Assassins creed

poruka: 5
|
čitano: 1.033
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Assassins creed

na kojim konfama igrate assassins creed?

kako vam se igra dojmila?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins creed

Mislim da ova tema već ima. Enivejz, AMD4200X2, 2GB RAMa, HD4850, igra radi odlično sa svim na maksimumu. Prošao sam je pa to valjda dovoljno govori. Koliko god je malo repetitivno, toliko ima nešto privlačno (valjda je do toga što se s Altairom zbilja osjećate ko da ste iznad svih ostalih "običnih" ljudi). A i sustav borbe je takav da ga se mora naučit, ne može se samo button-meshat i doć do kraja. Nagrada su predobri killovi Nevinašce

Why so serious???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins creed

imam problema sa tom igrom..imam 3GB DDR2 3ooGHz dual core i sad nemam pojima kaj nmi je HG spot stavio u komp HD3850 ili HD3870 nisu mi dali ni kutiju ni CD sa driverima.skinuo sam zadnje drivere sa ovlaštene starnice i problem je slijedeći: kad pokrenem igru kod loading mi se zaledi slika i izađe van iz igre i u windowsima mi je grafika u k.... ,zatim instaliram ponovno drivere i mogu igrat sve dok ne ugasim komp.tad mi se ponoivo desi ista stvar.pokrenem igru loading zamrzne se ja u add/remove maknem display driver instaliram i igra mi radi.jel ima ko kakvu ideju???

Trsta
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Assassins creed

TU imaš puno odgovoraNamigiva

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Assassins creed

Ja sam baš bio prošao Crysis kad sam nabavio igru.Ponadao sam se da če ići na medium kao i cryisis,ali ništa od toga.To jednostavno ne radi na single core cpu-u (isto kao i mass effect )Plač

http://media.goalunited.org/game/gfx/signatures/user/sig_018fcea4864849cf91a42c6edd9f37ee.jpg
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.9.2008 8:59 (Ad4pt3r).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice