Batman: Arkham Knight

poruka: 355
|
čitano: 60.310
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina

neloše izgleda, samo da ću moći igrati barem medium

Amd specs su pretjerane, onda treba r9 295x2 za ultra

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Jel ima negdje već krek?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Izasli novi driveri za amd i nvidiu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Batman: Arkham Knight
Igra je pre pre dobra. Meni sve u redu, a vidim po forumima se žale mnogi. Nezz zasto nisu odma pustili onaj patch od 3.5gb, jer on bi trebao to jos dodatno da popravi
Be Water My Friend
14 godina
neaktivan

Denuvo confirmed, a i  vidim da se igra vrti ko krepana mačka.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pošto se igra još downloada,čitam malo po forumima da je igra shitty optimizirana i da je lockana na 30 FPS-a.Ja neznam šta su oni radili dosad sa 4 odgode da su isporučili nedovršenu igru,očito im je Ubisoft bio uzor.Vidjet ću kako će to kod mene radit s obzirom da imam GTX 660 koja spada u min. req. za ovu igru.

STEAM - L3giONaR ORIGIN-L3Gi0naR UPLAY- L3giONaR
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 8:51 (ApretaH).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

- Eats VRAM for lunch..
- 30FPS locked by default (unless you edit a config file)
- Performance on high end rigs questionable at best
- Denuvo DRM
- Hardly any real graphics options..
- If you have an SLI rig... You're screwed

"This game chews through VRAM like crazy. It's constantly capping my 980 Ti's 6 GB of VRAM at 5945 MB"
"BTW, this game always crashes when I exit. lol. "
"Core i7 5960X, 32Gb of RAM, SLI Titan X, 18-26FPS with Nvidia Smoke and Fog. Is this real life?"
"Afterburner OSD is not working in game but checking its log for vram usage it maxed out at 7.4GB."

I ovo, nevjerovatno, (Unreal Engine 3 obje igre)!

Arkham Knight settings Arkham Knight settings
Arkham City settings Arkham City settings
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 9:17 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 2
13 godina
protjeran
doktor1 kaže...

- Eats VRAM for lunch..
- 30FPS locked by default (unless you edit a config file)
- Performance on high end rigs questionable at best
- Denuvo DRM
- Hardly any real graphics options..
- If you have an SLI rig... You're screwed

"This game chews through VRAM like crazy. It's constantly capping my 980 Ti's 6 GB of VRAM at 5945 MB"
"BTW, this game always crashes when I exit. lol. "
"Core i7 5960X, 32Gb of RAM, SLI Titan X, 18-26FPS with Nvidia Smoke and Fog. Is this real life?"
"Afterburner OSD is not working in game but checking its log for vram usage it maxed out at 7.4GB."

I ovo, nevjerovatno, (Unreal Engine 3 obje igre)!

Da ne povjeruješ. Što se dogodilo Rocksteadyju?

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
17 godina

A ima i ljudi kojima radi dobro...

Ima i video di na low postakama GTX 850m vrti igru na 30 FPSa..

Ali zar nije tako na svim Denuvo igrama - nekima užas, nekima normalno

Ali uglavnom SLI ne radi!

_________

Iron Galaxy Studios je radio na PC verziji!

Na Steamu je kaos:

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 9:49 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Kakve veze ima Denuvo zaštita sa time šta je igra isporučena u neoptimiziranome stanju?Najjače grafulje tu kašljaju naveliko.Neznam šta su oni radili sa tim svim silnim odgodama.Očito su izrezivali djelove iz igre da ih prodavaju pod Seasson Pass.
15 godina
neaktivan

Igra je na steamu popljuvana samo tako.

Pa šta su radili s tolikim odgodama , na optimizaciji sigurno nisu, očito su više vremena posvetili implementaciji denuvo zaštite nego optimizaciji, očito još jedan fail u rangu AC Unity.

Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
ima tko da je probo na ps4, cito sam i dobila je super ocjenu recenzija za ps4
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

U pravo vrijeme su omogućili refund na Steamu :P

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Danas treba u širokom luku zaobilaziti kupnju igara prilikom izlaska. Valjda će nakon nekoliko mjeseci sve dovesti u red.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world

0 0 hvala 0
14 godina

Očekujem da će kad tad izbacit Denuvo zbog toliko kritika, kao što su iz prijašnjih naslova izbacili SecuRom (nakon čega je, vidi čuda, Arkham City počeo raditi super glatko, bez zastajkivanja prilikom leta i frame skippinga).

Šteta, jako sam se veselio igrat AK, ali izgleda da ću se načekat na to. Sva sreća pa je danas izašao i DMC4SE. Imat ću što igrat.

Usput, koliko sam po YouTubeu vidio, igra je dobrim dijelom CPU bound. Čak ni u benchmarku i7 4770k na 4GHz ne koristi GTX 970 do jaja. I bench uopće nije reprezentativan ingame performansama.

17 godina

X1 verzija - užas...

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 11:25 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Nevjerojatno da su uspijeli uništiti jedan od (po)najboljih serijala u novije doba igara , nabijem ih na k*rac sa ovim očajnim portom.

twice the pride double the fall
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Dobar indikator je bila cijena na Allkeyshop stranici jer je igra bila po 18€,ko da su znali da će ispast govance.Ovo je zadnji put da sam napravio preorder prije nego igra izađe jer sam vjerovao da RockSteady nije Ubisoft i da nakon toliko odgoda igra radi kako treba.Očito veliku krivicu ima i Nvidia GameWorks sa tim svim svojima điđa miđa efektima i nedostatak opcija za podešavanje grafike.U zadnje vrijeme sabotiraju nas koji imamo slabije grafičke samo da bi kupili njihove najnovije grafulje pa pod preporučeno stave GTX 980 koja i sama radi pod full opterećenjem a i dalje to nije dovoljno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nikada neću raditi preorder ako igra nema multiplayer pa fala bogu nisam niti ovu iako sam došao u napast.. A s obzirom na navedeno više neću niti za jednu igru napraviti preorder..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ovo je PS4 naslov...

To im je bio primarni i jedini cilj. Ništa drugo..

Sviđa mi se kako je PC Gamer odmah napiso zašto vjerovatno nisu dobili igru na recenziju te uz to linko na neogaf temu u kojoj nema ničeg ljepo u vezi peroformansi kod ove igre.

Ali neće to popravit igru niti će spriječit i buduće užasne portove...

Kada se igre piratizira znaju njurgat i plakat, kada izlaze ovakve pošasti to je OK.

Nema joj oporavka od ovoga na steamu..

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 12:31 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Stvarno mi nije jasno zašto bi uopće izdali igru u takvom stanju. Nekako si mislim da bi odgoda od mjesec dana recimo bila manje bolna za njih od ovog shitstorma koji sad slijedi. Donekle mi je i drago da je do ovog došlo jer ako se sad ljudi ne nauče da se preorder ne radi, neće nikada.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Jel izašao uopće taj Day One patch ili su ga odgodili? Očito taj Denuvo stvara probleme sa CPU opterećenjem,podsjeća me na ono g@vno SecuROM.

EDIT:

Evo isprobah sad igru i na nestabilnih 30FPS-a je,sve na Normal a GameWorks sve isključeno.

Presramotno šta nema nit malo opcija za podešavat,nek se ugledaju na Witcher 3 i GTA V.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 13:36 (ApretaH).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

2.5 user score na metacriticu, zar je toliko loše??

PSN - JurezZq

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nakon što su upropastili Mortal Kombat X sad i Batmana, nije ni čudo što se igra prodavala za 20$

Sreća pa sam okupiran Witcherom tako da i nije neka šteta ima se šta igrati, možda nešto i isprave ali sumnjam, sami sebe su propucali.

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

Ovo ni u najgorem snu nisam ocekivo.Evo i sad se ljudi cude zasto ja pizdim kad vidim da je neka igra odgodjena.Znam da nikad nece nista popravit bila ona odgodena ili ne.I nemojmo zaboravit da je batman trebo izaci jos prosle godine 

0 0 hvala 0
17 godina

E sada je problem..

Ti imaš npr GTX 970, tu karticu ja planiram nabavit...

I kako da probaš igru da vidiš kako ti radi nakon svega ovoga?

Nikako, čekat moguću 3DM verziju za probat igru...

Jer netko recimo sa GTX 780 TI kaže da mu radi odlično, nekima sa GTX 960 trči na 30 FPS bez stutteringa no veliki broj korisnika ima probleme...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

Sva sreca pa nisam pre orderao igru.Ako izadje crack isprobat cu je i vidit kako mi radi,ali pretpostavljam uzasno.Inace GTX 970 je stvarno odlicna graficka i sramota bi bila da se muci pokrenut nekog batmana.

0 0 hvala 0
14 godina
Jesam li ja jedini ovde kome igra ide glatko bez ikakvih problema? Čak i kad editujem na 60fps bude zakucano bez padova, al grafika čudom bolje izgleda na 30 fps.
Be Water My Friend
11 godina
odjavljen

Imam istu graficku i nadam se da bi i meni radilo tako dobro,ali ne usudim se riskirat.

11 godina

RAGE me naucio da nikada vise ne kupujem igre first day,a preoderao nisam nikada ionako.
Steta prve dvije igre su odlicne bile,ali dobro taman ovih 50 eura na Steamu sto sam cuvao mogu kupiti Witcher 3 expanzije sto izlaze,hvala Batman devsima.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice