Batman: Arkham Knight

poruka: 355
|
čitano: 60.366
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Batman: Arkham Knight
buljo781 kaže...

Arkham Origins je bio milina, tehnički najbolja Arkham igra od svih (možda čak i jedna od najboljih izvedbi DX11 u Unreal 3, bolji je jedino možda bio Bioshock Infinite).

Isti studio koji je radio port za Origins je napravio i ovaj - Iron Galaxy

14 godina

Svatko tko je fan ovog serijala sigurno ne želi da ovaj serijal završi ovako, ali pitanje je u kojem vremenskom razdoblju i koliko dobro to oni mogu pokrpati. Koliko točno velik utjecaj ima Rocksteady na te svoje famozne "external PC development partnere" da mogu to ubrzati. Rocksteady možda tehnički nije najodgovorniji za ovaj fijasko, ali bome ih ne treba štediti. Vidim komentare tipa "nije fer igri dati ocjenu 0, nego im treba dati šansu da to poprave". Ma da jbt, koliko "dugu" šansu, tjedan, dva, mjesec i pol? Pa nismo valjda mi odredili datum izlaska.

Stvarno postaje depresivno da danas više nema skoro ni jednog developera za kojeg možeš reći: e ta igra će sigurno raditi kako treba odmah nakon izlaska (ok, uz minimalne probleme, da baš ne pretjerujemo :P) i ispunit će ono što se očekuje od nje. I jasno je svima da su ti ljudi pod sve večim pritiscima izdavača i da se traži ispunjenje nemogućih rokova, ali na kraju dana ako tražiš 50-60 eura za nešto onda bi trebao i stajati iza toga.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina

Najžalosnije je što grafički ni ne izgleda nešto posebno dobro, a i mapa je vjerojatno minijaturna u usporedbi s ostalim open-worldovima 

2 0 hvala 0
14 godina
doktor1 kaže...

Isti studio koji je radio port za Origins je napravio i ovaj - Iron Galaxy

Vidim sad. Vidim da su radili i port Bioshock-a trećeg. Kako onda studio koji je po svemu sudeći radio više nego okej portove za PC uspije napravit ovoliki faking kiks oko jedne od najisčekivanijih igara godine?

Jesu dobili završeni kod prije tjedan dana pa ga morali na brzinu portat na PC? Dafuq?

Alex Mercer kaže...

Najžalosnije je što grafički ni ne izgleda nešto posebno dobro, a i mapa je vjerojatno minijaturna u usporedbi s ostalim open-worldovima 

Žalosno je što grafički izgleda bolje na PS4.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 22:21 (buljo781).
12 godina
neaktivan

Ja sam skoro plako kad sam vidio kako je loša igra i moro sam ju unistlairati sad maloprije,i kazem lose kaj se tice tehničke strane ne story wise etc... btw največi batman fan sam od stripova,movie,crtica igrica itd 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Evo još malo pojašnjenja. Po ovom ispada da taj Iron Giant nije ustvari sam radio Origins port nego samo pomagao kod izrade, što god im to značilo.

A i sjetio sam se sad da je i Origins imao dosta problema u trenutku izlaska, čak i nemogućnost da se nastavi igra zbog buga sa Enigma towerom. I onda je u jednom trenutku WB izjavio kako ne planiraju izdavati više patcheva koji bi popravili sitnije probleme sa igrom jer se žele fokusirati na izradu DLC-eva.  Iskreno se nadam da je Steam refund pun zahtjeva za povrat.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Batman Origins nije najbolja Batman igra ali je miljama bolja od ovog Arkham Knighta šta se tiće tehničke strane.I Origins je radio WB Montreal studio ne Iron Shitt Giant.Sramota je šta su nspravili od Batman igre koja je morala bit najbolja u serijalu.Fokusirali su se na konzole i to je jasno a ovima ponudili gotovu konzola verziju da je prebace na PC zato je i bila odgoda a recezenti nisu dobili PC verziju na uvid već samo PS4 koja je očito bila glavni fokus kod izrade.
STEAM - L3giONaR ORIGIN-L3Gi0naR UPLAY- L3giONaR
17 godina

Ja nailazim na dosta ljudi koji nemaju ovih tehničkih problema pa me zanima kako neki imaju a neki nemaju??

S druge strane ako je u igri problem samo sa performansama to će sigurno srediti tako da ja i ne bih dizao paniku previše, dosta njih je shebalo na istu shemu zadnji mi na pamet pada AC Unity.

Ne slažem se da je na ps4 bolje nego na pc-u.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
toxic kaže...

Ja nailazim na dosta ljudi koji nemaju ovih tehničkih problema pa me zanima kako neki imaju a neki nemaju??

S druge strane ako je u igri problem samo sa performansama to će sigurno srediti tako da ja i ne bih dizao paniku previše, dosta njih je shebalo na istu shemu zadnji mi na pamet pada AC Unity.

Kolega na pcplay forumu kaže da njemu ide skoro odlično. Promijenio je samo u .ini. Kaže da ima ti i tamo nekakvog štucanja, ali ništa neuobičajeno.

Pitanje je može li se ovo uspoređivati sa Unityem jer Ubisoft nije zadužio vanjskog partnera da odradi port. Teško je trenutno znati koliko će vremenski dulje trebati čekati patch u odnosu da je Rocksteady sam radio sve. 

Naravno da će oni to riješiti kad tad, ali zaslužuju sav mogući shitstorm koji ih može zadesiti i više od toga. Jer stvarno ovo što se događa zadnje 2-3 godine nije normalno. Šta je previše je previše. I nikad neću shvatiti ljude koji su se opekli već X puta, ali opet ih neki bezvezni bonus sadržaj zavede da plate unaprijed.

17 godina
toxic kaže...

PC verzija nema efekte poput kiše na batmanu i batmobilu, ambient occlusiona i Bokeh DOFa...

PC verzija se mora popravit! I ništa drugo... Ako će uopće vraćat te efekte jer ništa o tome nisu rekli...

PC verzija je nekakva alpha/beta - nekoe radi dobro, nekome nikako, nekome prosječno, nema efekte kao gotova verzija tj fali joj sveukupnog poliranja...

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2015 9:57 (doktor1).
10 godina
neaktivan
Problem je u zaključanih 30 fps-a,nedovoljno grafičkih postavki,RAM usage,FPS drop,ućitavanju tekstura,stuttering.SLI GTX 980Ti nema zakucanih 60 fpsa.Pametnome dosta.Neoptimizirano smeće.No ionako 80% otpada verzije za konzole pa ih PC igrači i ne zanimaju previše
STEAM - L3giONaR ORIGIN-L3Gi0naR UPLAY- L3giONaR
17 godina
Hexfire kaže...
toxic kaže...

Kolega na pcplay forumu kaže da njemu ide skoro odlično. Promijenio je samo u .ini. Kaže da ima ti i tamo nekakvog štucanja, ali ništa neuobičajeno.

Pitanje je može li se ovo uspoređivati sa Unityem jer Ubisoft nije zadužio vanjskog partnera da odradi port. Teško je trenutno znati koliko će vremenski dulje trebati čekati patch u odnosu da je Rocksteady sam radio sve. 

Naravno da će oni to riješiti kad tad, ali zaslužuju sav mogući shitstorm koji ih može zadesiti i više od toga. Jer stvarno ovo što se događa zadnje 2-3 godine nije normalno. Šta je previše je previše. I nikad neću shvatiti ljude koji su se opekli već X puta, ali opet ih neki bezvezni bonus sadržaj zavede da plate unaprijed.

Ja nisam napravio preorder.

Bez obzira na hrpu negativnih komentara pogledao sam i ps4 verziju i pc verzije igara. Također sam vidio da ljudima koji imaju gtx 780 igra dobro radi za razliku od onih koji imaju gtx 970/980.

Uzeo sam je upravo jutros za 17 i pol eura, mislim da igra neće biti jeftinija nikada a patch ce izaci 100% i mogu samo profitirati jer meni se igra sviđa ako gledam ps4 verziju i gameplay i sve mi je super.

Slažem se da su shebacli nas na pc-u ali sve će se to popraviti prije ili kasnije, problem su ljudi koji su dali cca 50 eura za igru :/ fakat mi ih je žao..

17 godina
toxic kaže...
Uzeo sam je upravo jutros za 17 i pol eura, mislim da igra neće biti jeftinija nikada a patch ce izaci 100% i
problem su ljudi koji su dali cca 50 eura za igru :/ fakat mi ih je žao..

I ti si ih podržao kupivši igru za PC koje je očito nedovršena...

Znači podržavaš da se izdaju nedovršene igre jer "patch će doći 100%"?

Batman: Arkham Knight na PCu nije gotova igra i PS4/X1 verzije su bolje.

17 godina
doktor1 kaže...
toxic kaže...
Uzeo sam je upravo jutros za 17 i pol eura, mislim da igra neće biti jeftinija nikada a patch ce izaci 100% i

Možeš to gledati kako tebi paše. Ako misliš da sam ih podržao super. 

Išao sam nekom svojom logikom koja ne mora biti ispravna no za 17.5 eura ću se strpiti još i mjesec dana ako treba. to su 2 x mcdonalds ili slično, meni osobno ništa strašno.

Bojim se kada naprave patch a hoće, da igra ne ode na 30 i više eura a ne želim otići u piratstvo zbog tih 15 eura više.

17 godina
toxic kaže...
 to su 2 x mcdonalds ili slično,

Nemoj jesti u McDonaldsu!!

Ja baš bio na placi i uzeo oradu za bacit na roštilj popodne...

17 godina
doktor1 kaže...
toxic kaže...
 to su 2 x mcdonalds ili slično,

Nemoj jesti u McDonaldsu!!

Ja baš bio na placi i uzeo oradu za bacit na roštilj popodne...

jbga ne volim ribu :)

17 godina

Ma ti si lud! Kako ne volit ribu sa gradela!?

Uz to podržavaš Warner Bros.

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
doktor1 kaže...
toxic kaže...

Bokte mazo ti se stalno žališ na neoptimizirane/nezavršene igre. Ali STALNO se na nešta žališ i kokodačeš. Priznajem, nekad si u pravu, ali to nekad je 1 % slučajeva. U kojem ti fantastičnom svijetu živiš čovječe? U ovom našem (koji očito nije tvoj) ne postoji savršenstvo, ne postoje duge na kojima plešu rozi slonovi i leteći plavi konji. Čovječe, liječi komplekse i tu neku razmaženost negdje drugdje....

17 godina
doktor1 kaže...

Ma ti si lud! Kako ne volit ribu sa gradela!?

Uz to podržavaš Warner Bros.

Pa vidiš da sam mazohist :) hahah.. jbga kada sam vidio kako se lovi riba kod mene na selu kada sam bio mali, nekako sam je zamrzio. Bez obzira što znam da se morske ribe ne love sa raznim beštijama sada mi je sve to na psihičkoj bazi haha.

Iako sa druge strane svinja jeda i svoja go..na pa mi je fina haha

Na stranu sve to.. Ja sam samo realan što se tiće Batmana

13 godina

Pa žali se kad može i smije.

Pogledaj tu žalost od igre što su releasali na PC-u.

PA KO SE NEBI ŽALIO???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rocinante2112 kaže...

Pa žali se kad može i smije.

Pogledaj tu žalost od igre što su releasali na PC-u.

PA KO SE NEBI ŽALIO???

Slažem se. Fuj WB ma--- vam.. vašu.

16 godina

Izgleda da PC verzija ima i pravopisnih problema 

0 0 hvala 0
17 godina
Alex Mercer kaže...

e ovo je sigurno fail :)

14 godina
toxic kaže...
Alex Mercer kaže...

e ovo je sigurno fail :)

Igra je bila toliko dobro portana da čak nisu stala ni sva slova sa PS4 verzije.

17 godina

A morao je i on doć

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2015 17:16 (doktor1).
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2015 17:44 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

Pa jebote sto je s ovom igrom?Ovo je neko tesko prokletstvo.

1 0 hvala 0
15 godina
I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
17 godina

Evo par, sve na najvišoj postavci..

fps mi je u jednom trenu pao na 10 u sceni sa autom, i to je ustvari jedanput bilo inače najniže je oko 25 frejmova a prosjek je izmedu 30 i 40 fps-a

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2015 18:35 (toxic).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina

Uzeo sam je upravo jutros za 17 i pol eura, mislim da igra neće biti jeftinija nikada a patch ce izaci 100% i mogu samo profitirati jer meni se igra sviđa ako gledam ps4 verziju i gameplay i sve mi je super.

Slažem se da su shebacli nas na pc-u ali sve će se to popraviti prije ili kasnije, problem su ljudi koji su dali cca 50 eura za igru :/ fakat mi ih je žao..

Gdje si je našao za 17 eura?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice