Assassin's Creed: Unity

poruka: 991
|
čitano: 170.442
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Assassin's Creed: Unity
doktor1 kaže...
KD#35 kaže...

Koji patch ce poboljsati FPS?

2xGTX 980 TI

i7

16 GB DDR4

Vjerovatno taj...

zbog toga smatram da se ne isplati vise baviti pc gejmingom ako zelis igrat AAA naslove

17 godina
njuska11 kaže...

zbog toga smatram da se ne isplati vise baviti pc gejmingom ako zelis igrat AAA naslove

Jer na konzolama je fenomenalnih 20-30 FPSa u 900p...

Ovaj naslov nema veze sa isplaticosti PC/konzola gamingom već ima veze sa nedovršenom igrom i pohlepom Ubisofta!! Pa i sami su to priznali sa onim obraćanjem i poklanjanjem AAA igara kupcima nedovršenog i prerano izbačenog Unitya!

12 godina
njuska11 kaže...
doktor1 kaže...
KD#35 kaže...

Koji patch ce poboljsati FPS?

2xGTX 980 TI

i7

16 GB DDR4

Vjerovatno taj...

ne isplati se u startu 1-2g po izlasku konzola
kasnije je pc hardwerski u prevelikoj prednosti i mozes sa nikem mid rangeom igrati u vecim detaljima nego konzolasi  

nova nvidia 9xx serija (i sad amd 3xx sto ce izaci) ce biti dostatni za sve nove konzolaske portove imo..

12 godina
neaktivan

ja rokam GTx 980x2 na 1440p 144 Hz monitoru ... ali igra jednostavno nije optimtimizirana dobro ... na sve max detalje FPS dosta pada.. pa cak i na 40-ak FPS-a...

kad sam malo smanjio detalje, igra uredno radi na oko 100FPS-a.... 

0 20 hvala 0
12 godina
protjeran
MegaTheJohny kaže...

ja rokam GTx 980x2 na 1440p 144 Hz monitoru ... ali igra jednostavno nije optimtimizirana dobro ... na sve max detalje FPS dosta pada.. pa cak i na 40-ak FPS-a...

Ja ti rokam na kalkulatoru,preko 500 FPS-a, na 8k rezoluciji.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/XxC4R3ONxX/
12 godina

Stavio sam ovaj novi superpatch koji ispravlja 300 glicheva i onak svasta i u konacnici mi sad igra ima glicheva a prije tog patcha doslovno samo par a sto se tice performansi izgubio sam nekih 5-10 fps ovisi kako gdje ali posto ionako igram na ultra sa lockom na 30 fps ne smeta mi previse.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Stavio sam ovaj novi superpatch koji ispravlja 300 glicheva i onak svasta i u konacnici mi sad igra ima glicheva a prije tog patcha doslovno samo par a sto se tice performansi izgubio sam nekih 5-10 fps ovisi kako gdje ali posto ionako igram na ultra sa lockom na 30 fps ne smeta mi previse.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
MEGATAMA kaže...

Treba sacekat da izadje novi patch,vjerojatno ovaj tjedan.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/XxC4R3ONxX/
17 godina
Moj PC  
9 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
C4R3ON kaže...
MegaTheJohny kaže...

nisam skonto ? jel neko misli da se ja sprdam ili sta ?...

12 godina
MegaTheJohny kaže...
C4R3ON kaže...
MegaTheJohny kaže...

nisam skonto ? jel neko misli da se ja sprdam ili sta ?...

Ne vjerujem da je itko mislio da se sprdas, no trazis previse ocigledno. Posto ti je monitor 144Hz ocekujes da ces igru gurati na 144fps sto ima smisla no ipak je pretjerano. 60fps je optimalno sto bih trebalo svakog gamera zadovoljiti a niti tih 40fps nije za odbaciti, stovise daleko od toga. Imas na visokoj ako ne i najvecoj razini gpu i da je igra optimizirana trebala bih ici glatko ali eto to nije slucaj pa mislim da bih trebao biti zadovoljan i s 40fps a dok ne izadje novi patch koji bih ti trebao uokviriti frame rate.

17 godina

e toooo viktorijansko mracno doba nihilizma , poceci dekatentnog filthy rich ponasanja ( orgije pod maskama,heavy drog use, absint ,snuff,SNM, sodomija i sl. bolestine)

i naravno jack the fucking briliant ripper ! (no no no noooogomet !)

kruve kaslju krv radi TBC-a {#} 

jedva cekam {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.12.2014 22:29 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Bez iznenađenja. Mesto i vreme obećavaju, ali sledeći AC ne bih smeo da se zaletim da kupim iz principa.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nadamo se da neće biti viktorijansko doba na 30 fps... {#} Jel, kako je krenulo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
4mal kaže...

e toooo viktorijansko mracno doba nihilizma , poceci dekatentnog filthy rich ponasanja ( orgije pod maskama,heavy drog use, absint ,snuff,SNM, sodomija i sl. bolestine)

i naravno jack the fucking briliant ripper ! (no no no noooogomet !)

kruve kaslju krv radi TBC-a {#} 

jedva cekam {#}

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.12.2014 23:16 (DeniZg).
17 godina
Mortis-Ex-Machina kaže...

Nadamo se da neće biti viktorijansko doba na 30 fps... {#} Jel, kako je krenulo...

Film se taman pojavio na samom kraju viktorijanske ere, pa ako budu išli na autentični cinematic feel tog vremena, vrteće se na 15fps, k'o nemi filmovi.

14 godina
Evo cekam da mi igra bude dostavljena iz britanje, a negdje sam citao da ce se ubisoft kao oduzit nekim besplatnim igrama zbog lose optimizacije assasina, sad me zanima ocul imat pravo na koju besplatnu igru i koji je proces?
17 godina

Ako verzija igre koju si naručio uključuje Season Pass, onda dobijaš da biraš jednu od ponuđenih igara (zaboravih kojih, ali su u pitanju noviji AAA naslovi). Mislim da za sada još nije moguće izabrati igru.

Ako verzija igre koju si naručio ne uključuje Season Pass, onda ćeš, kad bude gotova, dobiti dodatnu kampanju za AC:U koja je deo Season Passa.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

AC serijal -> CoD

Prodavanje muda pod bubrege.
Al kao i sa svime što se prodaje za novac, dok god oni ostvaruju pozitivne prodajne rezultate, štancat će i dalje smeće.
Pa samo izvolite, ostavljajte im novac za polu-proizvode.
Do AC3 imam sve kupljene, a ostale ili neću igrati ili ću {#}, ne zato što ne mogu kupiti, nego iz principa neću jer su banda gadna.
Kupiti samo zbog tzv. MP komponente, ne hvala 

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
14 godina

jbt_e kao da je to neka nova vijest. pa još prije par godina su rekli da će AC izlaziti svake godine. a kao i svaka franšiza koja ide čisto radi zgrtanja para i ovoj će opadati kvaliteta sa svakim novim nastavkom. ništa novo, sve već viđeno....

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2014 13:31 (quickr).
13 godina
Ima dovoljno vremena i dogadanja da naprave jos 100 acova
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina

Dosad mi niti jedan AC nije bio FAIL i sve jedan sam s odusevljenjem odigrao. Definitivno mislim da nije ni Unity osim sto nije optimiziran kao niti jedan njegov prethodnik. Dosta serijala sad radi igre iz godine u godinu a jedan od njih je Arkham serijal i takodjer sve jedna igra je bila visoko pozicionirana. Ovaj serijal ima mnoge mogucnosti i nikako ne moze biti isti kad ga se stavi u drugacije podneblje, godinu i ambijent. Ja sam osobno zadovoljan s AC serijalom, jedino da srede tu optimiziranost i bug ove po igri i toe to, a za to im treba vise vremena i pogresno je sto izbacuju igru u tempiranom roku.Dok je mnogima bio losiji izdanak serijala meni jedan od najboljih AC 3.

Moj PC  
4 1 hvala 0
14 godina
L1nNk kaže...

Dosad mi niti jedan AC nije bio FAIL i sve jedan sam s odusevljenjem odigrao. Definitivno mislim da nije ni Unity osim sto nije optimiziran kao niti jedan njegov prethodnik. Dosta serijala sad radi igre iz godine u godinu a jedan od njih je Arkham serijal i takodjer sve jedna igra je bila visoko pozicionirana. Ovaj serijal ima mnoge mogucnosti i nikako ne moze biti isti kad ga se stavi u drugacije podneblje, godinu i ambijent. Ja sam osobno zadovoljan s AC serijalom, jedino da srede tu optimiziranost i bug ove po igri i toe to, a za to im treba vise vremena i pogresno je sto izbacuju igru u tempiranom roku.Dok je mnogima bio losiji izdanak serijala meni jedan od najboljih AC 3.

Zbog takvih kao ti i tebi sličnima i izlaze takve igre. Jedna za drugom, svake godine i svaka kopija one prijašnje. Ne ubace ništa novo ili minimalno nešto promjene, zapakiraju u novu kutiju i izbace van. A ekipa oduševljena jer je to "nova igra" a u biti igraju onu od prošle godine samo je setting drugačiji. 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
12 godina
quickr kaže...
L1nNk kaže...

Zbog takvih kao ti i tebi sličnima i izlaze takve igre. Jedna za drugom, svake godine i svaka kopija one prijašnje. Ne ubace ništa novo ili minimalno nešto promjene, zapakiraju u novu kutiju i izbace van. A ekipa oduševljena jer je to "nova igra" a u biti igraju onu od prošle godine samo je setting drugačiji. 

Nisi ti pogresno rekao da je igra slicna ili cak indeticna onoj prosloj. Igrivost i nacin play a je isti kao i iz proslih verzija i tu nema dvojbe.  No meni osobno pase taj gameplay i dovoljna mi je promjena podneblja i okruzenja. Ali volio bih da ubace promjene u serijal no ne bih volio da promjene citav koncept igre i da naprave promjenu kao sto su napravili ove godine u COD u da to bude neki jump sf shooter. Promjene u taktiziranju, stealth u, izvodjenju killova, parkour elementima, prici, mozda da ubace mogucnost odigravanja neke svoje putanje i odabira kao u Witcher u ili Dragon Age u. Promjene su potrebne ali ja necu ostati razalosten ako i iduce godine bude novi Assassin isti kao i Unity ali bude smjesten u London u iz 19 stoljeca sto je dosta velika promjena po meni osobno. Vjeruj da ce biti u buducnosti promjena i da ce se sigurno dogoditi i izlazak neke assassin igre u Kini ili u 1-2 svjetskom ratu ili cak u nekoj buducnosti u stilu remember me a mislim da pod tim okruzenjem promjene su nuzne. Vjerujem u ovaj serijal ali me uzasava Ubisoft po optimizaciji koja nije na razini od prvog nastavka. 

12 godina

Dali bih voljeli da jedan Assassin Creed izadje u stilu 1 ili 2 svjetskog rata, Kini ili u neko medieval doba s mogucnosti magije spojenog s danasnjim gameplay om. Dali bih to bila dovoljna promjena u serijalu ??

5 DOVOLJNA PROMJENA
13 NEDOVOLJNA
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Eto navodno je najavljen novi AC za iducu godinu trebao bi se zvati Victory lociran u Londonu. Igrat cu ga kao i sve AC do sad, radi settingsa (pogotovo sam black flag uzivao al ajd on je imao i novih stvari) a radi price AC igrat ? Hmmm neznam, Ubisoftove igre (pogotovo u zadnje vrijeme) me nisu nesto odvalile sto se tice radnje

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
L1nNk kaže...

Dali bih voljeli da jedan Assassin Creed izadje u stilu 1 ili 2 svjetskog rata, Kini ili u neko medieval doba s mogucnosti magije spojenog s danasnjim gameplay om. Dali bih to bila dovoljna promjena u serijalu ??

Cisto da se nadovezem na post pitanje, posto vidim da se traze malo vece izmjene kod vecine, pa me zainteresiralo. Kakve promjene bih vas zadovoljile u novijim AC igrama ?? Sto bih za vas bio kompletan iduci AC ??

17 godina

Mislim da bi bilo super da se sledeći AC dešava na Hogwartsu. {#} 

Šalim se. A pretpostavljam da se šale i oni koji su glasali. Ili im je AC potpuno dosadio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Gotovo je vise. Isfuran je vise gameplay i cijeli serijal treba zavrsiti i krenuti neki novi na drugu temu. Nema smisla vise grabiti lovu na "istim" igrama. Imam osjecaj da svako dva mjeseca izlazi novi AC.

Moj PC  
3 5 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice