lol grafika je zvjerska...
jel se mogu upustit u traženje igre, tj. jer postoji engleska verzija koja radi i uglavnom nema problema ???
Prosto nevjerojatno. Pa jel ti čovjek napisao nešto gore??
jel se mogu upustit u traženje igre, tj. jer postoji engleska verzija koja radi i uglavnom nema problema ???
Prosto nevjerojatno. Pa jel ti čovjek napisao nešto gore??
Svi znamo da novi Assassin donosi i nova oružja: Koplja, bodež, sjekire, maljevi... Ali ništa od navedenog se nemože mjeriti s metlom.
Naravno, evo link:
Vrlo često ovdje na forumu ljudi ne kuže sarkazam pa ga moraš napomenut posebno. Onda te još popljuju kak si ti ovo ili ono
tako je svugdje
vidim da sve novije igrice,pa tako i assassins creed 2 traže više od 2gb rama,moram si ja svoj ram nadograditi vrlo brzo
moze li mi netko pomoci kad pokrenem autorun ili setup pojavi se ovo http://img9.imageshack.us/img9/4984/732010.jpg i non stop pise da mi postavke blokiraju otvaranje datoteka...koje to postavke,gdje to mogu iskljuciti...hvala
i dalje isti problem...novi windows instaliran...somebody to help?
skini igricu s onog gore linka
sry na offtopic
@djdragon95 nemogu te kontaktirat i odgovoriti ti na pitanje na pp jer si valjda onemogucio da ti neko šalje privatne poruke
sad možeš
Pošteni crack se još nije pojavio, za sad se samo može free roamat.
Ja u međuvremenu počeo štedjeti za Ps3 verziju AC2 pa ću je odigrat kod susjeda jer kad vidim kakvo su sra** napravili od PC verzija, nemam neku želju da kupujem PC verziju baš zbog te jeb*** zaštite.
Užasno sam ljut na Ubisoft.
evo jos malo o drm-u i kakvo je on s*anje
http://www.hcl.hr/vijesti-ubisoftovi-drm-serveri-pali-assassins-creed-2-neigriv-3942-17.html
http://www.hcl.hr/vijesti-ubisoftovi-drm-serveri-pali-assassins-creed-2-neigriv-3942-17.html
LOL!Pogledajte samo komentare na oficijalnom forumu.
S tim tzv. "DRM-om"će više izgubit nego dobit.
LOL!Pogledajte samo komentare na oficijalnom forumu.
S tim tzv. "DRM-om"će više izgubit nego dobit.
Da, na forumu su ljudi skroz poludili. LOL
Samo je pitanje vremena kad će ova zaštita pasti, vec se nalaze neki cra*kovi na netu, koji nekima čak i rade.
Ova "utvrda" od ubisoft je dobra, ali sad će se protiv nje boriti i kupci igre, a da ne spominjem tešku artiljeriju (razor i reloaded skidrow)
Malo su se umislili, ali neka, znalo se da će im se to kad-tad obiti o glavu.
Ne svoj, ukrast će Reloadedov ;=)
S neke strane je i dobro da sve šteka i ne radi.
Zamislite da je sve radilo ko podmazano i da su svi developeri odlucili staviti tu zastitu.
A kao treće:Većina ljudi ima tj.skoro svi koji imaju piratsku igru imaju problema s igrom.Znači white screen,nemogu igrat misije itd.,znači samo Free roam kao što je kolega par postova iznad rekao.
Znači nešto kao Jerusalem u jedinici.
Ako ništa drugo sa padom servera su se barem riješili pirata.
Vidite da je ova zaštita ipak efikasna. lool
Eh... Baš su krasni ovi dani... Ubi fail, Fermi fail, HR vlada fail...
A kao treće:Većina ljudi ima tj.skoro svi koji imaju piratsku igru imaju problema s igrom.Znači white screen,nemogu igrat misije itd.,znači samo Free roam kao što je kolega par postova iznad rekao.
Znači nešto kao Jerusalem u jedinici.
Ne baš. Problemi u jedinici nisu bili zbog lošeg cracka nego zbog toga što je ta igra koju su svi skidali s neta bila nekakva beta pa zato nije sve funkcioniralo kako treba.
Ako vam je do čitanja postova gnjevnih forumaša na Ubisoftovom forumu, trk na link ispod.
http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/4721051016/m/7481010838/p/1
hahaha,ovo moram čitati
evo,u ovaj post ću staviti neke najzanimljivije izljeve bijesa koje nađem na forumu
You so-called piracy protection worked for a fuill 2 days! WOW! THere's pirated versions all over the net already. So all with a pirated copy now laughs their asses off, playing the game, while us paying and some very loyal costumers, are left with a bitter taste in our mouths, and wondering how this can be right...
Fix this asap or expect lawsuits for your DRM and not delivered services.
If you ask me, it actually has the reverse effect, ie. in future, I'm very likely to look for a pirated version of ANY game that has this DRM system, and if I can't find it, I just won't bother myself with it at all. I'd much prefer to miss out on a game than have to sit waiting for 40+ mins every time I want to play it
Hi! I'm from poland. I pay 115 zlotys for this game and i can't play LOL
Still a friend of mine told me: "Heyy! I'm playing AC2??" and i went "what? how could you do that?" he answered "I Torrented IT! Skidrow made up a crack! in 2 days!!"
So now the ones who steal the game they play it, we have bought it and we don't!
Hello this is N00Bisoft, thank you for buying our game... MUGS.
Establishing network connection, please wait... FOREVER!!!
s foruma:
Oh, come on people, just don't worry and wait a little. Patch developers are already working on it... Ubisoft is just waiting for the "Reloaded offline FIX" to be released so they can pack it onto a nice windows installer .exe and claim it as patch 1.02.
ovako ce i bit ubisoft ce ih molit za pomoc
Evo sto sam skupio sa thepiratebay-a. Komentar je napravnjen 3.6.2010.
I just got a mail from Razor1911 and he informed me that right now he's cracking Alice in Wonderland, whereas AC2 will be ready in 2 or 3 days..till then take care yaself :)
Evo sto sam skupio sa thepiratebay-a. Komentar je napravnjen 3.6.2010.
I just got a mail from Razor1911 and he informed me that right now he's cracking Alice in Wonderland, whereas AC2 will be ready in 2 or 3 days..till then take care yaself :)
hmm cini mi se da lik sere jer je alice vec skrekao reloaded
Ovi komentari su totalno opravdani.... Sada će mi se ovaj fail za zaštitom obit u glavu.
If you ask me, it actually has the reverse effect, ie. in future, I'm very likely to look for a pirated version of ANY game that has this DRM system, and if I can't find it, I just won't bother myself with it at all. I'd much prefer to miss out on a game than have to sit waiting for 40+ mins every time I want to play it
Potpuno se slažem sa ovim.
evo ubacio sam neki novi save game i sada i misije rade :DD
a di si ubacio save-ove u koj folder
Jel se netko sjeća vremena kad su developeri pokušavali napraviti što bolju igru, a ne što *ebeniju zaštitu koji Reloaded ionako skine za max. 1 tjedan -.-
Jel se netko sjeća vremena kad su developeri pokušavali napraviti što bolju igru, a ne što *ebeniju zaštitu koji Reloaded ionako skine za max. 1 tjedan -.-
hvala bogu da postoje developeri koji su samo vjerni sony-u
mi može netko odgovoriti di da ubacim save-ove:
1.save
1.save.metadata
1.save
1.save.metadata