Assassin's Creed: Revelations

poruka: 916
|
čitano: 170.189
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Za Revelations ti nije potrebna jaka kartica, zahtevi su isti kao za prethodni deo, tako da će i nešto tipa ATI 6670 (pa čak i 5670) sasvim dobro odraditi posao. Ipak, pošto verujem da će se naći i ponešto zahtevnije što ćeš želeti da igraš, ako možeš, gledaj da uguraš barem 6770 (ili 5770, u ovom slučaju, praktično se radi o jednoj kartici sa dve oznake).

Što se monitora tiče, više bi nam značilo da si naveo rezoluciju i tip priključka, ali u svakom slučaju ne bi smelo da bude bilo kakvih problema. Slabije kartice i dalje dolaze sa VGA priključcima, a jače sa odgovarajućim adapterima, dok se iz dijagonale da naslutiti da se ne radi ni o kakvoj posebno visokoj rezoluciji, tako da bi kartice koje sam naveo trebalo da budu dobar izbor.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 12:30 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Neki utisci do sada koje sam uspio naci bez spoiler-a:

-graficki igra izgleda odlicno i teksture su odlicne

-Istanbul je odlicno odradjen i ima odlicnu atmosferu

-borba je agresivnija i dinamicnija

-trening sistem je poboljsan

-kazu da je punooo boja od Brotherhood-a

To je to za sada ako neko od vas naidje na jos informacija koje su spoiler free neka okaci.

http://vgm.tv/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jos malo spoiler free misljenja :D

Played close to 7 hours so far and I'm loving it. First of all, it sucks that they showed us in trailers and stuff pretty much what happen in the first 1/2 hours of the game (minus the Desmond part). The first thing that blowed my mind is constantinople, damn, the first time you arrive there, the colors, the architecture, the atmoshpere, how lively is the place, it's just the beautifulest world ever created for a game, and when the night falls, it's even better.

The game fells like Brotherhood, despite all the new additions to the game, so this is going to be a problem with some people and reviewers, but who cares, awesome is still awesome one year later.

From the new things so far, the assassin dens are the thing I'm enjoying more. The animus bits with Desmond are OK, nothing revolutionary but I has a cool thing to do inside it, the hookblade it's OK.

There is less collectibles now, some of them have an effect on the story of the game and are easy to spot because they are super bright.

Yusuf is awesome.

They removed the painting collectible and replaced with other thing that it's pretty cool if you love real world story.

Q: One thing I wonder about this game is how they pace the side stuff. In Brotherhood you unlocked a bunch of side mission types at a certain point and you could spend hours doing nothing but that (recruiting assassins, freeing towers, buying stuff, etc). If you have OCD for that stuff it was kind of a nightmare.

I wonder if they take more control this time.

A: I'm not that far to have everything open to me, but I think it's like ACB, you can do more thing when free a tower (defending them) or learn more about the assassins you recruit but the basis are the same.

Q: how is the performance?is it better than brotherhood?

A: Better, better graphics, better textures (this in particular) and so far I didn't notice any slowdowns at all.

Q: Didn't see this answered in the previous page, but for those that have it, how is the pop-in for the world in ACR?

A: Didn't notice anything, but I'm mesmerized by the city so maybe I'm not paying too much attention to those little things, I will check the next time.

I have the chance to play 2 more Desmond stages and actually they are pretty cool, the first stage it's to easy/simple, it's not a good representation of the things too come.

I can't wait to hear what people think of the ziplines, I really don't use them, and I don't find them particularly helpful so far.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Assassin's Creed: Revelations

Monitor je HP L1815 1280 * 1024. Po tvojoj preporuci mislim da ću kupiti ATI 5770 ili 6770 karticu.

Što se priključaka tiče, on ima na sebi VGA i DVI priključak (ipak je to jedan HP).

Prijatelj koji prodaje računala mi je prije par dana naveo ATI 6570 u svojoj ponudi. Da li je takartica praviše slaba ili "može proći"?

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 19:38 (pbaburic).
17 godina

Može da prođe. Evo testa koji poredi 6570, 6670 i 5670 u 1280*1024, pri čemu je dobar deo testiranih igara zahtevniji od ACR-a (ako nisu i sve do jedne).

Ukratko, u 1280*1024, 6570 blago zaostaje za 5670, dok test u višoj rezoluciji u poređenje uključuje i druge kartice, između ostalih i 5770 (koja je identična 6770) i koja se pokazuje 50-100% brža od 6570 (pri tom su rezultati 5770 reciklirani iz ranijih testova, tako da su rađeni sa starijim driverima). Treba napomenuti da testirane 6570 i 6670 imaju GDDR5 memoriju, što im daje duplo višu memorijsku propusnost nego što imaju varijante sa starijim tipovima memorije.

Šta ćeš na kraju uzeti je na tebi. 6570 će svakako dobro da odradi posao sa AC:R-om, ali bi ti 5770 ili 6770 (pri čemu mislim da se 6770 mogu naći po nižoj ceni) omogućile igranje bilo koje igre na maksimalnim detaljima, često i uz AA na tvom monitoru, dok sa 6570 to neće uvek biti moguće.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dali će moći na moju knofiguraciju? Ili moram kupiti novu?

Evo što sam planirao uzeti:

1x Phenom II X4 840
1x 1GB DDR2
1x Radeon 6750 2GB DDR3
1x Corsair CX500

Dali je to dobro?

.::Livin La Vida Loca http://www.youtube.com/watch?v=DOTlMUQzJrw::.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Odgledao sam malo spoiler free gameplay-a (trckaranje po gradu i borba) i mogu reci da sam zaista odusevljen. Borba je teza negou BH-u koliko sam primjetio jer protivnici puno cesce napadaju umjesto da stoje i bleje sa strane. Takodje protivnici takodje izbjegavaju udarce i cesto moraju da se ponove 2 ili vise counter attack-a da bi protivnik pao, a ne kao u prethodnim djelovima da padaju nakon prvog counter-a. Grad je faantasican i zaista je velik. Osvjetljenje puno bolje i atmosfera punoooo bolja nego u BH-u :D Ja sam sad miran i mogu da cekam do decembra :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tezga kaže...

Dali će moći na moju knofiguraciju? Ili moram kupiti novu?

Evo što sam planirao uzeti:

1x Phenom II X4 840
1x 1GB DDR2
1x Radeon 6750 2GB DDR3
1x Corsair CX500

Dali je to dobro?

iams temu lsaganje POC konfiguracija za boga miloga a ddr2 ti se ne isplati jer je 1 Gb skupo ko 2 ili 3 Gb ddr3 rama bolje cijelu kutiju novu i mir jedno 2-3 godine

Xc
14 godina
dex3108 kaže...

Odgledao sam malo spoiler free gameplay-a (trckaranje po gradu i borba) i mogu reci da sam zaista odusevljen. Borba je teza negou BH-u koliko sam primjetio jer protivnici puno cesce napadaju umjesto da stoje i bleje sa strane. Takodje protivnici takodje izbjegavaju udarce i cesto moraju da se ponove 2 ili vise counter attack-a da bi protivnik pao, a ne kao u prethodnim djelovima da padaju nakon prvog counter-a. Grad je faantasican i zaista je velik. Osvjetljenje puno bolje i atmosfera punoooo bolja nego u BH-u :D Ja sam sad miran i mogu da cekam do decembra :D

Link? :D
“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
17 godina
neaktivan

Nemojte gledati ako ne zelite da znate apsolutno nista 

Moj PC  
0 0 hvala 3
14 godina
dex3108 kaže...

Nemojte gledati ako ne zelite da znate apsolutno nista

Baš sam sad pronašao i progledao 1. dio, još dva me čekaju... :D
“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
15 godina
neaktivan

Ja samo ne znam zasto su meni ljudi iz Gmc-a 2 puta rekli da igra izlazi 15.11. ;

Lijepo sam ih pitao: "kad izlazi Assassin's Creed revelations ZA PC ?" , ovaj odgovori 15.11. , ja pitam "pa jel nije 2.12. za pc u Europi" (tako im i piše na stranici)," a 15.11 samo za za ps3 + xbox; te za pc u US-u??" ... Njihov odgovor," Ne,15.11." (u stilu kao ono šta pričaš gluposti) ... I to mi kažu dva različita tipa preko telefona .... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

To je bio zvaničan datum za sve do pre oko mesec dana. A tim likovima vesti verovatno donose kuriri koji na mazgama prelaze Alpe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
domba_Os kaže...

Ja samo ne znam zasto su meni ljudi iz Gmc-a 2 puta rekli da igra izlazi 15.11. ;

Lijepo sam ih pitao: "kad izlazi Assassin's Creed revelations ZA PC ?" , ovaj odgovori 15.11. , ja pitam "pa jel nije 2.12. za pc u Europi" (tako im i piše na stranici)," a 15.11 samo za za ps3 + xbox; te za pc u US-u??" ... Njihov odgovor," Ne,15.11." (u stilu kao ono šta pričaš gluposti) ... I to mi kažu dva različita tipa preko telefona .... 

Danas izlazi za PS3,XBOX360 ,a za PC ti izlazi 29

Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
17 godina
neaktivan

{#}Pa normalno da danas izlazi kad je danas moj rojni dan.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pitanje: Jel mi itko može objasnit kraj Revelationsa? Uopče ga ne kužim

real master for every game
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran

Igra je izašla danas. Zar stvarno misliš da ju je netko već prošao, i to PC izdanje koje ni nije izašlo ?{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Domido kaže...

Igra je izašla danas. Zar stvarno misliš da ju je netko već prošao, i to PC izdanje koje ni nije izašlo ?{#}

Ne žalim previše.

Sada imam skyrim i to...

Tako da kada bi ga i dobio, nebi igrao skyrim ili dragon age.

Tako da...

Taman se nagustam i dođe acr{#}

14 godina
neaktivan
Domido kaže...

Pa ima na PS3 i XBOX360, al šteta... jer stvarno ne kužim kraj: ŠTO ON TO TOČNO ZNA DA TREBA NAPRAVITI?????

real master for every game
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2011 19:17 (master4games).
16 godina
neaktivan

IGN recenzija, izvrsna recenzija, 8.5/ 10 ocjena.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kad izlazi za PC?

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Kad izlazi za PC?

2.12.

17 godina
neaktivan

Apsolutno sam odusevljen soundtrack-om :D Oba kompozitora su odradila majstorski posao :D

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina

Gdje najeftinije i najsigurnije nabaviti/pre-orderati cd-key?

Ne zanima me box verzija..
Ima na netu podosta stranica sa svakvim ponudama (retail).

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

1x Phenom II X4 840
1x 1GB DDR2
1x Radeon 6750 2GB DDR3
1x Corsair CX500

Zaboravio sam napomenuti, da već ima 3 GB... Sorry, my bad!

.::Livin La Vida Loca http://www.youtube.com/watch?v=DOTlMUQzJrw::.
16 godina
neaktivan

Ezio je pristigao na staro mjesto..

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

I, jel igra neko slučajno, kakvi su dojmovi? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Jednostavno mi nije jasno na koju foru, meni sa Zavvi šalju 02.12., pa wtf je to ? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Znam kao ti je i meni salju tad. Ja tugu ljecim u Rayman-u Origins XD Wii emulator i Xbox gamepad i mlina XD

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Izašla ona najjeftinija verzija, 100 % popusta! Time to play this epic game!!! :))))))

Dinamo živi vječno

3 0 hvala 3
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice