova i kaj ti ja znam sta ste sve nabrojali.. jedino mozda kod voznje u Batmobilu - p.s. auto je ludnica :D....

Odvrtio i onaj neki Bench : min:45fps, max:65fps. 

Igrat cu naravno jos ovih dana pa javim u potpunosti stanje igre i dojmove....al sada na prvi pogled "ok" .. lijepa grafika, gameplay nije los a za stekanje kak sam reko , jedino mozda kod voznje Batmobila. Postavke su sve max out + Nvidia postavke sve na ON , reza 1080p 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: Batman: Arkham Knight
kmz89 kaže...

Uzeo sam je upravo jutros za 17 i pol eura, mislim da igra neće biti jeftinija nikada a patch ce izaci 100% i mogu samo profitirati jer meni se igra sviđa ako gledam ps4 verziju i gameplay i sve mi je super.

Slažem se da su shebacli nas na pc-u ali sve će se to popraviti prije ili kasnije, problem su ljudi koji su dali cca 50 eura za igru :/ fakat mi ih je žao..

Gdje si je našao za 17 eura?

Imas na g2playu za 18€

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2015 23:14 (The_K).
10 godina
neaktivan
Sandro HR Zagorje kaže...

Evo odigrao 40min i ne vidim nekakvo pretjerano stekanje, fps dropova i kaj ti ja znam sta ste sve nabrojali.. jedino mozda kod voznje u Batmobilu - p.s. auto je ludnica :D....

Odvrtio i onaj neki Bench : min:45fps, max:65fps. 

Igrat cu naravno jos ovih dana pa javim u potpunosti stanje igre i dojmove....al sada na prvi pogled "ok" .. lijepa grafika, gameplay nije los a za stekanje kak sam reko , jedino mozda kod voznje Batmobila. Postavke su sve max out + Nvidia postavke sve na ON , reza 1080p 

Pa to i jest jedan od najvecih problema, meni kad vozim Štekmobil, a to je jako cesto, FPS pada ispod 20, i sramotno je da je grafika bolja na tosterima nego na PC-u.

12 godina
neaktivan

NEW INFO: Upravo je otkazana igra na Stemu od sutra se vise nece moc kupiti dok ju ne fixaju i ispričavaju ju se cijelog PC zajdnici...Vjerovatno kad je Sefton Hill glavni boss u rockstediju vidio na kaj liči igra na pc reko je STOP miči taj shit dok ju ne sredimo kako treba HVALA ROCKSTEADY.  ...misilm da je igru veliku ulogu steam refound u ovome fijasku sa igrom

Source: http://steamcommunity.com/games/208650/announcements/detail/145587678167685991

http://kotaku.com/warner-bros-says-theyre-suspending-arkham-knight-pc-sal-1713780990?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Facebook&utm_source=Kotaku_Facebook&utm_medium=Socialflow

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2015 5:05 (Nvidia GTX 680).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina

Skroz neočekivan potez moram priznati. Kupili su si sa ovim ponešto pozitivnih bodova, ali bolje im je da onda kad ponovno izdaju igru radi ko urica. Također očekujem i neki trajni bonus/popust kad se opet pojavi. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
ReverseFlash kaže...
doktor1 kaže...
toxic kaže...
Uzeo sam je upravo jutros za 17 i pol eura, mislim da igra neće biti jeftinija nikada a patch ce izaci 100% i
problem su ljudi koji su dali cca 50 eura za igru :/ fakat mi ih je žao..

I ti si ih podržao kupivši igru za PC koje je očito nedovršena...

Znači podržavaš da se izdaju nedovršene igre jer "patch će doći 100%"?

Batman: Arkham Knight na PCu nije gotova igra i PS4/X1 verzije su bolje.

Bokte mazo ti se stalno žališ na neoptimizirane/nezavršene igre. Ali STALNO se na nešta žališ i kokodačeš. Priznajem, nekad si u pravu, ali to nekad je 1 % slučajeva. U kojem ti fantastičnom svijetu živiš čovječe? U ovom našem (koji očito nije tvoj) ne postoji savršenstvo, ne postoje duge na kojima plešu rozi slonovi i leteći plavi konji. Čovječe, liječi komplekse i tu neku razmaženost negdje drugdje....

Bitno da ti sereš kako ja serem, a igra se uklanja iz prodaje...

Posloži si kockice u tom mozgu, ali teško ćeš to učinit jer po tvojim postovima je to nemoguće.

I da inače samo se žalim kako ti kažeš..

A ne otvaram teme gdje ljudima želim pomoć sa podešavanjem igre ili modanjem

Assassins Creed: Unity

Grand Theft Auto V - Tehnikalije

Fallout: New Vegas modding guide

TES V: Skyrim - Modding

itd

Neki bahati banani account i ništa drugo.

Sjećam se u Assassins Creed: Unity temi po izlasku je bio jedan pacjent koji je pisao takve stvari poput "a sad odjebite iz teme" i slično - to je taj...

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2015 8:27 (doktor1).
11 godina
Hexfire kaže...

Skroz neočekivan potez moram priznati. Kupili su si sa ovim ponešto pozitivnih bodova, ali bolje im je da onda kad ponovno izdaju igru radi ko urica. Također očekujem i neki trajni bonus/popust kad se opet pojavi. 

Ne razumijem sta su ocekivali uopste ? napraviti smece od optimizacije i nadati se da nitko nece primijetiti,nisu je povukli sto su fini i dobri nego jer je vjerovatno vise od 90% kupaca refoundalo igru.
Boje da su delajali PC verziju koji mjesec da dobijemo dobar proizvod.

17 godina

Išli su kao i drugi developeri do sada, (koji su znali da imaju loš PC port) - "ako prođe prođe"

No u krivo vrijeme, baš kod ovem u ovo slučaju nevjerovatno korisne Steam refund opcije. A i GMG iznimka u pravilniku da će ponudit  povrat novca za vlsnike Batman: Arkham Knight dovoljno govori o problemu.

Mislim da se nebi toliko sekirali da nije došla ova refund opcija; "sve bi bilo ko i lani" uz to da bi vjerovatno zaljebili neki patch...

A ovo:

Nvidia GameWorks promo video of the game running at 60fps is actually just a sped up video.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2015 9:27 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Wack kaže...
Hexfire kaže...

Ne razumijem sta su ocekivali uopste ? napraviti smece od optimizacije i nadati se da nitko nece primijetiti,nisu je povukli sto su fini i dobri nego jer je vjerovatno vise od 90% kupaca refoundalo igru.
Boje da su delajali PC verziju koji mjesec da dobijemo dobar proizvod.

Ustvari bi mi baš bilo zanimljivo vidjeti koliki je bio postotak refunda jer znam ljude koji su rekli da im se neda gnjaviti sa tim.

Povlaćenje igre je zasigurno dobar potez i svojevrsni presedan. Ne sjećam se da je Ubisoft povukao Unity ili tkoveć Aliens:Colonial Marines ili EA Sim City/BF4. A ovo drugo što kažeš smo utvrdili odmah. Bilo bi bolje i za njih i za nas da su odgodili igru dodatnih par tjedana. Bit će sad zanimljivo vidjeti koliko točno će im trebati da igru dovoljno pokrpaju. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
neaktivan

I neka su je maknuli,očekujem verziju kakvu PC zaslužuje a ne da PS4 ima bolje performanse i efekte a košta ko GTX 970

STEAM - L3giONaR ORIGIN-L3Gi0naR UPLAY- L3giONaR
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2015 11:00 (ApretaH).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Stigao je i Totalbiscuitov komentar:

EDIT: Prestigo me kolega 

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2015 11:31 (Alex Mercer).

0 0 hvala 0
14 godina

Nemam nikakvih problema sa igrom zato što mi je komp toliko slab da ni nemam igru 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

LOL

12 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Čist katastrofa od igrice. Očekivamo sad da će štekati i imati bugova ali igra je totalno neigriva na mom kompu. Svakih par sekundi drop do 1 fps.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Ustvari bi mi baš bilo zanimljivo vidjeti koliki je bio postotak refunda jer znam ljude koji su rekli da im se neda gnjaviti sa tim.

Povlaćenje igre je zasigurno dobar potez i svojevrsni presedan. Ne sjećam se da je Ubisoft povukao Unity ili tkoveć Aliens:Colonial Marines ili EA Sim City/BF4. A ovo drugo što kažeš smo utvrdili odmah. Bilo bi bolje i za njih i za nas da su odgodili igru dodatnih par tjedana. Bit će sad zanimljivo vidjeti koliko točno će im trebati da igru dovoljno pokrpaju. 

Nisu povukli, jer onda refund nije funkcionirao na način na koji je sad u igri 

Glavu dajem da je to jedini razlog ovog poteza, pare su sjajan motivator.

Nadam se da će Batmana ispeglati, a živo me zanima (kao promatrača, jer to ne mislim igrati) kako će stvari stajati s Mad Maxom (isto WB) ili idućim Ubisoft naslovima.

Split your lungs with Blood and Thunder
14 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2015 15:30 (k1klop).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
fler kaže...

Nisu povukli, jer onda refund nije funkcionirao na način na koji je sad u igri 

Glavu dajem da je to jedini razlog ovog poteza, pare su sjajan motivator.

Nadam se da će Batmana ispeglati, a živo me zanima (kao promatrača, jer to ne mislim igrati) kako će stvari stajati s Mad Maxom (isto WB) ili idućim Ubisoft naslovima.

Lako moguće, ali ona "dobra" strana mene ipak se nada da su prvenstveno maknuli jer su i sami shvatili da ne mogu prodavati igru u takvom stanju.

Ali ponavljam, živo me zanima % refunda na Steamu. Plus tome, ne znam da li je itko od ostalih reselera baš davao refund tako olako kao Valve. GMG je kao obećao da će davati refundove, ali tek ako igra nakon prvog patcha neće raditi zadovoljavajuće. Što god im to značilo.

17 godina
Hexfire kaže...

GMG je kao obećao da će davati refundove, ali tek ako igra nakon prvog patcha neće raditi zadovoljavajuće. Što god im to značilo.

WB ih je kontaktiro i reko da ljudima vrate novac:

WB requested from GMG to honor all Batman refunds

To update our earlier statement regarding refunds for this title, all refund requests will be honoured as per WBIE's request

10 godina
doktor1 kaže...

Bitno da ti sereš kako ja serem, a igra se uklanja iz prodaje...

Posloži si kockice u tom mozgu, ali teško ćeš to učinit jer po tvojim postovima je to nemoguće.

I da inače samo se žalim kako ti kažeš..

A ne otvaram teme gdje ljudima želim pomoć sa podešavanjem igre ili modanjem

Assassins Creed: Unity

Grand Theft Auto V - Tehnikalije

Fallout: New Vegas modding guide

TES V: Skyrim - Modding

itd

Neki bahati banani account i ništa drugo.

Sjećam se u Assassins Creed: Unity temi po izlasku je bio jedan pacjent koji je pisao takve stvari poput "a sad odjebite iz teme" i slično - to je taj...

Boli mene đoko šta ti trkeljaš, ja od tebe vidim samo kokodakanje razmaženog derišta. Ja igram Batmana najnormalnije bez problema (izuzev sitnih/kratkih zvučnih lagova no i to je prestalo).

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2015 16:35 (ReverseFlash).
11 godina
ReverseFlash kaže...

Jel ima negdje već krek?

Sumnjam kako igraš

10 godina
The_K kaže...
ReverseFlash kaže...

Jel ima negdje već krek?

Sumnjam kako igraš

Odlučio se na original lol

14 godina

Bez obzira na sve ipak sam danas uzeo sa Kinguin-a za 28 eurića(oko 210kn) Premium Edition što uključuje igru i Season Pass + Harley Quinn Story Pack DLC. Za tu lovu to je bagatela kad znaš da samo Season Pass na Steamu košta 40 eura. Ionak nemam vremena sad igrat a za nekih mjesec-dva(tri) kad ću imat, taman će je ispolirat da radi kak spada. Valjda :-)   Sad sam kompletirao sva četiri Batmana na mom Steam accountu i sve su GOTY verzije sa svim dodacima i DLC-ovima. Bravo ja!! Baš sam ponosan na sebe :-)

Moj PC  
4 3 hvala 0
13 godina

well good for you. kupio si iste 4 igre :D

11 godina
t00mob kaže...

Bez obzira na sve ipak sam danas uzeo sa Kinguin-a za 28 eurića(oko 210kn) Premium Edition što uključuje igru i Season Pass + Harley Quinn Story Pack DLC. Za tu lovu to je bagatela kad znaš da samo Season Pass na Steamu košta 40 eura. Ionak nemam vremena sad igrat a za nekih mjesec-dva(tri) kad ću imat, taman će je ispolirat da radi kak spada. Valjda :-)   Sad sam kompletirao sva četiri Batmana na mom Steam accountu i sve su GOTY verzije sa svim dodacima i DLC-ovima. Bravo ja!! Baš sam ponosan na sebe :-)

Tvoj novac daji ga na sta zelis,ne znam kako kupovanjem pokvarenoga proizvoda na koji su stavili tim od cak 12 ljudi da radi ti im dajes novac,kazem opet tvoje pravo ali samim time im dajes do znanja da svaki nastavak moze ispasti proljev i ti ces ga kupiti ako stave discount tag.
I nisi kupio igru kupio si nadanje za igru da ce je popraviti nekada,a ako prodaju dovoljno primjeraka da dionice ne padnu ti i takvi slicni necete nikada docekati taj patch.

13 godina

Nemoš ti protiv tog, Ljudi ce uvijek davat pare za poluproizvod nadajuc se da ce bit bolje. Neće bit bolje sve dok ljudi ne prekinu davat novce za preordere,season passove ,premiume i slicne peezdarije koje nemaju šta trazit u gaming industriji.

11 godina
neaktivan

Ja uvijek ponavljam; svaka čast onom ko se sjetio preordera, idea zlata vrijedna. 

Treba tu ideju usavrsavati i dalje razvijati, prebaciti je i na ostalu robu iz života, vjerujem da bi bila uspješna. 

1 0 hvala 0
13 godina

Baš fino opisuje ovaj release

14 godina
neaktivan

Meni šteka igra poprilično. Izmjenio sam onaj config file na 60FPS ali i dalje trza svako malo.

Neću ja to igrat dok patch ili dva malo ne popeglaju stvari.

"Bolje izdati knjigu nego prijatelja!"
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
Wack kaže...

Tvoj novac daji ga na sta zelis,ne znam kako kupovanjem pokvarenoga proizvoda na koji su stavili tim od cak 12 ljudi da radi ti im dajes novac,kazem opet tvoje pravo ali samim time im dajes do znanja da svaki nastavak moze ispasti proljev i ti ces ga kupiti ako stave discount tag.
I nisi kupio igru kupio si nadanje za igru da ce je popraviti nekada,a ako prodaju dovoljno primjeraka da dionice ne padnu ti i takvi slicni necete nikada docekati taj patch.

A čuj, fan sam serijala od prvog nastavka, prva tri sam kupio preko key store-a tipa Kinguin, G2Play ili Humble Bundle svaki put kad bi bili golemi popusti tak da me sva tri zajedno sa svim DLC ovima nisu koštali više od 15-ak eura. Ovo je prvi put da sam kupio Batmana par dana nakon izlaska čisto zato jer je cijena za Complete Edition + Season Pass više nego dobra a igru jednostavno moraju dovest u red prije ili kasnije. Budi mi nadu činjenica što Nvidia uz neke svoje grafe daje i Arkham Knight pa će i oni valjda sa svoje strane napravit sve da igra radi kak spada. Hebiga, za 200 kunića preuzet ću taj rizik :-)  Barem nisam kao neki uzeo na Steamu i platio 100-tinjak eura(ili dolara) za Premium Edition + Season Pass. Čak ako i ispadne totalni debakl i igra i nakon par mjeseci bude u istom stanju, preživjet ću bez tih 200kn.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice