Trailer je uklonjen s youtube-a, pa evo link za one koji ga još nisu pogledali:
http://www.gametrailers.com/video/gc-11-assassins-creed/719259
Utisci sa Gamescom dema
[url]http://www.nowgamer.com/news/1020842/assassins_creed_revelations_altair_gameplay_revealed.html[/url]
Ocekujem da se danas ili sutra pojavi i video :D
I po ovome sto sam procitao zvuci sjajno :D
I am presenting you GamesCom demo :D
Predobro zgleda,potpuno drugi svijet,nova oružja.Jedva čekam :D
Altairov novi glas mi se nikako ne sviđa
Udovoljiti igracima je prava nocna mora. Mozda su upravu pojedini developeri sto ne slusaju igrace. Kukate zbog tako male stvari da je to strahota. Altaira ce te vidjeti 5 puta i cuti kako prica 5minuta ukupno. Da li je bitno kakav glas ima?
Udovoljiti igracima je prava nocna mora. Mozda su upravu pojedini developeri sto ne slusaju igrace. Kukate zbog tako male stvari da je to strahota. Altaira ce te vidjeti 5 puta i cuti kako prica 5minuta ukupno. Da li je bitno kakav glas ima?
Moraš shvatiti da lik nekim mulčićima možda bio u uzor ( ne ciljam na nikoga na forumu ), hladan, tih, smrtonosan, bad ass... I teško im pada mjenjanje istoga, po meni je isto presitan detalj da bi smetali al' eto.
Ako vec hocete detalje ovo su neke moje zamjerke koje sam i pokazao Ubisoftu. Nisu velike ali puno vise znace nego glas Altair-a.
http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/5251069024/m/5981085249
A po odgovorima kakvi su u temi ni ne zasluzujemo da dobijemo ispravljene te detalje.
Moraš shvatiti da lik nekim mulčićima možda bio u uzor ( ne ciljam na nikoga na forumu ), hladan, tih, smrtonosan, bad ass... I teško im pada mjenjanje istoga, po meni je isto presitan detalj da bi smetali al' eto.
A po odgovorima kakvi su u temi ni ne zasluzujemo da dobijemo ispravljene te detalje.
Ne morate se odmah ljutiti. Glas nekog lika svakako nije nimalo važan detalj, meni je u svakoj novoj AC igri dovoljno samo nekoliko gameplay novosti i kupujem. Samo sam želio reći da sam navikao na stari glas. Štoviše, saznao sam da je u pitanju isti glas, samo s dodanim naglaskom. Takve sitnice mi uopće teško ne padaju. Sorry ako sam ostavio drugačiji dojam. NHF
Ne morate se odmah ljutiti. Glas nekog lika svakako nije nimalo važan detalj, meni je u svakoj novoj AC igri dovoljno samo nekoliko gameplay novosti i kupujem. Samo sam želio reći da sam navikao na stari glas. Štoviše, saznao sam da je u pitanju isti glas, samo s dodanim naglaskom. Takve sitnice mi uopće teško ne padaju. Sorry ako sam ostavio drugačiji dojam. NHF
Da ti budem iskren, uopće nisam ciljao na tebe u svom postu, odgovarao sam kolegi na pitanje, tvoj post sam jedva pogledao sam po sebi, tako da nebi htio da ispadne da se odnosi na tebe.
Ma niko se ne ljuti nego glas Altaira je jako mala stvar u odnosu npr na graficku prezentaciju igre. Ti ces prije primjetiti kako su ti teksture muljave i vise ce ti smetati to nego 20 sekundi price Altaira sa novim naglaskom :D Kao sto sam napisao liku sa Ubi foruma Ubi se zali kako nije ustanju da napravi igru koja dobro izgleda jer konzole ogranicavaju a onda izbace igru sa niskom rezolucijom tekstura i sl. Koliko sam gledao u trailer-u i snimku demo-a engine se moze fino upregnuti i u pojedinim situacijama igra izgleda zaista nevjerovatno ali ocigledno je da nije dovoljno iskoristen pa zato mislimo da je potreban novi. :D
WoW just WoW
Jedva ćekam, nadam se da će mi raditi na max
Nego moram malo pogrditi sp brother hood-a
Više djeluje kao nekakav dlc nego kao zasebna igra.
Istina je puno je toga ubaćeno ali mi je pre kratak, prešao sam ga u 3 dana-
oko 8 sati:(
a ac2 sam igrao oko 15-sp
mp mi nažalost ne radi jer mi neš nije dobro sa netom neznam koj kura.
A sada će valjda novi raditi kada ga kupim:)
Mislim da cu cd, makar key ću dobiti brže ali.....
...
...
?! :pada_sa_stolice:
Na koju foru za 8 sati?! Preskočio si sve što nije u glavnoj priči (i možda se nisi ni trudio da ispuniš uslov za 100% sinhronizaciju na misijama)? Ako je to, nije igra kriva što nas ne tera motkom da radimo side-questove, sadržaj je tu, ko ga preskoči, njegov izbor.
Single player sadržaja, barem meni, običnom smrtniku, je bilo baš taman, a neke od najboljih misija su bile upravo neke od sporednih, npr one sa Leonardovim ratnim mašinama, kao i Da Vinci Disappearance DLC, pa i Cristinine misije, kratke ali su bile odličan detalj. Plus što se misije koje sam sad nabrojao mahom dešavaju van Rima, dakle na lokacijama koje ni ne vidimo prateći samo glavnu priču. Ako si sve ovo preskočio, obavezno se vrati.
Prešao si ga u osam sati, jesi li ga prešao 100%, ili samo main quest, ak osi prešao sve u 8 sati, svaka čast, no to mi je malo teže povjerovati, toliko sam ja letao od lokacije do lokacije sve skupa bez izvršavanja misija opće.
Ništa mi nije jasno što je loše na teksturama?!
Jedva čekammmmmmmmmm
Ništa mi nije jasno što je loše na teksturama?!
Jedva čekammmmmmmmmm
Otiđi na link što ga je dao pa češ vidjeti, lijepo označeno.
Zato i kažem. Gledao sam sve, zoomirao i nije mi jasno, sorry yebote, ne vidim.
Da se nadovežem.
Prešao sam sve u u čini mi se 45+ sati s tim da sam sve, ali baš sve obavio 100%. Obišao svaki kutak mape, skupio sve Treasure i opet mi je bilo kratko
Tako sam i AC 2 jedino što u AC 2 nisam obavio ono s onim Feather (skupio možda 75% svih).
Otiđi na link što ga je dao pa češ vidjeti, lijepo označeno.
Offtopic, ali koncentracija ljudi kojima bi trebalo javno slomiti tastature na Ubijevom forumu je neverovatna.
@Sudy: Pa veliki broj tekstura je prilično "ispran", tj niske rezolucije, evo, ovaj krov je jedno od očigldnijih mesta.
Meni su ostala neka dva achievementa neurađena, inače sve. Ali najgori momenat je bio u prvom AC-u, kada sam krenuo po sistemu "ma neću da se mučim da skupljam sve zastave, nego koju vidim - video sam", i onda se na kraju ispostavilo da imam 99/100 zastava Kralja Ričarda, FFFUUUU!
...
...
?! :pada_sa_stolice:
Na koju foru za 8 sati?! Preskočio si sve što nije u glavnoj priči (i možda se nisi ni trudio da ispuniš uslov za 100% sinhronizaciju na misijama)? Ako je to, nije igra kriva što nas ne tera motkom da radimo side-questove, sadržaj je tu, ko ga preskoči, njegov izbor.
Single player sadržaja, barem meni, običnom smrtniku, je bilo baš taman, a neke od najboljih misija su bile upravo neke od sporednih, npr one sa Leonardovim ratnim mašinama, kao i Da Vinci Disappearance DLC, pa i Cristinine misije, kratke ali su bile odličan detalj. Plus što se misije koje sam sad nabrojao mahom dešavaju van Rima, dakle na lokacijama koje ni ne vidimo prateći samo glavnu priču. Ako si sve ovo preskočio, obavezno se vrati.
Ljudi ljudi krivo ste me shvatili.
Ja sam rekao da sma prešao sve glave q ne i sve sporedne.
Imam oko 80 posto.
Ja sam proveo oko 30 sati sve skupa na tome.
Ja sam rekao da mi je glavna prića završila
pre brzo ne da mi je igra pre kratka.
Dosta dobro izgleda, ima par novih fora i sve je to super, ali nešto stvarno novo nisam vidio, nadam se da mi serijal neće dosaditi zbog ovog nastavka.
Mene svrbi da se vratim na AC:B i ponovim poneku misiju (ali nemam vremena), tako da mislim da mi ne bi bilo dosadno ni bez većih promena u gameplayu. Da iskombinuju kvalitet priče iz prvog dela sa nivoom autentičnih detalja iz drugog i mehanikom iz trećeg (uz možda pokoji sitni dodatak) i mislim da ću biti jaako srećan.
Cisto simnjam da je neko cekao sinoc do 2 sata da gleda uzivo XD
Ovde je bolji snimak :D
http://www.gamespot.com/events/pax2011/video.html?sid=6331506

Dal neko planira uzeti limited edition animus box?
ja da:)
sto se dobije?